Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Merchior

    tag

    Sziasztok!

    Mivel többen is érdeklődtök gaming székek után, gondoltam, megosztom a saját tapasztalatokat. :))
    Bő egy hónapja érkezett meg hozzám egy ArenaRacer Craftsman. Nem is volt igazán előzménye a dolognak, valójában párom kezdett el székek után nézelődni, ő mozgott a Noblechairs / Secretlab / ArenaRacer tengelyen, aztán egy leárazás alkalmával meggyőzött, hogy az alkalmi home office-ok, esténként 3-4 óra játék, egész napos tanulás-távoktatás mellé nem volna haszontalan egy minőségi szék beszerzése.

    ArenaRacer-ék kevesebb, mint 2 munkanap alatt kézbesítették a szombat este leadott rendelést. A tekintélyes méretű és tömegű doboz (a második emeletre cipelni inkább kétemberes történet) nagyon igényesen csomagolt alkatrészeket, az összeszereléshez szükséges szerszámokat, tartalék csavart, egy pár kesztyűt és egy A3-ra nyomtatott óriási szerelési útmutatót rejtett. Kibontva az egyes elemeket, számomra minden rendkívül minőséginek tűnt első ránézésre is, azonnal meggyőzőtt, hogy ezt nem igazán fogom megbánni.

    Szűk fél óra alatt össze is raktuk, aztán kezdetét vette az állítgatás, tesztelgetés. Itt meg is jegyezném talán az egyetlen "soft-negatívum"-ot: sokat bíbelődtem a beállításokkal, annyi minden van. Ez viszont magával rántja azt is, hogy szerintem tényleg nincs olyan pontja, amit ne lehetne testreszabni, emiatt sem nevezném ezt igazi negatívumnak. Szóval amint sikerült megtalálni benne a helyem, számomra tényleg minden igényt kielégít. Az ülőlap nagyon vastag és puha, jó érzés belehuppanni. A plüss huzatok a derék- és fejpárnán nagyon kellemesek, tetszik a memóriahabos dolog is. A karfákat inkább keménynek nevezném, de számomra ez pozitív, nem bánom, hogy nem egy zselés medencében olvadnak a könyökeim :D A lábcsillag szintén masszív, nekem úgy tűnik, hogy az átmérő is nagyobb a szokásosnál. A kerekekben azt tudom kiemelni, hogy annyira simán futnak, hogy még a parkettát sem féltem karcolódástól (természetesen van azért padlóvédő alatt, csak feltűnt, szerintem profi)
    Amit nyilván még nem látok előre, hogy a műbőr mennyire lesz tartós, mennyire a széthullós, vedlős eset, de efelől valamennyire az 5év garancia meg tud nyugtatni. Ami viszont inkább meglepő volt számomra, hogy a hátsóm nem izzad bele annyira, mint vártam (pedig épp ezen részem izzadós). Egyértelmű meleg tud lenni benne néhány óra után, de a műbőr már csak ilyen asszem... :U

    A magam átlagosnak nevezhető 75kg-jával, 178centijével valószínűleg nem fogom a határait feszegetni a széknek, tartós együttműködésben bízom, és azt gondolom, hogy ez egyedül a műbőr kopásától függhet. Én egyébként a fekete/kék színkombinációt választottam, ami szerintem abszolút visszafogott - nem az a harsány ízléstelen géjmörszék szteoritipikus parádé - , akár elegánsabb környezetben is el tudnám képzelni.

    Szóval ha bárki kedvet kapott hozzá, én teljesen jószívvel ajánlom megvételre akár a Craftsman, akár a Titan modelleket, utóbbi funcióiban teljesen megegyező, csak alacsonyabb a háttámlája (hölgyeknek akár ideális lehet - amint lesz belőle újra készlet).
    Ha esetleg kihagytam valamit, vagy külön kíváncsiak lennétek valamire, kérdezhettek is nyugodtan, igyekszem válaszolni :R

    Szép napot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák