- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz megint én #30459 üzenetére
Szerkidő...
LOL! Telefonról nem akart menni, de ha PCről mentem rá, onnan engedte.
MÉGSEM! Nem ó így sem.. nem engediiii....
Na végre fenn van... Úgy sikerült kijátszani, hogy a google searchot tettem föl, ami ilyen "kártyákat" dobál neked, amit ő úgy gondol érdekes lehet számodra, és abban be van építve ez a szar...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Hogyan tudok a gyári Youtube klienssel,videót feltölteni HD minőségben?
Mert sikerült a feltöltés,de 360p
Ok,már 720p[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
Megint nem megy a tv24, gondolom másnál sem.
-
dokee78
félisten
válasz Csocsesz75 #30462 üzenetére
Nem bizony
-
Bozek
nagyúr
Nekem frissült a Play, 4.3.11-re. A Saját alkalmazások-hoz bekerült egy olyan, hogy Legutóbb frissítve. Bár hogy erre mi szükség volt, az egy jó kérdés.
-
LonGleY
veterán
4.3.10-en ugyanez (Android 4.0.3).
Nekem ez a része bejön, hisz napokkal később is meg lehet tudni, hogy mit frissített, mikor a WifFi-n lógtam, és esetleg nem érdekelt vagy véletlen lőttem ki az értesítést.
Mondjuk esetemben is mindegy, én az összes használt programom (plusz egyéb érdekesek) figyelését beállítottam az App Watcher-be, így ha szinkronizálok benne egyet, látom, hogy mik frissültek, és egy tappal előhúzható a changelog is. Azoknál az appoknál is hasznos, ahol a Play-en nem látni az aktuális verziót (Eszköztől függ).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #30465 üzenetére
Tök röhej egyébként, hogy a Play az App Watcher-re keresve nem dobja ki a pontosan ilyen néven létező appot, a sima Google meg - a keresést egy play szócskával kiegészítve - egyből. És nem azért nem látni a Play-ben, mert a program MO-on nem elérhető vagy ilyesmi, hiszen a fejlesztő egyedi vezetéknevére már reagál. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy program alternatívákat eddig sem a Play-ben volt értelme keresni, de hogy ennyire ócska verzióját ültessék át a keresőmotornak, az kicsit erős... És mivel ez köztponti, netes szolgáltatásuk, így a mobilos klienseken is pont ugyanilyen remek minőségű a keresés.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Valaki rájött, hogy a friss Google+ alkalmazásban miként lehet váltani az accountok között?
Van egy céges oldal, egy közösség és a saját privát szférám, és jó lenne ezek között váltani.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
xSide
őstag
válasz petipetya #30468 üzenetére
Menü, saját alkalmazások, összes, mail cím...
Azt vettem észre, hogy amelyik acount-al lett letöltve egy app akkor csak arra átlépve jön elő a frissitendők listájában.
Az egyiken a fizetős appjaim vannak.
A greenfy esetén pl csak most mutatta a 11-ei frissítést, hogy átváltottam, miközben tegnap is frissítésen esett át több alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
válasz megint én #30459 üzenetére
Nem vírusos,a 4shared feltöltéskor eleve szkenneli a fájlokat,de h. melyik változat a neked tényleg jó,azt neked kell kipróbálnod...
Nem tudom,miért nem engedte lehúzni neked,nekem telóval is megy rendesen,igaz,néha okoskodna,de meg lehet oldani.[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
sharkybacsi
tag
válasz LonGleY #30438 üzenetére
Ez tévedés.
Az androidos telefonok jó része tud hdr képet készíteni, ha nincs beépített app, akkor külső appokkal.
Pl. a CM fényképezó appjában állítható az EV (Exposure Value) érték (fényérték) asszem -2 és 2 között. És ez nem szoftveres beállítás abban az értelemben ahogy Te gondolod, tehát nem az elkészült képet módosítja utólag, hanem a fotózás előtt kimért értéket tolja el, és annak mefelelően készül el a kép. (Tehát tudos alul -vagy túlexponáni a képet a telefon beállításaihoz képest.)
A HDR képek több (ugye legalább 2, de 3 az általános a telefonok esetén, de több is lehet) ilyen eltolt (és adott esetben nem eltolt is) kép összerakásával készülnek. Ehhez amúgy nem kell feltételen telefonos app, elég ha csinál az ember pár eltolt fényértékű képet, és azokat akár asztali gépen is összerakhatja. -
sharkybacsi
tag
-
volvoguy
addikt
Tudtok vmi jó kis auto-task killer/task manager progit? Sajnos a HTC ONE X-em elég bénán kezeli ezt, sokszor kifagy, laggol, gondolkozik...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
LonGleY
veterán
válasz volvoguy #30478 üzenetére
Normális "killer" nincs, vagyis amit kiiktatnak (egy csomót persze eleve nem lehet), az jön is vissza, esetleg még nagyobb CPU és RAM használatot generálva, és ezek az appok pluszban fogják a telefont. Ha van root-od, mindjárt más a helyzet, akkor Greenify-al fagyaszthatod az el nem indított appokat.
Amit érdemes root nélkül az az, hogy letiltod azokat, amik leginkább garázdálkodnak (pl. Facebook stb.): Wakelock Detector-al megnézheted, hogy mi ébreszt és használja a CPU-t legtöbbször, illetve egy task manager-ben is leskelődhetsz a RAM-használat kapcsán. na meg használd a multi-task képernyőt, húzd ki néha a fölöslegeket.
Ha nagyon rajta vagy az "öldöklésen", akkor a Clean Master-nek van ilyen jellegű widget-je. Az a program egyébként egy hasznos tool (cache és előzmények takarítására néha), ezért merészelem javasolni, csak ott is érdemes kikapcsolni az auto figyelmeztetéseket (így). Ami nagyon jó benne, hogy - a fenti beállítástól függetlenül - szól, ha egy uninstall után az adott app hátrahagyott-e valamit az SD-n.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz LyonnaisFan1 #30480 üzenetére
...
-
gyuszmó
őstag
Úgy néz ki ma felrakják a T.nél a JB-t .
Mivel lehetne egy app listát készíteni,hogy rom csere után tudjam pontosan mi volt fent?
köszi
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
cellpeti
nagyúr
mentsd le őket TB-vel. Nekem is azt ajánlották.
Camera 360 csak fényképre jó, vagy lehet vele videózni is?
Ha megveszem a Swiftkey Keyboard-ot mivel lesz több jobb szebb, mint a nem fizetős?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz LonGleY #30481 üzenetére
Látom megemlítetted a CM-t Đ
Akkor feleslegesen szótamAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LonGleY
veterán
-
tomy86
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
Ezen felhő szolgáltatások közül melyiket ajánlanátok és miért?
- DropBox
- Box
- Google Drive
- SkyDrive
- BitcasaHa jól tudom a Boxnál a Sony Xperia telefon tulajdonosok 50 GB tárhelyet kapnak időkorlát nélkül. Azaz arra rengeteg adat férne fel.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok, galaxy mini 2 telómra cyanogenmod 10.1-et tettem fel, azóta nem szól a zene a fülesből, helyette automatikusan a hangszóróból. Viszont a rádio szól a fülessel is.
(másik lejátszóval is próbáltam, ott is a telefonból szólt a hang, ha bedugtam a jack fülest)Kérdés: Van olyan program, amivel szabályozni lehet, honnan szóljon a hang? (füles/telefon hangszóró)
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Victoryus94 #30491 üzenetére
A topikjában kérdezted?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Droidra melyik a legjobb torrent app?
Live-Die-Respawn
-
air
nagyúr
válasz cellpeti #30484 üzenetére
"Ha megveszem a Swiftkey Keyboard-ot mivel lesz több jobb szebb, mint a nem fizetős?"
SwiftKey Free has all the functionality of the paid version, but it will only function for one month. The paid version of SwiftKey is yours to use forever.
Magyarul, nem jár le egy hónap után.
(#30489) ottoyes
"Nincs benne reklám."
Miért a free-ben hol van reklám?
(#30490) LyonnaisFan1
Pont ma jelent meg egy írás az oldalon a témában. Olvasd el, hátha segít!
Egyébként egyéni, hogy kinek melyik jön be. Nekem van például 2x50GB a Box.com-on, és 6,5GB a SugarSync-en. PC-n használom mindkettőnek a kliensét, mobilról viszont csak ES-ből.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ottoyes
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #30490 üzenetére
..Boxot használok a leírtak miatt..3 Xperia elég helyet jelent.Egyébként mostanában a megfigyelési ügyek miatt egyiket sem ajánlják..nekem mind1,kishal nem pálya a kémeknek.
air :nemtudom,de ha nincs plusz funkció,akkor a reklámok,kéretlen szoftok tiltása miatt kell fizetni.[ Szerkesztve ]
Ottoyes
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz ottoyes #30496 üzenetére
Köszönöm! Én is a boxon agyalok pont az 50 GB miatt.
Arra bőven felférne a belső tárhely + memória kártya összes tartalma. Ami most jelenleg a Gépen van
Az lehetne akár a felhőn is, és akkor a gépen nem foglalna helyet."Egyébként mostanában a megfigyelési ügyek miatt egyiket sem ajánlják"
Ezt azt jelentené, hogy a fent tárolt adatokhoz hozzá férhetnének illetéktelen személyek? Mondjuk az amerikaiak ahhoz férnek hozzá amihez akarnak
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest