-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
-
fatal`
titán
válasz LazaCCC #47549 üzenetére
Milyen routered van? Ajánlott egy dedikált router, csak a Questnek. Min. Wifi 5, de a latency miatt inkább Wifi 6 (AX).
Az Air Link bitrátáját tedd fix 150 megabitre, ha bírja, ezt a dashen tudod megtenni.
A default a dinamikus bitráta és eléggé lent tartja, úgyhogy egy tömörített paca tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz LazaCCC #47550 üzenetére
A RE4-et akkor fogják akciózni, mint a Beat Sabert (soha). Szóval zsákold csak. Úgy tekinthetsz rá, mint a Quest 2 egyik system sellerjére, tényleg nagyon jól sikerült. Én kapásból 2x végigjátszottam, és utána még van ez a Mercenaries mód, ami kvázi végtelen, de én még nem néztem rá.
Ez lenne a helyes út szerintem a Q2 tartalommal való feltöltésének, de nem nagyon követik, sajnos. Kicsit gagyi a grafika, de a játékmenet az tényleg 10/10, és jól sikerült áttenni VR-ba.
-
Márton
nagyúr
Meg is jelent a Kayak. Egy ideig még akciós.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
LazaCCC
tag
válasz fatal` #47552 üzenetére
Két routerem van, az egyik egy TP-LINK Archer AX10, Dual Band AX1500, erre van tovább osztva a net a másikról, és ezen van direktbe a PC meg a Q2 is - 1-2 dolog van még rajta, de azokon nincs forgalom este.
Kipróbálom majd a bitráta emelést, köszi a tippet.
Amúgy korábban sokan használták a Virtual Desktopot is, az jobb/rosszabb, érdemes vele foglalkozni?
-
LazaCCC
tag
válasz kiskuplung #47553 üzenetére
A ReEvileket a játékos pályafutásom hajnala óta imádom, a 4. részt még PS2-n toltam végig. Azóta egyik újrakiadással, HD-sítéssel sem játszottam, a kopottas emlékeknek hála újdonságként fog hatni, már várom
És még kellően távol van a nagyon új feldolgozása, addigra hátha újra elfelejtem -
kerti008
aktív tag
válasz -Solt- #47529 üzenetére
Tegnap olvastam az Nvidia hirlevelben hogy beszuntetik a 12GB-os 3080-asok gyartasat mert az elfekvo keszlet es a videokartyak aranak csokkenese miatt szeretnek a 10GB-osokat eladni elobb. Ha kapsz jo arban akkor vedd meg minnel elobb.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
Throme
veterán
Az Apex Construct játékot milyennek ítélitek meg?
Most akciós, és nem vészes az ára.Mennyire könnyű, vagy nehéz (egy casual gamer szintjén megítélve)?
Nekem a játékélmény sokkal fontosabb, mint az, hogy lehetetlen fokozaton is a játék hőse legyek. Nem is szeretnék 50x nekikezdeni egy ellenfélnek/pályának.A Vader Immortal trilógia megvan és végig is csináltam, tetszett.
("teleportálós" közlekedést használtam)
De egy Space Piratot nem tudtam végignyomni
Szóval kb ez a "szintem".kösz!
-
-
-Solt-
veterán
Urak!
Van valakinek MSI fiókja? Napok óta nem lehet regisztrálni hozzájuk és fiók nélkül még a hibást sem lehet jelezni... tőlünk nem megy az online chat, telefonszám nincs...
www.smart-bus.hu
-
gulasoft
őstag
válasz fatal` #47565 üzenetére
Jelenleg van bármi hátránya a 10Gb-osnak a 12-essel szemben? A jövőben lehet olyan is hogy hologramos rendszerhez hologramos ram kell de 3-5 éven belül elképzelhető, hogy játékoknál lesz olyan fejlesztő aki azt mondja az ő játékuk cak 12Gb-os kártyán fut bevállalva azt, hogy ezzel a célközönség jelentős részét (30%) elveszítik?
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
fatal`
titán
válasz gulasoft #47567 üzenetére
Most is lehet már hátránya 2D játéknál, ha jól emlékszem 4k és ultra textúrákhoz kevés a 10GB valamelyik Far Cryban.
Én személy szerint nem tapasztaltam jelenleg hátrányt és nem is érdekel, mert addigra mire probléma lesz valószínű lecserélem.
Viszont a 12 gigás valamennyivel jövőállóbb, ha nincs hatalmas árkülönbség, akkor emiatt érdemes azt venni (100 eurot mondjuk szerintem nem ér meg).
-
FingR86
őstag
meg kell várni a 4xxx szériát és ott már 16GB+ lesz a 4070 feletti kártyákon.
az lesz igazán időtálló
3xxx széria 4k flat-re elég, de nem VR-ra való még igazán.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz FingR86 #47569 üzenetére
Uhh, én a 1070-esemről gondolom ugyanezt. De télen már tényleg váltok.
Kínában már MSRP alatt árulják 20-30%-al az új kártyákat, itt még felette 50%-al. Reméljük lassan lehet majd kapni 3060-at 100e környékén.
Bár ahogy nézem az meg csak 20%-al erősebb a 1070-nél: [link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
válasz Throme #47561 üzenetére
Apex Construct nagyon jó, de pont a nehézséggel vannak problémái. Itt írtam róla.
Amúgy Viveporton szerintem még mindig végig tudod tolni ingyen.
-
Throme
veterán
válasz kiskuplung #47573 üzenetére
Nincs benne nehézségi szint állítási lehetőség?
Az a két nehéz részhez valami trükkre van szükség? Ilyet mondjuk yt-on meg tudok nézni, ha az kell hozzá.
Ezen nem segített az update amit #47562Raymond is írt, meg olvastam a vélemények között is?....ezt a vveportot meglesem, de nem gond, ha valami jó és készítőket támogatom a vételárral, ha viszont szivatós részt tettek bele, akkor nem érdemlik meg
-
kiskuplung
őstag
válasz Throme #47574 üzenetére
Ja azt nem tudom, anno csak rohadt gyorsan kellett íjazni és nem volt szabad hibázni
De amúgy szerintem íjászos témában inkább vedd meg az In death-t, sokkal jobb a íjászat élménye, és kvázi végtelen tartalom. Cserébe nincs semmi története.Ha rám hallgatsz, nem a PC-s verziót veszed meg, mert arra már nem jön tartalmi frissítés, és sajnos nem cross-buy. A Quest verzió az ajánlott.
-
JoolsNOS
veterán
válasz kiskuplung #47576 üzenetére
Pont most toltam egy fél órát, jól le is vert a víz
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
gulasoft
őstag
Akkor a sok bányásszutyok vagy veszteséges lesz, vagy eladja a kártyát. Lesz itt olcsó kártya!
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
milszab
senior tag
Hp reverb / F1 22. Miért gondolja úgy hogy [NINCS] a fejemen a szemüveg, mikor ott van és látom is benne a képet. Mit kéne még állítanom?
-
Raymond
félisten
válasz milszab #47583 üzenetére
"Had the same issue and I think it turned out to be a usb port issue. I have the v1 and the headset was plugged directly into my x570 motherboard. Every other vr game I had worked fine with no issues except F1. Tried everything else possible, then when I tried plugging it into the usbc port on the front of my case it suddenly works fine."
Forras: [link]
Picit gyanus persze, de direkt irja hogy a tobbi VR jatek mukodott neki a regi port-al is csak az F1 nem.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
milszab
senior tag
válasz gulasoft #47584 üzenetére
Mármint azt a képet amit ír hogy vegyem fel a headsetet, mer nem indul el addig a game. De közben megoldódott az érzékelő kicsit takarásban volt. Sajna nem vágom földhöz magam a minőségtől (kb.mint a dirt 2.0-nál), Sokkal többet várnék el. Ellenben jó érzés ott ülni a kocsiban.
Viszont a Microsoft flight simulator valamiért nem indul el vr módban. Most épp ezzel vacakolok.
-
-
milszab
senior tag
Á, akkor a menüben kell keresni. Na megnézem.
#47588-Solt
Elfogadnék akkor egy beállítást hogy mit hova kell rakni hogy szép legyen a kép.Most csak hirtelen próbáltam meg az f1-et. Legnagyobb minőségre van lőve játékon belül. vr very high azt hiszem a neve. Ha nem lenne a vonalvezetés segéd igazából nem is látnám hol kell bevenni a kanyart. Szóval fura na.
-
sheep
addikt
válasz milszab #47590 üzenetére
Nekem ugyan ez volt, full grafikán is rettenetesen nézett ki. Kikapcsoltam minden dlss meg hasonló cuccot, de nem lett jobb. Mintha egy 10 évvel ezelőtti játék lenne, nem tudom megérteni hogyan voltak képesek ezt összehozni.
Katasztrófa a vr ebben az állapotban, remélem javítani fognak rajta.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
-Solt-
veterán
válasz milszab #47590 üzenetére
Nem tudok neked konkrét beállítást mondani, mert Oculus alatt játszhatatlan jelenleg, ráadásul más a szoftveres háttér. Az a pár kör amit mentem, látványra semmivel nem volt rosszabb mint mondjuk az AMS2 vagy az ACC.
Annyi biztos, hogy ha rosszabb képminőséget (homályosabb) látsz mint amihez hozzá vagy szokva, akkor valószínűleg valami nincs jól beállítva. Jellemzően render resolution, élsimítás, motion blur, stb. Ha mondjuk a Steam VR-ban a felbontásod csak 100%-n van, vagy ha a játék felülírja, akkor hiába állítod Ultrára, a homályosság nem fog változni...
A lényeg, hogy ami 2D-ben szép, az VR alatt is szép tud lenni (a HMD korlátjain belül) max nem bírja a gépünk.
www.smart-bus.hu
-
sheep
addikt
válasz -Solt- #47593 üzenetére
Lehet hogy a wmr-el van vmi, ha nálatok Oculuson jó a kép. Én sokat szórakoztam vele hogy átnéztem minden beállítást a játékban és a steamvr-ban is, de nem lett jobb.
De aztán az is lehet hogy az autószimek ilyenek, nem tudom. Igazából repszimes vagyok, ezt csak próbaképp raktam fel.
Mindenesetre a színek nagyon halványak és mintha 10 méteres látótáv után elmosódna minden.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
-Solt-
veterán
Az F1-t jelenleg ne vegyük figyelembe, mert katasztrófális állapotban van a VR része. Még az 1.05-s patch előtt tudtam vele menni pár kört, akkor VR medium + DLSS balanced beállításon teljesen rendben volt a kép élessége, de már akkor is remegett fejmozgás közben és képes volt menüben egy beállítás változtatása után kifagyni. A patch után ez még rosszabb lett... van akinek a Fanatec cuccok akasztják ki, van akinek a TM cuccok, és vannak azok akik bármilyen HMD-n szívnak vele. 1-1 emberke jelzi, hogy nála minden oké, de nem igazán jönnek rá, hogy ezek a kivételezettek minek köszönhetik ezt.
Nincs különbség autós és repszimek közt, Oculus-n mindegyiket be lehet lőni élesre, ha bírja a géped... szerintem ez WMR-n is így van, csak ki kell tapasztalni az adott játék lelkivilágát.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
v42
Air Link
Air Link is moving out of the experimental settings panel and will now be available under system settings. We’ve also made the following improvements:
We’ve added a Connection benchmarking tool to help understand and improve the quality of your wireless connection.
We’ve improved the UI to simplify the number of steps required to set up Link and Air Link.
Previously, we announced the beta release of Air Link Windows 11 compatibility. With this release, Air Link is now fully compatible with Windows 11.
www.smart-bus.hu
-
kiskuplung
őstag
válasz -Solt- #47597 üzenetére
Ez nálam két napig élt, Air Link helyett Quest Link néven. Azóta visszaállt a régi megoldás
Viszont vicces volt, mert tényleg van benne kapcsolatot tesztelő lehetőség, ami 70ms késleltetést mért, ami még az Oculus debug tool szerint se igaz. Szóval csiszolgatni kell még ezt a gyémántot.
-
-Solt-
veterán
válasz kiskuplung #47598 üzenetére
Jól van, akkor nem ment el az eszem teljesen... én is találkoztam már vele, nekem is 70ms-t mért, aztán el is tűnt és nem igazán tudtam hova tenni, hogy most ezt álmodtam vagy tényleg volt ilyen a menüben!
Nálam viszont még v41 van.
www.smart-bus.hu
-
fatal`
titán
válasz kiskuplung #47598 üzenetére
Nekem v41-en megjelent a quest link. Mért egy hatalmas baromságot (egyébként működött tökéletesne, mint eddig), aztán következő restartnál eltűnt. Frissített 42-re és újra quest link, akkor már jól mért latencyt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden ami hőszivattyú
- Óra topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest