Amikor az elsőt feltettem,nekem is voltak gondjaim,de azt kell mondjam,hogy ez a verzió már kiforrott,egyedül a wifit nem tudom,mert nem használom,a rádió (ha az fm-re gondolsz),nem az eredeti,de műxik,gps jó,ha letöltöd a maps-ot,alapból az nincs fenn,de jóval kisebb is a rom mint a többi.
Szóval kis szöszölést igényel,de ha már személyre szabtad,nincs vele gond,úgy tapasztaltam,hogy a beállítások után nem árt egy reboot,az a biztos.
Hehh,ügyes....gratula,razor 
[ Szerkesztve ]

Grat. 
Nem tudom mi lehetett, mert éjszaka történt, csak tippelni tudok, hogy hasonló, mint a múltkor. Barátnőmnél voltam, és este mikor lefeküdtünk, még 30 % körül volt az akksi, de rajta voltam a wifijükön. Reggel az ő telcsijére ébredtem (fél órával később, mint kellett volna
), az enyém meg ki volt kapcsolva. Bekapcsoltam, és 0 %-on volt, nem is engedett semmit, már a PIN-t se tudtam beírni, gyorsan kikapcsoltam. Valószínűleg éjjel leakadt a wifiről, és utána nem tudott visszamászni rá, de scannelt folyamatosan, az meg jól leszívta. 

) Szóval remélem akkor átvészelte ezt a dolgot. Most már inkább ki fogom lőni éjszakára a wifit, úgysincs túl sok értelme, hogy menjen. 

mikor megláttam, azt hittem leszopkodom magam!