- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
Jobboldali fülesem néha megy néha nem. Ez mennyire normális? Volt másnak is hasonló problémája? Ha megigazgatom akkor egyből jó. Ez mennyire normális dolog? Sejtem a választ de nincs kedvem küldözgetni
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #8553 üzenetére
Nem normális.
Ha néha működik, akkor szerintem csak kontaktos.
A dobozban volt egy kis célszerszám, amivel le tudod szerelni a füleseket.
Egy próbát megér...[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz kiskuplung #8554 üzenetére
Rákerestem én is most egyből. Az volt az érdekes hogy a csak a hangszóró részét tekergettem és attól is elment / megjött a hang így gondoltam hogy kontakt hibás. Leszedtem és újra feltettem, azóta nem csinálja. Furcsa. Van még vagy 10 napom az elállással, ha esetleg addig csinálná, de most megnyugodtam hogy nem kell visszaküldeni
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #8555 üzenetére
Szuper.
Amúgy mivel játszol? Kitart még a Robo Recall?Én már tűkön ülök, még 2 nap és jön az Arktika.1
-
tobias88888
őstag
válasz kiskuplung #8556 üzenetére
Most kipróbálós fázisban vagyok. Megnéztem pár "demót" (steam refundsot kihasználva) meg pár szimulátor játékot ami megvan. Assetto Corsa valamivel szebb VR-ban mint az iRacing, de egyikre se lehet panasz.
Batman Arkham VR is elképesztően szép és a Superhot is nagyon el van találva. A The Wizards sem rossz, bár nekem elég nehézkesnek tűnt, persze ha beleszokik az ember akkor jó de a 15 perc kevés volt hozzá. Viszont ahogy nézem a legtöbb VR játék elég rövid, a Batmannél is sokan panaszkodnak hogy kb 1.5 óra.
Videók alapján az Audioshield-el és a The Climb-al szemezek. Utóbbinál kérdés hogy 50$ért milyen hosszú
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #8557 üzenetére
Jah, és persze a Lone Echo sem ártana. Szép meg jó hogy megveszi az ember az oculust, csak utána még kidobhat tartalomra pár 10 ezret
-
Márton
nagyúr
Panorámafotókat nézeget valaki?
érdekes koncepció gigapixelreEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz tobias88888 #8558 üzenetére
Én is ezt érzem, bár betáraztam előre néhány akciós VR játékkal, már akkor megvettem párat mikor még Riftem sem volt. Bár tény, hogy még mindig lesni kell az akciókat mert pár órás szórakozásokért rengeteget kérnek el. Pl nézegettem az indiegala-t, ott szokott lenni VR bundle, de annyira értékelhetetlen játékokat akcióznak be ott, hogy pénzt sem érnek azok... Ha esetleg valakivel szembejön nézzen szét ott is, de eddig 4 VR bundlet kísértem figyelemmel, hulladékokkal voltak tele. VR akciók terén nálam eddig csak a humblebundle tudott értelmes ajánlatokat adni, no meg persze a steam.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #8561 üzenetére
Én a múlthéten megvettem az Ultimate Booster Experience-t a steamen. Le volt árazva és ezzel próbáltam ki anno a Camponába a DK2-őt így nosztalgia is. Jó volt megint hintázni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tobias88888
őstag
Ez kijött pc-re is vagy csak playstation VR-ra van még?
-
őstag
válasz tobias88888 #8563 üzenetére
Azt írják az oldalukon, hogy egyelőre csak PS4, de év végén jön PC-re.
What is the status of Sparc’s development on PC? Is it still coming?
Sparc is coming first to PlayStation VR. We will be talking about Sparc on PC later this year. -
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #8563 üzenetére
Ez ránézésre tökugyanaz mint a Ripcoil, ráadásul az is ingyen van (ha már vettél valamit az Oculus Store-ból)
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #8565 üzenetére
LOL, Ropcoil - az egyik legszerencsetlenebb jatek Rift-re Par havonta van valaki aki felhozza hogy "Hey, Ripcoil, mekkora tuti jatek!" aztan kismillionan lehuzzak azonnal a beka segge ala. Ekkor nyugalom van egy ideig aztan megint "Hey, Ripcoil...."
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
válasz kiskuplung #8565 üzenetére
Engem inkább a Plannes-re emlékeztet (valamivel jobb grafikával).
A Ripcoil látványra amúgy szép, de nálam simán benne van a "leghánytatósabb VR" top 10-ben. -
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #8567 üzenetére
Nem rad gondoltam hogy felhozod vagy hogy azt irod jo, csak alltalanos Ripcoil megfigyeles volt
-
őstag
válasz kiskuplung #8556 üzenetére
Az új Nvidia driverben van profil az Arktika.1-hez!
Game Ready VR Provides the optimal gaming experience for ARKTIKA.1
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Németh Péter #8571 üzenetére
Sosem használtam nvidia profilokat. Van ennek valami értelme? Vagy csak annyi, hogy úgy lövi be a VGA-dhoz a graf beállításokat, hogy tutira meglegyen a 45 vagy 90 fps? Tényleg, ha ittartunk mekkora fps-t céloznak meg egy ilyen profilban?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
őstag
válasz Dyingsoul #8572 üzenetére
Szóval ezek ilyen optimalizált grafikai kódok, amik kb. a driver részei lesznek. A driver érzékeli, hogy melyik program fut és egy pár grafikai műveletet máshogy hajt végre, mint ahogy azt eredetileg megírták. Vagyis DX11 esetén nincs is teljesen definiálva, hogy minek kéne végrehajtódnia, csak a végeredmény. Amúgy neked semmit nem kell csinálni, csak felrakni a legújabb drivert és gyorsabb lesz a program.
-
fulton
addikt
válasz Raymond #8569 üzenetére
Van arra valami mód hogy megjelenítse már a kezdő képernyőt is a monitoron a VR?
Szeretném egyik ismerősömnek megtanítani a használatát mert nem boldogul, de sajna így nem látom hogy a menüben épp hova néz, merre irányítja a kezést stb-...szóval olyan progi ami kiküldené monitorra a képet , ugyan ugy mint játékok alatt. ?
-
őstag
-
fulton
addikt
válasz Németh Péter #8576 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek. Mind2 verziót néztem célnak tökéletes.
megj: Ez a Batman VR iszonyat rövig... kár érte adni a pénzt. -
tobias88888
őstag
Igen. Pedig annyi potenciál van benne. A bunyó állati jó volt VR-ban, a sima Arkham Knight-ban van pár olyan rész ahol nyomozni kell, csak simát át kellett volna emelniük...
Youtubeon DeoVR-al próbáltam videót nézni, de valamiért nagyon gyenge volt a minőség az Introduction to Virtual Reality-hez képest. Youtube megint spórolja a bitrátát vagy nálam volt a gond? Az It Float -ot néztem amúgy, annyira nem volt rossz azért
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #8578 üzenetére
Kipróbáltam az oculus storeban lévő bear islanded is, de az is eléggé gyenge minőségű
Discovery-s app meg be se tölti a videókat normálisan (és amennyit betölt az alapján is borzalmas a minőség)
Xbox controlleren kívül hogy tudok másikat belőni? Van két logitech rumblepad-om ezért nem szeretnék még egy xbox controllerre is beruházni a nem touchos játékokhoz
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Ne feledjétek, már csak kb. 8 óra és megjelenik az Arktika.1
Nem lesz benne free locomotion, csak teleportrendszer. Benne van a videóban, hogy miért.
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #8580 üzenetére
Maximum belovod ezt is jatek kozben: [link]
-
tobias88888
őstag
válasz kiskuplung #8580 üzenetére
Szerintem ennyit el tudunk viselni. Remélem hasonlóan jó lesz mint a két metró játék (de rég olvastam feliratot, főleg angolt)
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #8582 üzenetére
Én is nagyon sokat várok tőle, szerintem éjfél körül majd írok egy első élménybeszámolót. Egy óránál többet úgyse fogok tudni játszani vele. Az előzetesek alapján hasonlítani fog a játékmenet a Dead and Buriedre (a fedezékekbe való ugrálás miatt), csak még beletették ezt a fix-pontos teleportot. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz jó fitnesznek
[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz tobias88888 #8579 üzenetére
Én ez alapjan állítottam be a kínai directinputos controllerem :
[link]
Így a Windows is Xbox 360 controllerkent jelzi -
tobias88888
őstag
válasz barcalaci84 #8585 üzenetére
Ahogy olvastam sok játéknál előfordul, hogy hiába van kontroller, ha nem xboxos akkor nem megy. Legutóbb a Chronos-nál olvastam szóval mindenképpen kipróbálom a módszert, köszi
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
válasz tobias88888 #8586 üzenetére
ez mondjuk kiszúrás az új bundlet megvásárlókkal mert abban nincs kontoller?
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz proci985 #8592 üzenetére
Driver CD van hozzá (nekem nincs CD-ROM-om), de a gyártó oldalán nem találom a terméket. :/ Szóval Drivert nem tudom honnan fogok nyúzni hozzá. Sata powert adtam neki, led világít, még most fogom tesztelni a win10 alapból nem tudom kezeli-e illetve ha kezeli is szükséges-e azon felül mégis a driver bármi miatt (helyes működés)
Szerk: az oldal keresője a kulcssszavakra nem, de a google kidobta...
Szerk 2: Lehet fel sem teszem...
"No additional drivers are needed for Win8, it has built-in support for the FL1100 chipset."Device managerben csak tippelni tudok melyik lehet, gondolom ezek:
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz kiskuplung #8595 üzenetére
Jó lehet ez az Arktika, de tartok tőle hogy szét f*nám magam a játék alatt az ilyedelemtől
-
kiskuplung
őstag
Ah, semmi félelmetes nincs benne.
Pont olyan a játék mint amilyet elvártam: erősen sztorivezérelt, az első 20 perc csak "videózás", utazunk a szótlan főhősünk testében. Tiszta Half-Life2, engem a segítő lány is Alyx-re emlékeztetett.
Eszméletlen jó a harcrendszer. A Robo recall által felállított lécet simán megugorja.
Jó ötlet volt ez a teleportálósdi, egészen jó taktikai ízt ad az egésznek. Hasonlít a Dead and buried-re, vagyis itt is hasra kell vágódni, meg térdelni kell a fedezékbe vonuláshoz. Viszont több pozícióba is tudunk mozogni, ezt ki is kell használni. Már az első küldetés megizzasztott itt egy kicsit hátrány, hogy nálam csak front-facing játszik, így néha figyelni kell hogy ne nagyon forogjak hátrafelé. szerencsére ez csak 1x-2x okozott gondot az egy órás próbamenet alatt.Fegyvert tölteni többféleképpen is lehet. Az elején 2-félét kapunk : egy félautomata pisztolyt, amit a csípőnkhöz érintve tudunk tölteni, a másik pedig egy revolver, amit a Dead and buried-hez hasonlóan lehet tölteni. Ezeken kivül kb. 10 egyéb fegyver megvásárolható.
Van egy armory, ahol a Robo recallhoz hasonló cuccokkal tudjuk fejleszteni a fegyvereket. Ez is baromi hangulatosra van megcsinálva, egy 3D printerbe kell behelyezni a fegyvert, és kivárni, míg "körényomtatódik" a fejlesztés, pl. a lézeres irányzék.
Ha már lézer: ez az első játék amiben érzem a hasznát, A fegyver elsütése pont olyan, mint a valóságban, vagyis könnyen bezavar a ravasz meghúzása, ez nagyon jól követhető a lézer ide-odaugrálásán. Mivel egyszerre két fegyver lehet a kezünkben, ezért a balkezes harc számomra csak addig jöhet szóba, amíg a jobbos tölt, afféle placebóként.
Amúgy a játék baromi szép, egy szinten van a Lone echoval, talán egy-két effektben übereli is. Kis dolgok dobják fel, pl. a részecskeeffektek jól sikerültek, ez megtekinthető a karakterünk leheletén is
A legnagyobb poén, hogy a gyakorlóterem úgy néz ki, hogy kiraknak az asztalra egy Oculus Riftet, és azt fel tudod venni. és egy virtuális valóságos térben lehet gyakorolni a lövöldözéstÖsszegezve, szerintem nagyon-nagyon megéri az árát. Vegyétek-vigyétek!
-
chris0000
őstag
válasz kiskuplung #8598 üzenetére
kiváncsi voltam,h értékelik de már nem is kell keresnem neten...jó kis bemutatót írtál...thx.
-
Joshi
titán
válasz kiskuplung #8598 üzenetére
Most komolyan, ezt a játékot ugrabugrálva kell játszani? De hogy a francba ha ott lógnak a kábelek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest