- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Rimuru #24261 üzenetére
ezzel már odáig eljutottam, hogy felismeri, hogy van ott valami, az ID alapján a mappát is megcsinálja a /media-ba, de nem tudom megnyitni a tartalmát, azt mondja "a szállítási végpont nincs csatlakoztatva"
ntfs-3g fent van, kipróbáltam azt is, hogy a vfat|ntfs-t átírom vfat|ntfs|fuseblk-ra, de azzal is ugyanez -
fo_di
őstag
válasz
Rimuru #24250 üzenetére
ahogy erre rákerestem, úgy tűnik, ez is egyedi azonosítók alapján akar mountolni, de én meg azt szeretném, ha úgy menne, mint windowson, hogy bedugok egy pendrive-ot (mindegy milyet, akár olyat is, amit még nem is láttam), és bemountolná valahova, nem azt, hogy mindig első alkalommal parancssorban kelljen turkálni
-
fo_di
őstag
sziasztok,
innen irányítottak ár a topikba, remélem, ti tudtok segíteni nekem
mit kell csinálnom, hogy ubuntu server 16.04-re telepített kodiban automatikusan bemountolja a rendszer az ntfs partíciós pendrive-okat? nem egyedi azonosítónként csinálnám meg, mert jó lenne, ha bármilyen pendrive-ot be tudna mountolni a rendszer
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest