Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#451) ThorsHUN válasza moonman (#428) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

En valszeg majd a gsmline-tol veszem meg (ha van negativ velemeny azt azert kernem)
kifizetek 2K futarkoltseget, de kapok ra 8 munkanap "elallasi" lehetoseget... annyi szivas van vele, h a folia addig ajta kell hagynom.

(#452) Gubro válasza ThorsHUN (#451) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát konkrétan a fólia a komplett készülékházat körbefogja, szóval az esélytelen lesz...

[ Szerkesztve ]

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#453) bloomberg válasza YoungOld (#441) üzenetére

bloomberg
(lelkes újonc)

Én vettem már "0" perces "0" áfás készüléket 24 hónap gyári garival. A garanciális ügyintézés annál a boltnál ezzel a konstrukcióval úgy működik, hogy ha gáz van, a boltba kell visszavinni a telefont és ők küldik el garis ügyintézésre a gyári szervízbe.

(#454) ThorsHUN válasza Gubro (#452) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Aszontak, hogy ha megserul a folia (azaz felbontom) akkor felszamitanak ezert valamilyen plusz dijat ha vissza akarnam vinni.
Mindegy, nekem igazabol azert kell a 8 nap, hogy legyen plusz biztonsagi ido..

(#455) Gareth válasza moonman (#436) üzenetére

Gareth
(újonc)

Aha, és ezzel az univerzális kelet-európai rommal a speedshop árulná? Miért ez a legjobb rom?
Bocs a sok kérdésért, csak nem akarnék én is olyan szerencsétlenül járni... :F

sbazsi: Nem erről van szó, csak sok fórumozó véleményét olvastam már, akik ott vásároltak és eddig talán "csak" egyikőjük számolt be ilyen durva kellemetlenségről. A hivatalos 2 éves garancialevelüket meg elfogadta az e-care, szóval nem tudom...

[ Szerkesztve ]

(#456) EkSYS

EkSYS
(senior tag)

Sziasztok!

Tanácsokat, véleményeket szeretnék kérni:
Desire-t vásárlásán gondolkodom, de egy családba már korábban vettek egy Touch Pro-t vagy Pro II-t.
Sok baj volt vele, kamera ment / nem ment. MMS is hébe-hóba. Fagyogatott.
A Desire-rel vagy úgy általában generál a HTC készülékekkel előfordulhatnak még ilyen a mindennapi alapfelhasználói problémák?
Most az oké hogy mindent tud, sense, GPS, csilli-villi, de telefonálni lehet vele, nem fagy le ha beszéd közbe jön egy új hívás? Tudok vele MMS-t küldeni? HA készítek vele egy fotót azt tudom küldeni azonnal MMS-be? Ékezeteket kezeli, tudja?

Várom a véleményeket!
Köszi!
b

http://picasaweb.google.com/ekieki77

(#457) erdoke válasza zack (#446) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Így van, a HTC-ket nem is kell a Speedshopba vinned, még ha ott vetted is, egyből fordulhatsz az E-Care Kft-hez, ami a hivatalos magyar szerviz.

(#456) EkSYS
Valószínűleg hibás szoftver futott azon a készüléken. Gyakran okoz problémát a magyarítás, de újabban talán annak a minősége is javult.
MMS, ékezet nem probléma, magyarítás hiánya szerintem egyenesen előny...

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#458) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

Ma végre sikerült végig olvasnom a tesztet :C jó a cikk,teló minden az főként...így egy gyors kérdés ami egyből eszembe jutott.Ez a Desire más színben kapható lesz később vagy csak ez a barnás feeling marad...jól néz ne ki egyszínűben is,pl fekete vagy szürke :K

szerk.: ha esetleg volt már ez kérdés sorry de még nem olvastam hsz-et

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#459) YoungOld válasza bloomberg (#453) üzenetére

YoungOld
(kvázi-tag)

Köszönöm a válaszodat! Végre kezdem átlátni ezt a 0 perces dolgot. Ez a kis kellemetlenség (?) nekem megéri az árkülönbözetet.

Nincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...

(#460) verser233 válasza Mappa (#458) üzenetére

verser233
(senior tag)

Én úgy tudom, lesz ezüst változat is

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#461) tibi666 válasza ThorsHUN (#451) üzenetére

tibi666
(senior tag)

azt ugye tudod, hogy ez minden webshopnál így van, ugyanis ez törvényi előírás. ugyanaz, mint a 3 napos elállási lehetőség személyesen, csak mivel itt futár hoz-visz, ezért 8 napod van.

(#462) ThorsHUN válasza tibi666 (#461) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Szemelyes atvetelnel nincs lehetoseg elallasra sajnos. Ez csak webshopos vasarlasnal es kiszallitasnal van.

(#463) Mappa válasza verser233 (#460) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Meglátjuk :K ....közben olvasgatom hsz-eket ...hogy májustól jöhet a pannonál meg a t-nél is na erre kíváncsi vagyok,akkor már lehet nem számítana milyen színű :DDD

EVO & STi power

(#464) tibi666 válasza ThorsHUN (#462) üzenetére

tibi666
(senior tag)

miért nincs? a fogyasztóvédelem úgy megfingatná őket, hogy padlót fognak, ha ez így lenne.

(#465) sheratan válasza tibi666 (#464) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dehogy fingat meg akárkit is a fogyasztóvédelem... az is csak egy újabb adószedő banda, akik akkor tartatják be a törvényeket, ha nekik pénzük van belőle... :(

powered by Meizu MX

(#466) Hiftu válasza ThorsHUN (#462) üzenetére

Hiftu
(fanatikus tag)

Korábban olvastam egy cikket a webes vásárlás utáni elállás feltételeiről.
Bármilyen extra feltételhez kötni az elállás lehetőségét aggályos a fogyasztóvédelem szerint.

Tehát, ha a készülék sérülésmentes, összes alkatrésze megvan, akár nejlonszatyorban is visszavihetnéd. (Jó, lehet ez kicsit erős...)
Ez a csomagolás kibontás miatt (tehát üzemszerüen használni szeretnéd a készüléket) extra díjat felszámolni fogyasztóvédelmi kategória.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!

(#467) ThorsHUN válasza tibi666 (#464) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Mutass egy torvenyt ami szerint ezt biztositaniuk kellene:)
A webshopos 8 napos elallasi lehetoseget akar linkelni is tudom, de a 3 napos szemelyes vasarlasos visszaveteles lehetosegrol eddig csak szobeszedet hallottam.

(#468) YoungOld válasza ThorsHUN (#462) üzenetére

YoungOld
(kvázi-tag)

A vonatkozó jogszabály itt olvasható.
Én úgy értelmezem, hogy akkor van lehetőség a 8 napos elállásra, ha a szerződéskötés (megrendelés) webshopon zajlik, és attól függetlenül érvényes, hogy az átvétel személyesen történik. De nem vagyok jogász, lehet, hogy félreértettem, de egyelőre így látom.

[ Szerkesztve ]

(#469) vendingo válasza ThorsHUN (#467) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Én konkrétan kereskedelemben dolgozok, és a 3 napos elállás joga mindenhol van.
Max.: fehérneműboltban nem veszik vissza a dolgokat higéniai okok miatt, na meg az élelmiszereknél se veszik vissza a 10 deka párizsit szintén egészség ügyi dolgok miatt.

Nem tudom, hogy mit kell ezen agyalni. A 3 munkanapos visszavétel mindenhol érvényes, a webshopok meg kötelesek kiírni az üzletszabályzatot, és abban biztos le van írva minden.

[ Szerkesztve ]

Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#470) EkSYS válasza erdoke (#457) üzenetére

EkSYS
(senior tag)

Szia!

Köszi! Tehát akkor ezek kvázi teljesen jó üzembiztos készülékek. Mondjuk nem olyan kis buta fagyogatos mint egy N97

(#471) Gubro válasza EkSYS (#470) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na ebbe inkább nem mennék bele. Az ékezetekről: kezeli, tudsz írni, fogadni. Egyetlen ponton nem kezeli jól, az a névjegyekben keresés.
Példa: Gáspár Győzőt nem tudod keresni, mert az ékezetekre nem keres, de ha beütöd a G S P R vagy a G GY, vagy akár a P és Z betűket, akkor simán megtalálja. A néveben bárhol előforduló nem éekezetes karakterekben simán keres.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#472) ThorsHUN válasza YoungOld (#468) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

A megrendeles nem kotelez teged semmire. A szerzodeskotes a fizeteskor, illetve a vasarolt cucc atadasakor kottetik. A torveny maga azert szuletett meg hogy akkor amikor latatlanban veszed meg az arut, akkor legyen lehetoseged azt mondani, h "jaaa ez igy nez ki... akkor nem kell"

A 3 napos szemelyes atvetelkori indoklas nelkuli visszavetelre nem lattam meg torvenyt.

(#473) ThorsHUN válasza Gubro (#471) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg is vetted a keszuleket?:)

(#474) EkSYS válasza Gubro (#471) üzenetére

EkSYS
(senior tag)

és más egyéb olyan "normális" funkcionalitásban nem szenved hiányt amit a hétköznapi ember a legtöbbször használ? (MMS, SMS, fényképező, ébresztőóra ilyenek)
Úgy értem ezek működnek normálisan BUG-ok nélkül?
Leejtés, vízcseppek, ráülés, ilyeneket mennyire bírnak?
)Másik amin gondolkodom az a Legend, azért mégis nem kevéssel olcsóbb)

[ Szerkesztve ]

(#475) tibi666 válasza ThorsHUN (#472) üzenetére

tibi666
(senior tag)

jogos, utánaolvastam. webshopnál tényleg indok nélkül elállhatsz 8 napon belül, míg 3 napon belül cserét kérhetsz személyesen. ez a visszavásárlósdi életben volt régebben, de megszűnt a törvény.

(#476) YoungOld válasza ThorsHUN (#472) üzenetére

YoungOld
(kvázi-tag)

A szerződés a megrendeléskor jön létre, amit te írsz, az a teljesítés időpontja.
"A fogyasztók szempontjából nagy kockázatot jelent, hogy a szerződéskötéskor a fogyasztó és az eladó földrajzilag egymástól távol van, így nincs lehetőség a szerződési feltételek alapos tanulmányozására, a termék, vagy szolgáltatás megvizsgálására, és ebből következően olyan áru, vagy szolgáltatás lesz a szerződés tárgya, melynek lényeges tulajdonságai a vásárló előtt egészen a teljesítésig rejtve maradnak." (Jobbágyi Gábor, Fazekas Judit: Kötelmi jog. Szent István Társulat, Budapest, 2005)
Szerintem tehát a szerződés a webshopon történt megrendeléskor jön létre, onnantól számított 8 napig indoklás nélküli elállási joga van a vevőnek, ami független a teljesítés helyszínétől, módjától.

(#477) ThorsHUN válasza EkSYS (#474) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocs, h kozbepofazok.

110 vs 150-nel tenyleg nem kevessel olcsobb, viszont 110 vs 125-nel mar csak "kevessel" olcsobb.

(#478) vitomi24 válasza EkSYS (#456) üzenetére

vitomi24
(kvázi-tag)

Hello!
En szombaton vettem 1et,es kifejezetten ajanlom.Felejtsd el amit eddig hasznaltal!!En csak Nokiaztam eddig,de mar 1 jo darabig nem fogok ujra.Volt a kezemben N900as is,nekem katasztrofa volt.Uj vezetes kene mar a Nokianak,mert ha igy haladnak mindenki lekorozik oket.
Szoval,szaladj vegyel 1et!!!

(#479) EkSYS válasza ThorsHUN (#477) üzenetére

EkSYS
(senior tag)

mert hol van ez 125-ert?

(#480) eos30d válasza vitomi24 (#478) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

szívemből szóltál .ezzel én is így vagyok. :R
EkSYS
[link]

[ Szerkesztve ]

Blackberry 9790 PIN: 28A70D4D,27A4735F ; iPhone 4 16GB

(#481) ThorsHUN válasza eos30d (#480) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk most keresett meg a GSMLine, hogy 125-ert fel ev bolti garis keszuleket adnak es hat hogy 130-ert mar 24 honap gyari garis keszuleket kaphatok naluk...
Koszonom szepen akkor azt hiszem itt veget is ert a GSMLine-os erdeklodesem:)

125-ert meg a gsmhome -nal lehet kapni 24 ho gyartoi garival.

(A gsmline-os aremelest nem igazan ertem, hiszen tudjuk, hogy a keszulek alapbol 24 honapos garival rendelkezik, valamint az euro arfolyam is pozitivan reagalt a valasztasok hatasara.
Sokan kapkodjak a Desire-okat? Nem ertem:S)

(#482) eos30d válasza ThorsHUN (#481) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

Nekem az egy év gari is elég lenne, mostanában nem nagyon volt meg 1 évig egy telóm se...:)
lehet rosszul tudom, de az [link] szerintem IMEI szám alapján javít... tehát érdekes a bolti gari :D

(#483) animoo válasza eos30d (#482) üzenetére

animoo
(senior tag)

Na jó, de ha el akarod adni, akkor azért számít annak, aki megveszi, meg hogy mennyiért...

Egyébként én nagyon szeretem a Nexust, egy hónapja van meg, de tök elégedett vagyok, mindenben megfelel, amit elvárok egy okostelótól.
Tudom, ez itt senkit nem izgat, de mégiscsak kvázi ikrek, még ha nem is egypetéjűek. Remélem, mások is így lesznek a Desire-rel! :R

A gsmhome-nál ha megnézitek, szinte minden készülékhez ezt írják :D Főleg azt, hogy magyar gari, erre ugrik a nép. Én az S200-amat vettem ott, hát arra nem is létezik olyan, hogy magyar gari, mert nincs itthon hivatalosan...Azért kérdezzetek rá a biztonság kedvéért.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#484) eos30d válasza animoo (#483) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

azér kell olcoért venni hogy ne bukjál rajta egy nokia árát :P Éljen a Nexus Éljen a Desire. :R huuu majdnem iphonet írtam...

[ Szerkesztve ]

(#485) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Az angliai keszulekekkel kapcsolatba van barmi negativum?
(Kivancsi lennek a tobbi keszulek vajh honnan szarmazik:) )

(#486) animoo válasza eos30d (#484) üzenetére

animoo
(senior tag)

Hát ezt nekem mondhatod... Én jobb is ha nem akarom eladni a Nexusomat...Főleg, hogy unlockolt is... Jobban járok, ha megtartom :D Persze, nem is áll más a szándékomban.

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#487) eos30d válasza ThorsHUN (#485) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

China..... mint minden:P

(#488) oalex válasza EkSYS (#474) üzenetére

oalex
(senior tag)

"Leejtés, vízcseppek, ráülés, ilyeneket mennyire bírnak?"

Csak a te kedvedért, ezeket mind kipróbáltam rajta és semmi baja nem lett, kivéve, hogy kicsit kiugrott belőle a képernyő (a "földhöz vágás" rész után), de könnyedén vissza pattintottam. Víztől meg sem nyekken és amikor a 100+ kilómal rá ültem, az sem okozott neki gondot. Úgy hogy nagyon ajánlom. :R

"Úgy értem ezek működnek normálisan BUG-ok nélkül?"

Ezt is mind kipróbáltam, és jelentem, hogy minden BUG normálisan működik.

Ember!!! :Y :Y :W Nagy ám az isten árlatkertje.

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#489) eos30d válasza animoo (#486) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

Azt elhiszem. Én se válnék meg Desikémtől. :D szóval el a kezekkel....

(#490) eos30d válasza oalex (#488) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

:C :R :C

(#491) Darthforce92

Darthforce92
(újonc)

Sziasztok, egy ilyen készülék megvételén gondolkodok. Szlovákiából 105.000Ft lenne. Azt itt leírtak alapján ha gond van vele akkor itt Mo-n is szervizelik. Az egyetlen kérdésem ami még megválaszolatlan maradt , hogy vajon valamilyen eszközzel lehet a desire-t tv-re/moncsira kötni? pl mint az evo-t csak ne mini hdmi -vel? Ha tud valaki erről infot léci írja le.

(#492) Gubro válasza ThorsHUN (#473) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, csak emlékszem erre a hibára.
Győzikét sem ismerem...

(#493) luv3rboy válasza ThorsHUN (#481) üzenetére

luv3rboy
(újonc)

Sziasztok,

Én ma rendeltem meg a GSMline-tól mivel a GSMhome-nál ki tudja mikor lesz... nekem is 125 helyett 130ezret mondtak de nem érdekel nem tudok várni többet, akarom a kis Dezirémet!

Milyen tarifacsomagot javasoltok hozzá? 1 gigás elméletileg elég
Melyik éri meg leginkább?

Előre is köszi a tanácsokat :)

[ Szerkesztve ]

(#494) sz_gabor555

sz_gabor555
(tag)

Egy erdekes dolgot vettem eszre. Ha felmentek a teloval a Wizzair oldalara, es akartok foglalni jegyet, akkor nem tudtok, mert miutan kitoltottetek a mezoket, nem tudtok raklikkelni a mehet gombra. Tudtok erre valami megoldast? Probalkoztam mar a trackballal is, de a telefon egyszeruen nem erzekeli azt a gombot a weboldalon.

Otlet?

(#495) HardRic válasza sz_gabor555 (#494) üzenetére

HardRic
(őstag)

Talán próbálj más böngészőt, azzal lehet, hogy megy. Dolphin, Opera stb.

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#496) Pszihonaranc válasza moonman (#430) üzenetére

Pszihonaranc
(fanatikus tag)

persze hogy vicc volt, nade ez Magyarország.... :(

A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud

(#497) ocean drive

ocean drive
(újonc)

Szervusztok!
Hogy áll a telefon word, excel, pdf file-ok kezelésével? A word, excel csak olvasás, esetleg szerkesztés?

(#498) Pszihonaranc

Pszihonaranc
(fanatikus tag)

Ha valakit érdekel egy nagyon jó minőségű angol nyelvű unboxing videó.. katt ide ;)

A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud

(#499) sz_gabor555

sz_gabor555
(tag)

Mi a lejobb bongeszo erre a telora? A lenyeg, hogy elbanjon a flasshel es ne szerveren keresztuli verzio legyen.

(#500) moonman válasza Pszihonaranc (#498) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

LOL :D

Sent from my Windows Phone

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.