tekintettel arra, hogy ezt a honlapot a htc where to buy oldalon keresztül találtam meg, és a htc megírta, hogy bárhol is veszem, world gari mindenhol érvényes,ezért feltételezem, hogy a gari jó itthon is.
és akkor mégse egy kétséges helyen veszem, hanem egy, a HTC által ajánlott helyen.
Néhány kérdés:
Hívócsoportok kezelése megoldható? (vannak nálam csoportok, különböző csengőhangokkal.)
Profilok hogy működnek? (éjjelre nem kapcsolom ki, és az egyik csoport tagjai nonstop hívhatnak)
TV-out-ról bármi infó?
Class2-es microsd kártya mennyire elégíti ki a gépet? vagy inkább class4 kellene neki?
Hálózatkezelés: megoldható, hogy ha pl egy adott wifin vagyok, akkor soha ne kérdezzen rá, csak használja, ha pedig az nem elérhető, csak akkor kérdezzen? Továbbá gmail folyton keressen emailt, ha ezen wifi közelében tartozkodom, de ha nem, akkor ne keressen rá,csak ha én külön lekérem. (otthon/bent wifi van, jó lenne ha nem kellene mindig engedélyezni/külön lekérni a gmailt, hanem ha jön valami, akkor csak jelezné)
Igo ha jól tudom teljes eu 1-2 gb. Google maps-nek mennyi tárhely kell?
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???