- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz xenom0rph #30714 üzenetére
Nem tudom igazából, hogy mit nem értesz rajta, tökre egyértelmű. Vannak a Partial Wakelock-ok, azokat az alkalmazások csinálják, és vannak a Kernel Wakelock-ok, azt ugye értelemszerűen a kernel, ezeket pedig általában egy átlag/tapasztaltabb user nem tudja egykönnyen kiütni. Ezért is kell a Partial Wakelock-ra koncentrálni. Egyszerűen csak megnézed, hogy mi van a lista élén, majd google-ben rákeresel, és esetleg mögé biggyesztesz egy " wakelock "szót. Jó eséllyel valaki már megküzdött a gonddal, amivel te is. Ha viszont jól sejtem, nem csak ezt nem érted ezzel kapcsolatban, ugye?
(#30738) Jazz Érdemes lenne mondjuk egy Gsam-et feltenni, és akkor okosabb lennél. sd kártyás problémára meg annyit, hogy lehetséges ( 0,0001% eséllyel ), hogy felszedtél egy android-os vírust. Esetleg nem érintkezik a kártya megfelelően, próbáld meg a csatlakozókat megtisztítani. Végső esetben formázás, bár gondolom ez a te fejedben is megfordult.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz petipetya #30740 üzenetére
Én a gesztusok miatt vettem meg, plusz az alkalmazásokat is külön csoportokra osztottam, ott most alkalmazások, widgetek,fotó és akció mappák vannak, jobban áttekinthető, mert pl. a fotók készítéséhez, szerkesztéséhez van 11 app, az akciós mappában meg a három olyan app, amelyek napi akciókról adnak jelzést.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
LonGleY
veterán
válasz dauphin #30746 üzenetére
Ne csodálkozz rajta, a működése adott esetben kiszámítgatatlan. Nálam se megy, hiába kapott meg minden engedélyt. Van olyan is, ami megy, de 5 perc után, ha belegebedsz se fog jelezni... Én már arról is leszoktam, hogy a led-et figyeljem, úgysem csinál semmit (persze, merüléskor villog kitartóan...)
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
apex launcher miért nem akar elfordulni? elég idegesítő. de amióta feltelepítettem nem akar. lehet valahol engedélyezni kell? egyszerűen nem találtam hol lehet.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
LonGleY
veterán
válasz aizen92 #30757 üzenetére
Nem tudom, nálam telefonon úgy van, hogy ha szimplán engedélyezem a képernyő automatikus elforgatását, arra nem reagál az Apex. Viszont a Notification Toggle-el többféleképp lehet állítani az elfordulást: letiltás - elforgatás forszírozása - szenzor szerint. Az Apexre csak a középső van hatással. De van egy rakás widget is, amelyik tud ide-oda forgatni. Jópár készüléknél viszont eleve nem megy a reversed landscape.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz #40351744 #30752 üzenetére
A Gsam az egy battery monitor. Én a battery monitor widget pro-t használom. Semmilyen új applikáció nincsen sehol ami szokatlan lenne.
Utolsó pár perc módosított file-ok sem hoztak közelebb a megoldáshoz.
Sem a logcat naplózás. Sem elixir.
airpushdeketor Ezzel talán menni fog. -> Nem hozott eredményt. Nem reklám ébreszti fel.Az sd kariról: Végső esetben persze, formázom, csak nem hiszem hogy ez megoldja a problémát.
Vírus nincs, lecsekkoltam.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
törölt tag
Terminál emulatorba próbáltad ezt?
su
dumpsys alarmGondolom ismered ezt a parancsot, és hogy mit csinál. Bár, ha a képernyőt is felébreszti, akkor bizony fogalmam sincs, ilyennel még Android-os pályafutásom során nem találkoztam.
Végül is, megér az app egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz #40351744 #30762 üzenetére
Úgy bekapcsolja a telefont, mintha megnyomtam volna főkapcsoló gombot. Világít, megjelenik a képernyő zár....majd elalszik normálisan amint lejár a standby time.
Az su az superuser root jog, a dumpsys meg listázza az alarm log-ot gondolom. Meg kell várnom egy következő esetet, mert nem lehet elég mélyen visszanézni az eseményeket, amikor ez történt az már nincs benne a listában.
Ezt hol tárolja amúgy? alarmdump.txt-t nem találtam a telón.free your mind
-
air
nagyúr
válasz #40351744 #30762 üzenetére
Ennél jóval vizuálisabb eredményt ad a Wakelock Detector.
Ugyan azt a forrást használja szerintem, csak egy kicsit egyszerűbb abban eligazodni.
Azért mert linux, nem kell mindent konzolban megoldani.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Azt nem tudom, hogy hol tárolja, arra külön parancs kell, ha txt-be akarod logolni, már ha erre gondolsz. Ez a parancs megmutatja, hogy mi mennyi ideig fut a háttérben ms-ban, plusz mellette még a wakeup-ok számát is kiírja:
Alarm Stats:
com.google.android.gsf
20993ms running, 75 wakeups
4 alarms: act=com.google.android.intent.action.GTALK_RECONNECT flg=0x4
42 alarms: flg=0x4
29 alarms: act=com.google.android.intent.action.GTALK_HEARTBEAT flg=0x4Ebből látni, hogy 20993 ms-ig ment a Google Services Framework ( gsf ) és 75-ször ébresztette a telefont. Bár a te esetedben elképzelhető, hogy a szenzorhoz is köthető a dolog, a proxi szenzort jelen esetben valami használhatja. Legalábbis, így látatlanban ez fordult meg a fejemben. Megkérdezem néhány tapasztaltabb haveromat, hogy van-e erre valami app, amivel ezt le lehetne vadászni, plusz, hogy egyáltalán mi ennek az engedélynek a neve, amivel be tudja kapcsolni a képernyőt.
(#30764) air Igen, csak hát ezt az appot már fentebb kitárgyaltuk. szvsz konzolon sokkal részletesebb eredményeket lehet kapni, mint egy ilyen programból. SZERINTEM. Wakelock Detector se rossz, csak hát azt már fentebb kitárgyaltuk.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #40351744 #30765 üzenetére
A "sokkal részletesebb" nem biztos, hogy mindig hasznos.
Az általad idézett rész például egy nem teljesen szakértő számára totál érhetetlen. gsf-et nem tudja dekódolni, nem érti mit jelentenek az egyes sorok, nem tudja mi a 0x4 flag, esetleg azt sem vágja, hogy a 20993ms az mennyi stb.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dauphin
aktív tag
válasz dokee78 #30747 üzenetére
Köszönöm. Meglett a megoldás. Kicsit pironkodom, de mentségemre legyen mondva, hogy valamivel később én magam is rájöttem hol szúrtam el. A Notifications menü alatt egyenként kell engedélyezni, amikor kiválasztom a színeket a fényjelzésekhez az app-oknál. Úgy látom, még jobban el kell merülnöm a rejtelmeiben.
[ Szerkesztve ]
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
törölt tag
Igen, igazad van. Van amikor viszont ezek az appok már csődöt mondanak, és bele kell túrni magad a nyers infókba. Én is így jutottam el a konzolos parancsokhoz. XDA-n, a BetterBatteryStats topikban is nyers adatokat kérnek, és majd kifejtik az okosak. Ide a fórumba viszont programkódba ezeket az infókat szerintem nyugodtan bemásolhatja, úgy nem bántja az ember szemét, és így lényegesen előbb levadászhatjuk a ludast. Bár ez már inkább az OS topikba tartozik, úgyhogy kicsit túlléptem a topik kereteit.
-
dauphin
aktív tag
-
bubi92
őstag
youtube app, csak nálam adta meg magát
-
Jazz
veterán
válasz #40351744 #30765 üzenetére
Köszi szépen. Amikor bekapcsolt háttal feküdt az asztalon, proxy sensor a plafont bámulta, és semmi nem volt a telefon közelében, még egy légy sem repült el felette. A sensor inaktív, máskülönben látszódna az infravörös-vörös ha szemből belenézek.
Majd megpróbálok elcsípni egy ilyen automata bekapcsolást, hogy azzal a lendülettel feloldjam a bill. zárat, go terminal, és becopy-zom amit kilistáz.
free your mind
-
erikke17
őstag
Üdv, egy olyan alkalmazásra lenne szükségem amivel wifin keresztül tudok telefon és pc között adatokat mozgatni, egyszerűbb mint usb kábellal szórakozni..
Igen ott a dropbox de az korlátozott ugyebár és oda először fel is kell tölteni... Egy zenénél vagy egy képnél vagy egy mb-os apróságnál szoktam használni, de pl. 20-30 db. zenénél már nem él a dolog, vagy egy FullHD videónál
Van egy csomó playen de nem tudom melyik jó
Előre is köszönöm||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
törölt tag
ICQ Free Calls & Messages alkalmazás, nagyon jó és gyors mint a szélvész facebook chat-re a legalkalmasabb. használta már valaki? érdemes fiókként hozzáadni a szinkronizációnál, (ekkor meg kell adni a telefonszámomat) eddig az tetszik hogy ha kilépek akkor nem csücsül a ram-ba. de ha fiókként regisztrálom akkor is így marad?
-
gipsztigris
addikt
válasz Sanyi.mTs #30777 üzenetére
Is-is. Ahogy akarod.
(#30776) Xiawave
A Wondershare annyival jobb az AirDroidnál, hogy rootolt telefonnál a teljes rendszerhez hozzáférsz PC-n keresztül. Mindkettőt használom.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
erikke17
őstag
Ez az Airdroid jópofa, sok extra funkcióval na meg jó az a webes felület is
De itt van ez pl.: [link]
Ez kifejezetten csak file explorer wifire vélemény?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
fdisk
őstag
Van olyan tárcsázó app, amelyik önálló, és nem a gyárit indítja el?
Ha van még lehet oldani, h a rendszer csak azt használja, és a gyárit ne? (rootolt teló ,stock rom)A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Jazz
veterán
válasz gipsztigris #30778 üzenetére
Ez akkor is működik, ha a pc lan-on, a teló wifi-n csatlakozik a router-hoz, és így akarom elérni a telót, vagy telóról a pc-t?
free your mind
-
petipetya
nagyúr
Le van árazva pár progi és játék.
"nincs rá lezsóidő"
-
Syd69
aktív tag
SPB Wallet-et használok jelenleg, és keresem az utódját (jó rég nem frissült...)...
Lényeges lenne a PC-s kliens is, meg a csilivili (keepass kiesett), meg a hsználhatóság.
Plz segítsetek
Alma
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tudtok egy olyan alkalmazást, amivel a led villogását kikapcsolhatom gingerbreadben? Rootolva vagyok.Köszi!
Üdv. Johnny
-
Jazz
veterán
válasz erikke17 #30781 üzenetére
Ha nagyon egyszerűt akarsz, akkor ES file explorer/eszközök/távoli gyors elérés/ftp kiszolgáló létrehozása, és PC-ról pl. Total Commanderen keresztül ftp-n csatlakozol a telóhoz. Se telepítés, se böngésző, se nyavaja nem kell.
Telóról PC-re meg: ES file explorer/helyi hálózat/scan....és már rajta is vagy, látod a megosztott mappákat.Nekem külön hálózaton vannak, és még csak nem is alhálózat, úgy hogy marad a drop box.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
sebestyen93
tag
Hali!
PowerAMP zenelejátszónál hogyan tudom azt kikapcsolni h amikor a fülest bedugom a telóba ne induljon el magától a zene? Elég idegesítő..
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
törölt tag
válasz sebestyen93 #30791 üzenetére
PowerAMP/Menü/Beállítások/Headset, Bluetooth, és itt a második opció: " Folytatás a fejhallgató csatl..." mellett ne legyen pipa.
-
Jazz
veterán
válasz sebestyen93 #30791 üzenetére
Beállítások/fejhallgató/második pipa ki.
(#30792) Xiawave: ehh megelőztél. ES-el lehet proxy-n keresztül csatlakozni? (az eggyel lentebbi jelenség miatt, hogy azért még se kelljen dropbox-al szenvedni).
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
air
nagyúr
válasz sebestyen93 #30795 üzenetére
Nem kell ám két külön hsz-ben megköszönni a választ.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kovisoft
őstag
válasz xenom0rph #30797 üzenetére
Elvileg a Camera FV-5 (van Lite verziója is) tud ilyet, de csak csökkentett felbontással. Itt elmagyarázzák, hogy miért.
Ilyen progi még a Camera Streak is.Ha csillagászati felvételekhez kell, akkor azt is csinálhatod, hogy készítesz sok rövid expozíciós felvételt, és ezeket egy speciális programmal összeadod. De ez már messzire vezet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest