Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#7001) Pitiless_ válasza axis211 (#6999) üzenetére

Pitiless_
(tag)

Ha független, akkor az ota update-t felmásolod a microsd gyökerébe update.zip néven, majd bootloaderben elindítod és fastboot-tal telepíted. Kb. 10 perc és örülsz a froyonak.

http://liveimage.htc.com/OTA_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.09.405.8-1.21.405.2_release4dua3bcrut4wrv30.zip

Ezt a fájlt kell update.zip-re átnevezni. De figyelj oda, nehogy update.zip.zip legyen.

Google Nexus S 4.0.3 <--> Samsung Omnia 7

(#7002) Viper26 válasza Pitiless_ (#6997) üzenetére

Viper26
(őstag)

Rendben, segítségnek örülnék majd. :)
Annyit tudok tenni, hogy rendelés előtt rákérdezek, ez még AMOLED-e vagy sem.Azért jó lenne, mégiscsak szebb képet ad. :U

Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

(#7003) g0dl

g0dl
(fanatikus tag)

A most kaphatók már nem mind slcd-s készülékek?

(#7004) 03061981 válasza g0dl (#7003) üzenetére

03061981
(kvázi-tag)

Szerintem igen. Több helyen is ígérik jövőhétre, gondolom pont az slcd kijelző miatt.

Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/

(#7005) tildy válasza HaZse (#6980) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Olvasd el az irasomat a telefonvetelemrol a blogomban .

threenel (szolgaltatonal ) vettem, halozatfuggetlenul. Bar a vettem hulye szo, hiszen ingyen megkaptam, ket eves husegre, csak a havidijat kell fizetnem.

Majd mivel ket het hasznalat utan nem akarta a kabel tolteni , visszavittem, es akkor kicsereltek egy ujra, ami mar halozatfuggo volt. Nem pampoghattam, mivel elofizeteses keszulek., benne volt a pakliban. Viszont olyan olcson kaptam, amiert nekem meg igy is megerte, raadasul angliaban a szolgaltatok fuggetlenitik, 15 fontert.

-------------------------------------------------------------------
Angliaban elek. Mikor kinn lakom ( az ev 90-95%ban) a szolgaltatom kartyajat hasznalom.A fuggetlenites azert kellett, hogy amikor hazajovok magyarorszagra, nyaralni pl. akkor is tudjam hasznalni a keszulekem telenor kartyaval.

Tokeletesen elegedett vagyok a threevel, de itthon is akartam hasznalni. ezert fuggetlenitettem a szolgaltatommal. Akiknek ehhez egy rossz szavuk sem volt.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7006) axis211 válasza Pitiless_ (#7001) üzenetére

axis211
(lelkes újonc)

Köszi!!! :R

"...menjen tovább, több mint 4 kilométert" by iGO8/MioP560

(#7007) hoffman_ válasza tildy (#7005) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek alapján pláne nem Te vagy az, akinek rootra van szüksége :) Én is csak játszom a gondoltattal, de a Froyo hozott ugye (korlátolt...) a2sd-t, Marketért meg alapból se akarok fizetni még jóideig, úgyhogy egyenlőre kilőve, még a terv is.

Amúgy:

Én elég töketlennek érzem magam, a sok olvasás ellenére is :D Csak mondjatok egy igent, vagy nem esetén okosítsatok :B

A root az mehet fel teljesen gyári telóra is froyo-ra, és tul. képpen ez az általatok említett rendszergazdajog, de ahhoz hogy fözött romod legyen, ahhoz feltétlen kell. Garanciavesztéshez nem kell fözött rom, elég hozzá ha rootolsz. És ennyi, ugyé? :B

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#7008) Viper26 válasza 03061981 (#7004) üzenetére

Viper26
(őstag)

Hogy az a ......... :U :(((

Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

(#7009) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Sziasztok!

Segítséget kérnék, ha tudtok: youtube ripelő progit keresné a Desi-re.
Köszi. :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#7010) Brain75

Brain75
(tag)

Na emberek úgy látom hogy jó kis meddő vita alakult ki ebből a ROOT ügyből.
Szerintem mindenki tartsa meg innentől kezdve magában a saját maga véleményét és akkor nem lesz teleírva 300-400 bejegyzés azzal hogy kinek mi a jó.
Én speciel ROOT-oltam a telefont mert nem volt elég a memória a programoknak.
Ez az egy oka volt annak hogy ROOT-ra adtam a fejem. A garancia nem úszott el mert kb 5 perc alatt vissza lehet varázsolni teljesen eredeti állapotába a készüléket.
Hozzáteszem hogy amióta ROOT-olt a telefon és fent van egy eredeti Froyo APP2SD-vel kiegészítve a telefon egyszer sem produkált semmiféle SC-t és nem volt olyan program ami nem működött volna tökéletesen. Mellesleg de nem utolsó sorban közel 3 napot meg átlagos felhasználással. (3G, Wifi, napi 1-1,5 óra telefonálás)
Így legalább olyan ROM-ot használok amiben már javították a Froyo hiányosságait, hibáit.
Én nem gondolom hogy ezzel valamiféle törvénysértést követtem el mert nem csináltam semmi olyat amit a tövény büntetne. Csak Free vagy megvett fizetős alkalmazásokat használok.

És amúgy meg ha Amerikában kimondja a bíróság az Iphone jailbreakre hogy legális akkor a ROOT is az !!

(#7011) Inarus válasza tildy (#7005) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagy "like" az ilyen szolgáltatóknak! :C
Sajnos mi messze vagyunk ettől a színvonaltól... :(

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#7012) Luser2000

Luser2000
(senior tag)

Bocsánat a kezdő kérdésért, de hogy lehet a böngészőt úgy beállítani, hogy indításkor vagy site váltáskor nem bolha méretű oldalak jöjjenek be?

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#7013) Pitiless_ válasza Inarus (#7011) üzenetére

Pitiless_
(tag)

Az enyem is pont igy van. Es 15 fontot kertek, nem pedig tobb tizezret.
Es mi meg a telefont is atregisztraltuk.

Google Nexus S 4.0.3 <--> Samsung Omnia 7

(#7014) knorbi77 válasza Brain75 (#7010) üzenetére

knorbi77
(fanatikus tag)

Ezt értem hogy vissza lehet hozni az eredeti ROM-ot, de azt honnan tudjuk hogy a készülék nem naplózza a ROM változásokat,telepítéseket? És a szervízben ezt nem látják amint csatlakoztatják a diagnosztizáló géphez?

(#7015) Brain75 válasza knorbi77 (#7014) üzenetére

Brain75
(tag)

Hello.

Nagyon sok telefont, köztük nem egy okostelefont javítottam már.
Amikor a ROM-ot beleírod a telefonba, és speciel itt a Desire-nél nyomsz neki egy wipe-ot, a telefon töröl mindent ( !!!!!!!) a belső memóriákból.(Ram-ból, ROM-ból).
Nincs benne olyan hely ahol naplózni tudná ezeket a történéseket.

(#7016) crey válasza knorbi77 (#7014) üzenetére

crey
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert a ROM-ot minden esetben szétflasheled. 0-ra kipucolod ..
Hova mentenél?

Loser2000: szerintem azt nem tudod állítani :(
Azt tudod, hogy zoom után mennyit közelítsen be :)

HTC HD7 - iPhone 4s - iPad2 32 GB - NikonD90 - a legjobb "fényképezős mobil" - Jabra BT 3030 - Sennheiser CX300

(#7017) code1005

code1005
(fanatikus tag)

Sziasztok,

van egy Froyo-s Desire-m, gyári minden rajta, független. Szeretnék rátenni egy ilyen ROM-ot: LeeDroid V1.8c. Mit kell tennem, szájbarágósan?

Üdv.

------------------------------------------------------------

(#7018) pzoley

pzoley
(senior tag)

Sziasztok !!!

Első kérdésem, de nem az utolsó !! Azoktól kérdezném akik goldcard-ot használtak a root-olás előtt : A telefon a root-olás után is független marad, vagy csak arra az időre hatásos a goldcard amíg a root-olás folyik ?

[ Szerkesztve ]

(#7019) HaZse válasza code1005 (#7017) üzenetére

HaZse
(fanatikus tag)

Először is, downgradelni kell neked a HBOOT-ot a 0.92-ről a ö.80-asra. [link]

Utánna pedig ROOT-olod a telódat, majd felteszed a kívánt ROM-ot.

Bővebben az XDA oldalán találsz róla.

Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

(#7020) HaZse válasza pzoley (#7018) üzenetére

HaZse
(fanatikus tag)

A goldcard nem teszi függetlenné a fügő telefonokat. a goldcard kizárólag a sim-lock-os telefonokhoz kell.

Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

(#7021) pzoley válasza HaZse (#7020) üzenetére

pzoley
(senior tag)

Köszi. Akkor ha jól értem a goldcard-dal való root-olás után a Telenor-os telefonom Telenor-os marad de root-olva ?

[ Szerkesztve ]

(#7022) delbarta válasza Luser2000 (#7012) üzenetére

delbarta
(senior tag)

Internet > Settings > Open pages in overview mellől a pipát kivenni.

(#7023) HaZse válasza pzoley (#7021) üzenetére

HaZse
(fanatikus tag)

Igen. Sajnos ha függetleníteni is szeretnéd, akkor 2 lehetőséged van.

1: Veszel a NET-en hozzá egy kódot. (Asszem IMEI alapján generálnak hozzá)

2: Bemész a telenorba és kifizeted a függetlenítési árat meg amit még a telenor kér.

De a ROOT-olásnál arra kell figyelni, hogyha van rajta valami speciális teleonoros cuuc (bár kétlem), akkor azok el fognak veszni.

(#7024) pzoley válasza HaZse (#7023) üzenetére

pzoley
(senior tag)

Nem, nem. Nem akarom függetleníteni csak root-olni. Szinte végig olvasva a fórumot akkor a root-olással kapcsolatban 2 olyan dolog volt a mi egy kicsit visszatartott de most már pláne nem értem.
1. Ha nem kell a készüléket függetleníteni akkor ugye nem veszik el a gari, mert itt is vissza lehet állítani az eredeti állapotot.
2. Ha a 2.1 neten keresztül frissült 2.2-re ott a 0.92 hboot-ot nem a frissés csinálta ?? Ott nem a letöltött firmware írta felül azt a boot-részt amiért azt írják sokan, hogy tönkre lehet vágni a telót ??

(#7025) tonesz

tonesz
(kvázi-tag)

Sziasztok,

már pár hónapja megvan a cucc, de még mindig nem tudom, hogy hogyan lehet bezárni a gyári böngészőt. Azaz nem a háttérbe küldeni (mert ugye elvileg akkor ő ott még neten van), hanem kompletten bezárni egyéb alkalmazás nélkül? Ötlet?

Köszi
T

A vasaló nem attól meleg, hogy a ruhához dörzsölik /index.hu/

(#7026) delbarta válasza hoffman_ (#7007) üzenetére

delbarta
(senior tag)

"A root az mehet fel teljesen gyári telóra is froyo-ra, és tul. képpen ez az általatok említett rendszergazdajog, de ahhoz hogy fözött romod legyen, ahhoz feltétlen kell. Garanciavesztéshez nem kell fözött rom, elég hozzá ha rootolsz. És ennyi, ugyé?"

Majdnem. Pillanatnyilag OTA-n keresztül 2.2-re frissített készüléken lecserélődik a HBOOT is 0.80 verzióról 0.92-re. Erre pillanatnyilag még nincs root. De van már megoldás, vissza lehet rakni a 0.80-at és az már a szokott módon rootolható. A többi stimmel. Viszont akinek független készüléke van, az gond esetén egy mozdulattal visszarakhatja az eredeti, gyári 2.1-es ROM-ot, és akkor olyan lesz, mint amikor kivette a dobozból.

Egyébként én is úgy voltam vele a legelején, hogy nem nyúlok hozzá, tökéletes ez ahogy van, nem akarom bukni a 2 év garit. De mivel nagyon sok programot használok, pillanatok alatt a végére értem a 147MB-nak, amit a telepítéshez használhatok és nem tudtam várni tovább a 2.2-re, ahol a kártyára is telepíthetek. Jelentem, nem bántam meg. Egy olyan főzött romot raktam fel, ami csak annyiban különbözött a gyáritól, hogy rootolva volt és fent volt rajta az app2sd, ami a kártyára telepíti a programokat. Úgy gondoltam, ha kijön a 2.2, visszarakom a gyári 2.1-et és frissítem a gyári 2.2-re. De sajnos a 2.2 kártyára telepítése sem olyan, mint amit elképzeltem. Nem mindent rak át, tehát a hely továbbra is fogy. Ráadásul még elég sok program nem engedi a kártyára telepítést (de idővel ez biztos változni fog).

És közben úgy megkedveltem a + dolgokat amit a root ad, hogy már hiányolnám, ha nem lenne. Most már tudok képernyőképet menteni, és olyan biztonsági mentéseket készíteni, ami a feltelepített szoftverek beállításait is visszarakja. És ez azért valljuk be, nem semmi. 120 program egyedi beállításait újra megcsinálni egy reset után... idegőrlő feladat.

Én nem akarok senkit meggyőzni semmiről. Mindenki azt csinál amit akar, nem is bocsátkozom vitába emiatt. Viszont aki mégis a root mellett dönt, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani Pinkolin ROM-ját. A gyári 2.2-re alapul, azt az alapelvet követi, hogy maradjon tiszta a rom, nem erőlteti rá senkire a sok, mások számára haszontalan appokat, mint más romok készítői. Itt is van számos egyedi lehetőség, DE csak mint lehetőség. Ha akarod, felteheted, ha nem nem. Nagyon stabil, Rom Managerből telepíthető, frissíthető ha kijön egy új változat.

[ Szerkesztve ]

(#7027) delbarta válasza tonesz (#7025) üzenetére

delbarta
(senior tag)

A háttérben nem használja a netet, de ha ezt nem hiszed el, bezárhatod, a Settings > Applications > Manage applications > Internet > Force Stop gombra kattintva. :)

(#7028) HaZse válasza pzoley (#7024) üzenetére

HaZse
(fanatikus tag)

A kérdés az, hogy volt-e rajta telenoros app? Tehát s telenor módosított-e a ROM-on? Ha nem, akkor símán felteszel egy RUU-s WWE-s ROM-ot és ugy viszed be a szervízbe.

A OTA-n keresztűl frissítesz, ahhor igen, a HBOOT 0.92-esre változik, de azt vissza lehet tenni a 0.80-asra. Az XDA-s srácok csináltak olyan ROM-ot is, ami teljesen ugyanaz a gyári 2.2-essel, de a HBOOT-ot kiszedték belőle, így marad a ROOT-olási lehetőség 2.2-es alatt.

(#7029) code1005 válasza HaZse (#7019) üzenetére

code1005
(fanatikus tag)

Szia,

Sikerült a HBOOT-ot a 0.92-ről a 0.80-asra visszarakni, de a root-olás nem megy. A "HTC Desire rootolása szájbarágósan" szerint csinálom és a mellékelt kép az eredmény. A telefon közben a "piros háromszögben felkiáltójel" állapotban van, csak az aksit lehet levenni róla, nem reagál semmire sem.

Mi a gond?

[ Szerkesztve ]

------------------------------------------------------------

(#7030) Brain75 válasza code1005 (#7029) üzenetére

Brain75
(tag)

Amikor a piros felkiáltójeles képet látod akkor nyomd meg a hangerő fel és utána a bekapcs gombot. Ezután eljutsz a bootloader ablakba és onnan már tudsz egyedi rom-ot flashelni.

Írtam neked PÜ-t ha gondolod hívj fel.

(#7031) HaZse válasza code1005 (#7029) üzenetére

HaZse
(fanatikus tag)

Meg kell nyomnod a volume UP és a POWER gombot egyszerre. Akkor fogsz belépni a recovery módba.

A személyes adataim alatt megtalálsz elérhetőséget. Ha gondolod az ott megadott számon hívj fel.

(#7032) HaZse válasza Brain75 (#7030) üzenetére

HaZse
(fanatikus tag)

Gyorsabb voltál. :D

(#7033) N4ri87 válasza HaZse (#7031) üzenetére

N4ri87
(fanatikus tag)

Orom ilyen segitokesz forumtarsakat latni...

"....ha csak pusztán az android érdekel akkor pl. vegyél egy lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire, csak épp sokkal olcsóbban megúszod....." by eeaa

(#7034) pzoley válasza HaZse (#7028) üzenetére

pzoley
(senior tag)

Végignéztem az appokat, semmit nem találtam ami nincs az eredetibe, De szerintem amikor upgrade volt a netről, akkor minden megváltozott. nem ? Boot, firmware.
Most már a root-olás előtt csak az lenne a kérdésem, hogy van most egy gyári készülék amire telepítettem egy pár app-ot, meg ugye a kontaktok,beállítások, stb.
Van-e olyan backup amivel letudom menteni ezeket, és a root-olás után visszaállítani ??
Írtad, hogy a root után a 2.2 ver marad.

[ Szerkesztve ]

(#7035) Luser2000 válasza delbarta (#7022) üzenetére

Luser2000
(senior tag)

köszönöm szépen, ezt illett volna megtalálnom.
(nagyon ráálltam a magyar menüre - X10-et használtam péntekig - így az angol dekódolása még pár napot igénybe vesz majd. köszi még 1x!)

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#7036) Cicero

Cicero
(őstag)

Itt azt írták még júliusban, hogy augusztus első hetére megérkezik a 2.2 a desire-re, pontosabban az unlocked desire-ökre. Én az mgsmnél vettem, azaz unlocked (nem hálózatfüggő?) telefonom van, mégis 2.1-et használok még mindig.
Egy héttel ezelőtt megjelent valami kis ablak, hogy van software update, ráböktem, telepítette is, de még mindig 2.1-et használok. Miért? :O

Am 2.2-ben már lehet a sim kártyára is appokat telepíteni? -> IGEN Az iTunes szinknek nagyon örülök :C

[ Szerkesztve ]

(#7037) janos1988

janos1988
(őstag)

Van olyan task killer ami 1 gomb nyomassal lelovi a megadott alkalmazasokat?

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#7038) Coyote01 válasza Cicero (#7036) üzenetére

Coyote01
(kvázi-tag)

Biztos, hogy nem 2.2? Csak mert az enyém is mgsm-es, és mégis 2.2-m van már rajta.

(#7039) Luser2000 válasza Cicero (#7036) üzenetére

Luser2000
(senior tag)

SIM kártyára? :Y
Ilyet utoljára a 90-es évek végén hallottam, talán Westel kártyák esetében, központi parancsokkal.

(#7040) N4ri87

N4ri87
(fanatikus tag)

Asszem kezd meghülyülni a dezim. Akad, ahogy feloldom a lock screent és bejövő hívásnál is megakad a csengőhang...
Ha nem 2.2 lenne rajta, tuti rootolnám, de így kicsit félek.
Unrevoked nevű megoldással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

"....ha csak pusztán az android érdekel akkor pl. vegyél egy lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire, csak épp sokkal olcsóbban megúszod....." by eeaa

(#7041) Zoltán77

Zoltán77
(újonc)

sziasztok! a desire gyari 2.2-ben hogy lehet azt a csilivili uj kepgaleriat elerni?

(#7042) Zoltán77 válasza janos1988 (#7037) üzenetére

Zoltán77
(újonc)

igen van, az advanced task killernek van widget funkcioja, en mindig hasznalom

(#7043) Cicero válasza Luser2000 (#7039) üzenetére

Cicero
(őstag)

agyrák. SD kártyát akartam írni. :DDD
Coyote01: mikor vetted?

[ Szerkesztve ]

(#7044) Cicero válasza Cicero (#7043) üzenetére

Cicero
(őstag)

2.1 van jelenleg rajta, most frissül 2.2-re, csak manuálisan kellett felhívnom a figyelmét az update-re. :B

(#7045) Coyote01 válasza Cicero (#7044) üzenetére

Coyote01
(kvázi-tag)

04.14. De én is kézzel kerestem rá, automatikusan nem dobta fel.

(#7046) janos1988 válasza Zoltán77 (#7042) üzenetére

janos1988
(őstag)

Futthat a hatterben? Nem eszik sok akksit?

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#7047) Cicero

Cicero
(őstag)

Megvan az update, de a manage applications-> move to SD card funkciót nem engedi. Az appnak is kell támogatnia, hogy áthelyezzem?

(#7048) gofry

gofry
(senior tag)

már kérdeztem, de nem jött válasz. légyszi nézze meg valaki:
a YouTube app nálatok is csak landscape módban megy? Úgy emlékszem mintha a froyo install után ment volna állítva is.

http://www.digitalfm.hu Digitalfm Budapest legjobb house,trance és dance rádiója

(#7049) Coyote01 válasza Cicero (#7047) üzenetére

Coyote01
(kvázi-tag)

Igen

(#7050) sbazsi válasza Cicero (#7047) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

igen

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.