Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#20001) dombila válasza ZoliM@ster (#20000) üzenetére

dombila
(senior tag)

Hogy ezt nem én vettem észre!! :F

:C :C

HTC Desire (Amoled)

(#20002) pzoley válasza dombila (#19997) üzenetére

pzoley
(senior tag)

Amiket írtak hibákat javítottam, játék introknál volt gond,720 video lejátszás lassú volt, akadozott, billentyűzet, szótár,trackball dupla funkció, stb..

(#20003) james008bond válasza pzoley (#20002) üzenetére

james008bond
(őstag)

Már csak az a kérdés, data2sd mikor megy fel? És a 2.0-ra lehet flesselni, vagy ajánlott full wipe és a rendszer újrahúzása.

Life's Good!/HTC One X Black/Xears TD III Blackwood/Sony LX900

(#20004) redbiro válasza pzoley (#19993) üzenetére

redbiro
(fanatikus tag)

én 1-es sorozat párti vagyok, a kis betűk nagyon bejönnek.
ha esetleg csinálnál egy kipucolt csm verziót a datasd+ból, azt holnap megpróbálnám feltenni.
sajnos a fullost kipucolni hétvégén lesz csak időm, most nem akarom rátolni a szép sovány 1.2-re.:)
szóval megértem ha nem bajlódsz most ezzel, csak lécci ne hagyd el az 1-es termékvonalat. :D

FREE YOUR ANDROID - MIUI-GERMANY 2.4.6

(#20005) Hooper válasza pzoley (#19993) üzenetére

Hooper
(senior tag)

Azért nem, mert a kutya sem tudja hogy fent van az 1.4 :D

Én akkor nyomogatom bőszen holnapig, és sikítok ha van valami. igazából már nemnagyon tudom mit tudnék még kipróbálni rajta.. filmet mondjuk még nem néztem - nem is szoktam,
lefagyasztani, de még megakasztani sem sikerült.
kopkop! :D

viszont 6-10ig nyomkodtam és lemerítettem 100ról 20%ra :D

(#20006) pzoley válasza Hooper (#20005) üzenetére

pzoley
(senior tag)

Ott vannak az előző hozzászólások, hogy mik voltak a gondok,és hogy tesztelje akinél jelentkezett. Te honnan tudtad, hogy kint van ?? :D Csak olvasni kéne. :D

(#20007) Hooper válasza pzoley (#20006) üzenetére

Hooper
(senior tag)

Én tudom, mert nekem írtad, de lehet hogy más elsiklott fölötte :D

szóval közérdekű közlemény: :R 1.4 :R

[ Szerkesztve ]

(#20008) Hooper válasza pzoley (#20006) üzenetére

Hooper
(senior tag)

Közben lefutott az a2sdvel is egy sd card speed test, és ennél a ROMnál is 1 mega/s es írást produkál a cl4 (ami TCnél rendesen vés).

Írtam fentebb hogy nem lehet valami kompatibilitási mizéria a dolog mögött?
Többen közöltek eredményeket és elég fura hogy valakinél a cl4es 6os teljesítményén dübörög, valakinél a data2sd alatt 2/3ára csökken, valakiknél - köztük nálam is meg se mozdul.

Holnap az 1.4 előtt feldobom az oxygent még1szer - ez volt az 1etlen data2sd az elmult héten ami jól ment nálam.. kiváncsi leszek hogy ott mennyit pörög a teszt.

Ha ott kijön a 3-4 mega/s akkor nem lehetséges hogy a HD romok memória vezérlésében van a mumus?

(ismét csak ötletelek, vágj nyakon ha baromságot mondtam :DDD)

(#20009) pzoley válasza Hooper (#20008) üzenetére

pzoley
(senior tag)

Nem lehet a hd rom a mumus, mert vannak egy páran akiknél ugyanaz a rom a data2sd scripttel megy tökéletesen !!!

(#20010) Hooper válasza pzoley (#20009) üzenetére

Hooper
(senior tag)

Igen, de elég elszórt eredményt mutat az Sst.

(#20011) dombila válasza pzoley (#20009) üzenetére

dombila
(senior tag)

Az EXT partíció formtalásánál nem lehet "játszani" a szektor/cluster mérettel, mint a NAND-nál? Hátha ez segítene Hooper-nek.

Ugyan sok kis file-nak nem annyira jó a nagyobb cluster méret -több hely fogy -, de a sebességnek jót tehet!

[ Szerkesztve ]

HTC Desire (Amoled)

(#20012) Integra válasza Hippo (#19950) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jó kérdés..nem hinném hogy megy mert szoftver jele nem ismert a fejegység számára, mint mondjuk mp3. de én pl még az mp3-at se tudtam felismertetni vele.. :(

(#20013) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

DivX lejátszásra milyen appot ajánlanátok? Eddig amiket kipróbáltam, azok közül a VPlayer volt a legjobb. File Manager-ből meg az ASTRO-t használom, van esetleg jobb alternatíva?

Hörcsög Powa'

(#20014) Hooper válasza Sundesz (#20013) üzenetére

Hooper
(senior tag)

Astro vagy ES, használtam mindkettőt nekem az utóbbi jött be jobban.
Videót én csak youtube-on nézek :)

(#20015) dukaiii válasza Sundesz (#20013) üzenetére

dukaiii
(lelkes újonc)

Rockplayer, mert ismeri az .srt -t és nem szaggat az .avi (mint pl. yxplayer-er), jah és .srt -t sem kell konvertálgatni mert menübe ki lehet választani az ISO szabványok közül amelyik a magyar ékezeteket is támogatja. Fájlokra most éppen ES de Astro volt előtte.

(#20016) dukaiii

dukaiii
(lelkes újonc)

Srácok nekem csak most tűnt fel A bizonyos multitouch hiba (az újjakat "felcserélő" dolog) mikor feltettem a Quake 3 -at. :D Nah most beírtam keresőbe, de nem igazán találtam meg, hogy ezt fogják javítani/lehet-e javítani szoftveresen, vagy ez most már így marad?

(#20017) llaszlo válasza dombila (#19997) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Itthon már így is mindig megkapom, hogy mit kell annyit "nyomogatni" azt a telefont! :DD"

Ezzel nem vagy egyedül. :)

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#20018) Sundesz válasza dukaiii (#20016) üzenetére

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Az a hiba sajnos marad.

Hörcsög Powa'

(#20019) delbarta válasza pzoley (#20002) üzenetére

delbarta
(senior tag)

Ha lesz data2sd+ rom, arra én is benevezek. :DDD

Most a 2.0 HD romot használom. Van a Beállítások részben egy Gyorsbillentyű menüpont, amire nem emlékszem, hogy lett volna más romban. Viszont nem tudom hogyan kéne használni, az istennek sem jöttem rá. :) Tudja valaki?

(#20020) kokler válasza llaszlo (#20017) üzenetére

kokler
(fanatikus tag)

Legalább nem vagyok egyedül ezzel :DD ... a nők már csak ilyenek... :K

''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...'' HTC Sensation 5.2.1 S-OFF

(#20021) GejzaR

GejzaR
(kvázi-tag)

Megpróbálkoztam a rootolással :U

Az usb driverek telepítése után az unrevoked progit használva, mindig hibaüzenetet dobott, amikor már ennél a résznél tartott "root..."

Arra gyanakszom, hogy azért, mert ha az USB kábel be van dugva, és debugging módban van, akkor az SD kártya "nem ébred" fel... azaz nem tölt be semmi program, kb használhatatlan.
Erre eddig 2 megoldást találtam, de ezek közül mind2-nél a rootolás hibába fut.
1. A kábel kihúzása utána az SD "felébred"
2. A settings/SD.. belül unmount/mount és utána is felébred.

Szerintetek mi lehet a gond?
Gyári 4 Gb, cl2 kártya

(#20022) _ATi_1 válasza GejzaR (#20021) üzenetére

_ATi_1
(senior tag)

Sokat segítene a hibaüzenet... :U

(#20023) GejzaR válasza _ATi_1 (#20022) üzenetére

GejzaR
(kvázi-tag)

Error: failed to get root. Is your firmware too new?

Ami viszont nem áll fent, mert az alap 2.2 rendszer van rajta...

[ Szerkesztve ]

(#20024) GejzaR válasza GejzaR (#20023) üzenetére

GejzaR
(kvázi-tag)

Közben most látom, h valakinek megoldotta a gondod egy factory reset...
De akkor gondolom minden elveszik a telefonról...
Végülis van appbrain alkalmazásom, onnan fel tudom újra pakolni a progikat...
És a google-ben pedig van szinkronizáció.

Kell még vmit backupolni?? :)

(#20025) kokler válasza GejzaR (#20024) üzenetére

kokler
(fanatikus tag)

SMS?

(#20026) mocsarid

mocsarid
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Azt vettem észre, hogy átlag 1 napi használat után a memória állandóan betelik.
Leedroid van fenn és állandóan be van kapcsolva a System lite monitor, plusz mellé megy a Quick system info is ami mutatja a felső sorban a CPU és mem. használtságot. Mikor elindul a telefon, akkor elég sok sz.hely van (185MB körül) aztán ez ahogy használom egyre lejjebb csökken ( eddig ez normális ). Persze hiába mondom a toolnak ( quick system info ),h gyilkoljon ki a memóriából dolgokat, az megteszi, de alapvetően mindig egyre több minden marad a memóriában. Ma reggelre már gyak. teli volt és éreztem a telefon sebességén is.

Gondolom nem az a megoldás,h naponta újraindítom a telót. Mik az ötletek?

ui: Hiába gyilkolok ki appokat manuál, azok 1mp alatt újraindulnak.

Dani

(#20027) Viper26

Viper26
(őstag)

Ma produkált az Oxygen egy restartot csak úgy magától, eddig nem volt ilyen... :(((

Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

(#20028) mocsarid

mocsarid
(lelkes újonc)

Ja és még1:

A PEOPLE alatt nagyon jó dolog,h össze lehet kapcsolni a neveket FB képekkel és infókkal, de azt vettem észre, hogy ha a FB-on vki kicseréli a profilképét, akkor az a people alatt nem történik meg. Manuálba se tudom hogyan lehetne.
Van erre vmi lehetőség?

Dani

(#20029) kokler válasza mocsarid (#20026) üzenetére

kokler
(fanatikus tag)

Ha nagyon sok widget-et használsz, ahogy én is, akkor betelik bizony a RAM a telefonban és nem tud mit csinálni a rendszer, mert egy idő után nem nagyon lesz mit felszabadítani. (Nálam Leedroid 2.2f extended fut...)

(#20030) LouiS22 válasza mocsarid (#20028) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Ez melyik ROM? Valamelyik régebbi ROM-ban bugként megvolt, hogy nem cseréli a képeket, de az újakban, és a HD-ben tökéletesen működik a képcsere.

Egyébként ott van a kép mellett a kis fb ikon? Tehát a Fb képeket használod azonosító képként?

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#20031) _ATi_1 válasza mocsarid (#20028) üzenetére

_ATi_1
(senior tag)

Settings/Accounts & Sync alatt engedélyezve van a Facebook for HTC sense szinkronizálása?

(#20032) mocsarid válasza kokler (#20029) üzenetére

mocsarid
(lelkes újonc)

Szerintem nem hasznalok.sok.widgetet,d attol fugg mi.a.sok.
Attol,h kirakok widgeteket a kepernyore,az meg nem hasznal memoriat v igen?a friend stream mdig be van kapcsolva,es nehany tenyleg apro cudc,d szerintem ennek nm szabadna problemat okozni.akkor te is mdig ujrainditod?

Dani

(#20033) mocsarid válasza LouiS22 (#20030) üzenetére

mocsarid
(lelkes újonc)

Leedroid 2.2 data2sd van fenn pzoley fele leiras alapjan.Facebook for HTC sense alapjan frissit.

Dani

(#20034) mocsarid válasza _ATi_1 (#20031) üzenetére

mocsarid
(lelkes újonc)

Persze,kulonben a friend stream se menne.abba beregiztem a FB accomat.

Dani

(#20035) GejzaR

GejzaR
(kvázi-tag)

Nekem is össze vannak kapcsolva a FB contactok a People-ben.
Viszont hívásnál a hívó képe elég rossz minőségű... ezen lehet javítani valahogy?

(#20036) mocsarid válasza mocsarid (#20034) üzenetére

mocsarid
(lelkes újonc)

Most ujra linkeltem a kontaktot, es amikor elkezdtem keresni az fb profilt, akkor is a regi kepet dobja ki nekem,pedig az embernek mar tnap ota mas a kepe,es ha megnezem a kepeit,akkor ott van beallitva az uj profilkep.

Dani

(#20037) GejzaR válasza kokler (#20025) üzenetére

GejzaR
(kvázi-tag)

köszi, az most még alig van, nem vesztek semmit :)

(#20038) Hooper válasza GejzaR (#20035) üzenetére

Hooper
(senior tag)

FB for android vagy FB for HTC programmal kapcsoltad össze? mert az androidos szar, a HTC saját FB kliense jozza be szépen a képeket, cseréli is ha az oldalon változás van és nekem jobban bepárosította magától mint a másik.

(#20039) HIJ válasza mocsarid (#20028) üzenetére

HIJ
(senior tag)

Nekem meg az volt a gondom ezzel, hogy összekapcsolt névjegyeknél találomra választott képeket. hiába állítottam be a jó minőségű képet a köv szinkronizációnál visszadobta vagy a google -s vagy a FB -s képet... Ez volt RCMixHD 2.0 -nál meg a ReflexTsense -nél is. De érdekes mert verziónkén változott ez is. Egyszer jó volt, egyszer az FB képet ba..ta vissza, egy meg a google -t és nem találtam összefüggést...
Jelenleg az AruaxTsense van fent és azzal minden faja.
Meg azt is megállapítottam, hogy Quadrant eredmények ide-oda, a portolt HD romok jóval akadósabbak mint a főzött gyáriak... Most szalad a rendszer...

Semmisenemvan!

(#20040) Straw válasza Hooper (#19974) üzenetére

Straw
(senior tag)

Azt próbáltad hogy teljesen újraformázod a fat meg az ext partíciókat is?
Mert én megcsináltam a Fat32-essel és jóval gyorsabb lett, persze csak teszt szerint, használat közben ez nem érződik.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#20041) Integra

Integra
(Jómunkásember)

urak, hogy lehet a multiple popup-ot előcsalni a browserből?
régen simán tudta, aztán megváltoztattak valamit, azóta csak egy popup ablakot enged, kettőt már nem tud.. :(((

(#20042) Hooper válasza Straw (#20040) üzenetére

Hooper
(senior tag)

Az ext-et szoktam ROM telepítés előtt, a fat32es meg szintén nem olyan régi h nagy gubanc lehetne rajta.. de ha megjön a kész 1.4 akkor lehet kitakarítok rendesen :)

(#20043) Ati9500

Ati9500
(senior tag)

Sziasztok!

Tegnap vettem át a telómat. HTC Desire. Telenoros..
2,2-es android van rajta...

Bocsi a sok hülye kérdésért de kezdő vagyok Android téren, eddig symbianos Nokiáim voltak..

1 kérdés. ezt most lehet frissíteni 2,3-as android rendszerre? van értelme..
ha jól tudom az sem magyar menüs?

2 tudtok valami fasza GPS navigációt ajánlani.. ami jól működik---

Köszi
Z

(#20044) GejzaR válasza Hooper (#20038) üzenetére

GejzaR
(kvázi-tag)

Accounts & Sync beállításnál a Facebook for HTC Sense van beállítva.
Kell még máshol is állítani vmit?

(#20045) Straw válasza Hooper (#20042) üzenetére

Straw
(senior tag)

Én csak a Fat-ot formáztam tegnap, és az írás megnőtt 6MB/s-re, az olvasás meg 15-re.

(#20046) mocsarid válasza mocsarid (#20028) üzenetére

mocsarid
(lelkes újonc)

Nem igazán tudom,h miért és hogy, de most basztattam egy picit és kicserélte a képeket.

Dani

(#20047) Straw válasza Ati9500 (#20043) üzenetére

Straw
(senior tag)

Még nem tudod 2.3-ra frissíteni és ha a HTC-n múlik akkor sose fogod, viszont XDA-n vannak már főzött ginger romok.

Jó navit? Szerintem mindenki másra esküszik, én a Motonavot használom és ki vagyok békülve vele, de itt páran nagyon utálják, van aki nDrive, meg Sygic ezt igazából neked kell kipróbálnod hogy melyik tetszik, de szerintem mindegyik használható csak szokás kérdése.

(#20048) Ati9500 válasza Straw (#20047) üzenetére

Ati9500
(senior tag)

Akkor magyarítani gondolom nem tudom...

(#20049) Straw válasza Ati9500 (#20048) üzenetére

Straw
(senior tag)

Amennyire én tudom azt csak úgy lehet ha DHD romot raksz fel.

(#20050) Ati9500 válasza Straw (#20049) üzenetére

Ati9500
(senior tag)

Köszi!

Küldtem neked egy privit, ha tudsz válaszolj pls...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.