Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Probléma DVD/CD íróval
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
superfinest
üzenetére
Jó rég nem frissült ez a topic.
12éves E7110 Lifebookomra viszonylag kevés játék megy fel, ezt feltettem. Iszonyat para, lehet hogy öregszem, de... ki is léptem a játékból, mert sok volt az idegrendszeremnek
(természetesen Marine kampányról van szó)Ha valaki tud még jó gamet, ami fut egy 1800mhz-es p4 /512/radeon 7500, irja meg.
Gothic2 amit még feltettem. -
superfinest
tag
Nem tudja valaki hogy amikor az aliennel vagyok akkor az uccsó részben meg kell menteni a királynőt,de mindig felrobbantják vagy engem lőnek le az automata gépfegyók.

-
juhi07
senior tag
hello
meg van a sima alien vs preadtor 2.és az a gondom hogy haveromal neten nyomjuk és sajna már unjuk hogy 2 en vagyunk a pályán ??
Nem tudok kodot hogy kell elöhozni a botokat vagy valahonan letölteni a botokat ??
Mert nagyon fontos lenne. PLEASE
-
Tom5
addikt
Valaki???
Tudna válaszolni???
-
Tom5
addikt
Nagyon régi Alienes játék van..de az még Doom2 feeling...

Mod is van Doom2 höz...
Esetleg Sega Megadriveon is van...
De gondolom téged Pc érdekel...Jólenne vmi folytatás!!!Nagyon király kis játék ez!!!
Egy kérdés hamár ittvok...az Avp2 Primal Hunt ban hány pálya van?!Mert nálam,szerintem,idő előtt véget ér a játék!!Asszem 3 pálya fajonként!!!És a kiegészítő is asszem csak 370mega...
Hogyvan ez most?!?! -
Biaggio
őstag
Meg lehet még valahol venni eredetiben a játékot? CDGalaxisban nem találtam

Létezik amúgy ezen a játékon (és persze az első részén) kívül Alien játék?
-
McKilem
csendes tag
Hy Arcok lenne egy kérdésem. Lehet az A vs P 2 (a feltört verziót) a neten játszani????
Ha valaki tud segíteni please dobjon 1 e-mailt!!!!!! (mckilem5@msn.com)
Kösi!!
[Szerkesztve] -
-
Tomiii258
tag
Hát predatorral utálom....
Marineval meg még nem tartok ott.
Alijennel kezdtem,most predatorral nyomom, szegény marine csak uccsónak marad
Mondjuk annyiban reális a dolog hogy Predatorként nem tudsz mást csinálni mint bolyongani meg össze-vissza ugrálni az emberi bázison.
Szal jó a game.
-
Tomiii258
tag
Én csak nemrég raktam fel és most jáccok vele először.
(nemrég óta van masinám)
De mivel emlékeztem hogy havernál este sötét szobában az első alien támadáskor
kicsit felugrott a pulzusunk, ezért én is felraktam.
aliennel már végig mentem,mondjuk a végén lehetett volna vmi nagyobb csata,bár az a két Predator azért megizzasztott.
Predatorral viszont egy két helyen eltartott 1darabig mire rájöttem hogyan tovább.
Pl még az elején mikor elkapják a spanjaimat....nekem meg be kell jutni a táborba...
párszor legyalultak a robot-ágyuk mire észrevettem h ja az 1iket pont szerelik
Meg mielőtt foglyul ejtenek...
Nem sokkal előtte össze vissza kell ugrálni a falkiszögelléseken...
Azt utáltam....
De nagyon kircsi a game!!!
[Szerkesztve] -
gregreg
csendes tag
Király a Game olyan kamerarángatós, beszaratós
...szerintem...!
De...
megint Lakadtam
tegnap egész délután csak bolyongtam egy helyen, szintén marine -vel, amikor egy sötét alagutba kell mászkálni és lehegeszteni egy ajtóról 4 pántot, és közben jönnek a mellkasrobbantók, utána van egy nagy terem ahol minden ajtó zárva, csak egy másik alagútba tudok lemenni ahol egy kapcsolót kell elfordítani, közben folyamatosan jönnek a csávók(a terem tetején lévő vastag csőből - asszem), de ha visszamegyek a nagy terembe nem találok ki, ahonnan jöttem az az ajtó is zárva van, sehol egy kapcsoló. Tud valaki megoldást?
brühühüüü

