Tudom, hogy utólag fel lehet szerkeszteni. Sajnos a Legenden rohadt lassú volt a képbetöltés.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

Tudom, hogy utólag fel lehet szerkeszteni. Sajnos a Legenden rohadt lassú volt a képbetöltés.

Szerintem nem sajnos. Volt egy két rom amit kipróbáltam, amiben a nexusos 3d-s galéria van. Hát, én nem voltam elragadtatva tőle. Sokkal lassabb, áttekinthetetlenebb mint a gyári. Legalábbis számomra. Egyébként egy normál apk, bárki felrakhatja aki erre vágyik.

Nálam Legenden múltkor valahogy megoldottam, hogy ne legyen halkabb, de most nem találom, hogy mivel csináltam, most hangos... fene érti.
[ Szerkesztve ]

szerintem itt: settings- sound-volume 
ha vki-nek halk=az enyémnél gyárilag a média volume le volt felezve
[ Szerkesztve ]
"Nekem a boldogsághoz csak egészség és térerő kell." (Nógrádi Bence)

Hello.. Most emiatt nem olvasok vissza tobb szaz bejegyzest, de eszrevette mar vki, hogy uzenetisrasnal, ha jobbra forditom a telefont, akkor nem lehet a hibas karaktereket torolni,sot ha visszaforditom balra, akkorsem, csak ha eloszor allo helyzetben torlom ki..!? Utana mar megy balra forditva is, de ha jobbra forditom, megint ugyanez.. nem mondom, hogy hatalmas hiba, de mas is eszrevette? Ha nem, akkor legyszi nezzetek meg, legalabb kiderul, egyedi esetrol van-e szo!

Ericsson A1018s - Nokia 5110 - Siemens C35 - Nokia 3120 - Siemens S75 - LG KU990 Viewty - Htc Desire - LG Optimus 3D
Na, én most raktam fel, kezdem belakni..
Durva, hogy bootoláskor teljesen olyan, mint egy pc 
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Igen, egy par hete vettem ezt eszre es ez volt az elso (es remelhetoleg utolso) alkalom, hogy duhomben a falhoz vagtam a telot. 
(szerencsere nem lett baja
)

Nekem sokkal jobban tetszett, mint a gyári. Gyorsabb volt és könnyebb volt megtalálni a fotókat, mert dátum szerint csoportosított nézet is van benne.

Nekem sokkal jobban tetszett, mint a gyári. Gyorsabb volt és könnyebb volt megtalálni a fotókat, mert dátum szerint csoportosított nézet is van benne.

En azert falhoz nem vagtam.
Inkabb annak a fejehez vagnam, aki a 2.2-es Sense fejleszteset iranyitotta! 
Ericsson A1018s - Nokia 5110 - Siemens C35 - Nokia 3120 - Siemens S75 - LG KU990 Viewty - Htc Desire - LG Optimus 3D

Az nekem is bejön!
Azt hittem rosszul látom.
Neked megy az app2sd? Lehet kártyára telepíteni? Akár mit csinálok, nekem nem akar menni!

Honnan lehet a 2.2 -es leszedni? Mert nekem még mindig nem ajánlja fel a teló a frissítést???
Life's Good!/HTC One X Black/Xears TD III Blackwood/Sony LX900

Ja, es meg vmi, ami picit idegesit.. eddig ugy is fel lehetett oldani a kijelzot, hogy ha a bekapcsologomb megnyomasa utan megnyomtam a menu gombot.. most mar nem mukodik, csak a kijelzos-huzogatos verzio
Pedig ez tetszett rajta..

Amit tegnap ota vettem eszre, hogy a Menu gombom gyengelkedik. Igen erosen kell megnyomnom, hogy vegye az ingert.

Független a készüléked? Ha nem, akkor az az oka.
---
(#6014) sz_gabor555: Nekem a vissza gomb ilyen.
[ Szerkesztve ]

Miután falhoz vágtad, talán nem meglepő... 
Galaxy S II - Powered by 50%-os Telenor kedvezmény
Igen, úgy néz ki, hogy megy.
Rom manager-el particiónáltam az sd kártyát és elvileg minden oda települ.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Az hiszem aki normális rootolt gyári 2,2-re vágyik, működő A2SD+ -el az ezt keresi. Főztem eggyet és működik szépen. Kár hogy nekem nem jönnek be a sense romok, úgy hogy ment vissza a defrost. 
[ Szerkesztve ]
MIUI 0.12.24.

na azért a media volume-ig eljutok xD maxon is halk nekem ... kb mint mp3-nál 50%-on (úgy szól maxon a rádió)
[MSI P67A-GD55 - i5 2500K @4.3g - CoolerMaster TX3][8Gb Kingston 1600][ASUS DCII 6950 @900/1300][Benq G2420HDBL][Thermaltake V9 Black Edition] - HTC Sensation - Acer A500 - etc. :D

Nekem is a Defrost lenne a legjobb, de sajnos a Navitel-hez HTC-s kernel kell. A Defrost meg a nexus féle kernellel megy. 
Eddig egyébként magasan a Defrost volt a legjobb!

Nekem nem ment. A végén már én is falhoz akartam vágni! 
Most megoldottam úgy, hogy simán fat32-re van formázva és nincs ext3 és így megy. Van ennek valami hátránya?

De akkor te sem csináltál ext3-mat?

Most tartok 2,5 napnal es felnel kicsit tobb van.
Amint elerem a vegkimerulest jon a screenshoot!!!
http://picasaweb.google.com/ekieki77

Köszönöm, megmentettél egy hosszas nyomozástól...
Tegnap feltettem az fb klienst, és azt vettem észre, hogy ma csutkára lemerült az aksi, figyelmeztetés nélkül, egyszer csak pitty, és mikor elővettem, megnyomtam a bekapcs gombot, és akkor indult el, de fel sem kelt, máris kikapcsolt...
fél nap alatt lemerült teljesen, pedig 1-2 napot lazán kibírt, sőt, mióta a froyo fent van a battery left 40 óráról 100-ra ment fel a várható aksi idő
Ezt sosem tudtam, hogy mi a különbség ext2/3/4 között..
Régen magicnél volt ilyen particionálási lehetőség recoverybe, most rom manager-el csináltam, swap 0, ext pedig (nem tom hanyas) 512mb.

Gondolom napokon belül jön a javítás a FB klienshez, kicsit nagy a felháborodás - jelzem jogosan. Reméljünk, hogy a FB főnök Zuckberberg is frissített és neki is merül a készüléke, hehe.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Pár napja szenvedtem a fizetős markettel. Nos kiderült hogy nem minden appot lehet kifizetni a beállított (és eddig az ebayen és egyéb online helyeken hiba nélkül használt) otp Amex kártyámmal. Beállítottam egy másik (erste - Mastercard) kártyát, és azzal tökéletesen lehetett fizetni mindent
.

Most megpróbálom így. De már az összes ... kivan! Eddig ment szépen. Most nem tudom mi lett vele. :S

én már csak azt szeretném tudni, hogy miért nem frissít 2.2-re a ma vásárolt desirem

Teljesen független, XXL GSM...
Life's Good!/HTC One X Black/Xears TD III Blackwood/Sony LX900

Lehet az van rajta?

gondolom a firmware version jelenti az android verziót, arra meg 2.1-update1-t ír

Le lehet ezt szedni valahogy a telóról letöltés után?

nekem is hosszú volt a csík a battery historyban..
uninstalláltam én is az updatet, majd nézem a verziószámot, hogy mikor javították ki.

facebook akku éhségről
Azt hiszem, hogy nem vagyunk egyedül a facebookos **opással
http://www.digitalfm.hu Digitalfm Budapest legjobb house,trance és dance rádiója

Na leszedtem én is.. uninstallon kivül kell még valamit tennem?

elég gáz, hogy nem lehet calendarban egy eseményt kimásolni és másik időpontra berakni, hanem újra kell írni az egészet az új időpontra....
érthetetlen miért nem lehet ilyet csinálni
meg amúgy is ez az egész időzítés és figyelmeztetés is elvan baszva..
[ Szerkesztve ]

Akkor frissítenie kellene!

no facebook uninstall megvolt, notifications kikapcsol..úgyis utáltam ha becsippant h jött valamim, ha fontos azt mailben úgyis megkapom 
http://www.digitalfm.hu Digitalfm Budapest legjobb house,trance és dance rádiója

nem tudjátok miért van ha pdf-et konvertálok e-book kompatibilissé, miért tűnik el a "ő" "ű" betű?
HTC Desire (Telenor) [MIUI Au-1.12.30] + 8GB Kingston | Wayteq xTAB 70i + 4GB Kingston

A fogkrémes lencsevédő tisztítás nekem is bejött! Köszönöm a tippet!
Jelentem, hogy megoldódott az app2sd probléma. LeeDroid 1.6a vissza és minden megy szépen, mint eddig. Valószínű, hogy a LeeDroid 1.7b-ben van valami ami nem tetszik a telefonomnak. Mivel a RoufianosRom is erre épül, így gondolom ezért volt gond azzal is.
Ez az egész akkor is vicc. Ilyenkor visszasírom a nokiám. Az sosem volt ilyen jó és az legalább csak simán fagyott. 

Nem lehet valami karakterkódolási hiba?

orommel hallom! mire nem jok ezek a nepi gyogymodok, fantasztikus.

ha jol tudom, van itt nehany aktiv nimbuzz felhasznalo. jeleznem, hogy frissult az alkalmazas, megjelent a 2.0 verzio, marketbol toltheto. en korabban az instabilitasa miatt nem hasznaltam, allandoan fagyogatott, meg volt szaz mas baja, de most egy rovid teszt utan azt mondanam, hogy egesz pofasnak tunik. azt mondjuk megoldhattak volna, hogy a tavolsagerzekelo szenzor mukodjon hivas kozben, mert igy nem lehet rendesen odatartani archoz, de ezzel meg egyutt lehet elni.

népigyógymód: fogtad fogkrém rá a fogkefére vagy rongyra és suvick suvick és láss csodát? 

fogkefe nem hiszem, hogy tul jot tenne neki. inkabb egy vattadarabot ajanlanek, vagy valami hasonlo puhasagu es eldobhato valamit.

és ha az, hol állítsam be?
amúgy pdf nézegetőben ha átteszem formázott nézetbe, akkor is ezt csinálja...
HTC Desire (Telenor) [MIUI Au-1.12.30] + 8GB Kingston | Wayteq xTAB 70i + 4GB Kingston
Meeeeeeeegvvvaaaaaaaaaannn 
HTC HD7 - iPhone 4s - iPad2 32 GB - NikonD90 - a legjobb "fényképezős mobil" - Jabra BT 3030 - Sennheiser CX300

"we just released an updated version of the Facebook for Android app (version 1.3.1) that includes a fix for the battery drain problem some of you were running into. The app is now available in Android Market. You may need to wait a little bit for Android Market to send out the update notification. Thanks for all the quick feedback and thanks for your patience as we got this bug fixed!"
Már javították is a FACEBOOK klienst... reméljük már nem éhes 
[ Szerkesztve ]