Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Malibutomi #11740 üzenetére
Huhh, meglepett mindenkit... nem ezt vártuk egy alacsony frekin, de rengeteg szálon dolgozó szerverprocitól. Esetleg Rasp pín is lehetne egy teszt, jól bebizonyítaná, h a SoC dolog halott, Intel a jövő.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
válasz
S_x96x_S #11733 üzenetére
Brutális cucc lett...
(Főleg ár/perf szempontból... munkára fel vele.)
Csak azért kérdeztem mert nem figyelem most a netet, csak a fórumot... de akkor mostmár tudom mehetek majd a megszokott helyekre szétnézni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zozyk
addikt
MSI X370 Krait Gaming laphoz új BIOS (v1.54)
A többi MSI laphoz nem tudom,jött e,csak ezt figyelem.
-
törölt tag
válasz
Obliterátor #11699 üzenetére
Köszi szépen
-
Simi37
őstag
válasz
ScomComputer #11756 üzenetére
gskill tridentZ. Most nézem hogy a CR1...lehet akkor manuálisan kell CR2re raknom CR1et skylake sem vitte 3200zal majd megírom hogy sikerült-e feltornászni. Most épp azzal játszok, hogy mennyi feszt tudok levenni, 3,9hez de még stabilan.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
IstvánLászló
senior tag
válasz
chopin42 #11748 üzenetére
+1
(#11750) zzola
+1
(#11733) S_x96x_S
Köszönöm a Threadripper tesztet.
Az fps 68>69 a grafikonon.
Látszik hogy nincs pártatlanság és ez óriási!
A lényeg gondoltam hogy brutális cucc lesz és már most is látom hogy igen igen brutál,mert még béta, de lesz ez még jobb is grat az AMD -nek.[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
arnoldito
senior tag
válasz
ScomComputer #11756 üzenetére
Azért annyira nem rossz, nekem a CH6-ban 3470Mhz hasítanak a ramjaim...
-
Leon77
őstag
válasz
arnoldito #11763 üzenetére
Az enyémek meg 3066-al, bár nincsen ch6-om, csak x 370 prom. Apropó, az adatlapod átírhatnád
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Malibutomi #11740 üzenetére
Le is cserélték gyorsan:
-
IstvánLászló
senior tag
válasz
kriszpontaz #11765 üzenetére
+1
A grafikont le is cserélték, ez érdekes hogy miért?
A lényeg itt is mindenki is tud is számolni és látszik az elért eredmény és a kis rizsáknál is komoly a teljesítmény és még csak jobb is lesz, ha a ram árak is beállnak egy meg is fizethető árba ami, talán meg is történhet és én ezt is remélem, mert a fejlesztésnek itthon nekünk ez szabja a határt.(#11768) BullKoxa
Grat az eredményedhez, szerintem jó és remélem hogy nem is tévedtem.A Ryzen tulajoknak grat ez elért eredményekhez és további sok sikert is kívánok.
Tisztelettel.
István[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
sg22
senior tag
válasz
fudi2002 #11771 üzenetére
eskuszom nem latom... hol van iirva h az x5650 az 2 db fizikai proci?
what should I do about this?!
-
bandika0626
senior tag
Azért nem látod mert nincs is ott. abból lehet következtetni, hogy 12/24 szálat jelez a CB a procit meg ha kikeresed a google-be akkor 6/12 szálas.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
M@cika
őstag
Na, már én is a Ryzen 5 1600-ról írok. Ez az egyetlen pozitívum. Nagyon nehezen indult el, XMP-t 3 csipogással honorálja, így a memória 2133-on megy csak. win10 5 perc volt USB-ről SSD-re, sajnos a driverek 1 gigája eszement lassan töltődik (sajna a netem letöltése csak 1 megabyte/s) Egyelőre itt tartok...
Nasit a kis fehér medvének!
-
-
-
-
-
válasz
SECTORnooB #11785 üzenetére
Kellett a nagy ház, mert van benne cucc, meg már meguntam a szerelés utáni elsősegély kötözést
Még így kerekeken is nehezen lehet mozgatni[ Szerkesztve ]
-
válasz
M@cika #11776 üzenetére
MSI deszkád van? Ha igen, XMP1 profillal próbáld, 2800 Mhz-en. Ha a legfrissebb a BIOS, nekem csak ezzel ment, és csak XMP-vel. Az előző BIOS-nál egyik XMP-vel sem ment, cserébe kézzel beállítva a RAM órajelet, működött a 2933. A legelső BIOS verzióval pedig XMP2-es profillal is ment a 2933.
Ezért imádom az MSI-t. Ja, nem. Még valami: lődd ki az XFR-t is, a burst órajel és a magas memória órajel nem mindig barátok.
[ Szerkesztve ]
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
GFerr56
aktív tag
Hali!
A nagy ház előnyei...főleg ilyen időben, a szerelésről ne is beszéljünk! Összegyúrtuk fiam és az én gépemet, ez lett a "jobb" (lehet tippelni, hogy nálam maradt-e
). A tied is vízzel lesz a tuti, bár a VRM-RAM-PCH hűtésről egy kicsit külön gondoskodni kell. Nem tudom, hogy I-Link-es-e Corsair, mert a világításon kívül van annyi haszna, hogy beállítottuk különböző színekkel riasztásokra. Egyszer már hasznát vettük, mert Anus az AI Suite-al (le is töröltük) fogta magát, és leállította a CPU ventiket...??. Egyébként nem találtunk Anus biosában olyat, mint az MSI-nél: "CPU Fan Fail Warning". Hasznos lesz bármilyen programmal a pumpa riasztást beállítani (ha leáll, gáz van egyébként). Itt a radi (felül) kintről kapja a friss levegőt szűrőkön keresztül 2 APACHE 140-es venti által, hűtve így a memóriákat és a VRM-et. Elöl 3 140-es venti fúj be, mindhárom automatán DRAM - VGA - PCH hőfokoktól függően. Hátul 2 140-es szívja ki a levegőt, VRM - VGA hőfoktól függően. A hőmérő a szoba hőmérsékletét jelzi, és elég korrekt értékek jönnek ki, minimális zaj mellett.
Sok sikert..Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
olle
senior tag
Sziasztok. Jó reggelt. Felmerült bennem hogy megtartom a mostani memóriáimat. Mekkora lesz a hátrányom a 2400 mhz el játékoknál?
ASUS ROG B350-F Strix. AMD Ryzen 5 3600x. GTX 1080.
-
salaud
aktív tag
Reggeli Agyfasz.
Azért a HWinfo hőfokkijelzését ne vegyétek készpénznek, nekem mióta megvan a lap folyamatosan 80 fok feletti VRM hőfokokat ír, most reggel berágtam, szétkaptam a gépet és így elindítva taperoltam a VRM bordákat.
HWinfo szerint akkor 97 fokos volt a VRM, a hűtőbordák pedig kézzel fogva voltak olyan 38 fokosak. És a helyükön vannak, nincsenek elmozdulva, nem lötyögnek. Kéne szerezni infrás hőmérőt, mert ez így kissé zavaró hogy fölé mér egy laza 60 fokot...Lehet a fejlesztőnek vajon visszajelezni, hogy pöttyet szarul mér a szoftver? Vagy az ASrocknak kéne, hogy ez BIOS(UEFI) hiba?
[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Omli85
őstag
válasz
salaud #11794 üzenetére
És ha a borda érintkezése nem 100-as ? Láttam már spórolósan gap padot borda alatt aminek köszönhetően csak félig meddig volt kontakt a bordával éppen pont egy Asrock deszka volt az említett delikvens
.
Illetve az se elhanyagolandó, hogy a szenzor az alaplapon van valahol általában a vrm sor közelében elhelyezve ami messze nem ad valós adatot de egy körülbelüli értéknek jó lehet ez minden alaplapra igaz.Ettől függetlenül persze lehet szenzor hiba is főleg ha rátud méregetni az ember, hogy milyen hőmérsékletek vannak a vrm környékén.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
salaud
aktív tag
válasz
Omli85 #11795 üzenetére
mATX házban van az mATX lap, ezért úgy van összerakva hogy a VRM bordát közvetlenül éri balról és szemből 2 db 14 cm-es ventillátor légárama.A bordákat rányomkodtam a lapra, szerintem az érintkezés jó, nem igazán szeretném kiszedni a gépet a házból, elég passzentos volt összerakni. Kéne az az infrás hőmérő, jah.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Simi37
őstag
Ha jól láttam hwinfonál ch6 ban kell nyomni egy 20 fok negatív offsetet? Ryzen master aida és hwinfo között pont 20 fok diff van?
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Leon77
őstag
válasz
salaud #11796 üzenetére
Infras hőmérővel sem lennél nagyon előrébb (nekem van) a kezmeleg vrm bordakrol latnad, hogy 40 fok. A lényeg, hogy a feteken milyen a hőmérséklet de az a borda és a gap pad alatt van. Amúgy ha nem droppol, szerintem ne foglalkozz vele, a fetek bírnak jóval magasabb hőmérsékletet is
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
- WWDC: Az iPhone-on keresztül kap új képességeket az Apple TV 4K
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi hangfal építés
- Nők, nőügyek (18+)
- Androidos tablet topic
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.70GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A SLI PLUS X99 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8500 / i5-9500 / i7-8700 / számla / garancia / több darab
- Intel Xeon E5-2690 v4
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest