- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz m_kovacs #74750 üzenetére
Szerintem, ha az irányító cuccok állandó helyen vannak a képernyőn vagy pl. autóversenynél elég a telefont döntögetni akkor egyszerűen lehet a TV-n játszani, egyébként gyakorlás kerdése. Viszont a kábeles megoldás egyik esetben sem jó, szóval a kérdező valami vezetéknélküli megoldást keres. Samsung, LG telefonokban és hasonszőrű TV-kben szokott lenni ilyesmi funkció, de a nevét nem tudom (persze ahány gyártó annyi név).
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
darvinya
titán
válasz Kakumix #74753 üzenetére
WiFi képernyő tükrözés a neve, de az csak akkor működik, ha tv-ben van WiFi és képes rá mind2 eszköz.
Ráadásul ilyen kapcsolatnál játszani nem igazán jó, mert agyon terheli a telefont és élvezhetetlen a játék.
Arról nem beszélve, hogy eddig csak Sony csinálta meg, mert ilyennél nem csak egy app kell.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Akinek lollipop van a telefonján, megtudná mondani, hogy milyen módon tudom elérni azt, hogy az SD. kártyára kerüljenek az alkalmazások?
-
törölt tag
válasz m_kovacs #74750 üzenetére
Az attól függ, hogy milyen játék. Én nem vagyok gamer, többnyire sakkozok, de van egy Trial Extreme játék, aminek eddig az összes verzióját végigjátszottam (a 4. folyamatban). Ez irányítás szempontból egyszerű. Gáz, fék, ugrás és teló döntögetés. Nem kell hozzá nézni a telót. Símán nyomtam Samun, MHL kábellel, HDMI-DVI adapterrel, a 24" -os monitoron.
Más típusú játékoknál két tapadókorongos "josticket" nyomnak a teló kijelzőjére és azzal irányítanak.
Aztán van a bluetooth kontrolleres megoldás. Egy alkalmazással készítenek egy "koordináta képet" a teló képernyőjén található játékvezérlő gombokról és hozzárendelik a kontroller gombjait.
Ami a Samsung wireless screen mirroringot illeti, azzal az a probléma, hogy egyedi megoldást használ, ami nem kompatibilis sem a Miracast, sem a WIMO szabványokkal. Csak a Samsung okostévékkel.[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Nem merül a telótok jobban pár napja? Nekem G2-m van, de a párom Lenovo-ja is
pár napja feltűnően zuhan az akksi idő. Olvastam korábban, hogy a google play szolgáltatás kavart be. Nem lehet ez az oka most is? Nem tudom...[ Szerkesztve ]
-
m_kovacs
tag
Köszönöm mindenkinek játékügyben adott tájékoztatását!
m_kovacs -
törölt tag
válasz vadászcsiga #74759 üzenetére
Mindegyik droid ilyen. Nem megy egyszerre a kettő (kivétel a speciális esetek, pl. SGS5) és a Wifinek magasabb a prioritása. Vagyis kikapcsolja a mobilnetet. A probléma az, hogy ha automatikusan át tud váltani wifire, akkor automatikusan vissza is vált.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Frissült a Google naptára...
Úgy tűnik értenek a szóból...végre ismét használhatónak tűnik a havi nézet... -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Titanium Backup-os visszaállításnál mennyire zavarhat be ha megváltozik a főverzió (4.2 -> 4.4), esetleg a futtatási környezet (Dalvik -> ART) is, plusz maga a ROM?
Mostanában újra kedvet kaptam a ROM-oláshoz, ezért keresném a legegyszerűbb (=leggyorsabb) megoldást az alkalmazások visszaállítására, ami közel 100%-os biztonsággal teszi a dolgát.Azt tudom, hogy rendszer appokat nem szabad visszaállítani másik ROM-on, mert abból nagy gubanc lehet, mint ahogy régen tapasztaltam kezdőként.Stock 2.3.4 -> CM 7.2 (2.3.7), mindent (!) elmentve és visszaállítva. Öröm volt nézni.
Amire rájöttem az utóbbi egy hétben, hogy a játékok fájljait (data illetve obb mappa), nem menti a TB, de ez teljesen érthető. Szóval azt előre le kell mentenem, csak mivel megfeledkeztem róla, újra le kellett töltenem Play-ről majd TB-vel csak az adatokat visszaállítani.
Ami még probléma, hogy bizonyos alkalmazásoknál (pl. Chrome, Youtube) azt írja a Play a méretnél és aktuális változatnál hogy eszköztől függ*. Gondolom ilyen esetekben sem javallott az eltérő ROM-on való visszaállítás.
Ez felvet egy másik problémát is. Tárolok néhány alkalmazást *.apk formátumban a külső SD-n. Csak a legszükségesebbeket, vész esetére. Jól sejtem, hogy itt is kerülnöm kell az "eszköztől függő" alkalmazásokat, ha nem akarok meglepetéseket?
*Feltételezem, hogy abba, hogy eszköztől függ, beletartozhat az is hogy android verziótól is.Az utolsó dolog, hogy mint írtam rednszeralkalmazásokat nem ajánlott menteni és visszaállítani, de nálam akadnak kivételek, például a Chrome, ami néhány ROM-ban előretelepített, de van ahol nekem kell beszerezni külön. Ilyenkor gondolom nem gond ha csak az adatokat állítom vissza, hogy ne kelljen újból végigzongorázni a beállításait.
Remélem nem túl zavaros. Várom az ötleteket a lehető legmegbízhatóbb, de egyben egyszerűbb "költöztetési" lehetőségre. Eddig arra gondoltam, hogy mindig elmentem a használt appokat valami ilyen jellegű program segítségével, az új rendszeren újra letöltöm őket Play-ről és TB-vel csak adatot állítok vissza. Időigényesebb, de talán a lehető legtisztább. Mindenesetre remélem van valakinek jobb ötlete.
Azért írtam ilyen részletesen, mert mostantól gyakran cserélgetném a ROM-kat és nem szeretném ha állandóan "javítgatni" kellene egy-egy nem induló vagy nem megfelelően működő app-ot. Azaz nem egyszeri migrálásról lenne szó, ezért van a felhajtás.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz #79335424 #74760 üzenetére
Hogyan is mehetne a kettő? A gond az utolsó mondatoddal van de úgy tűnik megoldódott. Meg azzal hogy a drioid is követi az iOS régi szokását hogy minel többet használjuk a mobilnetet annál jobb az a szolgáltatóknak.
Én már ott sem szerettem ha beszabályoznak, itt sem tűröm el[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Létezik olyan alkalmazás, amellyel rá lehet venni a telefont, hogy csak egy toronyra koncentráljon? Van egy hely, ahol sokat tartózkodom, mondhatni holdpont szerű cella ügyben, mert van hogy percekig ugrál 4-5 torony közt a térerő, 2g, h, h+, így még a viberen is néha rámegy a cigiszünetem, mire elküld egy üzenetet. Az hogy csak 2g-re állítom a telót, nem használ.Maine coon
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #74763 üzenetére
"Hogyan is mehetne a kettő?"
Így. Görgess a Download Booster -hez!
"Én már ott sem szerettem ha beszabályoznak, itt sem tűröm el "
Ezzel maximálisan egyetértek, csak a módszert áruld el légyszi! Hogyan teszel ellene? Én tudatosan olyan telót választottam, amin 4.4 fut. De ha most vki azt mondaná, hogy itt egy 4.1, ami a telómra való, azonnal felraknám. Pont azt öli ki a Google az Androidból, amiért anno megkedveltem. A felhasználói szabadságot. Mindezt persze csakis az én érdekemben.
-Fííínom ez a tejbegríz és majd meglátod, hogy milyen egészséges! Na! Akkor most egy kanállal a papa kedvéért....
Köszi, de nem kérek tejbegrízt!
Megértem, hogy törődni kell a biztonsággal, DE! Mindíg rootolt droidjaim voltak, ésszel használtam őket és nem warezoltam. Soha nem tapasztaltam semmilyen problémát az adataimmal kapcsolatban (mármint olyat, ami a telóval lett volna kapcsolatos) és a környezetemben sem tudok ilyen esetről. Ezt figyelembe véve, számomra a felhasználói szabadságot mondjuk egy nyilatkozat jelentené, amiben kijelentem, hogy én vagyok a teló tulajdonosa, tudomásul veszem a kockázati tényezőket, nem fogok senkit sem perelni az EBBŐL fakadó károk miatt (nem mintha most bárki vállalna felelősséget ezekért) és nem kérem mondjuk a 4.1utáni biztonsági fejlesztések aktiválását. Nem kérek KNOX -ot, SELinuxot és az egyéb merényleteket, amik nélkül évekig tök jól elvoltam, most viszont csak akadályoznak a teló szabad használatában.
De ilyen lehetőségről nem tudok. Csak tejbegríz van. -
fecus
őstag
Az az. Root van xposed nincs mert kitkat és ART. Erre pedig már nem lesz.
Valami hack.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Baku
aktív tag
Sziasztok !
Most vásároltam meg a Smart Keyboard PRO-t . A vásárlás sikeres volt , és nem tudom letölteni .
Már egy órája megy a kék csík és nem történik semmi .... Mit lehet ilyenkor tenni ??? -
törölt tag
Feltételezem használják mások is az ACR hívásrögzítőt, szerintetek hogy lehet azt elérni, hogy a felvételeket alapértelmezettként az sd. kártyára mentse?
-
vadászcsiga
félisten
válasz #79335424 #74765 üzenetére
Mik vannak?!
Hát igen, nehéz harcolni ellenük az tény de eddig mindig volt kiskapu akár ugy hogy platformot váltottam. Szerencsére nem vagyok túl nagy poweruser de amugy tökéletesen egyetértek. G2 egyelore megfelel de hogy utana merre, nem tudom. pl ennél nagyobb már nem kellene es még sorolhatnám
-
KTU
addikt
válasz #07400704 #74769 üzenetére
Ha nincs a beállításokba a lehetőség hogy kiválaszd a mentési mappát akkor elég buta alkamazás.
Jó pár évig ezt használtam, ingyenes, tudja amit kell.
De vannak olyan romok amiken nem működik sajna, mint pl. a mostani telefonomon, ezt használom helyette.Keresőnek,
Hívásrögzítő, Hívásrögzítés, Call Recorder[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz #07400704 #74778 üzenetére
Android (nem a Call Recorder progiba) Beállítások - Tárhely - Alapértelmezett írás-lemez
nincs valami hasonló?
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tozo86
tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami a PC monitorát "átalakítja", mintha okos TV lenne? Androidról szeretnék ráküldeni youtube videókat wifin keresztül.`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy játékban in-game purchase-vel feloldom a prémium opciókat, akkor utána minden androidos eszközön elérhetők lesznek a prémium opciók, ha felrakom rájuk a játékot?szerk: egészen pontosan a Smash Hit-ről lenne szó.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Tudtok egy olyan youtube lejátszót ami Freedi YT playerhez hasonlóan teszi a dolgát? A lényeg hogy a lejátszási listákat feliratkozásokat automatikusan lejátsza egymás után. Sajnos a Freedi egy ideje valamiért nem játsza le a videókat a régi smart II-esemen, pedig samsung s2-őn ugyanúgy hibátlanul megy. Kellene egy helyettesítő app de sajnos csak félmegoldások vannak ehhez képest.
-
fecus
őstag
Nekem gyorsabbnak tűnik. A Neten változó gyorsulást írnak 0-30% között.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
air
nagyúr
Valamit valamiért. Ezt neked kell eldöntened.
(#74785) tozo86
Pontosan mit szeretnél? Milyen programmal szeretnéd "átalakítani" a PC monitorát?
Hová van kötve az a monitor? PC-re? Vagy csak úgy magában áll?(#74790) atosan
Szerintem ez nem kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Ilyesmire tudtok valamit?Maine coon
-
frank04
tag
Sziasztok!
Egy böngésző programot keresek.
Legyen gyors, keveset fogyasszon akkuból, és ha van adblock, az nagyon jó lenne. Az adatforgalom fogyasztás nem számít.
Szerintetek melyik lenne az ideális?
Köszi -
újraregelt
tag
Adobe Reader... más is anyázott az update után?
Tegnapelőtt hülye fejjel engedtem felmenni, erre egy sor, már-már a használhatatlanság határát súroló módosítással jött az új verzió.
Nem mutatja meg a készüléken lévő összes PDF-t, ahogy a korábbi változat, a night view mód is elég érdekes lett és valahogy az egész... szóval nagyon nem szimpatikus. Sajnos downgrade lehetőséget nem találtam. -
darvinya
titán
válasz vadászcsiga #74763 üzenetére
Ez így nem igaz.
Ha stabil WiFi-s net van nem kapcsol vissza.
Amúgy egy profil robottal egyszerűen kiküszöbölhető a probléma.
pl: ERobot(ha nincs gyári ilyen) és abban beállítod, hogy WiFi csatlakozásakor kapcsolja ki a mobilnet-et, és csak kézi visszakapcsolással legyen újra mobilnet.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz vadászcsiga #74797 üzenetére
Akkor legyen stabil WiFi net, és kézzel kapcsolni a mobilnetet(erre van gyors gomb, mint a WiFi-re), hogy biztosra menjél.
Nekem korlátlan net csomagom van, így engem nem érint, ha átvált, csak a sebesség különbség.
Viszont van egy WiFi menü amit kikapcsoltam, azaz a gyenge WiFi hálózat kerülése, emiatt inkább WiFi-n log, mint mobilnet-en.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vadászcsiga
félisten
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #74797 üzenetére
A célja ugyanaz, de az alapértelmezett módszere más és vannak apró eltérések egyik, vagy másik javára, amik néha nem is olyan apró eltérések (mondjuk, amikor olyat szeretnél, ami csak az egyikkel oldható meg).
Ez a Lollis netkapcsolgatás hasonló a KK -es SD -re íráshoz. A Google változtatott, de a végső döntés a gyártóké, hogy mennyire veszik komolyan. Bár most hírtelen nem tudom, hogy van -e már MTK -s teló Lollival, de sztem azokon menni fog a kapcsolás. A Google az API -t szüntette meg, de az csak a hozzáférési pont, amit hivatalosan megszólíthat egy alkalmazás. Kellő jogosultsággal megkerülhető. A melót a kernel végzi, ami API -k nélkül is utasítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest