Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
Meg lehet verni az i7 7700K-t játékban?
Ezt a tesztet érdemes megnézni. És ez csak márciusi. Azóta csak javultak az eredmények Ryzen oldalon.
Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wsanyi #11901 üzenetére
Nekem még mindig az a gondom ezzel, hogy ahány ilyen videó van, annyi féle fajta eredmény születik. Persze, nincsenek egyforma konfigok, körülmények, de akkor is.. Én főként OSD-s videókat szoktam nézni, a sima grafikonok nem érdekelnek. És ott is van minden féle-fajta eredmény.
Véleményem szubjektív... - LG OLED42C21LA eladó
-
att88ila
tag
Helló!
Ez az új AMD Ryzen 3 1300X 3.5GHz processzor melyik régi AMD fx procival van egy tudásba kb?És játékra mennyire lenne alkalmas az 1300x és milyen vga való hozzá amit ki tud még hajtani?Nekem egy FX4100 procim van és azért kérdezem melyik fx van egy tudásba az 1300x. -
Törzsúr
senior tag
Elnézést már nem tudtam szerkeszteni, de 63.000-ért...
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Leon77
őstag
Szerintetek ez mi? Mérési hiba? 10 körös ibt very high során keletkezett és minden futtatásnál jelen van.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
-
toto111
tag
Sziasztok!
ryzen 7 1700 az Asrock A-tuning programjával 4100-ig felment 1,407v-al csak a gyári hűtő kevés . Ha probálom terhelni felszökik a hő
tudnátok valami hűtőt ajánlani. vagy egy 120-ugymond játszó vizzel le lehetne -e hűteni?
köszi a válaszokat.MSI B550 Tomahawk , Ryzen 7 5700x, Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600Hz C16 ,RX 6700XT
-
válasz
wsanyi #11900 üzenetére
Igen? Ezt nem is tudtam. Azt hittem, csak azért van rajtuk grafikus kimenet, hogy majd az AM4 foglalatú APU-kat is használni lehessen velük. Ez csak mATX-re igaz, ATX-es lapnál nincs ilyen?
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
pengwin
addikt
Hülyeséget írt, nincs integrált VGA egyik AM4-es lapban sem.
Azért vannak rajtuk videókimenetek, mert már most is vannak modulos Carrizo APU-k AM4-re (csak idehaza nem lehet őket kapni), és érkeznek a Ryzen APU-k is hamarosan, ezeket pedig mind támogatni fogják a mostani AM4-es alaplapok.
Úgy emlékszem még AM3+-os lapok között volt olyan amin volt kis integrált Radeon, hogy az FX CPU-k használhatóak legyenek dVGA nélkül is.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz
solfilo #11921 üzenetére
Na, ez egy jó hír!
Nem mintha érintene egy 1600X-szel a gépemben, de jó hír!
Pár hete néztem, akkor még csak Ryzen CPU-kat találtam az AM4-es foglalathoz.Ráadásul 20 ezerért én inkább ezt venném egy AM4-es alaplappal, és nem azt a csodapentiumot amiről most mindenki ódákat zeng.
Mondjuk ezzel valószinüleg nem sokan vannak így...[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
wsanyi
aktív tag
válasz
pengwin #11920 üzenetére
Bocsi. Igen, ezt benéztem.
Ezt néztem, és megtévesztett az onboard Graphics kifejezés. Valóban ott van, hogy IGP függő.
Köszi a korrekciót!
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.
Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.
-
Leon77
őstag
-
att88ila
tag
válasz
kalmanka511 #11907 üzenetére
Ryzen 1300x mellé milyen vga illik?Esetleg egy gtx1060 6gb?
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
A Ryzen 1300x az elég a játékokhoz ? Jóval olcsóbb, mint 1500 társai.. Milyen játék igényli a 6 magot ?
Köszi a válaszokat!!
-
pipo112
senior tag
Hi! nos amint ígértem írtam a készülő összefoglalóba egy kisebb leírást MSI GPC X370-es lapr és cooler ajánlást akinek van kedve olvassa értékelje , ha valamit tenne hozzá várom javaslatát kiegészítését köszi mindenkinek remélem jó lett és várom a kritikákat akár negatív is lehet ,(mert ebből tanul az ember persze nem alaptalan kötözködőset)
!!
összefoglaló dokumentum[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
wsanyi
aktív tag
válasz
att88ila #11927 üzenetére
Simán. A 1070-et már nem tudja teljesen kihajtani, kivéve, ha tuningolod. Állítólag simán megy mind a 4 magon 4-4,1 GHz-en egy jobb hűtővel. Ha találsz esetleg hűtő nélküli változatot, érdemesebb azt megvenni, ha akarsz tuningolni. 3,5 GHz az alap, 3,7 a Turbo, és 3,9 az XFR 2 magon. Bár az is igaz, hogy a gyorsabb RAM-kkal többet profitál a rendszer. Nézd össze a lapot, és hogy milyen RAM megy bele, hogy ne kelljen vele bajlódnod!
-
lemusz
addikt
válasz
tomaszka88 #11933 üzenetére
Persze.
-
gaborw
tag
Jött új alaplap "AMD Chipset Drivers" 17.30 8/10/2017
-
OutSider17
senior tag
válasz
kalmanka511 #11935 üzenetére
Szervusztok!
Megjött az MSi új biosa. Hát nálam nem vált be. Olyanyira hogy vissza is raktam az eggyel előbbi verziót.
Itt a proci 3.6Ghz-en megy turbóba, míg az új biossal a plafon 3,4Ghz volt. Ráadsul alig akart elindulni nekem vele a rendszer. Arról nem is beszélve hogy a post idő nem hogy javult volna vele hanem inkább romlott!(MSI B350M Mortar Arctic lap)
Ne haragudj kalmanka511!!! Véletlenül a válasz lehetőségre klikkeltem.
(#11935)
Ui.: 3033Mhz-en a 2400-as Kingston ramom beton stabilan.
[ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Chaser
titán
válasz
csúnya lenne ha nem, g4560 mellett is sokan használják, ami mellett 1060-at is
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
wsanyi
aktív tag
válasz
Jól, csak többet is tud ez a proci. Ne tévesszen meg senkit a jelölés, ez inkább i5 kategória, mint i3. Mondjuk kb. 4xxx i5-nek felel meg. (LGA1150). Játék, felbontás, és részletesség függő, milyen VGA_t hajt ki, de a sima 1050 kevés neki. Ez itt segíthet.
De ő sajnos csak 2400-as RAM-okat használ, pedig a 3200-as nem iszonyatosan sokkal drágább. Én 1300X-et egyébként gyári hűtés nélkül vennék, és szereznék hozzá vmi erősebb hűtést, és tuningolnám 4,1 GHz-re mind a 4 magot, esetleg 4,2 GHz-re, ha tudja stabilan, és vennék hozzá 2667+-os RAM-okat. Egyébként úgy néztem, hgy nagyjából minden játék elmegy vele 60+fps-sel FHD-n.
Szóval jól elfér, ha azért választod, mert most magasak az árak, megértem. Majd ha itt lesz az RX VEGA, akkor a bányászok azt fogják venni nyakra főre, és akkor kicsit lejjebb mennek az árak RX 560/570/580 terén is. Azok sem rossz kártyák.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
GigaByte-tól info:
Quick update for everyone on the next round of BETA BIOS. I am pushing to get another round of BIOS out... But it seems a new AGESA code is coming soon. I believe we will have one more round of BETA BIOS using 1006A before the new AGESA is implemented (AMD has not yet released it... Not sure I am supposed to mention it, but ya its coming)
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
martin66
senior tag
válasz
GFerr56 #11943 üzenetére
3460
Bár nekem eddig szerencsém van a gyártó szerint a Corsair RAM-om 2933-on tud menni megy is, de jelenleg 3200 is fesz és időzítés módosítás nélkül megy. (Bár múltkor is ment pár napig így majd egyik nap bootloopolt aztán csak 3066-on ment)
CPU (1600) stabilnak tűnik nekem 3,7 alul feszelve csak egy kicsit (értéket nem tudom, -minuszra raktam majd egy értékkel lejjebb vettwem). Bár szerintem rá rakom a gyári értékre és fesz emelés nélkül 3,7 stabil azzal már meg vagyok elégedve
.
-
Törzsúr
senior tag
válasz
OutSider17 #11937 üzenetére
Akkor én fel nem rakom.
Nekem a béta biossal stabil jelenleg.
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Chaser
titán
válasz
wsanyi #11941 üzenetére
mivel kb uo. mint az i5 így nem nagy csoda
csak jelenlegi i5-öj ipc-ben jobbak és nagyobb órajelet tudnak, kb dupla árért cserébe nem nagy mutatvány, 1060 mellé is simán mehet r3, ha jól rángatható 1070 is, amelyik játéknak nem kell sok szál és erős 1 magos teljesítmény oda jó, bár 1070-nél már simán vennék mellé 6 magost, smt letiltva oszt' hadd szóljon, +30e-ért simán megéri
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
police25b
csendes tag
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi konfigról. Az érdekelne hogy ez így ahogy van megállja a helyét vagy esetleg valamit ötlet hogy jobb legyen, netán olcsóbb? Valami túl sok e vagy kevés... Játékra használnám, mindig is AMD-s voltam. Ramok tekintetében nem tudom jó ez a márka vagy esetleg a táp elegendő e... Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest