Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz dugesz77 #27093 üzenetére

    Igen, wifi adapter is megoldás meg egyéb dolgok, de ha benne van akkor tudja azt minden egyéb okosság nélkül. :)
    A Mecool M8S boxokból is sok van, általában ajánlottak is, de most ugye van egy-két box amiben a wifi driver nem támogatott LE alatt, hogy ez megoldódik-e vagy sem, nem tudom, az S912-es boxokra is azt írták, hogy nem lesz LE, aztán mégis lett, persze levédik magukat, hogy nem működik megfelelően, de meglepően jól működik, még az LE9 alfa fázisában is nagyon jól teszi a dolgát. Megvárom a 3-ok boxomat és akkor nem fogo tudni dönteni, hogy mégis melyik legyen a fix lejátszó, egyzserűen az van, hogy használom az egyiket, majd "jaj vajon a másikon, hogy működik2, akkor azt használom, de hosszútávon ez nem állapot, el kell döntenem, hogy melyik legyen a stabil, jól működő eszköz. Amikor megjött a Pro L, feltettem az akkor alfa LE9-est, 1 óra után kukáztam, mert nem működött megfelelően, felment az akkori legfrissebb LE8-as, minden nagyon jó volt, közben jöttek az LE9 frissítések, és mindegyiknél javultak a dolgok, feltettem 5 napja a legújabb LE9-est és tényleg nagyon jó, semmi olyan hibát nem produkált mint korábban, szóval jól haladnak a dolgok, 1-2 apró röccenés van pl. infó gomb megnyomásakor vagy néha feliratnál is (bár ez egyáltalán nem zavaró), egyébként meg hibátlanul működik, legalábbis eddig.
    Röviden, szerintem mindenre van remény ha nincs más lehetőség a box kiválasztására, de az ugye két esélyes dolog. Reménykedni mindig lehet és kell is, hátha megoldják. :)

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák