- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
#02119936 #17005 üzenetére
Valahogy úgy. Szépen kiírta, hogy sikerült a flashelés, akarom-e újraindítani. Hát már hogyne akartam volna. Restart, majd a lap megállt 97-es kóddal... (97 - Console Output devices connect)
Na mondom, ez fasza. Clear CMOS, minden játszik, továbbra is ez. Kerítettem egy PCI-os Rage3D-t, azzal próbáltam indítani. Úgy megáll 0D kóddal a lap (0D - Reserved for future AMI SEC error codes). Ha utólag dugom rá a tápot a 7870-re, azzal sem vagyok előrébb, mert nem látja az atiflash. Ma még teszek egy próbát egy másik PCIE kártyával, hátha úgy beindul, és meg tudom flashelni valahogy. Ha nem, akkor holnap gariztatás lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest