-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
PietPunto
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Lassan időszerű lesz a jelenlegi táblagépem cseréje (Huawei MediaPad M2 8.0), mivel a 2GB RAM miatt elég lassúvá vált az utóbbi hónapokban az eszköz. Hiába zárok be minden felesleges alkalmazást így is eléggé döcögős a rendszer, néha már idegesítő módon. Nem használom játékokra (alapból nem szeretem őket). Sokkal inkább vezetés közbeni navigációra (arra különösen), otthon böngészésre, youtube videók nézésére, Telekom TV GO használatára.
Úgy gondoltam egy 4GB-os RAM-al szerelt cucc gyorsabb lenne mint a mostani. Nem kritérium hogy LTE képes legyen, mivel a mobilnetet meg tudom osztani a telefonról. Mit ajánlanátok max. 100 e ft.-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest