Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    Kis infó: rokon srácnak most raktam össze egy konfigot "low budget gamer" kategóriában, ennek megfelelően 1500X, 8 GB Corsair LPX 3000, illetve egy ASUS Prime B350 PLUS került a kosárba. Pár szavas tapasztalat, ha megengeditek a kis offot.
    Az alaplap elsőrangú, a POST ideje gyakorlatilag elhanyagolható (b@szdmeg MSI, így kellene ezt csinálni, csak ennyit vártam a rothadás PC MATE-től is!). Az UEFI szuper, sokkal részletesebb, mint az MSI megoldása. A RAM-ok 2933-on mennek benne, bár ehhez igénybe kellett venni a DOCP profilt, ami 1.35 Voltos feszültség emeléssel intézte a feladatot, enélkül nem ment még 2400-on sem a szett. A gyári hűtő korrekt, még az én (zajszintben igen alacsony) igényeimnek is megfelel, 15 perc AIDA burn testtel sem lépi át a proci a 65 fokot egy noname ModeCom házban (XFR kikapcsolva, azzal együtt +10 fokkal kell számolni IDLE-ben, ami így 40 fok alatt van a BIOS-ban, 30 fok körül AIDA alatt).
    Végül a sok szopó után már nem akartam váltani a PC MATE-et a saját gépemben, de látva az ASUS deszkát, kénytelen leszek beruházni egyre...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák