Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) <NewL> válasza moonman (#31) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vegyél ájpedet,annak jónagy kijelzője van:DD
3G-st és akkor skájpin ott vagy 24/24:D

a teszt jó,kicsit furcsa ,hogy Gubró tesztelte. a telefon meg cseppet sem hoz lázba.

37 : :DDD

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#52) rankesz válasza sheratan (#42) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Mondjuk fesztiválon koncert közben csak előkapom és mehet youtube-ra.
Meg van egy kislányom akit sokszor szoktam videózni, de ugye a normál kamerát nem tartja mindig magánál az ember,ellenben a telefonját...
meg a 47"-os fullhd-tv-n csak másképp fest egy hd vidó.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#53) Straw válasza Probber (#45) üzenetére

Straw
(senior tag)

Nem ronda ez, hidd el. Élőben sokkal szebb mint a képeken. :D

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#54) 33as válasza <NewL> (#51) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"vegyél ájpedet,annak jónagy kijelzője van
3G-st és akkor skájpin ott vagy 24/2"

IGAZ

Ja, és azon még HD-filmeket is nézhet a 40 colos lcd tv helyett! ;] :W

Gondolom moonman tudja kire célzok ezzel!

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#55) <NewL> válasza 33as (#54) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

simán:)
hogyne tudná,pár hétig ez volt az aláírása.:D de a mostani se rossz,a lényeg ,hogy Apples legyen:D

There's an app for that

(#56) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Aztaqrva...az én olvasatomban valahogy így kell kinézni egy okos-telefonnak...

5. oldal, második mondat eleje: "Bezsélgetéseim..." :)

[ Szerkesztve ]

(#57) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hű ez nagyon szuper teló!!
ettől jobbat már csak rajzolni lehet :))

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#58) sheratan válasza Jadro (#48) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

illetve rankesz-nek is:
lehet, hogy valamivel jobb a minősége (mondjuk azt nem feltétlen hinném el, hogy egy fényképezővel, nemhogy egy cemcorderrel felveszi a versenyt), viszont ha mondjuk van X gigád a telefonon, és arra felteszel mondjuk zenét, meg esetleg pár videót, akkor mégis hány percnyi felvételt tudsz készíteni? én amikor volt még egy régebbi panasonic fényképezővel próbáltam wvga videót rögzíteni, akkor a 2 gigás kártyára kemény 10 perc fért rá. de ha ott is tartunk, hogy a telefon real-time kódol h264-be, akkor is egy fél órás videó mondjuk gigabájtos méretű lesz már, az meg elég rövid...

powered by Meizu MX

(#59) Probber válasza Straw (#53) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Lehetséges, hogy így van, a képek alapján ítéltem.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#60) Harlek

Harlek
(tag)

Teszt alapján nagyon szimpatikus, de sajnos a Samsung új csoda SAM(U)-OLED kijelzője kicsit beindította a nyálelválasztásom, úgyhogy maradok a seggemen és várok. (Mondjuk ezzel a magatartással valószínűleg az E51-emmel fognak eltemetni. :D )

(#61) ThorsHUN válasza core2 (#47) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Vodanal Legend lesz. A HTC-s csajszi a Desire-t a T-hez emlitette.

(#62) manchester85 válasza rankesz (#52) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Mondjuk fesztiválon koncert közben csak előkapom és mehet youtube-ra.
Meg van egy kislányom akit sokszor szoktam videózni,"

Vigyázz, mert ezt ma már a törvény bünteti. :DDD

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#63) dkt válasza ByB (#50) üzenetére

dkt
(lelkes újonc)

Köszönöm!
Hát nem könnyítetted meg a öntésemet... Illetve igen: még gyűjtök egy kicsit :-(
A Legend ára az általam várt és logikusnak gondolt trenddel ellentétben nem lefelé, hanem felfelé változott. Szerintetek ugyanez várható a Desire esetében is? Érdemes várni vajon?

(#64) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az időjárás-előrejelző widget csak állandó netkapcsolatnál jelzi ki az adatokat?

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#65) Gubro válasza littlelion21 (#56) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Javítva, köszi

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#66) Lenry válasza moonman (#19) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezt felírjuk a kéménybe :)

egyébként ha volna pénzem én e kettő közt vacillálnék: HD2 vagy Desire
most ezzel a hszeddel Desire felé billentetted kicsit a mérleget

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#67) moonman válasza Blaise (#64) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

beállítható időközönként frissít, ha nincs net, akkor az utolsó eredményt mutatja.

Sent from my Windows Phone

(#68) 33as válasza Blaise (#64) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Dehogy, kijelzi az mindig csak éppen frissíteni nem igazán tudja! :D

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#69) vehement69

vehement69
(senior tag)

rég olvastam (ennyire) jó cikket a mobilarenán!

viszont engem továbbra sem győzött meg az Android még a Sense-szel sem, de nagyon ott vannak a szeren, szépen fejlődnek és ha nem próbáltam volna ki már mást, akkor még az is lehet hogy emellett döntenék (igaz, így képről az én ízlelőbimbóimnak nem nagyon tetszik a készülék, sőőőt..)

moonman, hát b+ :)) :DDD

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

(#70) ThorsHUN válasza sheratan (#58) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

FullHD videorogzites samu kameraval 8 giga tarhelyre masfel orat rogzit. 1080p-ben.
Csak viszonyitas, tudja a halal ez mennyire tomorit.

(#71) Probber válasza Blaise (#64) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs ilyen készülékem, de csak-csak belehet állítani, hogy milyen időközönként frissítsen az alkalmazás.

(#67) moonman :)

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#72) yorka

yorka
(tag)

Üzemidő 1 nap -> 9 pont?!
Eléggé hullámzó ezen a téren a készülékek értékelése. Van olyan készülék, ami ugyanezért 5 pontot kapott.

(#73) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szuper készülék, de Divixröl és videó kepésségről megint nem irt kedves tesztelő, így lehet sok ember csalódni fog aki megveszi, Mert ez nem tudja...

Note 2 ?

(#74) Gubro válasza yorka (#72) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

1 nap hardcore üzemmódban. Szerintem az nem rossz.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#75) ByB válasza AS (#73) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Divx lejátszásra, illetve HD rögzítésre várható frissítés, nem? Előbbi egy kis konvertálással orvosolható.

yorka - Gondolom a pontozás a tudás / üzemidőt méri, ezért relatív.

[ Szerkesztve ]

(#76) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy kerdes: a 800x480-as AMOLED kijelzo azonos a Nexuseval, azaz PenTile tipusu? Ezt az informaciot szerintem erdemes lenne minden AMOLED-kijelzos mobil tesztjebe belevenni, mert szituaciotol fuggoen a PenTile rosszabb kepminoseget jelenthet a hagyomanyosnal (jolehet olcsobb es hosszabb elettartamot is a pixeleknek).

Zipit Z2 idomár

(#77) dfdfdf

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem átfogó fasza jó teszt lett .
Nem csak 2 ember tud cikket írni kell a változatosság :)
Főleg hogy Bocha-nek ott volt egy elcseszett cikkje lásd "Archos 5" amit le sem tesztelt rendesen ....

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#78) AS válasza ByB (#75) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

OKé oké de könyörgöm egy ilyen CPU-s gépnél ne keljen már konvertálni..... :))
HTC EVO 4.3 as Amcsi Android készülékben lesz először divix...

Note 2 ?

(#79) yorka válasza Gubro (#74) üzenetére

yorka
(tag)

Ugyanezt tudja kb. a Vivazom is, és az csak 5 pontot kapott. Amúgy nekem mindegy.
Jó lenne egy üzemidő összehasonlító teszt, sokaknál szempont ez a vásárlásnál. Tudom, nehéz kivitelezni, de azért jó lenne...

(#80) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Uzemido tema:
Nagy es erintokijelzos keszulekeknel aktiv kemeny hasznalat mellett max 1 nap, atlagos hasznalat mellett 2 nap. Aki ilyen keszuleket vesz az szerintem tisztaban kell, h legyen vele.

(#81) Rossi

Rossi
(őstag)

"Fényképezéskor a kijelzőre bökbe az érintés helyére fókuszál a gép"

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#82) Detros12

Detros12
(tag)

nagyon jó telefon is a teszt is. kösz

(#83) Gubro válasza Rossi (#81) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Javítva, köszi. :)

(#84) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Nagyon nem bejövős ez a forma...
Inkább a Milestone. :)

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#85) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A pénteki iPhone vs. Android konferencia keretében a szünetben sikerült pár percet nyomkodnom ezt a telót (egy-két másik HTC-vel egyetemben) és azt kell, hogy mondjam, még iPhone felhasználóként is minden elismerésem a HTC-nek. Tényleg gyors a kütyü, az érintésekre nagyon jól reagál, egyedül a trackballal nem tudtam megbarátkozni, bár én az a fajta felhasználó vagyok, aki a Thinkpadeken is kerüli a trackpointot, szóval ez végülis magánügy:)

Ja igen, és tényleg nagyon minőségi és szerintem szép élőben, a képek annyira nem adják vissza.

[ Szerkesztve ]

(#86) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ár?

asd fgh jkl éáű

(#87) Endr00 válasza DemonDani (#86) üzenetére

Endr00
(tag)

Van ahol 125e Ft a cucc, szerintem marhajó ár. Ha jön Pannonba, akkor veszem is megfele.

Endroo

(#88) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah végre egy minden tekintetben kiváló készülék. És az ára az amin még megdöbbentem, olcsóbb mint a Nexus1. Azt hiszem így már érthető mért nem fogyott az utóbbiból annyi. Megérte a Desirere várni. :K

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#89) Valentino K.

Valentino K.
(senior tag)

Minden szép és jó, közel tökéletes telefon. Már csak azzal lehetett volna feltenni az i-re a pontot, ha beleraktak volna egy fasza kamerát, ami jó minőségü videó\képet csinál.

Nekem a külseje egyáltalán nem tetszik :( Nem jön be ez a gömbölyű forma, se a színválaszték

HTC Trophy, HTC Hero

(#90) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Gyönyörű! Legendről átnyergeltem erre... Mármint, hogy szeretném, hogy ez legyen a következő készülékem... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#91) DemonDani válasza Endr00 (#87) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ott nem találtam a gari milyenségére utalást. de 128990-ért gyártói 24hó hihetetlen jó vétel.

a kamera a gyenge (persze fő ellenfélnek számító apple termékek ezen a téren... khm. mind1 ;] )
DE látszik amit igért a HTC! Nagyon sokat fejlődik a kamerájuk. az érintéses fókusz-pókusz baromi jó lehet, és én speciál sokat használtam pl suli alatt a makró-t! Puskázára :DDD

Hero1.
Desire1.

Hero 2.
Desire 2.

Hero 3.
Desire 3.

Hero 4.
Desire 4.

Ha valaki megpróbálna azzal érvelni hogy sok idő telt el, NE tegye ;)
Ugyanis a Hero előtt is voltak más gyártóknál olyan optikák amik a Desirevel is sikeresen vennék fel a versenyt.

asd fgh jkl éáű

(#92) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Androidok között tökéletes lenne, ha nem amoled lenne

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#93) vehement69

vehement69
(senior tag)

hmm 130k-ért viszont tényleg nem rossz!

DemonDani: puskázni telefonnal elég gagyi és villantós dolog, tudod létezik a 'fénymásolás' nevezetű technológia, és úgy még kevesebben is röhögnek ki.. :)

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

(#94) renato

renato
(fanatikus tag)

nagyon bejön nekem is...
lassan el kellene kezdeni spórolni... egy ilyet inkább cipelnék magammal mint egy micro laptopot vagy akármit.
amúgy a vodafone is belehúzhatna csessze meg, mert nem sok "meggyőző" tapis készülék van a kínálatukban...

(#95) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki tudja, hogy a Desire-rel milyen minőségi headsetet lehet párosítani, ami tudja kezelni a telefon és zenefunkciókat is? Elsődlegesen vezetékes megoldás érdekelne, de jöhet BT tipp is. :R

(#96) AS válasza joey20 (#92) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is tökéletes lenne ha tudná divixet így viszont kieset.
Kinek mi a fontos :))

Note 2 ?

(#97) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah, egy ilyesmi kell majd nekeme hw-es billel :) jó nagy kapacitasu akksival

(#98) DemonDani válasza vehement69 (#93) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem ott ahol én tanultam... :DDD

asd fgh jkl éáű

(#99) Gerusz válasza ThorsHUN (#61) üzenetére

Gerusz
(újonc)

Úgy legyen! Jön a T-hez => megveszem. Pont.
Ezt a konkrét készüléket mondjuk még nem sikerült tesztelni, de a minap jártam a Speedshopban, kipróbáltam az N1-et és a Legendet, ha ez a készülék kb. a kettő ötvözete, akkor mindenképp megveszem.

(#100) atis123 válasza AS (#78) üzenetére

atis123
(újonc)

No de kispajtás, a HD-s cuccok, még az asztali procikat is zabálják mind erőforrás, mind fogyasztás terén. :)

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!" (HTC Desire - HP ProBook 4520s)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.