Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#351) ThorsHUN válasza Integra (#349) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha a SAMOLEDes Samu eleg koran (aprilis vegeig) a 4gen szifon meg eleg keson (nyar vege) jelenik meg, akkor meg arra is van esely, hogy a szifonban nem AmOLED hanem SAMOLED kijelzo lesz. Bar a sima AMOLED kijelzo alkalmazasaval nyernenek egy "frissitesi" indokot. Szal valszeg nem fogjak megvenni durvadragan a SAMOLED kijelzot...
Sot... szinte biztos vagyok benne, hogy legalabb AMOLED kijelzovel jelenik meg a szifon. Emlitve volt valahol, hogy a keszenleti ido noveleset nem tudjak az akksik novelesevel megoldani, csak a felhasznalt alkatreszek minel alacsonyabb energiafogyasztasaval.
Erre meg ugye tokeletes az AMOLED.

[ Szerkesztve ]

(#352) renato válasza ThorsHUN (#350) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

jogos. egyet is értek. csak nekem ez nem szimpi. meg bevallom ez a másolásos, kivágásos dolog azért vicc. ahogyan a flash is.
most még elég nagy bázisa van az applenek akiket ottart a rengeteg elérhető program.

de az android lenyomja majd mint a huzat ilyen készülékekkel, flashtámogatással, "korlátlan szabadsággal".

le merem fogadni, pár év és lesz flash a böngészőjükben is, mert nem tehetik majd meg, hogy a konkurenciával szemben ilyen hátrányuk legyen. most még megtehetik, de idővel hülye lenne bárki is az apple készülékét venni, ha van jobb, szebb. idővel pedig az androidra is annyi progi lesz, hogy egy élet kevés rájuk.

az apple geci, de eddig működő üzletpolitikája szerintem nem sokáig marad életképes.
bár sok hülye van a világon. :D

(#353) renato válasza ThorsHUN (#351) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

Amúgy a cowon s9-ben meg az iriver (spinn) lejátszójában is amoled kijelző volt/van, a legutóbbi iphone is nyugodtan megjelenhetett volna amoled kijelzővel (a tervezett specifikációban rajongói szájtok közt ott is volt), de persze aztán ahogy nem került bele, rögtön megmondták hogy azért mert szar napsütésben és nem is kell nekik. (mármint a fanok ezt állítják ugye...) ahhha...

szóval ha akarták volna már rég amoled lehetne benne, de nincs! mindegy. nem szeretem őket, eleget szapultam már azt a "bandát". :D

(#354) Sefter válasza sbazsi (#333) üzenetére

Sefter
(őstag)

szerintem a legend miatt drágább nálunk, az se régen jött ki így nem akarják csökkenteni az árát, ez meg mégis csak jobb vas...meg hát a N1 alatt van bőven így is az ára....

(#355) Integra válasza renato (#352) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az apple-nek nem érdeke a flash, nem az övék, ilyen egyszerű. ők a sajátjukat akarják erőltetni teljesen érthető okokból. és jobs tudja, hogy van annyi bólogató jános júzere, hogy ezt meg is teheti, látod a reakciókat rá. ami apple-ben nincsen, az szar, rossz, nem is kell blablabla...
az android meg nyavajgás és hiszti helyett megcsinálta a flash-sel közösen és lám, működik. ez történik akkor, amikor valaki valóban akar. természetesen ehhez kellett, hogy az adobe is végre nekifeküdjön a történetnek, meg megkapja a pofonokat, illetve jobs idiotizmusa (mert ezt nem lehet másképp nevezni), aminek köszönhetően tálcán kínálta fel a nagy lehetőséget az androidnak, hogy újabb vásárlókat szerezzen.
én személy szerint teszek erre a viselkedésre, nekem kell a flash is, mert egyszerűen ott van a neten és kész. nem érdekel ki és hogy csinálja meg, de legyen megoldva. olyan hétmérföldes baromságot meg nem mondok, hogy az az oldal különben sem érdekel ami flash-sel megy, mert akkor a fél internet nem érdekel, ezt talán azok sem hiszik el, akik ilyeneket mondanak.

(#356) renato válasza Integra (#355) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

Ennyi.

Amúgy nekem igazából egy gondom van az ilyen telós kütyükkel. :)

Olyan ez mint egy asztali PC, csak kicsiben, ergo szeretném zenebuziként, ha lenne még legalább két dedikált gomb rajta (a hangerő mellett zeneszámok közt léptetni, illetve egy pause is legyen oldalt), valamint jó lenne, ha úgy szólna ez is mint mondjuk egy sony x1050 vagy egy cowon s9, j3.

Idővel biztos lesznek itt is olyan készülékek, hogy ilyen x-fi chip, meg olyan hangkeltő, meg mindenféle jóság. Sajnos azonban még várni kell az ilyenekre...

(#357) Integra válasza renato (#356) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lehetséges. bár szerintem a htc úgy gondolkodik, hogy aki ilyen telefont vesz, a túlnyomó többség alapvetően már autóval jár, jóval kisebb arányban tömegközlekedik, ezért nem tartják fontosnak a zenés dedikált gombokat. nekem sem hiányzik pont ezért. autóban nem használom.

[ Szerkesztve ]

(#358) David75

David75
(őstag)

Miért nem lehet ezt a tudást a hero/legend külsejével és méretével anyaghasználatával 3,5" kijelzővel tft-n? Nekem,nagy és amennyire nagy annyira ronda.Bezzeg a hd2 sokkal szebb külsőt kapott.És ebben a kategóriában mi ez a gagyi műanyag?Miért jó az hogy aki nagy tudást akar az csak ilyen borzasztó nagy méretbe kaphatja meg?A kisebbekbe meg sehol nincs snapdragon.Megint rá leszek kényszerítve hogy agusztusban szóba se jöjjön se android se wm se symbian...

100% No Modern Talking

(#360) vehement69

vehement69
(senior tag)

Lakatos Renátó figyelmébe ajánlanám a tükörképét, ha ostobázik, illetve mutassál kérlek 10db. olyan oldalt, amit tényleg sokat használsz, és Flash nélkül semmit nem ér. Én Flash nélkül netezek gépen is és valahogy nem érzem úgy, hogy bármiben is hiányt szenvednék, az egy szem megadeth.com meg engedélyezve van, kb. ennyi. És nem arról van szó, hogy ami egy Apple X-ben nincs benne, az nem is kell (persze tudom vannak ilyen hangok is itt a PH!-n is, de kérlek már titeket ne általánosítsatok), hanem ami benne van, azok közül sok funkció jobban és nagyobb élménnyel használható, mint máshol.

És akkor térjünk vissza a Desire-re.

szerk: ráadásul még ebben a cikkben is benne van, hogy nem 100%-os a Flash..

és Jobs meg lehet hogy megalomániás, de majd akkor idiótázzuk le, ha egy feleakkora céget sikerül összehoznunk.. meg ha megint bejön neki, akkor kíváncsi vagyok hogy fog szépen megváltozni mindenki véleménye a Flashről.. el kéne ismerni azért bár emberileg kétséges, azért nagy elme Steve.

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

(#361) renato válasza Integra (#357) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

lehet. :) de ugye a pmp-knek is ez a követendő irány, kíváncsi leszek a sony, meg a cowon mit lép majd, mert net nélkül már a hordozható médialejátszó is minden, csak nem médialejátszó. nemsokára majd tuti jönnek az androidos media-playerek, csúcs digitális erősítővel, EQ-val, meg mindenféle finomsággal. :) remélem...

amúgy a dizájnja ennek a telónak tényleg ritka fos. ez a leggyengébb pontja.

ha így nézne ki az már fasza lenne...
[link1]
[link2]

(#362) David75 válasza renato (#361) üzenetére

David75
(őstag)

A a legjobb hogy a htc is tud szép telefonokat csinálni,sőt szinte csak azokat csinál(hero,legend,hd,hd2,dimond,touch pro) ezt meg ilyen rondára csinálják,olyan anyagból ami kb samsung corby szint.

100% No Modern Talking

(#363) renato válasza vehement69 (#360) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

el lehet lenni flash nélkül. de nekem ne kösse meg a kezem senki. a buliba sem biztos, hogy dugni mész, aztán lehet mégis összejön egy csaj, és akkor kellemetlen, ha nincs nálad gumi.
Szóval sosem tudhatja az ember, hogy éppen mire lesz véletlen szüksége. K*rvára nem fog vigasztalni, hogy eddig egyszer sem kellett a flashes oldal tartalma, ha akkor nagyon de nagyon kellene. példákat nem irok, mert flashes oldalt rendszeresen nem látogatok. Viszont rendszeresen találkozom flashes tartalmakkal oldalakkal, melyekre nem véletlen nézek fel. Legyen az zenekar weblapja, valami új überkirály dizájn-terv-cucc, vagy akármilyen netes kampány része.

Mellesleg tök mindegy, nem ezen a flash dolgon áll, mert jelenleg kábé sokkal több dologban jobb ez az android mobil, mint az iphone, innentől kezdve nincs miről beszélni.

(#364) renato válasza David75 (#362) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

jaja. :) én még várok a vásárlással, jelenleg a picike kis községünkben nincs 3G, csak körülöttünk, szal fél év múlva talán esedékes lesz a vétel.
Rem addigra kijön valami még komolyabb HTC.
A Samsung Galaxy S jó meg minden, de a francnak néz ki totál úgy mint egy iphone, plusz a francnak nincs rajta pár fontos dedikált gomb.... Jó lenne már egy tényleg perfect masnia.

(#365) vatai_b

vatai_b
(újonc)

desire tulajok, fóliát honnan tudtatok szerezni a telcsire? Speedshopba állítólag csak hó végén fog érkezni. Ha valaki esetleg rendelne e-bay -ről, akkor szívesen beszállnék!
Más: vajon lehetséges, hogy lehet vásárolni valahol olyan tokot, amit a nexus one-hoz adnak?

(#366) sheratan válasza David75 (#362) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem meg pont ez a forma szebb, mint amike felsoroltál. sőt, abból a listából nekem egyeüdül a HD és a Legend üti meg azt a szintet, amiért pénzt adnék (design terén). a Hero és a HD2 szerintem kifejezetten csúnya.
mondjuk az igaz, hogy valahogy a felületi design ennél a telefonnál nem olyan letisztult, mint a Nexus, de ez sem olyan csúnya. a műanyaggal meg semmi baj nincs, ha normálisan megcsinálják. én kifejezetten utálom a fém ház hideg-rideg érzését a kezemben...

arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem próbál meg egyik gyártó sem rájátszani a "droid" névre a design terén. mondjuk valami olyan felülettel, ami ilyen nyomtatott áramkört mintáz, vagy valami hybrid, kiborgos hangulattal. bár talán a tömegeknek nem tetszene annyira, de szerintem legalább stílusos lenne.

powered by Meizu MX

(#367) Bling95 válasza Pszihonaranc (#279) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

:D:D tudom hogy bravo volt dee amikor írtam a kommentet akkor erre nem gondoltam :C

(#368) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Most már senki ne vegyen HTC Desire-t, mert jön az utódja, még gyorsabb, még jobb, még nagyobb kamera:

http://gizmodo.com/5515922/htc-incredibles-specs-leak-show-snapdragon-android-phone-with-8mp-camera

Azért a szifonál van egy jó éved amíg élvezheted az újdonság exkluzivitását, a HTC-nél ez max fél év. ;]

(#369) sheratan válasza Champipi (#368) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez szerintem nem utód, hanem amerikai változat, leglaábbis az EV-DO hálózati táogatásból ítélve.
amúgy mégis miben jobb a Desire-nél? kamera? mert kb ennyi a különbség, meg a más fajta rádiós vevője, és a design.

[ Szerkesztve ]

powered by Meizu MX

(#370) ThorsHUN válasza Champipi (#368) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudtommal - bar ez semmit nem jelent - amerikaban lehet kapni, europai megjeleneserol nincs infom.
Ugyanakkor amig nincs uj android verzio, addig folosleges varni a megvaltast, uj verzio nelkul a HTC "csak" DivX lejatszast es HD kamerat adhat.

Amugy a duplaled eredetileg a bravora volt tervezve:)

[ Szerkesztve ]

(#371) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak most tudtam elolvasni a cikket. És csak ámulok! :Y Nagyon jó gépet rakott össze a HTC, de ez várható is volt. :K

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#372) D4rkAv3ng3r válasza joey20 (#185) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

TE hülye vagy? Az AMOLED képe és színei szebbek, mint a TFT-é és jóval kevesebbet is fogyaszt ami egy ekkora méretű kijelzőnél nem mindegy. Azt azért kigondolhatnád az agyaddal, hogyha a fényerőt feljebb csavarnák a napfény miatt akkor még kevesebbet bírna az aku, így valamiféle kompromisszumot kell kötni a gyártóknak is. Egyébként is a kijelző felé teszed a tenyered (tudod árnyék) és látni a kijelzőt. :U Sőt az LCD-nek is a láthatósága jóval szarabb a beltérihez képest, de ez ellen nincs mit tenni, lődd le a napot. :D

Egyébként ha a nagy bálványodba a szifonba is majd AMOLED fog kerülni (4G), akkor az lesz a hiperszuper. :DD

[ Szerkesztve ]

(#373) moonman válasza D4rkAv3ng3r (#372) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

"Egyébként ha a nagy bálványodba a szifonba is majd AMOLED fog kerülni (4G), akkor az lesz a hiperszuper."

az Apple mindent jól csinál, ezt jegyezd meg. azt is, amit a többiek találtak ki. az övék az igazi.

Sent from my Windows Phone

(#374) D4rkAv3ng3r válasza D4rkAv3ng3r (#372) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocs most olvastam, no flame, csakvélemény volt ez is.

(#373) moonman: Ez így igaz. :D Csak kíváncsi leszek az agymosottakra, amikor a 4G-be ígért szifonba is AMOLED lesz, rögtön más lesz a megítélése a dolognak, pedig valószínűleg az is ugyanolyan szarul lesz olvasható napfényben. :DDD Azért Apple sem gyárt hw-t ők is beszerzik.

[ Szerkesztve ]

(#375) Quasi_modo válasza renato (#361) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

mert net nélkül már a hordozható médialejátszó is minden, csak nem médialejátszó
Ezt te most érted? Mert én nem.
Nem tuidsz otthon a gépedről média tartalmakat feltölteni?

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#376) renato válasza Quasi_modo (#375) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

dehogynem. csak az az offline médialejátszás már kevés.

egy csomó jó videóklippet hol néz meg az ember? youtube-on, HD-ben.

Amúgy nagy részüket (a klippeknek) gőzöm sincs honnan lehetne beszerezni.

De persze letölthetem a gépre valahogy youtube-ról, aztán felmásolhatnám a készülékre, de ez azért kicsit több idő, mint simán nyomni egy playt arra amire akarok.

egy komoly médialejátszónak már fel kellene tudnia menni az internetre, mert a médiatartalmak ma már leginkább ott élnek, virágzanak. szóval kicsit vicces és szomorú is egyben, hogy pont a PMP-k gyengélkednek ebben... mit gyengélkednek, jószerivel nincs is a piacon normális netezős PMP, ami mondjuk 3G-s.

Mint írtam, remélem hamarosan jönnek az androidos PMP-k, csúcs hanggal, zenékre specializált felületekkel, skinekkel, EQval, minden jósággal. Egy álom lenne egy olyan kütyü dedikált (cowon j3 szerű elrendezésben) gombokkal.

(#377) Quasi_modo válasza renato (#376) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Hát lehet, hogy ez nekem azért furcsa, Mert én egy médialejátszós mobilt nem arra használok, hogy állandóan a Youtube-t bújjam, hanem hogy ha megyek valamerre, akkor elvihetek egy-két filmet, meg a zenéimet. A Youtube-ozást meg leginkább elintézem a PC-ről, mert azért az mégiscsak más.
Nem beszélve róla, hogy azért nem ezek a dolgok töltik meg a napomat, hanem család, munka kert, stb.
És még hozzáteszem, hogy kifejezetten zavar, ha valamiért állandóan a hálóhoz vagyok kötve. Majd fellépek ha én akarok.
Most nem vitát akartam szítani.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#378) Napfénysüti válasza moonman (#373) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Számomra a szigetes bill kialakításnál vicces hogy sokan az Applenek tulajdonítják holott azt nem is ők találták ki. :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#379) sbazsi válasza Integra (#339) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

a hivatalos htc dealernél 15euroval olcsóbb. ez bent van a központban, a hivatalos meg kicsit messzebb.
rendelni meg nem akarom. ezért is esett ki a redcoon.at, ahol egyébként 470

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#380) Karma válasza renato (#376) üzenetére

LOGOUT blog

Nekem csak negatív tapasztalataim vannak a mobil Youtube nézéssel. Lassan jön le még 3G-n is, megbízhatatlan, nehezen irányítható. Az iPod Touch-omon is mindig a YourTube-bal letöltöttem előre a videóklippeket, amiket nézni akartam volna később - és nem azért, mert nincs benne mobilnet.

Break Driven Development

(#381) Oraculus

Oraculus
(tag)

Kicsit megváltozott a Desire csomag a Speedshopban.
Most ugyanannyiért a Sygic Lite Teljes-Európa navigációs szoftvert is adják hozzá.

This is usually the part when people start screaming.

(#382) renato válasza Quasi_modo (#377) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

van ebben is valami, de jó, ha ott a lehetőség. mert ugye mit csináljak, ha néha szeretnék netközelben is lenni (hisz jó menetrendet rajta gyors lecsekkolni vagy akármi mást, mindent), vegyek egy HTC meg egy cowon j3-at? Kicsit sok lenne nekem már.

azzal gondolom neked sem lenne bajod, ha a lehetőség ott lenne a playeren, hogy netezzél.

mellesleg nekem az androidos médiaplayer azért is lenne jó, mert zenefüggő vagyok szó szerint, rateyourmusicos profilom éjjel nappal pofozgatom, jó lenne valami meghallgatás után rögtön kritizálni ha engedi az időm vagy valami. :)

de hát nah. majd kialakul. most tuti a cowon j3 lesz a nyerő még egy ideig nálam, bár az se lesz olcsó itthon, tuti lesz vagy 50-60 ezer...

Karma: nah jah, ezt ugye sajnos nem tudhatom, tudhattam, nincs saját tapasztalatom.
még sokat kell a hálózatnak is fejlődnie. de milyen jó lesz majd ha HTCről torrentezünk meg minden hülyeség. :) fel sem kell kelni az ágyból, hogy leszedjek majd egy részt a Mad Men-ből mondjuk... :)

[ Szerkesztve ]

(#383) xxxbence

xxxbence
(lelkes újonc)

hat ez eldolt, h mi lesz a kov. telefonom...

(#384) eos30d

eos30d
(fanatikus tag)

Nekem is eldőlt.. tuti iphone :DD

Blackberry 9790 PIN: 28A70D4D,27A4735F ; iPhone 4 16GB

(#385) Pszihonaranc válasza eos30d (#384) üzenetére

Pszihonaranc
(fanatikus tag)

Ezt hogy érted? o.O.. nem tetszik a Desire??? :((( :((

A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud

(#386) sbazsi válasza Oraculus (#381) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

a lite az mitől lite :F

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#387) zack válasza ThorsHUN (#327) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Attol, hogy idezojelbe rakott fizetett hirdetessel vadolod meg a tesztelot meg ugyanolyan jelentesu vad marad. Mindenesetre elmondhatnad mit szerettel volna mondani ezzel"

Ez elég szomorú, hogy így gondolod. Azért felvilágosítanálak, hogy az idézőjelet átvitt értelemben is szokták használni, tehát minnél jobban belemászol a témába annál kínosabb lesz számodra. :B Mivel az esetemben is erről volt szó, így nem jelentett mást átvitt értelemben, mint egy nagyon-nagyon elfogult cikket. Tudom, hogy jobban szeretnél "lovagolni"(átvitt értelemben! :B ), a szó szoros értelmét keresve, de sajnálattal közlöm, itt másról van szó. :B :P

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#388) eos30d válasza Pszihonaranc (#385) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

Dehogynem :P Hisz szerintem az elsők között megvettem,meg nem válnék tőle. csak a tegnapi képemre a válasz éjfélig való tiltás volt.... arra írtam :DD

Blackberry 9790 PIN: 28A70D4D,27A4735F ; iPhone 4 16GB

(#389) Oraculus válasza sbazsi (#386) üzenetére

Oraculus
(tag)

Ha jól emlékszem nincs benne "hang" navigáció.

(#390) zack válasza sbazsi (#331) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazad van, nem akarok én senkit sem meggyőzni. :R Nincs ezzel emmi gond hogy nem tetszett. Nem tetszhet mindenkinek minden.
A WinMo-nak is van sok hibája, ez tény, és sokan tényleg úgy gondolják, Win-ből elég az asztali gép is, és PDA-ban is Win-t használva már sok lenne.

Nem vagyok egyik rendszer elkötelezett híve sem, így ha a Galaxy S tényleg jó lesz, attól mert Android, még meg fogom venni. Teljesen mindegy az OP rendszer...Apple,Android, WinMo, Symbian...a lényeg hogy a júzernek a legjobb felhasználhatóságot nyújtsa. De mivel minden júzernek más az igénye, így lehet az, hogy kialakult egy véget nem érő vita, illetve mindig kialakul a véget nem érő vita, amikor jön egy okostelefon/PDA újdonság. ;) :DDD

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#391) sbazsi válasza zack (#390) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

De mivel minden júzernek más az igénye, ...
Ami nekem tanulni/szokni kell, az neked kézreáll. ennyi. :K ;)
Kinek a pap, kinek a papné. és az, hogy a papnak mi kell, azt most ne firtassuk... ;]

[ Szerkesztve ]

(#392) sbazsi válasza Oraculus (#389) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ami lássuk be igencsak nagy érvágás. :U
folyamatosan figyelni a kijelzőt vezetés közben...

(#393) moonman válasza Napfénysüti (#378) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

annak elég egyszerű története van: Sony-nál volt először, majd a fél Vaio tervezőcsoport átvonult az Apple-hez. :)

Sent from my Windows Phone

(#394) tibi666 válasza Pszihonaranc (#385) üzenetére

tibi666
(senior tag)

ha nem tetszene, mi lenne?

(#395) zack válasza sbazsi (#392) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Konkrétan én használni se tudnám. :DDD Motoron, én csak hang alapján tájékozódom, mert így jobban tudok a közlekedésre figyelni.
Akkor a lite verzió nem túl motoros "barát". :DDD

(#396) tibi666 válasza Oraculus (#389) üzenetére

tibi666
(senior tag)

akkor azzal a feneked kitörölheted.

(#397) Oraculus válasza tibi666 (#396) üzenetére

Oraculus
(tag)

De gondolom, hogy "valahogyan és valahonnan" biztosan bele lehet másolni a hangokat tartalmazó fájlt (w*r*z) nem? Mint például a Symbian alatt futó Garmin nav. program.

[ Szerkesztve ]

(#398) tibi666 válasza Oraculus (#397) üzenetére

tibi666
(senior tag)

szerintem nem annyi a hiányosság, hogy nincs a kártyán a hangfájl. egyszerűen olyan licensz van mellé, hogy nem enged hangos navit. úgy meg senki nem fogja használni. ha meg ígyis, úgyis warezolsz, akkor meg minek fizess többet a speedshopnál, ha máshol 20-30 ezerrel olcsóbban megkapod, ugyanolyan garanciális feltételek mellett?

(#399) joey20 válasza D4rkAv3ng3r (#372) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mint mondtam, a nexus one kijelzője már a speedshopban (zárt térben) is nagyon kevés volt nekem fényerőben, engem baromira zavar. elhiszem, hogy mást nem, de attól még ebben bizony gyengébb, és ezt nem elismerni elég nagy elvakultság. ennyi.

Egyébként ha a nagy bálványodba a szifonba is majd AMOLED fog kerülni (4G), akkor az lesz a hiperszuper
ez egy esetben következhet be, ha valamilyen módon az átlagos amolednél jóval nagyobb fényerőt pakolnak alá. ha nem így lesz, nem fog tetszeni. meg fogom venni, mert a 3g már lassú, de nem fogok neki örülni. ahogy írtam, nem kell amoledig menni, egy "szaros" Acer Liquid leveri kijelzőben a szifont. már nem az az etalon. de ez független az amoledtől.

ja, és mindezektől függetlenül tényleg csúcskészülék a Desire, nagyon odaver.

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#400) Ulkesh válasza D4rkAv3ng3r (#372) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Az AMOLED képe és színei szebbek, mint a TFT-é"

Nagyjából annyival jobb az AMOLED képe egy normális TFT-hez képest, mint a túlsózott leves a normál fűszerezettségűhöz viszonyítva.

"Egyébként ha a nagy bálványodba a szifonba is majd AMOLED fog kerülni (4G), akkor az lesz a hiperszuper."

Ha igazak a felbontásról szóló pletykák, akkor szerencsére nem parasztvakítós AMOLED kerül bele. 640x960-as felbontásban valószínű egy normális IPS panel fog belekerülni, ami minden körülmények között jól látható és a látószögei sem rosszabbak az AMOLED-nél.
Cserébe valóban képes 24 bites megjelenítésre és nem kárhoztatja a szoftvereket inverz megjelenítésre, hogy valóban érvényesüljön a takarékosság. Az AMOLED normál használat esetén világos háttérnél, videónézésnél stb. minimálisan fogyaszt kevesebbet, mint egy LED-es panel. Vagyis ha használod is a készüléket, akkor nem fog kevesebbet fogyasztani csak azért mert AMOLED panellel szerelték, cserébe kapsz kellemesen túlszaturált színeket és lekorlátozott színtért.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.