- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
TTomax #39060 üzenetére
Igazából ha csak átdolgozza az utolsó Intel IGP parancsprocesszorát és az egyéb szűk keresztmetszetet adó dolgokat és az egészet felskálázzák, akkor már szerintem jók lesznek. Mindez az Intel 14nm-én simán versenyképes lesz a 7nm-es Vegával, avgy a 12/10nm-es NV-vel.
Szerintem sok tapsztalata van az Intelnek, csak nagyon az látszik, hogy nem tudnak kitörni a saját gondolkodásmódjukból... ez egy megfelelő vezetővel simán megoldódhat, és ez most adott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest