- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz jopika #74395 üzenetére
Ezért írtam, hogy tanulj. Nem szégyen az, ha valamihez nem értesz. De ha lusta vagy utána nézni, csak másoktól várod a kész megoldást, az gáz.
Google a barátod.
Számtalan cikk és írás született már az Android memóriakezeléséről. Célszerű elolvasni párat.
Amit pedig a kolléga fentebb írt, hát az elég távol esik a valóságtól.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz jopika #74403 üzenetére
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ha valóban utána néztél volna, akkor nem kérdeznél ilyet.
A kérdés tartalma és formája arról tanúskodik, hogy nincs fogalmad róla.
De mivel fórum, segítünk. Az Android memóriakezelése
Szerintem itt is számtalanszor lett már linkelve. Egyébként a Greenify használatával lehet akku teljesítmény megspórolni.
De ehhez root és némi befektetés is szükséges.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Az a lehetőség megoldott már, hogy alkalmazásokat ne csak a készülék memóriájába lehessen menteni hanem sd kártyára is?
Egyáltalán tudja ezt valamelyik android verzió?
Esetleg a lollipop?
-
MayerApu
csendes tag
Üdv
Az miért van, hogy a Play áruházban egy app-ra azt írja, hogy "ez az elem nem áll rendelkezésre a te országodban"??
Konkrétan a Barclays bank mobilapplikációjáról van szó. -
törölt tag
válasz #07400704 #74411 üzenetére
KitKat -nél a Google (ismét) elkövetett egy merényletet. Letiltotta, hogy felhasználói alkalmazások korlátlanul írhassanak a mikroSD -re. De ez sem szentírás, a gyártókon múlik, hogy miképpen alkalmazzák. Az én telómon pl. gyárilag választható a telepítési hely, valamint bármely alkalmazás korlátlanul használhatja a mikroSD -t, root nélkül. Root -tal ez a korlátozás egyébként is feloldható. Lolliban a Google bevezetett egy új API -t, ami lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztőknek, hogy deklarálják a mikroSD használatát. De ez sem jelent korlátlan használatot és még kevésbé a külső kártya telepítési tárhelyként való megjelölhetőségét.
-
LámaZ
addikt
válasz MayerApu #74415 üzenetére
Ha én azt mondom, hogy a termékemet csak Magyarországon szabad forgalmazni, ahhoz mit szólsz?
Mert pl. a piripócsi takarékbank appja, és tök felesleges lenne, ha a grönlandi eszkimók is letöltenék. Vagy nekik csinálok egy másikat, kétszer olyan drágát.
Mit kell ezen megmagyarázni?Legyen minden jó!
-
air
nagyúr
válasz MayerApu #74420 üzenetére
Létezik a Play-en egy olyan dolog, hogy régiózár, vagy regionális korlátozás. Az alkalmazás feltöltője meghatározhatja, hogy melyik régióból lehessen és melyikből ne lehessen elérni az alkalmazást. Hogy adott alkalmazásra miért tesz korlátozást a feltöltő, azt csak ő tudja megmondani.
De hogy a Play áruház mi alapján azonosítja be a régiót, az megint jó kérdés. Ha kint élsz akkor logikus, hogy angol bank alkalmazását akarod használni. Talán a készüléked magyar nyelvre, vagy magyar területi beállításra van állítva, és ezért azonosít rosszul. Esetleg a Google acc-nak is van valamilyen régiós opciója, ezt nem tudom.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Buster17
addikt
Chrome helyett tudtok kevesebb akufogyasztással bíró alkalmazást?
Opera minit szedtem le de az meg nagyon lassan tölti be az oldalakat.
-
-
St3ven
addikt
válasz vadászcsiga #74425 üzenetére
Abból is a Mini az ajánlott?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
Fall-N
veterán
Egy baj van az egész UC böngészőkkel, de nekem nagy. Az, hogy nem jól jeleníti meg a képeket túlságosan tömöríti. (Mondjuk tudom az okát, indiai piacra van szánva ahol gyenge az internet.) Ez mellé a sima még használ saját beépített kép megjelenítőt, ami totál fölösleges. (A bloatware linkeket meg sem említem...)
Tudom, hogy gyenge telefonokra nincs nagyon más, ami nem lassú, de újabbakra totál nem jó. Sajnos a HD is tömörít így oda a HD szó értelme. A mini jól jelenít meg, de az meg full fa pad és sokszor összeomlik.
Buster17: Próbáld ki a Mercury Browsert. Van beépített Adblock is benne.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz vadászcsiga #74434 üzenetére
Van benne valami cloud boost, szerintem az felel a tömörítésért.
#74436:
Sejtettem, csak tényközlés volt. Nem is hittem, hogy ne lehetne kikapcsolni a képek tömörítését![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
vadászcsiga
félisten
válasz Viktor0610 #74435 üzenetére
Ki kell kapcsolni
-
unravel
őstag
Lastpass Password Manager Premium böngészője
+ gyors, tizedannyit eszik mint a chrome vagy a firefox, tudja a jelszavaimat
- nem ingyenes
¯\_(ツ)_/¯
-
Bozek
nagyúr
Ebből az arrogáns stílusból jó lenne kicsit visszavenni. Neked beszólt a kérdező, amikor a JRE miatt problémáztál?
Amúgy meg lehet, hogy olvasni tudsz, de értelmezni sajnos nem. Angliában él és az angol bankjának az alkalmazását akarja letölteni. Szerinted a kettő nem egy ország?
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!A Facebook Messenger 24.0.0.13-as verziójában csak én nem találom a kijelentkezés opciót?
csak az adatok törlése segitett. -
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #74442 üzenetére
aprokaroka87:
A Messengerben már nagyon régóta nincs kijelentkezés opció.
Amikor fenn volt a készülékemen, én mindig jegeltem a Greenify-programmal, hogy ne működjön a háttérben.LámaZ:
Mert nincs legjobb böngésző. Mindenkinek mások a preferenciák, mindenki más miatt szereti ezt vagy azt a böngészőt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
LámaZ
addikt
válasz motrola #74432 üzenetére
Fogalmam nincs miért zárták ezt be:
Mobil böngésző, melyik a legjobb?Legyen minden jó!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #74443 üzenetére
értem,mindenesetre elég gáz,hogy ezt kihagyták bellöle
a messenger újraindulást rootal megoldottam. -
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #74445 üzenetére
Én az értesítések teljes kikapcsolását ész egyéb mappák elérésének hiányát rónám fel a Messengernél, de annyira nem érdekel, hogy foglalkozzam vele, inkább böngészőből írok üzenetet, ha...
Xiaomi 13T
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #74446 üzenetére
ha jól tudom az alkalmazásinformációban,minden appnál van olyan hogy "értesitések kikapcsolása" .
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #74447 üzenetére
Persze, de én a programon belül szerettem volna, ha ki lehetne kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
zeon.hu
nagyúr
pushbullet másnál se megy?
már a bejelentkezésnél is hibát ír.#?*@&!
-
Flind
senior tag
válasz Fall-N #74433 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Az a baj, hogy nagyon tömörít, de a beépített képmegjelenítő felesleges? Annak pont az a lényege, hogy a fotót letöltés nélkül is megnézhessük eredeti minőségben, mintha a saját tárhelyünkről célalkalmazással nyitnánk meg. Erre jelenleg egyik másik böngésző sem képes.
Pl. egy kép (directlinken) a mobilfotós topicból sima webes felületen így néz ki (UC által agyontömörítve): [link] - ugye erre panaszkodtál. De a képmegjelenítő már így mutatja: [link]
Ezutóbbi minőséget szerintem egy böngésző sem tudja hozni webes felületen (főleg nem úgy, hogy reszponzív maradjon a nagyítás, görgetés), és a UC-nak sem plusz idő betölteni. Miért nem használod ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest