-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koenig
aktív tag
válasz
Hack3er #3794 üzenetére
Szia!
1. Először keress rá a csomagkezelőjében, fglrx vagy ati néven. Ha nincs, akkor letöltöd a meghajtót és chmod +x ati-akármi - futtatási jogot adsz a fájlra.
2. wine akármi.exe és a winecfg-ben lehet állítgatni.
4. Keress ntfs-3g programot, ha nincs a csomagkezelőben, akkor [link] innen letöltöd és ./configure, make, make install. A honlapon le van írva minden a használatáról.
3. Nem tudom mire gondolsz: vmware? -
koenig
aktív tag
válasz
Agostino #1672 üzenetére
Szia!
Pontosan melyik uhu-t használod? (1.2, 1.2-utf8, 2.0testx)
Gnome - Vezérlőpult - Billentyűzet - Kiosztás.
Ha sokszor használod : Gnome panel - jobb egérgomb - Hozzáadás a panelhez - bill. kiosztás.
Most tettem fel az ntfs-3g progit másolgattam, töröltem néhány fájlt eddig rendben van. Szerintem ne konvertáld át az ntfs particiód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest