fenébe már nemengedett hszt szerkeszteni,jólett,véletlen 1 pont benntmaradt a névben.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
siofok
(senior tag)

pzoley
(senior tag)
Nekem van. A Speedshop-ban vettem. A lényege, ezen nem látsz egy ujjlenyomat-ot sem. 
[ Szerkesztve ]

i400
(fanatikus tag)
ha tényleg ennyire jó az új rom akkor nem lenne rossz ha hivatalosan is kitolnák 

darkpower
(kvázi-tag)
Na most először fordul meg a fejemben komolyan a root...

premete
(PH! addikt)
Nem lesz egyszerű, mert nincs annyi hely a nandban; 50 MB-ot kiszórtam, de így is 227 MB a zip fájl.
"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

sz_gabor555
(tag)
Sajnálatos módon a vissza gombomról el kezdett lejönni a szürke bevonat... valaki járt már így?
Szerintetek a gombokat jeget valahogy cseréltetni/cserélni? Elég zavaró, hogy egy high end készülék így jár... ez lehet garis dolog is, vagy kizárt?

smurfie
(újonc)
Az attól függ sztem, hogy milyen régi a készülék. Cserélni lehet, de alapból nem garis hiba ez.

r3v0Lut10n
(senior tag)
nem szöveges dokumentum. a 1 file aminek az a teljes neve hogy ".nomedia" , ugyanúgy mintha akaármi.jpg akármi.txt akármi.avi lenne, de ez csak ".nomedia". magyarul mintha csak a kiterjesztése lenne ... nem tudom egyértelműbben mondani 
[MSI P67A-GD55 - i5 2500K @4.3g - CoolerMaster TX3][8Gb Kingston 1600][ASUS DCII 6950 @900/1300][Benq G2420HDBL][Thermaltake V9 Black Edition] - HTC Sensation - Acer A500 - etc. :D

r3v0Lut10n
(senior tag)
tényleg ne zavarjon hogy senki nem azon pattogott már 1 ideje hogy szebb vagy sem, hanem hogy fogyasztásban is alacsonyabb (egyéb apró előnyök mellett) az amoled. csak nyílván költségesebb a gyártása, és a profit nagy úr ... lássunk kicsit távolabb is és meg lehet érteni a nagy cégeket, meg hogy mi a "jó" nekünk 
[MSI P67A-GD55 - i5 2500K @4.3g - CoolerMaster TX3][8Gb Kingston 1600][ASUS DCII 6950 @900/1300][Benq G2420HDBL][Thermaltake V9 Black Edition] - HTC Sensation - Acer A500 - etc. :D

siofok
(senior tag)
ign,értem már!! 
megsikerült oldani már az este!!köszi

petibacsi06
(lelkes újonc)
Sziasztok! SD kártya probléma-segítsetek légyszi! Gyári, független dezsőm van, froyo frissítve.... A gyári Samsung 4gb-os sd kártyával. Van egy Sandisk 8 gb-os class 2-es sd, amit hiába rakok be, nem látja. Fat32-re formatáltam, de semmi. A régi nokia e52-es telómis, és a számítógépem kártyaolvasója is látja. Mi lehet a gebasz?
Köszi

LouiS22
(senior tag)
Mármint sikerült megoldani. Magyarul 
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

agent2.0
(kvázi-tag)
SOS. Sziasztok! Valaki segítsen légyszi, nincs desin olyan gomb ami egy nyomással kinyomja a hívást? Baromi idegesítő tokból kihúzni és érintőképernyőn felfelé tolni a hívást. Biztos van egyszerűbb csak én még nem próbáltam. (a menü declint kombó is sok) köszi.

r3v0Lut10n
(senior tag)
lenémítani nem elég ? arra ott a hangerő szabályzó pl. elutasítani (ha fizikai gomb lenne rajta) mindenképp tokból kivétel után tudod csak szerintem ...

LouiS22
(senior tag)
A power gomb nem nyomja ki? Vagy ez csak az én custom rom-om sajátossága?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

agent2.0
(kvázi-tag)
Bingo. Köszönöm. Ez bejött.
(a halkítás azért nem jó, mert zavarja tovább a vonalast

sbazsi
(PH! kedvence)
amikor hívnak,nyomd meg a hangerő fel gombot. ilyenkor nem nyomja ki foglaltra, de a csörgetés megszűnik. a túlsó félen olyan, mintha nem vennéd fel.
szerk: látom lekéstem. 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

sippet
(senior tag)
hmmm... nagyon fogós kérdés. hol is lehetne vajon utánanézni? fogalmam sincs. ja, de mégis! támadt egy brilliáns ötletem! lehet, hogy a felhasználói kézikönyben? annak is mondjuk az "egy bejövő hívás visszautasítása" pontjában? igen, ez lesz az!

r3v0Lut10n
(senior tag)
már kapott választ. az állandó oltásról meg leszokhatnál. amennyi erővel beírtad a hsz-ed válaszolhattál volna is. ha meg nem akarsz, nem kell. de beszólni mindig csak ... 
(#11020) petibacsi06 válasza petibacsi06 (#11011) üzenetére

petibacsi06
(lelkes újonc)
Nekem senki nem válaszol?

LouiS22
(senior tag)
És egyébként elég az is, ha fejére állítod a telefont, akkor is némul 

agent2.0
(kvázi-tag)
Pont ezt akartam neki írni én is
Köszönöm!
Nem nagyon szoktam hülye kérdésekkel teleszemetelni az oldalt, de a halkításra és minden másra rájöttem, csak az egy gombos kinyomásra nem, pedig végülis logikus.
Mégegyszer köszönöm minden segíteni próbáló barátságos felhasználó írását

agent2.0
(kvázi-tag)
Ezt is tudtam, csak attól még bezavar ha éppen vonalasan tárgyalok valakivel.
(#11024) r3v0Lut10n válasza petibacsi06 (#11020) üzenetére

r3v0Lut10n
(senior tag)
formáztad kártya olvasóval ? esetleg telóban formázni ? vagy fel sem ismeri a kártyát ha bent van ?

csacsi67
(tag)
Probáld ki ezt.[link]

sippet
(senior tag)
nem értem, mi alapján mondod azt, hogy "válaszolhattam volna is". szerinted ha elolvasta a hozzászólásomat, és megnézte a linket, akkor abból nem kaphatott választ az általa feltett kérdésre?
egyébként akkor már hadd meséljem el, honnan jött az ötlet. louis22 hozzászólásában azt írta, hogy nála a custom romban van olyan opció, ahol be lehet állítani, hogy hívás közben a power gomb a képernyőt zárja le, vagy szakítsa meg a hívást. mivel én sem gyári romot használok, nem voltam benne biztos, hogy a módszer tényleg működik-e minden romon, ezért gondoltam, megnézem a hivatalos leírásban. rákerestem, letöltöttem, megnéztem a fejezetek címét, odalapoztam, és elolvastam a leírást. ezek után belinkeltem ide a letöltési linket, és megadtam a válaszhoz a legrövidebb elérési útvonalat.
két tanulság van:
1. gyanítom, hogy behatóbban foglalkoztam a kérdéssel, mint a többi hozzászóló együttvéve, úgyhogy nyugodtan visszavehetsz a morcoskodó szmájlikból.
2. agent legközelebb olvassa el a manualt, ha szeretne választ kapni a hasonló, banális kérdéseire. és ezt tanácsolom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küszöködik, mint ő.
[ Szerkesztve ]

LouiS22
(senior tag)
Pontosabban én azt írtam, hogy nem vagyok benne biztos: gyári "feature", vagy custom toldás. Mondjuk a lényegen nem változtat.

petibacsi06
(lelkes újonc)
Nokiia e52-ben formattáltam, visszatettem desire-be, de aztán semmi. Nincs unmont-ra lehetőség. Ha usb-n összekötöm a géppel, nem is látja az sd-t, illetve nincs is lehetőségem kiválasztani az új meghajtót a notimon.
(#11029) r3v0Lut10n válasza petibacsi06 (#11028) üzenetére

r3v0Lut10n
(senior tag)
és notebook kártyaolvasója felismeri? ha igen akkor töröld rajta a meglévő partíció(ka)t és dezsőben próbáld formázni
(#11030) petibacsi06 válasza r3v0Lut10n (#11029) üzenetére

petibacsi06
(lelkes újonc)
na, ezt még nem próbáltam... hogy kell a partíciókat törölni?
(#11031) r3v0Lut10n válasza petibacsi06 (#11030) üzenetére

r3v0Lut10n
(senior tag)
partition tool >x< (ahova x helyére beírod oprendszered) download
#1 hsz-ben van linkelve egy kis egyszerű partícionáló program például 

agent2.0
(kvázi-tag)
Te neked biztos HTC-d van? Az iphone-os sügereknek szokott ilyen stílusuk lenni.. tisztelet a kivételnek.

r3v0Lut10n
(senior tag)
szerintem meg inkább hagyjuk egymást. nagyon jól bennem maradt mennyire voltak páran segítőkészek mikor a2sd , abd , terminal és egyéb ügyekben próbáltam szagot fogni android terén. részemről ennyi 
(#11034) petibacsi06 válasza r3v0Lut10n (#11031) üzenetére

petibacsi06
(lelkes újonc)
az előbb leformáztam a kártyát nokiával, most meg nem tudom formázni a notival, mert jelszót kér
asszem veszek egy 16 Gb-os memkarit
azért még vmi ötlet?

sippet
(senior tag)
speciel az iphone-okon is a power gombbal lehet elutasítani a bejövő hívást, de te ezt nem tudhatod, hiszen büszke htc-s vagy.
abban tudnál segíteni, hogyan lehet háttérképet cserélni a desire-ön? sehol nem találom.
(#11036) r3v0Lut10n válasza petibacsi06 (#11034) üzenetére

r3v0Lut10n
(senior tag)
nokiádba leformáztad és jelszót kér ? de mihez könyörgöm ?
kártyaolvasóba bedugod, felismeri, a meghajtót még csak látnod se kell, partíciónáló program > pucolás 

LouiS22
(senior tag)
Főképernyő, menü, wallpaper. Választhatsz LW, sima wallpaper és saját fotók közül.
[ Szerkesztve ]

Kronk
(fanatikus tag)
setting/personalize/home wallpapper
de gondolom az általad előbb belinkelt leírásban szintén benne van 
http://totesz.myminicity.com/

r3v0Lut10n
(senior tag)
gallery-ben kép nézegetése közben amelyik szimpatikus > menu gomb > set as .. 

kosturica
(őstag)
Én meg gondolom, hogy csak viccelt, csak nektek nem jött le
!
[ Szerkesztve ]
HTC ONE X , Audio-Technica ATH-ES7

i400
(fanatikus tag)

Viper26
(őstag)
Brando ultra clear protector plus-t meg tudom venni valahol Szfváron? 
Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

Kronk
(fanatikus tag)
Én is csak vicceltem.
Amúgy pont Ő írta ezt"...2. agent legközelebb olvassa el a manualt, ha szeretne választ kapni a hasonló, banális kérdéseire. és ezt tanácsolom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küszöködik, mint ő." 
[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/

Aryan
(fanatikus tag)
Valaki tudna küldeni nekem egy linket ahonnan letudom szedni a gyári 2.2-es romot?
Rossz lett a telefon mikrofonja és leszeretném gariztatni, gondolom nem örülnek a "pimpelt" romnak. http://shipped-roms.com/ oldalról szedtem le, de mindig az elején kiakad, hogy nem látja a telefont (usb error). Usb mód töltésre volt beállítva.
Köszönöm előre is.

Stunts666
(fanatikus tag)
Rendeld meg speedshop-ból. Én is onnan rendeltem és azt hiszem már másnap nálam volt.
HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

kosturica
(őstag)
LOL!!!!

Viper26
(őstag)
Ha elérném az oldalt... 
Azért köszi! 
Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

sippet
(senior tag)
köszi, közben már megtaláltam! 

kosturica
(őstag)
Ilyeneket ne mondj, mert még egyesek elhiszik
!
Mikről maradtam le... 
Srácok lenne egy kérdésem hozzátok: ti milyen task switchert használtok? Nekem a shisho-féle van fent, de egy csomó appnál fc az eredménye, ha váltani akarok másra. Jelenleg a gyári 2.2 van rajta, roottal és s-off hboottal ha ez számít.