- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Ezekszerint crossover freki nálad nem jött be?
Amikor nyomod a speaker wizardot, akkor normálisan megszólaltatja a mélyet és a centert? -
montaron
tag
más valaki?
-
montaron
tag
nos?
-
montaron
tag
egyéb javaslatok?
-
montaron
tag
még valaki tippek... begyűjtök sokfélét hátha több megoldással kell próbálkoznom...:))
-
L3zl13
nagyúr
Nem lenne neked jobb spdifen keresztül áttolni a hangot a külső erősítőbe?
-
montaron
tag
gyártottam 3 pár sztereó jack kábelt, amik jól is sikerültek... a front meg a rear simán szól...
Az LFE crossover frequencyre gondoltál? ott van valami min meg max...
vagy szarjam le a nvidia mixert..... és realtek driver? most 4.27 es nvidia van fenn..
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Ha soundstrom, akkor van 1 olyan kis fül valahol, hogy crossover freqency és azt be kell pipálni, utána a csúszkán állítgathatsz és úgy jó lesz elvileg. Legalbbis nekem is ez volt és jó lett:)
-
ftc
nagyúr
Tegyél fel uj drivert és nézd át a kábelokat.
-
montaron
tag
Sziasztok! van egy problémám... próbáltam beizzitani a A7N8X soundstorm hangjait amit sztereo jackkel vezettem bele a 6 csatornás erősítőbe... nvidia mixer beállítom 5.1re (nem dolbyra -arra kéne?) majd hangszóróbeállítás a 4 környező hangszóróra simán kiadja a fehérzajt, de a subwoofer és a center meg se nyikkan... beraktam egy 5.1 es filmet, és ott is a szöveget nem hallottam mert a center süketel....
mit kellene átállítanom még? valami driver probléma? vagy az az alaplapi jack aljzat más és ha beledugok egy normál jacket nem jól érintkeznek?
segitsen valaki...köszönöm....
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest