Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    OSMC by Csicsóka, rc3.2 "teszt" M8S Pro +, 32GB-os SD-kártya
    Miután tettem egy rövid próbát az OSMC-vel és jónak találtam így gondoltam egyet és az LE 8.2.3.1 helyére telepítettem az OSMC-t.
    Miinden lehetséges anyagot kipróbáltam, gyönyörűen ment minden, képminőségben nem láttam túl nagy különbséget, szerintem nincs is az LE és OSMC között viszont a hangok másmilyenek, még nem tudom konkrétan minek köszönhető de vannak javítások a hangokat illetően is az új OSMC verzióban, dinamikusabbnak érzem meg egy picit "összeszedettebb" de ezt még tesztelni kéne. Maga a rendszer gyors és gyorsabban reagál az utasításokra. Minden működik, a táv is (ezt utólag kell ssh-n "elindítani"), egyedül a Reboot to Android nem működik, azaz átvált Androidra de vissza már nem, okát nem tudom de nem nagyon érdekel.
    SMB megosztással csak egy 606MB-os partíciót oszt meg, a kártya 32GB-os, nem tudom a többit miért nem osztja meg vagy miért nem nagyobb a megosztás.
    Köszönöm Csicsókának, hogy kipróbálhattam. :R

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák