- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #54625216 #8448 üzenetére
Na nem mondod! Igen én voltam az.
Bátyám kedd este jött meg, azóta itt héderezett nálam és esténként VR-oztunk. Tegnap míg én melóztam, ő otthon VR-ozott és panaszkodott a Dead and Buried-re, hogy valamiért nem tudott vele játszani, meg a HMD el volt csúszva vagy a játéktér... Nem tudta normálisan elmondani, ezért gondoltam kipróbálom mi a baj, de nem volt vele semmi gond, ő nézett be valamit, nem tudtuk reprodukálni a hibát. Mondjuk ő azt sem tudta hogy kell újratölteni bár nem is csodálom mert ő az én játékomat folytatta, nem volt neki tutorial.Na és így kezdtem el egy horde módot. Eddig amúgy nem is vittem el korábban, rendszerint shootout-ot szoktam játszani. De az a szellem ami koponyákat lőtt az nagoyn durva volt. Meg ugye nem tudtam mit kezdjek a kártyákkal kör végén, nem tudtam hogy lőni kell vagy csak megérinteni. Talán 3. kör végére jöttem rá, hogy el kell venni markolással, de nem tudom hová kellett tenni utána. Ment közben felvétel is, rengeteg nyers videóm van már webcam+gameplay+mic csak időm nincs, hogy megvágjam. Kár, hogy pont lemaradtunk így kommunikációban, ha tudom hogy magyar a partner tuti maradtam volna még. Amúgy hétvégén simán megismételhetjük, majd vegyük fel egymást valamikor barátnak.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz proci985 #8270 üzenetére
Tegnap kipróbáltuk a Face Your Fears-t, mivel itt volt bátyám szárnysegédnek így be mertem vállalni. Mindhárom könyvet megnéztük, hát volt benne egy kis jumpscare, de azt nem mondanám hogy le kellett tépni a fejemről a riftet. De a játékban csak ez a három könyv van, semmi felhőkarcolós rész nincs benne, nem kevered a Dreamdeck felhőkarcolós jelenetével? Vagy mire írtad ezt a magassági-paráztatós jelenetet? Azt vártam, hogy az is a Face Your Fearben lesz.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kiskuplung
őstag
válasz Dyingsoul #8452 üzenetére
Az a bal oldali ajtó, közvetlen a főmenüben
Amúgy ilyen jó ez a Dead and buried? Nekem kb 15 percig volt élmény, a Robo recall után elég gagyinak tűnt a single player content, multiban meg utálok játszani. Percekig tekeri a lobbyt, aztán meg kapok egy olyan ellenfelet aki ezt csinálja egész nap, és megaláz. Nem az én világom
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #8450 üzenetére
Eleg az egy is, foleg hogy a balhoz olyan kozel ulsz, de a rajz alapjan egyebkent is latni fog mindketto ha ott ulsz.
(#8453) kiskuplung
Az elvarasi szint nagyot ugrott a Robo Recall megjelenesevel foleg grafikaban. A masik dolog hogy az Single player es addig az osszes jatek multiplayer volt mert az konyebb bedobni a tomegnek mint csinalni hosszu single player campaign-t. A Dead and Burried es a The Unspoken is eleg sikeres volt amikor kijottek decemberben, a DnB grafika szerintem szep is es stilusos, de persze alapbol multi mindketto es nem er fel a RR szintjere, azert az Epic tudja hogy kell hasznalni az UE4-et
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #8453 üzenetére
Ehh köszi a tippet, elmentem mellette.
A multi az igazi benne! SP módot csak épp kipróbáltam. Multiban egyszer 1v1-re sikerült az a mód ami több körös és előre kell nyomulni az egyiknek, a másik véd (elfelejtettem a nevét). Nah és itt kaptam ellenfélnek egy kisgyereket. Hangján hallatszott, hogy kb 6-9 éves lehet. Úgy elvertem szegényt, de gyakorolni jó volt mert védekezni-bujkálni jól tudott csak célozni nem annyira. Hosszú meccs volt, de ott jól begyakoroltam mindent. Shootout-ban is volt mikor nagyon nehéz playereket kaptam ellenfélnek, de kicsit gondolkodva, szabadon mozogva jókat lehet játszani. Én nagyon szeretem a multi módját már csak azért is mert tényleg rajtad múlik az, hogy mennyire vagy jó és ha adsz magadnak időt és hajlandó vagy néha leguggolni is a cél érdekében akkor beletanulsz a lövészetbe.
De tényleg sok múlik azon, hogy milyen ellenfeleket kapsz, mert vannak akik tényleg nagyon pro-k már.
A lobbyban való várakozás tényleg kidobott időnek tűnik néha, de türelemmel átvészelhető. Csak egyszer kell jól összeállni 4 embernek, ha 1-2 ki is lép, hamar jön utána utánpótlás.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #8456 üzenetére
Az mar picit messze van, de mindegy mert a bal "lat" rendesen Egyebkent a Touch megjelenese elott csak egy szenzor volt a HMD-hez es eleg volt, a Touch-hoz adtak a masodikat.
-
törölt tag
válasz kiskuplung #8453 üzenetére
Számomra a Dead and Burried felér egy fitness edzéssel, mert míg a Robo Recallban elég hadonászni és teleportálni, addig egy DaB meccs alatt végigtolsz vagy 100 guggolás-felállást, és a fegyverek újratöltése is sokkal fárasztóbb. A tegnapi vonatos után pólót kellett cserélnem, úgy leizzasztott.
Amúgy addig nincs értelme pvp-t játszani benne, amíg végig nem toltad az összes horde módot a végéig, mert az megtanít pontosan célozni mindkét kézzel, illetve a fedezékek és az egyéb fegyverek használatát. -
Raymond
félisten
válasz #54625216 #8458 üzenetére
"megtanít pontosan célozni mindkét kézzel,"
Van egy alapszabaly amit meg kell tanulni es begyakorolni meg mielott belemerulsz a celzasba:
Ugy huzd meg a ravaszt hogy nem mozdul a fegyver.
Ez egyebkent logikusnak tunik, de nem automatikus tevekenyseg es foleg a Touch-nal nem aminek egy igazi fegyverhez kepest semmi sulya nincs nem konnyu. Be kell gyakorolni. Mert ha ez nem megy akkor a celzas lenyegtelen. Celzol celzol, minden OK, meghuzod a ravaszt de kozben elmozditod a fegyvert es az egesz celzas felesleges volt. DnB-ben es RR-ban is konnyu ezt gyakorolni mert ott a laser sight igy latod ha elmozditod a fegyvert.
-
veterán
-
törölt tag
válasz Dyingsoul #8451 üzenetére
Na holnap este mindenképpen felveszlek a barát listára.
És ha már DaB horde mód, akkor egy rövid tutorial
Horde módnál két fontos dologra kell fókuszálni:
1. nagyon rá kell menni a headshotokra, mert ha egy mobba bele kell lőnöd a tárat, akkor mire újratöltesz, már közvetlenül a fedezékedet ostromolja a többi
2. meg kell tanulni a bossfightokat és a blindspotokatPl. amikor a temető pályán elsötétedik a kép és a füledbe suttog a szellem, hogy "die", akkor egészen addig csak Te látod, amíg legalább egyet bele nem lősz. Ha eltaláltad, akkor a többiek is látni fogják és tudják lőni. Aztán ha eltűnik és újra megjelenik, akkor újra csak Te látod. Én csak keveset lövök rá és a golyót a repkedő koponyákra tartalékolom, de ha áll a fedezéked, akkor el is lehet bújni a koponyák elől. Na ilyenkor megy át a játék fitnessbe, mert a módszer: kivárod, amíg jön a szellem, belelőssz, aztán gyorsan hasra vágod magad. Ha becsapódtak a koponyák, akkor felállsz és elölről az egész.
A kártyákat csak el kell venni és lerakni valahova. Minden kártyának ára van és random, hogy melyik közül lehet választani. Annyi pénzed lesz kártyára, amennyi mobot az előző körökben lelőttél. A headshotok duplán számítanak, ha pedig zsinórban több headshotot lősz, akkor négyszereset. Én két kártyát szoktam elvenni, a "repair cover" és a "repair shared cover", illetve az "extra shared life" ha dobja és pénzem is marad rá.
Kill sorrend:
- a bánya pályán a guruló hordó (ha eléri a fedezéket, akkor 2 játékost megöl)
- koponya dobáló szellemek (az utolsó pályákon jönnek csak)
- vörös fejű sniperek (ezek piros laserrel jelölik, hogy hova fognak lőni, sípoló hanggal) - ha nem lövöd ki őket és nem vagy fedezékben, akkor azonnali halál
- sima sniperek
- robbanó zombik (könnyű célpontok, mert lassúak, de ha a közeledbe érnek, akkor kirobbantanak a fedezékből)
- zombik vödörrel a fejükön (nem lehet headshotolni őket, tehát többet kell beléjük lőni)
- vörös fejű zombik (nagyobb a HP-juk többet kell beléjük lőni)
- sima zombikIlletve persze a bossok és minibossok elsőbbséget élveznek, de ezeknél minden pályán ki kell tanulni, hogy mikor érdemes a bossra fókuszálni és mikor az addokra.
A kocsma pályán pl. a csapos boss molotov koktélokkal dobálózik és ki kell lőni az üveget a kezében, amíg még nem dobja el. Ilyenkor felgyullad a csávó és ekkor kell lőni ezerrel. Ugyanakkor van, amikor nem ég az üveg kanócja, csak vörösen világít, ilyenkor nem szabad kilőni az üveget, mert a csapos megvadul tőle és durván visszalövöldöz.Annyi glich van a játékban, hogy szólóban viszonylag sokáig el lehet jutni. Ha viszonylag hátra húzódsz a fedezékben és leguggolsz valamelyik sarokba, akkor a legtöbb irányból biztonságban vagy és csak a szemből jövő mobokra kell fókuszálnod. A többit a "feláll, rálő, visszbújik" módszerrel le lehet szedni.
Ugyanez multiban már nem nagyon működik, mert minél több a játékos, annál több mob jön egyszerre, így hiába bujkálsz egyedül, négyszer annyit már nem tudsz szólóban kilőni.Ha multi játékot indítasz, akkor érdemes kivárni, amíg összejön a teljes csapat. Két emberrel gyakorlatilag esélytelen végigvinni, ha csak nem valami nagyon pro-t fogsz ki társnak. Három-négy emberrel is ritka, hogy 5-6 pályánál tovább juttok, de úgy legalább szórakoztató.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
Meló helyre jön ma a cuccos és be is üzemelem munkatársaknak moráljavítás céljából. Mi az amit érdemes lenne elsőnek kipróbálni ami touch-os? Robo Recall vagy esetleg valami mást?
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #8462 üzenetére
Oculus First Contact
Robo RecallEzzel azt hiszem ellesztek. De a full Dreamdeck is jo meg ha nem is Touch-os. Ott legalabb te iranyitod a dolgokat es ok csak nezik. Tehat a sorrend lehe Dreamdeck, First Contact, Robo Recall es igy szepen aklimatizalodnak mire eljutnak a robot tepesig
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A Robo Recall nagyon bejött elsőre, meg a Google Earth is!
-
törölt tag
Mivel melóhelyen viszonylag kevés idő jut egy emberre, a Robo Recall helyett a Bullet Traint ajánlom.
Ez gyakorlatilag a Robot Recall demója, de ugyanolyan pörgős, nem lehet benne meghalni, nincs előtte tutorial pálya (amivel megy az idő) és limitált a játékideje, azaz nem kell menet közben lekapni a HMD-t a kolléga fejéről, hogy a többiek is hozzájussanak.Ha esetleg lányok is lennének a csapatban és nem akarnának lövöldözni, akkor az "Introduction to Virtual Reality" demót ajánlom még. Ez csak néhány nagyon jó minőségű 360 fokos sztereo videó, de tapasztalataim szerint könnyedén el tudja varázsolni azt, aki az életében még sosem próbálta ki a VR-t.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #54625216 #8466 üzenetére
the climb is ott van.
egyebkent lanyokrol nem tudom mirol beszelsz, nonemu csaladtag elso reakcioja az volt, hogy mennyire allatt lenne egy zombis-lovoldozos VR jatek kozvetlenul a first contact utan
egyebkent rovid jateknak ott a Superhot VR is
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #8465 üzenetére
"Mivel melóhelyen viszonylag kevés idő jut egy emberre, a Robo Recall helyett a Bullet Traint ajánlom."
+1
Eszembe se jutott az elobb.
-
tobias88888
őstag
válasz Raymond #8468 üzenetére
Hát, lehet hogy a Bullet Traint nem mutatom meg nekik mert már a bemutatónál mondták hogy hajnalig itt leszünk
Kicsit tényleg pixeles, de én ezerszer rosszabbra számítottam. Összehasonlíthatatlanul jobb mint amit korábban próbáltam, kb 10 másodperc után megszoktam az egészet, nagyon állat, 160at mindenképpen megér
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #8469 üzenetére
Nice!
A Showdown mondjuk 1 perc talan es semmit nem kell csinalni benne viszont latvanyos es a Bullett Train is aranylag rovid. Ezek jo akciosak, jok demozni.
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #8469 üzenetére
Hány kollegád próbálja majd ki? Nekem eddig a rekord egyszerre 4 ember volt, akkor ez volt a program:
- Dreamdeck
- First contact
- Bullet train <- eddig pontig ugye nem mozog a táj
- Showdown, csak hogy lássuk, ki mennyire érzékeny a mozgásra
- Választható program: Face your fears, Aircar, War thunder, 1 menet Dirt Rally, vagy hullámvasútÍgy 4 emberrel pont 3 óra volt a program, mert ugye állítgatni is kell, meg közben élménymegosztás megy, stb. Csak hogy tudd, mire számíts
Mostanra kb 50 ember próbálta ki a Riftet, szóval elég viseltes lett a maszk része. Én antibakteriális nedves törlőkendő használtam 2 ember közt, szerintem ez tett be neki. Szóval csak óvatosan.
-
törölt tag
válasz MlbMatic #8471 üzenetére
Persze, normális emberekkel bármilyen felállásban végigvihető bármelyik DaB pálya horda módban, de random csapattal az a tapasztalatom, hogy egyvalaki viszi a hátán az egészet, miközben a többiek percek alatt elfogyasztják a közös életeket, utána meg addig tart a játék, amíg az az egy bírja négyszeres túlerő ellen egyetlen élettel.
Mondom ezt úgy, hogy az esetek többségében magam is a nehezék szerepét játszottam. -
Gigi01
őstag
válasz kiskuplung #8472 üzenetére
Na akkor ajánlás,mivel töröljem át?,mivel én használtan veszem.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
VR Cover-t mióta nem szállít az Amazon Magyarországba? Eddig mindig be voltam jelentkezve és nem láttam figyelmeztetőt, csak most mikor már beraktam a kosárba és rendelném. Casekingen van de ott ~20 euróval drágább+szállítás az már kb kétszer olyan drága lenne...
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz kiskuplung #8472 üzenetére
Tíz feletti szám jött ki már a végére, dreamdeck és bullettrain volt az amit próbálgattunk. Általános vélemény hogy szuper, csak még drága.
-
chris0000
őstag
-bullet train
-robo recall
-és végül egy hullámvasútat tegyél rájuk,levezetésképp... -
Raymond
félisten
válasz Németh Péter #8435 üzenetére
Egyebkent ha idegesit a dolog akkor igy kikapcsolhatod: [link]
-
őstag
-
Raymond
félisten
válasz Németh Péter #8484 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tobias88888 #8486 üzenetére
The Climb es Raw Data talan meg egy picit szebb is ha engem kerdezel.
arizona sunshine nez meg ki jol, de azt nem probaltam. meg par napja jott ki a serious sam VR varians (meg ket total conversion a korabbi jatekokbol), az vezeti a steam eladasokat (egy 90 euros pakktol azert ez eleg szep szo!) es eleg jol nez ki. mondjuk utobbi kettot en kivarom, hatha steam saleben lesz olcsobban is.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Bagoly81
aktív tag
hali! Oculus, Htc "sisak" képe mennyivel jobb? pixelesebb? mit a Gear vr,?
gondolkodom, egy oculus vásárlásán,...
másik kérdés, a pixelek nektek bele égtek már a szemetekbe? 20 percet volt a fejemen a gear vr és most reggel is látom a telefon kijelző mátrix szerkezetét csukott szemmel XD
-
tobias88888
őstag
válasz Bagoly81 #8492 üzenetére
Tegnap 3 órát volt rajtam összesen kezdésnek. Semmi bajom. Persze elfáradtam a végére, de az inkább a mozgástól volt. Valószínű azért az átlag nem így reagál rá, szerencsésebb vagyok de nem hiszem hogy normális dolog amit írsz
Serius Sam-et mindig is utáltam és a zombis téma sem jön be. Persze még ott a Project Cars 2, Assetto Corsa, Rfactor 2, Dirt Rally (demó) amit ki tudok próbálni, de azért a touchos játékok sem ártanának, mert a Robo Recall mindent vitt
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
A két legszebb játék Oculuson szerintem a Lone Echo, és a Xing. De ezek egyike se akciójáték.
Az Adr1ft viszont felejtős, mint játék. Amíg nem adnak hozzá Touch supportot, én elég jó eséllyel hanyagolom, azt a 4 EURt, amibe került, annyira nem sajnálom.
A többiek írtak már, hogy miket érdemes megnézni akció vonalon, én ezeken felül az Arktika.1-ről fogok tudni nyilatkozni jövő héten, ha megjelenik
-
Raymond
félisten
válasz Bagoly81 #8492 üzenetére
"másik kérdés, a pixelek nektek bele égtek már a szemetekbe?"
WTF?!
Nem, ha meg masnap is latod a racsozast akkor ott valami nincs rendben. Szerintem nezesd meg a szemed orvossal, lehet tul erzekeny es nem neked valo ez az egesz VR dolog. Meg ha valami orult eros fenybe is nezek akkor is elmulik ez max fel oran belul. Meg gyerekkoromban is (mert a gyerek a maga karan tanul) a hegesztesbe bamulas is elmult par ora alatt es az azert mas szinten van mint egy OLED.
-
törölt tag
Grafikailag az Unspoken is rendben van, bár erősen ízlésfüggő, hogy kinek jön be a műfaj.
A nem touch-osok közül grafikára és hangulatra nekem a Chronos jött be (ez amolyan fix nézetes platform játék) illetve a Blaze Rush, ami egy őrül matchboxos autóversenyjáték, amolyan mario cart stílusban (lődd ki az ellenfeleidet), vr-ben baromi jól néz ki és vicces.
Meg persze az Elite Dangerous is látványra szuper, ha bírja a géped. -
tobias88888
őstag
Kipróbálom akkor őket, remélem van demó is belőlük
Érdekességképpen: Most találtam egy iRacing fórumot ahol jelezhetik az emberek, hogy VR-al játszanak. Eddig 1277 ember jelezte fórumon, hogy VR-al játsza a játékot. Ez elég nagy szám szerintem, ha azt nézzük hogy 50 ezer aktív felhasználójuk van és nagyon sokan nem olvasnak fórumot. Terjed a dolog rendesen
Kipróbáltam pár 360 fokos videót, de nekem nagyon nem jöttek be. Úgy hogy nem lehet mozogni még minimálisan sem elképesztően furcsa. Olyan mintha hatalmas emberek lennének körülötted, de ennyi. Minimális 3d érzést ad
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #8497 üzenetére
"Kipróbáltam pár 360 fokos videót, de nekem nagyon nem jöttek be. Úgy hogy nem lehet mozogni még minimálisan sem elképesztően furcsa. Olyan mintha hatalmas emberek lennének körülötted, de ennyi. Minimális 3d érzést ad"
Mert 360 fok != 3D
Van sima 360 fokos video es van sztereoszkopikus 360 video is. Az elobbinel nincs egyaltalan sztereo hatas mert ugyanazt latja mindket szem. Kulon kep kell szemenkent hogy legyen 3D es mindegy hogy a video 360 vagy csak 180 fokos. A hatalmas emberek szindromanak ket oka van - az egyik a nem idealisan felvett video (tul kozel vannak egymashoz a kamerak es a lencse sem az igazi) plusz ha sima 360 akkor ott meg jobban hajlamos ugy kinezni hogy mindenki orias. Van a YT-on sima 360 es sztereoszkopikus is, ki kell probalni mindkettot. A legtobb sztereo video viszont nem a YT-on lesz mert inkabb a "termeszet/ismeretterjeszto" kategoriaba tartozik.
-
tobias88888
őstag
válasz Raymond #8498 üzenetére
Tudsz olyant ajánlani ami normális 3d-s videó és tényleg jó? Olyan videó még nincs ahol minimálisan lehet mozgatni a fejet és több 3d-s kamerával vették fel?
A Duck Season is érdekesnek néz ki amúgy
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #8499 üzenetére
A Duck Season kb. 1 órás tartalom, ezzel szemben 20 dolcsi. -> felejtős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest