Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    Sziasztok!

    Eljutottam arra a pontra, mikor már nem halogathatom tovább az otthoni székem cseréjét. Egy ideje olvasom a topikot, de a bőség zavara miatt inkább kérdezek. Eddig gamer székeket néztem, de nem feltétlenül ragaszkodom ehhez a kategóriához, irodai szék is jó lenne, ha tudtok alternatívát javasolni ami a lentebb kifejtett kritériumoknak leginkább megfelel. Eddig a legjobban az LC Power LC-GC-800BY tetszett a topikban emlegetettek közül. Igazából 4 szempont ami nekem fontos lenne.
    - Az ülésen ne legyen ilyen combtámasz izé oldalt. Egyszer ültem ilyen székben, baromira zavart, hogy ott van. A fent említett székről valaki írta, hogy jó széles az ülőkéje, ez nekem is fontos, izgek-mozgok rajta. Ne legyen se túl puha, se túl kemény a töltése.
    - Erősített gázrugó és strapabíró mechanika, mert nem vagyok kicsi, 185cm/110kg.
    - Állítható karfa. Rátehénkedni nem szokásom, de egyik-másik oldalra előfordul, hogy hosszabb ideig féloldalasan rákönyökölök, és mondjuk úgy olvasgatok, tehát ezt bírnia kell. Jó lenne, ha nem csak fel-le lehetne állítani, hanem oldalra is. Non plus ultra-ként esetleg a dőlést és/vagy előre hátra irányt, de ez utóbbi kettő annyira nem lényeges.
    - Garancia. Minél hosszabb, annál jobb.
    Az ülés/támla anyaga mindegy Jobb lenne a textil, de a műbőrrel sincs különösebb problémám, nagy valószínűséggel úgyis teszek rá valami takarót, plédet, a mostanin is van.
    A keretem maximális fájdalomküszöbe 100k. Ebben az árban gondolom a fém láb már alap, de ha nem, akkor ezt tegyük be ötödik kritériumnak. Tesztelni sajnos nem tudok, elég messze van nekem a főváros. Azt tudom, hogy az irodánkban IKEA FLINTAN/NOMINELL van, és nem szeretem, mert 2-3 óra után baromi kényelmetlen, ezt otthon mindenképpen túl szeretném kényelmi szempontból szárnyalni.

    Előre is köszönöm a segítséget, az ajánlatokat!

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák