Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
válasz
Sarkadi #9401 üzenetére
Üdv
Mennyire fontos adatok vannak rajt, mert ugye ez határozza meg meddig mész el anyagilag.
Én azt tenném hogy vennék egy ugyan ilyen használt hdd-t vagy ha nincs akkor újat aztán a képen lévő panelt beszerkeszteném. Ha azzal működik akkor a további hibákra koncentrálnék. -
turbokappa
senior tag
válasz
King Unique #9374 üzenetére
Sajnos vissza lettek mentve....pont egy olyan mappa kellett volna amin egy bizonyos fotósorozat van. Esélyteln innen a dolog.
-
turbokappa
senior tag
válasz
King Unique #9370 üzenetére
Szia
Nem tudom mit csinált vele, majd vasárnap ránézek. Annyit csináltam hogy az ssd-re ami az elsődleges merevlemez mentettem a képeket próbának. Az kb volt 4 Giga,aztán mennem kellett. A lényeg, hogy a progi működik, de sokat tekert kb 10 órát. Sosem csináltam ilyet csak kétségbe esett hogy eltűntek a családi dolgok, erre kerestem neki egy progit. A minitool is jó csak fizetős, okosat nem találtam belőle mert v nem tudtam letölteni v rossz volt hozzá a kiegészítő dll..😂
Ha írt volna rá tuti vért izzadtam volna. Minden meglett és ez a lényeg, a feleség se fogja lenyakazni. -
turbokappa
senior tag
válasz
King Unique #9366 üzenetére
Üdv
Egy 500 Gb merevlemezről van szó, mindenféle file volt rajt , aztán leformázta. Kb 2 nap volt mire megtaláltam a wondershare recoveryt okosítva. Tegnap kb 10! óra volt mire végzett a 'mély' vizsgálattal+ kb 2 óra volt min mire visszaírt mindent. Ugye a dátumot kellett beirnom hogy 2000x-2018 dec 15-ig mindent írjon vissza. -
turbokappa
senior tag
Üdv
Egyik barátomnak cseréltem merevlemezt egy notebookban. A régit külsőnek használja, de véletlenül? letörölte róla az adatok cca: 250Gb. Minitoolal porálkoztam azonban fizetős. Tudtok olyat ami ingyenes licenszes v esetleg vhonnan letöltős?
A segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Gumi és felni topik
- gerner1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- WD Gold 8TB új (WD8004FRYZ)
- Eladó 240GB SSD-k
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest