Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#301) renato válasza Ulkesh (#266) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

te tudod. Ha nekem jobb a TFT akkor hajrá, nem is értem miért olvasni minden tesztben azt, hogy az OLED, AMOLED "kibaszott jó". Nyillván visszafelé akarnak a fejlesztők haladni, és a tesztelők 90%-a is benyeli a sz*rt.

Szerintem tény, hogy az amoled jobb, szebb. (nézzünk válaszidőt, betekintési szöget, etcetc.) Lehet széllel szemben vizelni, de nem tanácsos.
Jöhetsz azzal, hogy a TFT-t jobban látod napsütésben, de szerintem max csak kicsit jobban. Az is kábé ugyanolyan szar, mint ez lesz.

Mellesleg a következő lépcsőfok az AMOLED után a gyors-válaszidejű, szines e-papir lesz telefonokban, melyekkel már tűző napban is tökéletesen el lehetne lenni. Nagyon várom már az ilyen PMP-ket, mobilokat.

(#302) zdanee válasza renato (#301) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Pixel QI kijelzonek hivjak [link] es kb 1.5 eve letezik. Csak meg nincs olyan keszulek, amiben hasznaltak volna. Miert is tennek, meg az AMOLED-et is elobb le kell jatszani, utana johetnek az ujdonsagok.

Zipit Z2 idomár

(#303) vehement69 válasza Ulkesh (#268) üzenetére

vehement69
(senior tag)

én a kezdetektől fogva látom a pixelességét az iPhonenak, én sem értem mit akarsz ezzel most.. kb. dzsoi-féle amolednemjóság..

Integra: mi a baj a huszonelejével, vén pöts :DDD ?

I am cancer in your bones

(#304) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép végszót kapott ez a telefon. Semmi belekötni való nincs. Na jó az ár és a Akksi:D Az előbbi fog lefelé menni az utóbbi meg jó használattal felfelé:D
Jó cikk lett :R
zack: Én még az Omnia I-hez is noob vagyok:D

[ Szerkesztve ]

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#305) Integra válasza moonman (#297) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

vegyél egyet, én bizisten belekarcolok neked egyet a késemmel ha gondolod, akkor már csak jó lesz.. :DDD

Pszi: 31

(#306) Integra válasza sbazsi (#294) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ez milyen bolt? nem valami bizalom gerjesztő.
amazonon és redcoon-on még mindig semmi, de ahogy az árösszehasonlítós oldalakból veszem ki, valszeg még 2 hét, mire kapni lehet.

(#307) Integra válasza vehement69 (#303) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

végülis semmi, ha eszembe jut, hogy ulkesh is milyen parádésakat tud írni közel 40 körül.. lásd az épp aktuális pixelviccét.. simán ki lehet osztani érte egy "a hét csengettyűs sipkása" díjat, az hót sicher.. tényleg hajmeresztő.

(#308) BoneDragon válasza Integra (#307) üzenetére

BoneDragon
(tag)

"a hét csengettyűs sipkása" Hát ez ütött! :DD :C

iPhone 4

(#309) renato válasza zdanee (#302) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

Nah jah, köszi az infot, így nem tudtam. Kár, hogy ennyit kell rá várni... Pedig ez azért nagyon sokat dobna a készülékeken és a használhatóságon.

(#310) Napfénysüti válasza zack (#296) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van benne valami. Szerintem ha Androidra váltanék hiányozna az hogy kicsit tökölni kell a rendszerrel hogy olyan legyen amilyennek akarom teljesen személyre szabva. Talán emiatt is ódzkodom még az Androidtól pedig biztos jó. :B

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#311) animoo válasza Napfénysüti (#310) üzenetére

animoo
(senior tag)

Itt is lehet tokolni:) kb minden napra jut vmi uj....

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#312) zso79

zso79
(senior tag)

Valaki erre? [link]

(#313) Karma válasza animoo (#311) üzenetére

LOGOUT blog

Én már másfél hete nem találtam semmi újat :(

Break Driven Development

(#314) zack válasza animoo (#241) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Ezt már offba teszem, de: az I8000 hardverét, és sebességét, felhasználói élményét kár ezzel a készülékkel összehasonlítani. Lehet, hogy jobban szól a zene, tud divxet lejátszani, de ennyi... Amúgy meg...Lassú...
A Marketes parát nem is értem. Hogy jön ez ide egy Winmo felhasználótól? Még ha egy iPhone-os írta volna az AppStore-ral szemben... De így... Ott még normális alkalmazásbolt sincs, a legtöbb app az XDAdevelopersen lelhető fel.
Becsaptak a Divx-szel? De legalább azt mondják, lesz, nem azt hogy bocs mégse..."

Ezt a pár sort azért boncolgatnám egy kicsit. :DDD

"A Marketes parát nem is értem. Hogy jön ez ide egy Winmo felhasználótól? Még ha egy iPhone-os írta volna az AppStore-ral szemben... De így... Ott még normális alkalmazásbolt sincs, a legtöbb app az XDAdevelopersen lelhető fel."

Hát éppen ez az! Nem kényelmesebb a WinMo? Nem az van hogy rád van kényszerítve, és "le van nyomva a torkodon" hogy ott a Market és onnan tölthetsz, sehonnan máshonnan. Ingyenes alkalmazásokat töltögetni lehet, ha meg fizetős kell tudatosuljon benned hogy rossz helyre születtél és majd egyszer. Bravó
Persze megkerülni mindent meg lehet. Csak Androidnál ez komoly beavatkozás és készülék "hack"-et az az root-olást jelent, amit ha megcsinálsz bukod a gart, mert nem visszafordítható. Így lehet csak a hivatalos dolgokat kikerülni. Hogy ez jó e vagy sem, mindenki eldöntheti magában. Nekem nem kell a 6.5-ös WinMo-t módosítanom, és nem bukom a garit, ha egy progit ki akarok próbálni, ill. nem akarok megvenni. ;] Nem szorítanak korlátok közé, hogy csak innen és innen tölthetsz, mert ebből egyelőre nem kérek, köszönöm. A WinMo egy szabadabb életérzés, az iPhone OS, és az Androiddal szemben ahol "rabláncon" tartják a felhasználókat. Persze akinek ez nem gond, az használhatja "láncra verve", ha nem zavarja. Én mindig szubjektíve lököm a vakert, szóval nem a többség nevében beszélek, hanem a saját véleményemet írom.
Jó lesz az Android, és nincs gondom a Desire-rel sem, mert nagyon bika hardvere van...de ezt moonman is írta már. Csak még "kölyökkorban jár" és még kevés ahhoz, hogy a nagyokat bekebelezze szolgáltatásban és felhasználói élményben. Még kell neki 1-2 év, és pariban lesz a többi "nagyágyúval". De lehet már a Galaxy S jövetelére összekapják magukat. :K

"I8000 hardverét, és sebességét, felhasználói élményét kár ezzel a készülékkel összehasonlítani. Lehet, hogy jobban szól a zene, tud divxet lejátszani, de ennyi... Amúgy meg...Lassú..."

Gyorsabb. Ezt nem vitatom. Bár a felhasználói élményt nálam a "rablánc" jobban amortizálja mint egy nem sokkal lassabb hardver (Pl. Rapid JC1-es ROM-ja félelmetesen gyors kütyüvé tette az Omnia2-öt). De az sem kérdés, hogy a WinMo PDA-k nagyon ROM függőek. Ezt lehet szeretni, és nem szeretni, nagyon szubjektív. Mindenesetre ez a mostani JC1 nagyon sokat dobott a sebességen, és kissebb lett a "szakadék" sebességben a Snapdragon-os kütyükhöz képest. És azért ennek is van előnye hogy nem Snapdragon. Nekem 3 napig szinte mindig elfutkorászik 1 töltéssel, pedig rendesen használom. ;)
Szóval inkább úgy fogalmaznék, kicsit gyorsabb mint az O2, több szabad RAM-mal, de multimédiában oda-vissza pofánveri az O2, kamera minőségben és videózási képességeiben is. ;] Manapság pedig nem győzöm hangsúlyozni, hogy a júzerek nagy része komplett kütyüt akar, amin szinte minden megoldható. Elvileg a Galaxy S lesz a nagy áttörés, sokat várok tőle, multimédiában is baromi magasra fogja rakni a lécet mint első ilyen képességű Androidos kütyü. Erre már nem kell sokáig várni, ezért is írtam azt, hogy a leendő Desire tulajok 5x meggondolják hogy meg merjék e venni, mert ha jó lesz a Galaxy S és normális áron fog nyitni...nagy bukó lesz a Google-nek, és elkezdenek az árak mélyrepülést venni.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#315) animoo válasza Karma (#313) üzenetére

animoo
(senior tag)

En felraktam az uj cyanogent meg undervolted kermelt de a rom meg beta szal restoreoltam. Xdan tenyleg parnaponta van uj tema, kernel, akarmi. Most kijotta trackball alert pro verzioja, meg is vennem, de nincs online fizetoeszkozom :)

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#316) sheratan válasza zack (#314) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

alapjaiban el vagytájolva...
- simán lehet marketen kívülről is telepíteni akár fizetős, akár nem fizetős alkalmazásokat.
- simán visszafordíŧható a rootolás.

tovább nem olvastam, mert eleve rossz alapokra próbálod építeni az érvelésed.

powered by Meizu MX

(#317) zack válasza sbazsi (#299) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Főleg manapság, mire beállít mindent az ember, vagy tele lesz szeméttel, és mehet a reinstall, vagy elavult a cucc"

Ezt mondom. Nem értesz hozzá. ;]
Vannak profi backup progik, amiket ha elkészült a rendszer, az egész PDA-t le tudod menteni 2 perc alatt. Neveket, email beállításokat, mindent. ha tele lesz szeméttel, kb. 1 perc alatt visszatöltőd a zsírul működő "szűz" rendszert.

"Én spec jobb szeretem, ha egy cucc működik anélkül, hogy hosszú ideig tanulnom kellene a kezelését / megtalálni a hozzá való programokat."

Pont ezért érzed jobban a tiednek a WinMo-t mint a többi rendszert. Lassabb folyamat a "belakása", de ha kiismerted, és van hozzá türelmed, és affinitásod, mindenképpen a legtestreszabhatóbb OS jelenleg. ;)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#318) zack válasza sheratan (#316) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"simán visszafordíŧható a rootolás"

Animoo-tól tudom, hogy Nexus-on pl. nem, de aztán lehet hogy hiányos az infónk. :U
Milestone-on lehet...arról nem szólt a fáma eddig. :U

"simán lehet marketen kívülről is telepíteni akár fizetős, akár nem fizetős alkalmazásokat."

Csak a választék hézagos...legalábbi is az egyik legnagyobb oldal kínálatát figyelembe véve mindenképpen. Gondolom a Market az igazi, ott van a mennyiség. Google-nek is az az érdeke hogy mindenki a Market-ről töltsön.
De mint már animoo is írta, ő is venne, de nem tud. Pedig huszonezer app. van fent ingyenesen.
Lehet mire ideér a Galaxy S, visszafordítható root lehetőséggel, és Market vásárlási lehetőséggel fűszerezve, "belecsapok a lecsóba". :DDD

[ Szerkesztve ]

(#319) sheratan válasza zack (#318) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

attól függ hogyan rootolsz. a milestone-on csak a rendszerfájlok módosításáról van szó, nem kell a bootloaderhez nyúlni, ezért felteszel egy stock fw-t, és máris annyi a rootnak.

animoo most az előbb azt írta, hogy nincs online fizetőeszköze. ugyanis rootolás és market enabler után máris ott figylenek a fizetős tartalmak is. meg amúgy most arról volt szó, hogy csak marketből telepíthetőek-e programok, és erre a ávlasz az, hogy nem.

powered by Meizu MX

(#320) animoo válasza zack (#318) üzenetére

animoo
(senior tag)

Azert nem tudok mert nincs bankkartyam, te. Mas vigan vasarol. Raadasul geprol is elerhetok a marketrs tartalmak. A Nexus != Desire! Ebben a roitolas,flasheles dologban teljesen masok. A tobbit holnap,hacsak elobb nem okosit ki valaki. Kicsit vaktaban lodozol...

(#321) animoo

animoo
(senior tag)

Egyebkent csodalkozom, h kiprobalas es alapos utanaolvasas nelkul, nehany user feedbackre alapozva itelkezel...ezt az iment te a winmo kapcsan "noobsagnak" titulaltad...

(#322) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyedül a színe nem tetszik, a többi viszont tökéletes! :R

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#323) zack válasza animoo (#321) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mint már írtam neked, egyelőre nem szimpi a hype az android körül. A rendszer nem tetszik ahogy felépül és ahogy eléd rakják, majd le a torkokon. Ha esetleg nem lesz Galaxy S-em, akkor ezért.
Kipróbáltam a Milestone-t a speedshop-ban, meg anno a Hero-t is, amikor még menő volt, igaz az csak 1.6 rendszerű. El nem meséld hogy a Nexus/Desire gyökereiben más lett mint egy Milestone szoftveres rendszere. :U De azt hiszem holnap átcsoszogok a Speedshopba megnézni a konkrét szóbanforgó példányt. :U
Megvenni nem fogom, csak azért hogy ne legyek noob az androidos kütyük bizonyos területein. A lényegét tekintve, jól látom a hiányosságokat, attól függetlenül, hogy nem használtam még Anrdoid OS-t. Biztos van amit rosszul tudok, de ez normális, mert nem volt Androidos kütyüm, és ezt vállalom is. Az előítéleteim erősek, pont azért, mert kb. az lesz a véleményem mint moonman-nek, nyomogatás után...
Ez a már régóta kialakult és formálódó véleményem legkevésbé sem a júzer fíídbekkre alapozva született. :B
Erről ennyit. :U

[ Szerkesztve ]

(#324) sz_gabor555

sz_gabor555
(tag)

A mai nappal e telefon boldog tulajdonosa vagyok. Egy olyan kérdésem volna csak, hogy hogyan tydok egy futó programot telhesen bezárni? Mert a házikó gomb hosszú nyonásával előjön egy lista az éppen futó programokkal, de brzárni pár kivétellel semmit sem tudok.

Köszi a helpet.

(#325) vitomi24

vitomi24
(kvázi-tag)

Hello!
Szombaton en is beruhaztam 1re,es tenyleg,odabasz.6 eve csak Nokiakat nyuztam,de volna a Nokianak mit tanulnia.Pici hijja volt hogy n900 lett,alldom a napot hogy nem lett.Nokia totalis csalodas nekem evrol evre.Utolso jo model az N95 8gb volt.
Meg csak szokom a telot,de talan a sztereo hangszorot hianyolom es talan lehetne kicsit hangosabb,de ezen felul oda meg vissza vagyok erte.
Megeri a penzt!
Tuti a HTC!!!!!

(#326) joey20 válasza Integra (#293) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

O2 ahogy írtam, már borús időben is rosszul látható volt. elnézést, hogy mást tapasztalok mint te. nem kiállok a tűző napra, csak tudod megyek. és hát a nap már csak olyan, hogy süt.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#327) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Ubazzeg...
Azert egymasnak feszultek az ellentetek rendesen.

AMOLED tema:
Ha a napfenyben valo kevesbe olvashatosag csak nagyobb erossegu olvashatosagi romlast eredmenyez, mint a sima LCD-knel, akkor nem erdemes szot vesztegetni ra tobbet csak azert, hogy valakinek igaza legyen vagy ne legyen igaza. (Mellesleg aki iPhone fansagbol all egyik vagy masik oldalra annak azert kivancsi lennek a velemenyere, ha kijon az uj iPhone mondjuk egy AMOLED kijelzovel:) )

zack tema:
Hogy L'art pur l'art tarsulatot (igazabol Dolak Sally Robertet) idezzek: "Ez a gye'ek meg nem no'malis"
1, Attol, hogy idezojelbe rakott fizetett hirdetessel vadolod meg a tesztelot meg ugyanolyan jelentesu vad marad. Mindenesetre elmondhatnad mit szerettel volna mondani ezzel:)
2, Attol, hogy talaltal egy oldalt, ahol az O2-t a HD2vel azonos erossegunek tekintik nem feltetlenul van ugy.
3, keszulekek osszehasonlitasa: van egy honapok ota folyamatosan szoftveresen fejlesztett upgradelt keszuleked. Azt hasonlitod a kiallitott keszulekekhez. Namost en megneztem az O2-t egy T pontban es a Speedshopban is. Koszonoviszonyban sincs meg a Heroval sem. A HD2 odavissza pofanveri, a tobbi erosebb androidos keszulek meg... No Comment
4, Android rendszerrol alkotott keped kb azonos az iPhone-os kephez. Korlatoltsagot emlegetsz, kozben az android eppenhogy szabadsagot nyujt. Teny, hogy van hova fejlodnie, legfokeppen kamera teren, de messze allsz a helyzet realis ertekelesetol:)

Szerintem

[ Szerkesztve ]

(#328) Gubro válasza sz_gabor555 (#324) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Töltsd le az Advanced Task Managert a Marketről.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#329) kuchera

kuchera
(kvázi-tag)

Jókis cikk :K
De amúgy az lehetséges hogy énmár kiis próbáltam ezt a telefont vagy csak egy nagyon hasonlót teszteltem :F

Üdvözlettel: Kuchera

(#330) sbazsi válasza Integra (#306) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

HTC where to buy jobb felső a linkeltek között.
Így már jó, nem? ;)

erről mi a vélemény: 0815.at :F
eddig a geizhalson 470-ért hirdették, tegnap óta (amióta van készletük) 416 :(((

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#331) sbazsi válasza zack (#317) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ertem amit írsz, de Te nem amit én.
jobb szeretem, ha az általam használt cucc működik úgy, ahogy én szeretném, és nem azzal kell töltenem hónapokat, hogy megtanuljam, mi-hogy-merre, majd beállítsam.

Pont ezért érzed jobban a tiednek a WinMo-t mint a többi rendszert
Kérlek a magad nevében beszélj. Nekem megváltás volt az eladás napja. ;)

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#332) eos30d

eos30d
(fanatikus tag)

Éljen a Desire :R

Blackberry 9790 PIN: 28A70D4D,27A4735F ; iPhone 4 16GB

(#333) sbazsi válasza sbazsi (#330) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

egyébként vicces, hogy sógoréknél, hivatalos (htc oldalon megjelenített) viszonteladónál majd 20 ezer huffal olcsóbb a telefon. :U

(#334) pzstm válasza sbazsi (#333) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

24 hónap Gyári garancia 128990 Ft

Idehaza is van ennyiért :U

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#335) sbazsi válasza pzstm (#334) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

én most a htc honlapján szereplő cégekről beszélek.
:U

(#336) Szasza888 válasza sbazsi (#300) üzenetére

Szasza888
(senior tag)

Ott legalább az ingyenesek között is vannak teljesen jó ksi alkalmazások, bár nyílván androidon is.
Nem mondtam hogy az ovodás bolt jó, sőt. Inkább azt mondom hogy az appstore, na az igen, úgy kéne mindenkinek....

[ Szerkesztve ]

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#337) joeshow

joeshow
(újonc)

Azért az én nem nagyon gondoltam hogy a kijelző milyensége ilyen vitát vált ki(nekem AMOLED van tűző napon rohadjon vele akinek hat anya van de a TFT-met sem láttam jobban ez az én szubjektív véleményem). A másik érdekes hogy eddig sok olyan vitát olvastam hogy iPhone vs Minden más de számomra érdekes az iPhone vs Android vs WinMo vita nem sok értelmét látom de ez is az én szubjektív véleményem.
A Legend előtt énis WinMo 6.5-öt használtam. Testreszabható használható volt és igazán komoly gondom a főzött romok fagyásán kívül nev volt vele. Viszont a felhasználói élmény egy fontos dolog és itt a WinMo nagyon le van maradva, itt most nem a HTC féle WinMo-t kell összehasonlítani a HTC féle androiddal mert mindkettő kezelhetőségén emelt a Sense szerintem. De a két gyári OS-t még egy lapon sem lehet említeni az egyik kifejezetten telefonra készült ez volt a cél szerintem kezdetlegessége ellenére eddig teljesítettek viszont a WinMo-t szívesen látom egy PDA-n amit egyfolytában ceruzával böködök és nem telefonálok de telefonon nem akarom látni. Nem hiába változik majd ekkorát a WP7 eljövetelére a rendszer. Egyenlőre énis úgy vagyok vele hogy áldom a WinMo lecserélését pedig belaktam őt és megszoktam de jelenleg nemhogy hiányt szenvedek az Android mellett hanem számomra egy álom hozzá képest(Persze tudom csak azért mert Noob vagyok és nem ismertem meg az igazi szépségét a WinMo-nak:D)

[ Szerkesztve ]

PhoneBio: Alcatel 303 - Nokia 3310 - Sony Ericsson Z600 - Sagem my700x - Sony Ericsson p910i - Sony Ericsson P1i - Sony Ericsson X1 - HTC Legend - HTC Desire

(#338) pzstm válasza sbazsi (#335) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jaa..sorry :B :R

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#339) Integra válasza sbazsi (#330) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ennél már mo-n is jobb áron megkaphatod. 515 sok.
amazon 480, redcoon 466.

(#340) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

jó kis kütyü, tetszik. habár ennyit sosem adnék egy telóért....majd ha 40k körül lesz...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#341) Karma válasza sz_gabor555 (#324) üzenetére

LOGOUT blog

Ez nem Nokia. Azok nem a futo alkalmazasok, hanem a legutoljara hasznaltak, a listabol nem lehet kovetkeztetni a tenyleg futoakra. Viszont egy task manager programmal, pl. en a Taskillert hasznalom, latod oket es ki is gyilkolhatod.

Break Driven Development

(#342) Champipi válasza renato (#301) üzenetére

Champipi
(fanatikus tag)

Nincs igazad szerintem, mert az AMOLED elvérzik egy verőfényes nyári napon, amikor a buszon szeretnéd megnézni a híreket a böngésződben. Egy szifon féle TFT-n viszont használhatóbb képet kapsz.

Vissza is kérdezhetnék, ha az AMOLED egyértelműen jobb lenne, akkor gondolod, hogy az Apple nem azt rakná a szifonba, iPad-be? Márpedig nem azt rakja. Az iPadnek például egy pöpec IPS TFT-je van, és nem AMOLED.

Szeretném ha jó lenne az amoled, szurkolok neki, nem akarom a halálát, de napsütésben is legyen használható, remélem egyszer ez is eljő. ;)

[ Szerkesztve ]

(#343) >-48-< válasza Champipi (#342) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

" ha az AMOLED egyértelműen jobb lenne, akkor gondolod, hogy az Apple nem azt rakná a szifonba, "
:U

#!

(#344) rankesz válasza Champipi (#342) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

#327: (Mellesleg aki iPhone fansagbol all egyik vagy masik oldalra annak azert kivancsi lennek a velemenyere, ha kijon az uj iPhone mondjuk egy AMOLED kijelzovel:) )

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#345) Drenadar válasza Champipi (#342) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

az apple ha tehetné mindent kihagyna a a szifonból. jaj tényleg meg is tette... :W

(#346) joeshow válasza Champipi (#342) üzenetére

joeshow
(újonc)

Nem akarom én annyira védeni az AMOLED-et mert valamivel tényleg rosszabbul látható napsütésben viszont valamiben előnye valamiben hátránya van. De:

ha az AMOLED egyértelműen jobb lenne, akkor gondolod, hogy az Apple nem azt rakná a szifonba, iPad-be?

az tök egyértelmű, hogy az Apple mindenből csak a legjobbat teszi a szifonba? Mert én azért ezt nem így láttam. Persze nem azt mondom, hogy egy gagyi eldobható telefon de számomra nem egyértelmű azért, hogy azok a legjobb hardverek amik a szifonban vannak.

PhoneBio: Alcatel 303 - Nokia 3310 - Sony Ericsson Z600 - Sagem my700x - Sony Ericsson p910i - Sony Ericsson P1i - Sony Ericsson X1 - HTC Legend - HTC Desire

(#347) ThorsHUN válasza rankesz (#344) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Amugy van sejtesem, hogy mi lesz a reakcio:)

(#348) renato válasza Champipi (#342) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

Ennyi erőből a HTC szerinted ha egyértelműen szarabb lenne az amoled azt rakná bele?
Nyilván megközelités kérdése az egész. Szerintem verőfényes napsütésben használhatatlan a TFT is. Viszont árnyékban illetve kevésbé "fényes" helyen ég és föld a különbség.

Más: az apple szerint nincs szükségünk a flashre. Az apple szerint nagyon sok mindenre nincs szükségünk ami aztán még sincs így. Szóval ezen a vonalon ne induljunk el. De egyébként értem én...

HTC alapból kicsit használhatóbb a pár fontosabb dedikált vezérlőjével.
Részemről lezárva a vita. Az Amoled annyival nem szarabb a szarnál, hogy csak az miatt lemondanék ilyen színekről és képről. Meg aztán ugye jön majd az S-Amoled, amit le merek fogadni, hogy az apple nagyon sokáig nem fog használni, mert minek... Majd az apple eldönti mi kell nekünk, hiába tök logikátlan. (copy, cut, paste pl...)

(#349) Integra válasza Champipi (#342) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

bámulatosakat tudtok írni azért:))
azért van ips az ájpadban, mert amoledből akkora nincsen, vagy ha van, senki sem venné meg, annyiba kerül.
azért sincsen benne, mert amikor a 3gs-t csinálták, akkor még csak a samu nyomta az amoledet, egyszerűen nem volt elérhető. ha figyeled, akkor az amoled most kezd igazán megfutni végre. ennek oka meg az, hogy az amoled vezetője, a samu most hozta ki az új samoled-et, vagyis 1 évet mindig simán ver a piacra technológiában és fog is, ezt nem adja ki a kezéből.
meglepődnék ha az új szifon nem amoleddel jönne ki, most hogy már elérhető nekik is. természetesen nem kizárható ez sem. :U

(#350) ThorsHUN válasza renato (#348) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Az apple eldonti, hogy neki mi eri meg es mi nem.
A celja egy eros felhasznaloi elmeny biztositasa volt fagyas es zokkenomentesen. Ez - koszonhetoen az egy (kesobb ketto aztan harom) keszulekkinalatnak megoldhato volt.
Az alkalmazasok fejlesztese is joval egyszerubb volt a 3 hardvervaltozat ismereteben.

Szerintem az ilyen korsms, kivagas, masolas stb-ket azert nem engedte az apple, mert jogi korlatai voltak. Aztan kesobb egyre tobbszor szarta le:)

A flash meg nem azert nem megy, mert nem jo nekunk, hanem mert nem jo az apple-nek. Hiszen a flash-el egy csomo kontrollalatlan hirdeteshez, alkalmazashoz. Az allaspontja az, hogy ha alkalmazas kell, vedd meg tole. A reklamokat is rajta keresztul nezd.

Szal - szerintem - az apple tudatosan megy arra, hogy a sajat kontrollja alatt tartott reklamok es alkalmazasok keruljenek a juzerekhez. Mert penzt hoz neki. A flash nem rajta keresztul menne, ezert nem hozna penzt, ergo nem engedik.
Figyeli az igenyeket es - valszeg - megnezi, hogy mi hozna tobb penzt? Ha berizikozza a levedett dolgokat es kielegiti a juzerek igenyeit, vagy ha nemet mond a juzereknek. (Felreertes ne essek mindketto penzt hoz neki, fenn akarja tartani a juzerek legedettseget, hogy minel nagyobb legyen a vasarloi bazisa)

Szerintem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.