Szia
32 gigáig kezeli a kártyákat, és a ROM-ok közül innen szemezgess
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Szia
32 gigáig kezeli a kártyákat, és a ROM-ok közül innen szemezgess
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Köszönöm!Esetleg tudod ajánlani valamelyiket?Jó nekem a Ginger alapú a lényeg a magyar nyelv meg az akksi idő.

Mekkora kártya kezd lassítani?

Nekem a 16-os jól szuperált.

16-tal abszolút ok volt már? semmilyen probléma nem lépett föl vele?

nem, de szerintem 32-vel sem fog

hát jó megproóbálhatom
csakmert nem ritka, hogy egy-egy kártyaméret már belassít, de reméljük HTC ezt megoldotta

Szia!
Ez bevált. Visszapakoltam a Class4-es kártyát még múlt hét végén és azóta jó a telefon. Az a gáz, hogy pont a kevés hely miatt vettem új kártyát, de vissza kellett térnem a régihez...
Mindegy. Inkább a kevesebb hely, mint a gyári ROM! 
BMW R100R The ultimate riding machine...

Üdv!
Szerintetek érdemes recovery-t cserélnem? Paraméterek:
CM_Alpharev Recovery 2.5.1.8
BRAVO PVT1 S-OFF
HBOOT_0.99.0001
Amúgy minden megy f@sz@'n (CM 7.1 by Pzoley), csak hogy hát az innováció... 
Köszi!
Ha működik, ne cseréld le
Amúgy semmi akadálya, 4ext updater app letölt, 4ext touch-ot felraksz a programból és kész.
[ Szerkesztve ]
Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

Ha innovációra vágysz, akkor 4ext, amúgy meg nem kell cserélni 

Sziasztok!
Van egy ismerősöm akinek a telefonja időnként ilyen képeket csinál:
KÉP1
KÉP2
Ezt írta a hibáról:
Lefényképeztem, az egyik már akkor rossz volt, a másik jó volt, akkor kiléptem, beléptem, hogy jó-e. Jó. Most meg rossz. Nem derül ki rögtön illetve nem feltétlen. Meg valamelyik kicsibe jó/rossz, és nagyban rossz/jó. Sőt, most megint megnézve, egyre másabb a kép.
xda-n is nézelődtem, de ilyen hibát nem nagyon találtam. Van öteltetek? ROM csere megoldhatja ezt? Ha igen, akkor milyen romot javasoltok? (semmi extra vágya nincs, csak használni akarja a telefont)
Köszönöm
[ Szerkesztve ]

okozhatja a rom szerintem. ha sense felületet szeretne akkor Ginger sense romok stabilak, vagy ha nem kell sense akkor Cyanogenmod, Miui romok ezek többnyire bevált, stabil romok.
HTC Desire SLCD PVT-4 MIUI-DTP-V2.3.2

Ez iszonyú! Felmerült lehetőségként, hogy a Facebook felvásárolja a HTC-t, hogy saját okostelefont tudjon gyártani. És ha bukik a face, akkor oda a HTC is???
Akkor inkább vigye a Blackberry-t...
A cikk végén van a felvásárlásos ötlet.
[ Szerkesztve ]
HTC Desire (Amoled)

Esélytelen, bár tény, hogy így a facebook már terméket is állítana elő 

Venné az operát is, és ezért sírni fogok, mert én régi megrögzött operás vagyok.
A mobilbongészőről nem is szólva... Azzal aztán nagyot szakítanának (a jóérzésű emberekből...)
Eladó HTC HERO http://href.hu/x/htmq

na mivel egyre használhatatlanabb ez a telefon így, muszáj lesz rászednem magam, hogy újratelepítsem rajta az oprendszert - utoljára ilyen okból szoftvert 2005-ben telepítettem, az utolsó windows-om volt az, csak hogy érezhető legyen a súlya a dolognak -
azt szeretném, hogy a lehető legfrissebb - ha jól tudom a desire-re csak valami android 2.x megy gyárilag - kerüljön fel, tehát: teljesen legit verziójú oprendszer legyen, nem kell a gyárilag nem támogatott, szétgányolt hulladék, mert így is iszonyat tetü; viszont valami rootolt kéne, hogy azt a szennyedék tervezési hibát, hogy csak kb 150 megát hagytak a júzernek - kiküszöböljem, ergo mindent (facebook kliens chache-je 30 mega, baszhatom ha az igot (22 mb) sd-re telepítem, fészbúk viszont nem engedi magát sd-re) az sd kártyára tudjak telepíteni. ja és meg maradjon a sense is, mert nem vagyok hajlandó tanulmányozni itt még a házilag összegányolt guit is.
ez volt az utolsó android alapú telefonom. bocsi a poszt hangvételéjért, de nagyon, nagyon pipa vagyok. a segítségért pedig ezer-ezer köszönet jár!

egy kis segitséget kérnék...cserélgetem a romokat össze vissza,mert egyikben sem müködik a kamera funkcio.egyszerüen lefagy és ujra indul a telom.kezdem azt hinni nem a romokkal van baj.pzoley féle ics-s runny,és mildwild után jelenleg egy miui van rajta és még mindig ugyan ez a szitu
valami ötlet mit cseszhetek meg rajta?
Próbálj rá egy teljes gyári exe RUU-t. Ha az sem rakja helyre, akkor irány a szerviz.
Cicero: Vannak rossz ROM-ok, és van a user error. Erősen az utóbbi szagát érzem, ha azt mondod, hogy használhatatlan már a telefon. Először talán ezt a hibát kéne megkeresni és kiiktatni, mert felrakhatsz akármilyen ROM-ot, ugyanúgy használhatatlan lesz a készülék. Azt mondjuk elmondhatnád, mit használsz jelenleg.
[ Szerkesztve ]