-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz BerserkGuts #4585 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a 2400G IGP-je, meg úgy általában az integrált kártyák nem a legújabb AAA játékokra lettek kitalálva?! Ezek régebbi játékokra bőven elegendőek, amolyan koca játékosoknak való, akik az új címeket max. kipróbálják, esetleg pár régivel játszanak néha.
Ennyire nyíltan nem jelenteném ki, hogy nem szabad 2400G-t venni. Van olyan eset, amikor jó vétel.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ggeleven
őstag
Ez is egy vélemény, de továbbra sem értek egyet. Kipróbáltam én is BF5-öt és semmi bajom nem volt FHD felbontáson.
Sokak tapasztalatára alapozva: NYUGODTAN VEGYÉL ILYET: 2400G (ha úgy látod, hogy kiszolgálja az igényeidet)20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
tomic
addikt
Mondjuk nem csak a 2400-re igaz a Ne vegyél ilyet cím mikor közeleg az új széria ugye.
Amúgy azt lehet már tudni,hogy a 3000-as szorozatban lesz IGP? Ha igen azonos mint a 2000-ben vagy kap frisset? Csak mert ha nem akkor még mindig nem értem az érvelésed.A második részt amit írtál azt egy szuszra ment? Mert értelmezni feladat így egy picit.
ggeleven Egyet értek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Ukrajnai háború
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Autóhifi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest