Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riccsiz_h

    aktív tag

    válasz Piftuka #3799 üzenetére

    Hasonló cipőben járok (190cm, 95kg, valamennyire edzett testalkat :D) szintén őszig Home Office és egy rövidtávon még kényelmes de hosszabbtávbon kevésbé (+ már kicsit megrogyott) IKEA széken ülök. A cégnél nagyon jó székeink vannak, de nem lehet hazahozni őket, meg macera is lenne.
    Olvasgattam sokat a fórumot és Wau2/Wau2Fab eléggé megtetszett, el is mentem az Office Plazaba kipróbál egyet. Az állítható háttámla hasznos volt, de hogy az ülő rész mélysége nem állítható csak ahogyan hátradőlsz csúszik előre, személy szerint ez nagyon zavarvó volt. Illetve mikor beleültem, egyenesen ülve a lábam fele lelógott a székről és hát széltében sem volt a legkényelmesebb szóval az jött le ehhez a székhez túl magas / nagy darab vagyok.
    Nem időztem ott nagyon sokat max 30p-t, mert éppen siettem. De még beleültem 1-2 székbe és nekem még az Antares Lexington volt még amit kényelmesnek találtam, de a háttámla magasságát nem lehetett állítani sajnos. Még mindenképpen visszamegyek jövőhéten még egy körre tesztelni. De alapvetően én is elég tanácstalan vagyok még

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Riccsiz

Új hozzászólás Aktív témák