greg -
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Eredeti ! Megy már,és kicsit tényleg gyors,de nem feltűnően.Másrészt ki kellett belőle lépnem,újra vissza,és akkor lett csak jó a kép.Van neki 1 alapzöreje viszont,ami nem kóser -de meg fogom oldani ezt is valahogy.
-
[pod]Diablo
őstag
neked másoltba vanmeg vagy eredetibe???mert nekem eredetibe vanmegy és megymintv állat akadás nélkül és szerintem a lanmódja jobb mint a 2-é de csak azért mert ott vannak botok és lehet csakúgy césznéálkül menni és alieneket irtani, és readásul annyivan velőluk hogy amerenézek mindenhol van egy alien

-
Apophis
őstag
Nekem megy, semmi extra nem kellett hozzá. Néha beakad a hang és dübörög, de kit érdekel...

Szvsz nem parásabb, csak idegesítőbb, mikor huszadszorra is megöl a pálya utolsó ellenfele, directors cutban, és hogy csomót kell szenvedni, mire minden extra meglesz. Legalább checkpointok lennének.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Az AvP 1-et sikerült valakinek elindítania XP alatt ? Ha van olyan patch amivel ez megoldható,valaki belinkelhetné a helyét ! Most AvP2-t viszem helyette,de az első rész parásabb,úgy szeretném újból feltenni !
-
Sanyo
senior tag
Titeket olvasva tettem fel újra, de az első alien támadás után majdnem szívrohamot kaptam, pedig emlékeztem rá hogy mi következik.
Csakazértis végig fogom játszani... 
-
gregreg
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki tud lécci segítsen, én MARINE val kezdtem el a gamet és a második pályán el is akadtam ahol szigetelő kamrákat kell sorba nyitogatni és az autó után haladni gyalogosan!
Nekem az 5 ös szigetelő kamrát kellene kinyitnom, de nem tudok egyszerűen tovább menni, és nem találom a kapcsolót sem hozzá.
Help me , please!!! -
Apophis
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Du. 2? Addigra talán felébredek, OK.

De csak viccetem, nem vagyok egy nagy szám, néha csak második vagyok...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Mikor? Én megyek örömmel, csak ne siránkozz, ha egy Queen ront rád

.Sniper/minigun+disk nem érvényes, úgy túl egyszerű.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
M
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Ha meg akarsz halni, predalien powaa', egy gyilkológép vagyok...

-
[pod]Diablo
őstag
valaki nemakar holnap neten nyomulni ???

-
Apophis
őstag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Ha a tartályoknál jársz, és volt egy robbanás a karmolás után, akkor alattad jobbra a falon egy lyuk tátong, azon keresztül jutsz tovább.
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Segítség kéne ismét: Alienként az ''akadályozd meg az emberek szökését a királynővel'' pályán járok. Felmásztam a magas aréna jellegű oldalán, majd a tetelyén egy szellőzőn keresztül egy másik ilyenbe értem, ott is legfelül szintén légcsatornán átértem egy több helyiségből álló valamibe mindenkit kinyiff, piros fények,meg zöld is, gázok fújnak mindenfelöl. Középfele egy hengeres valami, a falon szétkarmoltam valami készüléket. Nem tudom ezután merre menjek. Segítsetek légyszi! Előre is kössz! -
Apophis
őstag
Ehhez csak annyit: LOL.

-
Dilikutya
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Örülök, hogy megy, de lécci csak akkor csináld, ha muszály
Ekkora képet ne rakj be, ugyse jelenik meg egészben, inkább a [L] jelöléssel linkeld -
[pod]Diablo
őstag
![[kép] [kép]](http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp2.jpg)
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére

na végre nemértem miért szenvedtem vele ojan sokat pedig nem is ojan nehéz most hogy így tudom hogy kell csinálni -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
bocs rossz link mármint azokra gondoltam amik kedvenc kódjaim alatt vannak??
-
VladimirR
nagyúr
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
en ugy csinaltam, hogy elolvastam az alapelveket, abban benne van ez is
meg minden hozzaszolas irasakor ott van ez is a kedvenc kodjaink szekcioban, de megegyszer csak a Te kedvedert -- fogod ezt a sort es bemasolod egy-az-egyben:
[IMG]http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp8.jpg[/IMG] -
[pod]Diablo
őstag
ott holvan leírva??? ezek közül gondolsz valamelyikre: prohardver.hu prohardver.hu prohardver.hu Bővebben: link
témához nem kapcsolódó hozzászólás-rész vagy ha nem ekkor mire gondolsz

-
Dilikutya
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
És mi lenne ha a szövegdoboz alján megnéznéd, hogy kell? Nem olyan bonyolult....
-
[pod]Diablo
őstag
most megpróbáltam három féle képpen de nemjöttekbe szerinted érdemes lenne még próbálkoznom mindenesetre megpróbálom mégegyszer ha nemjönbe akkor pasz
http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp16.jpg
http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp16.jpg -
[pod]Diablo
őstag
http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp8.jpg
-
[pod]Diablo
őstag
http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp8.jpg
-
[pod]Diablo
őstag
http://gportal.hu/portal/mega-games/images/gallery/avp8.jpg
-
VladimirR
nagyúr
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
ugy, ahogy fentebb irtam - az en hozzaszolasomban csak egy trukknek koszonhetoen nem alakitotta keppe, ha kimasolod es beirod, akkor neked kep lesz belole (azaz nem biztos, mert tudtommal gportalrol sem lehet kulsoleg kepet beszurni, mert csak egy gportal logo jelenik meg -- de Dilikutyanak bejott a kep, szoval lehet, hogy nalam van a baj)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
[IMG]http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp8.jpg[/IMG]
egyebkent ott van az uj hozzaszolasakor a ''szovegdoboz'' (textarea) alatt
szerk.: el is felejtettem, gportal nem enged kivulrol linkelni, de azert az mikentjet benthogyom
Dilikutya: nekem ugy nem jon be az oldal, csak igy => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Az oldal: Bővebben: link
A kép:![[kép] [kép]](http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp8.jpg)
És hogy ezt hogyan? A szövegdoboz alján megtalálod a megoldást... -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
úgy látszik az ötletem nem vált be

valakinek van ötlete hogy hogy tudnák felrakni képet

előrre is kössz
-
[pod]Diablo
őstag
ha valaki szereti az AVP filmet akkor látogasson el az oldalamra:www.mega.games.gportal.hu
itt van ízelítőként egy kép a filmről
most előszőr rakok fel képet remélem hogy sikerül
http://gportal.hu/portal/mega-games/image/gallery/avp8.jpg -
Apophis
őstag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
np
-
Apophis
őstag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Felmászol a legtetejére.
-
Blue Eagle
őstag
Felszabadítottam a fészket. Menekülni kéne, mindenki off, kiértem egy kör alakú nyiláson, ami hatalmas liftaknához hasonlit. 3-4 zöld összekötő van benne, felül mintha a kék ég lenne szellőzőkkel. Merre menjek? Hogy lesz vége ennek a pályának?
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
UP, valami hír? Esetleg a 3. részről?
-
Apophis
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Szvsz elég összetett és az AvP hangulatot visszaadó sztorit raktak hozzá össze, és nagyon ötletes, ahogy összefonódnak a szálak. A két predator az alien királynőt követte, Frosty-t pedig már a legelején kiszemelte az, akit a végén le kell ölni. Szerintem a Predator is eltalált, csak túl gyenge szegénykém. Mondjuk én már vagy 10 végigjátszás után csak rohanok és mindenkinek combistickel le a fejét egyből, aszt kész.
Néha snipolok speargunnal, mert jó a röhögés.
Plusz ott van a rengeteg utalás a kiegészítőre, az abban játszó karakterek, az egész olyan kerek egész. Imádom! -
Dilikutya
félisten
Azért én nem mondanám szarnak a HL2 hangulatát... szvsz az a jövőkép elég élethű, amit nyújt. Legalábbis ameddig eljutottam, a csónakos pályák, a város... meg a TV-ben a nagytestvér.
De tény, ezt aláírom, a Doom3-ban azért az árnyékok, meg a sötétség nagyon ott van
Jó lenne az egy ilyen játéknak. Az Alien mozgása valóban elég rossz volt, főleg ha külső nézetből irányitottam. Az ellenem jövőknél annyira nem állt módomban ezt figyelni, nem hagytak időt 
Amúgy nekem a Predator rész nem nagyon tetszett. Szvsz a játékban nem sok jelentőségük volt. A tengerészgyalogossal is az Alienek elől kellett menekülni, és a végén összecsapni, Alienként pedig a professzorral vagy kivel kellett felvenni a harcot, nem is értettem ott a végén a 2 Predator felbukkanását. Én nem bánnám, ha ez ki is maradna, és tisztán egy feelinges Alien játék jelenne meg.
De jó hogy már megint nem értünk egyet teljesen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Milf Hunter
üzenetére
Erről van szó
Egy, a filmhez kapcsolódó játék erősen rombolná a sorozat színvonalát. De egy független folytatás Doom3 motorral (erre sztem tökéletes lenne)... hm 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Milf Hunter
üzenetére
te most nem akarod, vagy nem tudod megerteni azt, hogy ebben a topicban meg nyaron reagalt ugy, hogy jajjdejo lenne egy 3. resz --- azota latta a filmet, s ez gyokeresen megvaltoztatta a velemenyet (erre celzott azzal, hogy nezzed mar megfele a datumokat, hiszen az a hozzaszolasa, amibe itt belekotottel, meg juniusban irodott)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Milf Hunter
üzenetére
Előbb talán meg kéne nézned, hogy ez a hsz-em mikor keletkezett, majd vesd össze az AvP film bemutatásának és a te AvP3 topikod nyitásának dátumával. Mellesleg sose mondtam, hogy az AvP2 szar... júniusban még örültem volna egy filmmel kapcsolatos játéknak. azóta viszont láttam a filmet, ami hát... egy szar. Ilyen körülmények között csak egy teljes értékű AvP3-at tartanék elfogadhatónak, aminek semmi köze sincs a filmhez, és nem gyorsan összekapart fejlesztőgárda fejleszti, hanem akik a 2. rész is jegyezték, vagy hasonlóan jó csapat.
Úgyhogy mielőtt beszólsz, légyszi nézd meg, mire szólsz be. Sorry, ezt a kört most buktad.
-
sirály12
őstag
De mikor jön már az új rész?
-
Apophis
őstag
válasz
Milf Hunter
üzenetére
LOL

-
Milf Hunter
csendes tag
-
Apophis
őstag
Megnéztem (értsd: lenyomtam újra az egész gammát 2-szer...), jól emlékeztem: a Predalien kiengedése után az utat tör neked, eljutsz egy helyiségbe, ahol balra és jobbra egy-egy lépcsőn juthatsz emeleti szobákba, és a bal oldali tetején van egy szellőző. Onnan meg egyszerű. Bár gondolom, közben megtaláltad, de akkor is leírom...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Apophis
őstag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Pontosan nem emlékszem, de Aliennel mindíg keress szellőzőket, asszem ott is van egy a bal oldali emeleti szobában a plafonon.Ha eljutsz a Hiveba, ott kövesd a fényeket, és ami mellett elhaladsz, verd szét, így kevésbé tévedsz el.
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Valami dögöt kiszabadítottam, elrohant, és semmi. bombával meg nem találkoztam. De mindez még a feltett kérdésem elött volt.
-
_Volkovy_
nagyúr
A kiegészítőt mivel érdemes elkezdeni?Melyik ''campaign'' a legjobb?Hajlok a Predalien felé,érdekes lehet..
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
a mestrséges fészket úgykell felszabadítani hogy kell keresni egy titkos alagutat ott lemész egy hoszzú algútba ott szétkell karmolni a bombákat és megkell ölni az embereket és ígykell végigmenni a pályán,aztán ha jól tudoma királynőt kell kiszabadítani és késsz a pálya.

nemvagyok benne biztos hogy jó pályát mondtam ,mert pőontosan nem emlékszemrá.
De azért remélem tudtam segíteni .
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Ismét elakadtam. Az idegen szerepét játszom, ''A bosszú'' pályán. Már mindenki halott, nem tudom merre menjek, csak bojongok összevissza. Fel kellene szabadítanom a mesterséges fészket, de hogyan? Segítsetek légyszi! kössssz! -
[pod]Diablo
őstag
én is lekezdtem nosztalgiázni.De én humannal nyomulok szerinzem az egy picit izgibb,
de az aliennel is mentem egy picit.
a primal huntot ismeri valaki,annak az alien singleplayere szreintem jobb mint a kettőé
,csak sajnos rövidebb 
-
Mr.Skyline
senior tag
asszem, felrakom én is! itt a sok ismert funkciók hallatán
rámjött a gyilok!
-
deedee
őstag
az is lehet,hogy nem nagyon volt kedvem osongatni,lopakodni mert inkább a hentelést részesítem előnyben a jóóó kis ''sotgán''-al...Mindenesetre gyorsan feladtam az alien-es rész végigjátszását.amúgy tényleg könnyű a gém,bár hardon,mentés nélkül már azért néha megtudja izzasztani az embert....
-
deadguy
aktív tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Ok a cicát már meghallottam. Nyávogott a nyavajás...... de pont lelöttek. Na nem mintha akadály lenne... cic-cic
-
deedee
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
néhány hete én is nyomtam,de a laboros résznél,ahol fel-le kell létrán meg mindenféle folyosókon mászkálni és valamilyen labort megkeresni,ott beleuntam az erölködésbe....Ezt a részt mindíg is utáltam...Az alien-es részt még soha nem csináltam tovább a macskánál...Valami folyosón jönnek a katonák és autómata fegyverek is várnak stb,ott szépen szétdarálnak mindíg...
-
Apophis
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Én is ma vettem elő nosztalgiázni, de még mindíg akkora élmény játszani. Igaz, az egész fél nap alatt lenyomható kieggel együtt...
Az elakadt srácnak: nem kell enni, rohanj végig a pályán a falak tövében, ahol rakodnak, lesz egy lyuk a kerítésen, ott a ''macskatelep''. De érdemes körbenézni, jó kis beszélgetések vannak. Az Alien játékmenete egyébként szvsz túl könnyű lett.
[Szerkesztve] -
deadguy
aktív tag
Hali! Az AVP2-ben miután kizabáltam magam az emberkéből, merre kell valami flamót keresnem, hogy szép, nagy egészséges alien legyek??? Mert én mindig beleharaptam az ott sétáló bácsi lábába, ő meg mérges lett, és ordibált, és kergetett, és lelőtt, én meg megpusztultam...... ????
-
[pod]Diablo
őstag
örömmel jelentembe hogy készvan a weboldalam sok alienes kóddal ,internetes kodokal
sok érdekeséggel,képpel a filmről.
ha megnézi valaki kérem hogy jelezze hogy mi a véleménye az oldalamról.

-
[pod]Diablo
őstag
valaki nemjön nete nyomni???

-
deedee
őstag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
örülök,hogy segíthettem.....jó harcokat kívánok....Majd ha beérsz egy plato nevű bázisra/asszem ez a neve..liftel kelle majd felmenned a magasba.de előtte még kikell játszanod az autómata gépfegyvereket is ...
./,akkor fogsz majd jókat keringeni összevissza mire megtalálsz egy bizonyos labort..... -
deedee
őstag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
van egy páncélautó és egy fákkal teli völgyben vagy?ha igen,akkor a fákon keresztül tudsz feljutni egy sziklahasadékhoz....
-
Dilikutya
félisten
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Alapjáték vagy Primal Hunt? Amúgy legtöbbször előre kell menni... nekem ebben a játékban bevált
Nem túl bonyolult, de nem is azon van a hangsúly. -
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
én már Predatorként a második (A csapda) pályán elakadtam, mindenki off, és ott sétálgatok az űrautó körül, nem tudom hogyan tovább. Valaki segítene?
Esetleg végigjátszása kinek van? vagy hol van? Előre is köszi! -
Dilikutya
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Bővebben: link
De tévedtem, itt nincs ilyen Gold kiadás, lehet sose volt. De az alapjáték 2k. -
Dilikutya
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Szerintem a játék tengerészgyalogossal alegjobb. az nagyon visszaadja a film hangulatát. Mész a sötétben, kezedben a géppityu, meg a mozgásdetektor, és folyton pittyeg... viszont ehhez képest az AvP film egy akkora fos, hogy az hihetetlen... a régi Alien filmeken még meg lehetett ijedni... de ennek még hangulata sincs.
3k-ért meg lehet venni az AvP2 Gold-t, amiben benne van az alapjáték, és a kiegészítő, a Primal Hunt is. Szvsz nem drága. -
Toness
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Milyen kód? Az eredeti cd kulcs? Azt szerintem vedd meg eredetibe mert nem lehet több 2k-nál az egész.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
a filmet én is megnéztem és tényleg nagyon király de csak feliratosan láttam és a játék is nagyonjo de azzal nem értek egyet hogy mindenki predator akar lenni mert pl:a haverom teljesen alien mániás és a másik meg csak emberrel nyomul én meg aliennel és predatorral nyomulok.csak én kiakarnám probálni neten is csak az a baj hogy nincs hozzá ojan hülye kód ami kéne valaki nemtudna szerezni nekem ????
-
_az
senior tag
AAAHHHH MAX RE5PECT ECSÉM!!! Lehet, hogy a mai napig beszarnék tőle... hmm, lehet, hogy minnyár felrakom?

De a 2-t már végig mertem vinni... hehe... amúgy az 1-ben a egdurvább amit tapasztaltam, hogy ha skirmishben felnyomod az intelligenciát maxra olyan, mint a film... sziszegést hallasz és meghalsz
közben csokis bugyi feeling 
-
Achill3uS
nagyúr
Nagyon faszályos lett az AVP film megnézte vki?? AvP 2 Lan-on egész jó
kár hogy mindenki Predator akar lenni 
-
MaUser
addikt
up
-
MaUser
addikt
Egy kérdésem lenne a Primal Hunt-tal kapcsolatban: A Predator-ral kellene elkapnom Dunya-t miután ellopta az artifact-ot (static pálya), de nem tudok onnan továbbmenni, ahol ő liftel felmegy és nekem fel kell ugrálnom az emeletre (itt van néhány tojás), ahol van egy kissé felemelkedett rácsos ajtó. Innen az emeletről nem tudom merre lehetne mennem

U.i.: A játékról röviden:

Mikor lesz 3? -
sirály12
őstag
A játék egyszerűen a legkirályabb game amivel eddig játszottam. Ez örök kedvenc martad. Sokat nyomtuk hálóban is, jó volt.
Már alig várom az új részt, mert ugye lessz új rész? -
Dilikutya
félisten
Vagy csak nem értenek a serveres dolgokhoz. Netes játék szinten csak a CS meg az UT...
Amúgy kérdésedre a válasz: minek is van ez az oldal? A Prohardver egy hardvermagazin, és ennek a célnak van a fórum is alárendelve. Szal annyi erővel game fórum se kéne ide, csak dobtak ide egyet, hogy legyen. -
müllerke
csendes tag
nem hiszem el hogy itt senki nem válaszol a kérdéseinkre.akkor minek van ez az oldal??????????????????????
-
Horbal
őstag
Na ez tényleg egy baromi jó gáme, én lanon mindig királynővel nyomom (MAMI), hát szűk folyosókon egyszerűen senkinek semmi esélye, nagy hangárokban, nyitott pályákon, már inkább..
Marinnal nagyoon isteni... -
müllerke
csendes tag
Sziasztok srácok!egy nagy kéréssel fordulok hozzátok szeretném megtudni hogy a predator vs alins -játékban ha játszok interneten keresztül akkor a nem kivánatos személyeket hogy tiltom ki menet közben a játékbol????előre is nagyon köszönöm a segitségeteket
-
6745
csendes tag
Valaki eltudná mondnai ,hogytudok mint server kibanolni embereket? Mert elégidegesítő mikor feljön a sok tk-s meg cheater

-
danzi
tag
Srácok, Aliennelk vagyok, single-ben játszom, és elakadtam... a return to the hive résznél, épp a kifejlődés után egy barnás színű nyolcszög alakú ajtokkal telerakott helyen vagyok, fel lehetett mászni a szellőszőbe, itt kikapcsoltam 3 plafonventillátort, de aztán nem tudom, merre kell menni, se lent, de fent nem lehet semerre menni, van még itt 3 helyen gőzölgő rács, meg valami zúgó masina szoba, ami kékes....
tudnátok tippet adni?
köszi
D. -
roonin
tag
LAN-ba mi is toltuk sokat. Viszont az hogy a Predator szaladva nem tud utolerni egy hatralva lovoldoz marine-t azzal azert eleg jol elk... szvsz. De filling azert ott van a szeren.
-
Dilikutya
félisten
LESSZ 3. RÉSZ?!!!???? az óriási lesz... a film se lehet akármi, gondolom
bár én nem igazán tudom hogy fogják összerakni, nem sikerült rájönnöm az AvsP2-ben sem a marine-alien-predator kapcsolatra. furcsa volt, hogy amikor tengerészgyalogossal voltam, összvissz talán egy vagy két predatorral találkoztam. igaz, nem is túlságosan hiányoztak
viszont tengerészgyalogossan a szűk folyosókon, miközben egyfolytában jelez valami szar kis bogárra a mozgásérzékelő. az első 3 pályán Alien-t nem is látni, de tuti beszarás, volt olyan hogy megyek a lifttel (az első alienig még legalább egy töltés hátra van ekkor
) és a mozgásérzékelő nagyon csipg, kinyilik az ajtó és én vaktában eresztem is az ólmot 
nagyon el volt találva a hangulat, predatorral, aliennel nem volt annyira jó.
egész kedvet kaptam hozzá, lehet fel is rakom éjszakára lefekvés előtt

-
pabadam
aktív tag
Jön az harmadik rész is, nemsokára. Csak először győzzük kivárni a filmet..
-
Integra
titán
jó az avp1 is, azt is végignyomtam és a primal hunt-ot is.
csak jönne már a harmadik része
-
CollectoR
aktív tag
Nekem ugy tüntik hogy az 1 be sokkal jobban kidolgozottabb az alien meg a predator háromszöges célzása. 1 ébként a kettöbe nem tudom mér lesz látható a predator amikor lő shoulder cannonnal, számomra ez elég érdekes

[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Az eleje még nekem is tetszett, de a vége felé már valahogy nem az a feeling...
talán megszokod, talán valami másért, viszont az 1-ben ott végig izgultam még akkor is, mikor már sokadszorra mentem ugyanazon a pályarészem, mivel nem tudtam mekkora egy pálya és limitálva volt a mentés
Ez mondjuk jó dolog, de a 2- ben végtelen mentés van 
Sőt, az első részben az utolsó pályán én helyből belenyomtam minden lőszert, amit csak találtama királynőbe
aztán csodálkoztam miért nem hal meg... 
-
Huma
addikt
Nekem az volt para amikor még az elején járok a marine küldetésben és megyek, nézek jobbra, nézek balra. Sehol semmi. Aztán elmegyek valami asztal mellett és ott guggol egy alien. Na majdnem befostam.
De a legfillingesebb az eleje amikor pl kirobban a cső a falból (szívroham), vagy amikor halálüvöltés, belépsz a terembe és akkor meghallod a predatort aztán megindul feléd a 3 piros pötty.
[Szerkesztve] -
Huma
addikt
Amúgy nem tud valaki egy jó fps-t amiben van cooperative mód is?
Érdekes módon egy csomó régi játékban volt de az újakból kifelejtik, csak tudnám miért, az egyik legjobb dolog ha többen nyomják végig egyszerre a gamét. -
MUŁĐER
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
multiban a rakétavető NAGYON JÓL HASZNÁLHATÓ!
Hajjaj,de még hogy!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CollectoR
aktív tag
Serious Sam 2 be, avp1 be (bár ez nem egészen cooperativ) , elvileg haloba is lehet menni de én nem találtam a modok között (xboxba tuti hogy van) de vice citybe elég jól ellehet lenni cooperativ nélkül multiba

-
TrollBalint
addikt
Igen, szoktam is nyomogatni
)
Viszont a hangja akkor sem kárpótol
A rakétavetővel meg az a gáz, hogy nem igazán fogja be célt, mivel többnyire jönnek rád, mint a szél
szük helyen is vagy, meg sokan is vannak, meg bla-bla-bla
(mondjuk a játékban pozítiv, hogy a bogarakat is kijelzi a radrar
, néha be is szivatott
) -
Huma
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Úgy emlékszem ha a jobb egérgombot nyomod meg akkor folyamatosasn forog.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
hát igen az egyben jobb volt a fílingje a minigunnak...amikor bedörrentettegd váááááá

Meg a AVP2-ben a torkolattűztől nem látni semmit...
De ott van a rakétavető,az még célkövetős is MUHAHAHAHAHA![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Próbáld ki,nagyon tuti!

Főleg multiban lehet menni predaalien-el meg Praetorian-al...elég parás amikor egy 3 Méteres állat rohan feléd....de a minigun mindig segít MUHAHAHAHA![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
egyvalamibe jobb szvsz a második rész:a multi.De ott nagyon.Miket buliztunk haverokkal LAN-partikon
CSak utáltak ellenem játszani,volt hogy ketten jöttek ellenem marine-al,én predi-vel voltam és nagyon kikaptak...
-
TrollBalint
addikt
Ez szerintem is igy van, bár én az egyet végig játszottam alien-nel is, de nem a legnehezebben.

Viszont szerintem is a Marine a legjobb
Bár a kettőbe szerintem használhatatlanabb a radar, nem is szoktam figyelni, csak a zenére, úgyis átvált amikor jönnek...
kivéve mikor nem 
Játszottatok a AvP2 kiegészítésével? az az igazi sz**ás
-
Dávidxxx
aktív tag
A NOLF2+ben van kooperativ mód.
-
Dávidxxx
aktív tag
A NOLF2+ben van kooperativ mód.
-
Integra
titán
haliho!
ezt már én is próbáltam így végignyomni öcsémmel, de sajnos nem megy
pedig iszonyat nagy feelingje lenne ám szigorúan legnehezebb fokozaton
nagyon várok már egy olyan harmadik részt amiben csak Frostyval kéne menni, toronymagasan a marine küldetések a legjobbak, a másik kettő közelébe sem ér szvsz.
lángszóróval a vak sötétben kolbászolsz és feszülten figyeled a mozgásérzékelőt, aztán elszabadul a pokol....
-
johnnybe
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség ebben a játékban arrra, hogy cooperative módban végigjátszuk lan-on keresztül egyik haverral.
Tudtok esetleg valami infot arról ,hogy lehet berakni olyan ellenfeleket a játékba akiket a gép irányít mert ha hostolok sok lehetőséget felkínál de mindegyikben csak másik játékos ellen lehet nyomulni.
Ha nem létezik erre megoldás annak is örülnék ha leirnátok olyan játékot ami fps, izgalmas, be*aratós és ki lehet hálóban cooperativ módban akasztani.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty 2
- Probléma DVD/CD íróval
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(angolt találtam, de ez másnak kell)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)