- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
IldiH #134185 üzenetére
A BV8000 Prot néztem, kb mindent tud, de a 5,5" árában csak 5"
Akkor meg már majdnem a feléért veszek inkább AGM A8-t vagy Nomu S10 prot-t. A felbontás nem ér meg annyit nekem. Akkor az AGM A8 vagy Nomu S10Pro jobban megéri.
persze kérdés, melyik kínai gyártó számít tradicionálisan jónak... (Ulefon, Oukitel, mind kínál ilyen telefont)Az IP64 tezset nem volt szándékos, de azért a régi, ebből a szempontból "minősíthetetlen" telefonokat elég volt pár napig szárítgatni és mentek tovább, azért ennyit igazán megtehetett volna legalább az adatokat lementsem róla. egyébként leszedtem a hátulját, h jobban kiszáradjon, ha valakit érdekel mi van belül, teszek fel képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest