vegyél ájpedet,annak jónagy kijelzője van
3G-st és akkor skájpin ott vagy 24/24
a teszt jó,kicsit furcsa ,hogy Gubró tesztelte. a telefon meg cseppet sem hoz lázba.
37 : 
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
vegyél ájpedet,annak jónagy kijelzője van
3G-st és akkor skájpin ott vagy 24/24
a teszt jó,kicsit furcsa ,hogy Gubró tesztelte. a telefon meg cseppet sem hoz lázba.
37 : 
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

Mondjuk fesztiválon koncert közben csak előkapom és mehet youtube-ra.
Meg van egy kislányom akit sokszor szoktam videózni, de ugye a normál kamerát nem tartja mindig magánál az ember,ellenben a telefonját...
meg a 47"-os fullhd-tv-n csak másképp fest egy hd vidó.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Nem ronda ez, hidd el. Élőben sokkal szebb mint a képeken. 
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
"vegyél ájpedet,annak jónagy kijelzője van
3G-st és akkor skájpin ott vagy 24/2"
IGAZ
Ja, és azon még HD-filmeket is nézhet a 40 colos lcd tv helyett!

Gondolom moonman tudja kire célzok ezzel!
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
simán
hogyne tudná,pár hétig ez volt az aláírása.
de a mostani se rossz,a lényeg ,hogy Apples legyen
There's an app for that

Aztaqrva...az én olvasatomban valahogy így kell kinézni egy okos-telefonnak...
5. oldal, második mondat eleje: "Bezsélgetéseim..." 
[ Szerkesztve ]
hű ez nagyon szuper teló!!
ettől jobbat már csak rajzolni lehet 
Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)
illetve rankesz-nek is:
lehet, hogy valamivel jobb a minősége (mondjuk azt nem feltétlen hinném el, hogy egy fényképezővel, nemhogy egy cemcorderrel felveszi a versenyt), viszont ha mondjuk van X gigád a telefonon, és arra felteszel mondjuk zenét, meg esetleg pár videót, akkor mégis hány percnyi felvételt tudsz készíteni? én amikor volt még egy régebbi panasonic fényképezővel próbáltam wvga videót rögzíteni, akkor a 2 gigás kártyára kemény 10 perc fért rá. de ha ott is tartunk, hogy a telefon real-time kódol h264-be, akkor is egy fél órás videó mondjuk gigabájtos méretű lesz már, az meg elég rövid...
powered by Meizu MX
Lehetséges, hogy így van, a képek alapján ítéltem.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Teszt alapján nagyon szimpatikus, de sajnos a Samsung új csoda SAM(U)-OLED kijelzője kicsit beindította a nyálelválasztásom, úgyhogy maradok a seggemen és várok. (Mondjuk ezzel a magatartással valószínűleg az E51-emmel fognak eltemetni.
)
Vodanal Legend lesz. A HTC-s csajszi a Desire-t a T-hez emlitette.
"Mondjuk fesztiválon koncert közben csak előkapom és mehet youtube-ra.
Meg van egy kislányom akit sokszor szoktam videózni,"
Vigyázz, mert ezt ma már a törvény bünteti. 
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

Köszönöm!
Hát nem könnyítetted meg a öntésemet... Illetve igen: még gyűjtök egy kicsit :-(
A Legend ára az általam várt és logikusnak gondolt trenddel ellentétben nem lefelé, hanem felfelé változott. Szerintetek ugyanez várható a Desire esetében is? Érdemes várni vajon?
Ez az időjárás-előrejelző widget csak állandó netkapcsolatnál jelzi ki az adatokat?
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs
Javítva, köszi
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
ezt felírjuk a kéménybe 
egyébként ha volna pénzem én e kettő közt vacillálnék: HD2 vagy Desire
most ezzel a hszeddel Desire felé billentetted kicsit a mérleget
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

beállítható időközönként frissít, ha nincs net, akkor az utolsó eredményt mutatja.
Sent from my Windows Phone
Dehogy, kijelzi az mindig csak éppen frissíteni nem igazán tudja! 
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

rég olvastam (ennyire) jó cikket a mobilarenán!
viszont engem továbbra sem győzött meg az Android még a Sense-szel sem, de nagyon ott vannak a szeren, szépen fejlődnek és ha nem próbáltam volna ki már mást, akkor még az is lehet hogy emellett döntenék (igaz, így képről az én ízlelőbimbóimnak nem nagyon tetszik a készülék, sőőőt..)
moonman, hát b+

[ Szerkesztve ]
I am cancer in your bones
FullHD videorogzites samu kameraval 8 giga tarhelyre masfel orat rogzit. 1080p-ben.
Csak viszonyitas, tudja a halal ez mennyire tomorit.
Nincs ilyen készülékem, de csak-csak belehet állítani, hogy milyen időközönként frissítsen az alkalmazás.
(#67) moonman 
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Üzemidő 1 nap -> 9 pont?!
Eléggé hullámzó ezen a téren a készülékek értékelése. Van olyan készülék, ami ugyanezért 5 pontot kapott.
Szuper készülék, de Divixröl és videó kepésségről megint nem irt kedves tesztelő, így lehet sok ember csalódni fog aki megveszi, Mert ez nem tudja...
Note 2 ?
1 nap hardcore üzemmódban. Szerintem az nem rossz.
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
Divx lejátszásra, illetve HD rögzítésre várható frissítés, nem? Előbbi egy kis konvertálással orvosolható.
yorka - Gondolom a pontozás a tudás / üzemidőt méri, ezért relatív.
[ Szerkesztve ]
Egy kerdes: a 800x480-as AMOLED kijelzo azonos a Nexuseval, azaz PenTile tipusu? Ezt az informaciot szerintem erdemes lenne minden AMOLED-kijelzos mobil tesztjebe belevenni, mert szituaciotol fuggoen a PenTile rosszabb kepminoseget jelenthet a hagyomanyosnal (jolehet olcsobb es hosszabb elettartamot is a pixeleknek).
Zipit Z2 idomár
Szerintem átfogó fasza jó teszt lett .
Nem csak 2 ember tud cikket írni kell a változatosság 
Főleg hogy Bocha-nek ott volt egy elcseszett cikkje lásd "Archos 5" amit le sem tesztelt rendesen ....
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf
OKé oké de könyörgöm egy ilyen CPU-s gépnél ne keljen már konvertálni..... 
HTC EVO 4.3 as Amcsi Android készülékben lesz először divix...
Note 2 ?

Ugyanezt tudja kb. a Vivazom is, és az csak 5 pontot kapott. Amúgy nekem mindegy.
Jó lenne egy üzemidő összehasonlító teszt, sokaknál szempont ez a vásárlásnál. Tudom, nehéz kivitelezni, de azért jó lenne...
Uzemido tema:
Nagy es erintokijelzos keszulekeknel aktiv kemeny hasznalat mellett max 1 nap, atlagos hasznalat mellett 2 nap. Aki ilyen keszuleket vesz az szerintem tisztaban kell, h legyen vele.

"Fényképezéskor a kijelzőre bökbe az érintés helyére fókuszál a gép"
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

nagyon jó telefon is a teszt is. kösz
Javítva, köszi. 

Nagyon nem bejövős ez a forma...
Inkább a Milestone. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
A pénteki iPhone vs. Android konferencia keretében a szünetben sikerült pár percet nyomkodnom ezt a telót (egy-két másik HTC-vel egyetemben) és azt kell, hogy mondjam, még iPhone felhasználóként is minden elismerésem a HTC-nek. Tényleg gyors a kütyü, az érintésekre nagyon jól reagál, egyedül a trackballal nem tudtam megbarátkozni, bár én az a fajta felhasználó vagyok, aki a Thinkpadeken is kerüli a trackpointot, szóval ez végülis magánügy
Ja igen, és tényleg nagyon minőségi és szerintem szép élőben, a képek annyira nem adják vissza.
[ Szerkesztve ]
Ár?
asd fgh jkl éáű

Van ahol 125e Ft a cucc, szerintem marhajó ár. Ha jön Pannonba, akkor veszem is megfele.
Endroo
Nah végre egy minden tekintetben kiváló készülék. És az ára az amin még megdöbbentem, olcsóbb mint a Nexus1. Azt hiszem így már érthető mért nem fogyott az utóbbiból annyi. Megérte a Desirere várni. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Minden szép és jó, közel tökéletes telefon. Már csak azzal lehetett volna feltenni az i-re a pontot, ha beleraktak volna egy fasza kamerát, ami jó minőségü videó\képet csinál.
Nekem a külseje egyáltalán nem tetszik
Nem jön be ez a gömbölyű forma, se a színválaszték
HTC Trophy, HTC Hero
Gyönyörű! Legendről átnyergeltem erre... Mármint, hogy szeretném, hogy ez legyen a következő készülékem... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
ott nem találtam a gari milyenségére utalást. de 128990-ért gyártói 24hó hihetetlen jó vétel.
a kamera a gyenge (persze fő ellenfélnek számító apple termékek ezen a téren... khm. mind1
)
DE látszik amit igért a HTC! Nagyon sokat fejlődik a kamerájuk. az érintéses fókusz-pókusz baromi jó lehet, és én speciál sokat használtam pl suli alatt a makró-t! Puskázára 
Ha valaki megpróbálna azzal érvelni hogy sok idő telt el, NE tegye 
Ugyanis a Hero előtt is voltak más gyártóknál olyan optikák amik a Desirevel is sikeresen vennék fel a versenyt.
asd fgh jkl éáű
Androidok között tökéletes lenne, ha nem amoled lenne
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

hmm 130k-ért viszont tényleg nem rossz!
DemonDani: puskázni telefonnal elég gagyi és villantós dolog, tudod létezik a 'fénymásolás' nevezetű technológia, és úgy még kevesebben is röhögnek ki.. 
[ Szerkesztve ]
I am cancer in your bones

nagyon bejön nekem is...
lassan el kellene kezdeni spórolni... egy ilyet inkább cipelnék magammal mint egy micro laptopot vagy akármit.
amúgy a vodafone is belehúzhatna csessze meg, mert nem sok "meggyőző" tapis készülék van a kínálatukban...
Valaki tudja, hogy a Desire-rel milyen minőségi headsetet lehet párosítani, ami tudja kezelni a telefon és zenefunkciókat is? Elsődlegesen vezetékes megoldás érdekelne, de jöhet BT tipp is. 
Nekem is tökéletes lenne ha tudná divixet így viszont kieset.
Kinek mi a fontos 
Note 2 ?
nah, egy ilyesmi kell majd nekeme hw-es billel
jó nagy kapacitasu akksival
nem ott ahol én tanultam... 
asd fgh jkl éáű

Úgy legyen! Jön a T-hez => megveszem. Pont.
Ezt a konkrét készüléket mondjuk még nem sikerült tesztelni, de a minap jártam a Speedshopban, kipróbáltam az N1-et és a Legendet, ha ez a készülék kb. a kettő ötvözete, akkor mindenképp megveszem.