Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Grave_444
üzenetére
Hát ez ne haragudj, de elég nevetséges. Mindkét kártya szénné húzva, és így sikerült kemény 100pontot ráverni az 5850-re, nem is a 70-re?
Elárulom, ez a teszt bőséggel használ tesszelálást és mindenféle compute shader mókát, ami elég szépen visszafogja az 5800-akat. Ez a teszteredményét lerontja, de nem tükrözi a valós teljesítményt, játékokban alig van tesszelálás és compute se valami sok, tehát valós körülmények közt, ahogy használni fogod, nem a 7770 fog jobb élményt biztosítani, hanem a másik, és nem csak pár százalékkal.
Az tény, hogy ha most veszel, nehéz a döntés, mert a régi jobb, de öreg és sokat eszik, az új meg igen gyengus nyers erőben...
Én ezért fogok majd 7850 2gb-re váltani, ha majd lejjebb megy az ára, de nem az 5850 elégtelen sebessége miatt, hanem mert a 7850 halkabb, de ezért nem akarok bő 15 mátyásos bankjegyet ráfizetni. Szerintem aki játszik a géppel, és számít neki a minőség, az nem vesz ilyen kártyát, hacsak teheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Jogász topik
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én ezért fogok majd 7850 2gb-re váltani, ha majd lejjebb megy az ára, de nem az 5850 elégtelen sebessége miatt, hanem mert a 7850 halkabb, de ezért nem akarok bő 15 mátyásos bankjegyet ráfizetni. Szerintem aki játszik a géppel, és számít neki a minőség, az nem vesz ilyen kártyát, hacsak teheti.