-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Köszi...bár hogy őszinte legyek mi értelme is van ennek, amit írtál?
1. Értem én, hogy van amúgy fóruma, de nem kell felsőfokú végzettség ahhoz, hogy rágyere, ha megtaláltam volna, akkor nem ide írok..ergo akkor vagy korrekt, ha nem az orrom alá dörgölöd, hanem belinkeled...
2. meteos.apk a megoldás szintén olyan dolog, hogy ha már beírod, akkor lehet több értelme lenne konkrét infót adni és nem csak egy infó részletet...ha tudod a megoldást, akkor a megoldást add át, ne azt, hogy kanállal kell kavargatni a levest, hanem a leves receptjét.Béke.

Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest