Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1001) Furkoo válasza Oraculus (#996) üzenetére

Furkoo
(őstag)

Eléggé bosszantó tud lenni az ilyen, ezért sem szabad utólag nézegetni az árakat.
Mindenesetre közelítenek a BestBuy matricához (bár szerintem eddig is rajtuk volt, Desire + Legend)

Ide is egy kérdés: Legend fórumon felmerült, gondolom Desire nek is van kis nem fogadott hívás/üzenet jelző led valahol.
Nektek is abbahagyja a villogást kb. 5-10 perc után? Van erre valami szabályzás? Én azt szeretném, hogy egész nap villogjon ha nem vettem fel valamit, vagy nem olvastam el, azért van ez a funkció nem?

Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

(#1002) trblaise válasza Furkoo (#1001) üzenetére

trblaise
(kvázi-tag)

Led: Panaszkodtak itt már mások is (velem egyetemben). Írtam HTC-nek, egyelőre még nem válaszoltak.

[ Szerkesztve ]

Galaxy S II - Powered by 50%-os Telenor kedvezmény

(#1003) sheratan válasza YoungOld (#998) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az óránál kiírja a métrékegységet? vagy a naptárban? :N

powered by Meizu MX

(#1004) Furkoo válasza trblaise (#1002) üzenetére

Furkoo
(őstag)

Ty :) szóljatok át Legend fórumra ha van valami pls, ide kevesebbet járok, jobban is pörögtök elveszne a tömegben. :DD

(#1005) YoungOld válasza sheratan (#1003) üzenetére

YoungOld
(kvázi-tag)

Ott sem, igaz. Csak így igazából pontatlan a mértékegység megjelölése. Na de nem fogok belehalni, csak feltűnt.

Nincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...

(#1006) tonesz válasza Oraculus (#996) üzenetére

tonesz
(kvázi-tag)

Nekem csak a sygic fáj kicsit...

A vasaló nem attól meleg, hogy a ruhához dörzsölik /index.hu/

(#1007) YoungOld válasza tonesz (#1006) üzenetére

YoungOld
(kvázi-tag)

Vigasztaljon az, hogy a Lite verziót adják hozzá, amely nem tartalmaz hangos navigációt.

(#1008) kopasz79 válasza YoungOld (#1007) üzenetére

kopasz79
(tag)

a Lite verzió amúgy mennyibe kerül? (én nem találtam az árát)
mennyivel növeli a készülék értékét ez a program?

[ Szerkesztve ]

(#1009) ManUnited

ManUnited
(tag)

Hát nem tudom. Én most felraktam a Motonavot meg a Navigon-t. Nem tudom miben lehetne jobb a sygic mint ezek. Ilyen részletes térképeket rég láttam. Olyan helyeket ismert itt nálam Százhalombattán hogy csak néztem.:D

[ Szerkesztve ]

(#1010) sbazsi válasza ManUnited (#1009) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

motonav az általam használt verzióval a debreceni Sámsoni útra unknown route-ot írt ki. :Y

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#1011) sbazsi válasza kopasz79 (#1008) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

a lite verzió kb annyit ér, mint a mapdroyd. utóbbi ingyenes.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#1012) ManUnited válasza sbazsi (#1010) üzenetére

ManUnited
(tag)

A legújabb térkép van rajta?

(#1013) Coyote01 válasza ManUnited (#1009) üzenetére

Coyote01
(kvázi-tag)

Navigonban neked sikerült átállítani a hangot magyarra?

(#1014) tybsen válasza Oraculus (#996) üzenetére

tybsen
(fanatikus tag)

Én amióta megvettem, direkt nem is akarom tudni, hogy hogyan változik az ára, mert mindennek esik az ára, úgyhogy csak magamat idegesíteném ;)

Galaxy Note

(#1015) tybsen válasza YoungOld (#998) üzenetére

tybsen
(fanatikus tag)

Engem az időjárásos widget-nél az zavar, hogy nagyon sok város nincs benne, konkrétan az sincs, ahol én lakom. Így egy 50 km-rel arrébb lévő (általában azonos időjárású) város van beállítva. Ilyenekkel is lehet zaklatni a htc-t? :-)

Galaxy Note

(#1016) sbazsi válasza ManUnited (#1012) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

megyeri hid rajta van.

(#1017) Peter M

Peter M
(tag)

CoPilot Professional? Nem jó? Magyarul jó térkép szép grafika, amit eddig láttam belőle...

ilovepaint.hu | Web Print Media

(#1018) tybsen válasza JarrekStar (#955) üzenetére

tybsen
(fanatikus tag)

A kis rezgő-kapcsoló almán tényleg okos ötlet volt, viszont én nagyon utáltam, mert az enyémen kezdettől fogva nagyon könnyen járt és gyakorlatilag állandó rezgésen volt a telefon, mert folyton magától átkapcsolódott.. Szóval az ötlet szuper, de az én készülékemben lehetett a hiba :-)

A zsírtaszító réteget meg azért nem hiányolom, mert fólia volt a telefonomon és így az volt állandóan tiszta kosz :-) Majd a desire-re is veszek egy fóliát, de már x boltban voltam és sehol nem lehet kapni kifejezetten desire-re. :U

Galaxy Note

(#1019) tybsen

tybsen
(fanatikus tag)

OFF OFF

Na ezt most találtam (néhány napja volt téma itt a fórumon):

Android az iphone-on :-))

http://www.youtube.com/watch?v=5yO2KQHkt4A&feature=player_embedded#!

Galaxy Note

(#1020) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Ave!

Hetfo ota vagyok Desire tulaj.
Azota egy ket dolog tisztazodott bennem. Az elonyeit mar mindenki ecsetelte elottem en inkabb a hatranyokra ternek ki... illetve ami zavar. Lehet csak a sajat benasagom az oka, de erre majd par kedves forumtars ugyis felhivja igy vagy ugy vermerseklettol fuggoen a figyelmemet:D
- nagy a kezem es iszonyat konnyen hozzaerek veletlenul a kepernyo szelehez sot gyakran megesik hogy lapozaskor beragad egy widget es elkezdem mozgatni...
- mivel ez az elso erintokijelzos keszulekem es az elso androidos is neha nehezen boldogulok vele. Nem tudom pl hogyan tudom kipucolni a memoriat es hogy mit is pucolhatok ki belole. Hogy mitol fugg a szabad memoria allapota pl... ilyesmik. Ra kell ereznem meg.
- az akksi. Bar hozzatennem, hogy tegnap egesz nap nyomkodva volt es a ceg altal javasolt 3*16 oras toltest nem csinaltam meg ugy birta este 8ig kb reggel 8tol. Bent mutogattam a gyerekem fenykepeit sokat, sokszor tapicskoltam meg, mobilnet is volt foleg hazafele vegig (bp-szolnok) aztan hazaerve wifi + netezes + market. De azert lehetne tobb.
- a fules. A fules szerintem eleg vacak. A cowon d2-ohoz kapott fulessel sokkal szebben szol a zene.
- ha halkra allitom a beszedhangot telefonalas kozben akkor halk, ha hangosra akkor meg neha bantoan eles.
- ma reggel csinalta (voda) hogy nem talalta a halozatot. 0 csik halozatot mutatott, ennek ellenere siman felengedett a netre... :S remelem nem gyakran fogja csinalni
- amiben csalodtam: divXlejatszas:S sajna az yxflashplayer vagy mi a szosz csak akadozva jatssza le a sima divX filmeket. Emiatt nagyon szomoru vagyok, mert arra szamitottam, hogy normalisan fogja vinni:S

Ennyi kb:)

(#1021) ThorsHUN válasza tybsen (#1019) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah annak viszont semmi ertelme szerintem:) Maga a hardver - szerintem - nem nagy durranas. Az agyonoptimalizalt szoftver ami igazan gordulekennye teszi az iphone-t. Szerintem.

(#1022) trblaise válasza ThorsHUN (#1020) üzenetére

trblaise
(kvázi-tag)

Memória pucolás: én a rendszer sajátját használom (running services), de vannak nála sokkal komolyabbak is (majd a többiek mondanak :) )
Akksi: intenzív használat mellett sajnos nem fog sokkal többet bírni. A memóriapucolós programokkal tudsz még esetleg olyan programokat bezárni, amik feleslegesen viszik az enerdzsit.
A reggeli vodás leállás globális volt, több kollégám is tapasztalta, ráadásul a mobilnet sem volt rendben.

[ Szerkesztve ]

(#1023) Oraculus válasza Coyote01 (#1013) üzenetére

Oraculus
(tag)

Szia!
Tudtommal nem lehet, talán majd a 2.5.2-es verzióval kijavítják ezt a "hibát".
Valahol írták, hogy a Navigon program (2.5.1-es verzióig) automatikusan azon a nyelven beszél és működik mint a készüléken beállított nyelven.
Tehát ha Magyar nyelvre lenne/lehetne beállítani a Desire akkor a Navigon program is teljesen Magyar nyelven működne.

Nekem sem sikerült átállítani a nyelvet, hiába van a mappában a Magyar hangfájl.

Üdv.
Ori

This is usually the part when people start screaming.

(#1024) ManUnited válasza ThorsHUN (#1020) üzenetére

ManUnited
(tag)

Nekem 1 hete van meg eddig mindig volt hálózat de ma reggel nekem se volt voda. Ez szerintem nem telefon hanem vmi más hiba lehetett.

[ Szerkesztve ]

(#1025) YoungOld válasza tybsen (#1015) üzenetére

YoungOld
(kvázi-tag)

Jogos, elég zavaró tud lenni az ilyen, de azt gyanítom, hogy ez nem a HTC sara, hanem az időjárás adatokat szolgáltató szerveré (most így hirtelen nem tom, melyiket használja). Csak egy gondolat: felteszel másik időjárás appot, az talán másik szervert használ (és abban talán benne van a te településed is, nem tudom). Egy próbát megér, aztán leszedegeted, amelyik nem jó.

(#1026) BEigner válasza ManUnited (#1024) üzenetére

BEigner
(újonc)

Ma reggel a vodának voltak komolyabb problémái, valószínűleg ezért nem ment, nem telefon hiba.

Kütyücsinosítás, testreszabás ügyesen: http://bit.ly/c6InhZ

(#1027) kopasz79 válasza Oraculus (#1023) üzenetére

kopasz79
(tag)

esetleg ha az angol mapába bemásolod a magyar mappában lévőket
természetesen gondolom a nevet is utána kell állítani

(#1028) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

123 pénz én ma megyek érte :C huh már kíváncsi vagyok

EVO & STi power

(#1029) Coyote01 válasza Oraculus (#1023) üzenetére

Coyote01
(kvázi-tag)

Igen,nekemis ez tünt fel,hogy bàr ott a magyar nyelvi file, mègse tudtam àtàllìtani arra.

Egyèbkènt ma èn is teszteltem a gps-t, a motonav-al.
1.5 òra folyamatos navi alatt (pècs-dunaujvàros), 100%-rol, lement 39%ra az akksi, a kezdeti kb 25fokrol, a vègère 44 lett.
De vègig fogta a jelet,semmi gond nem volt vele,ès mèg jò utvonalon is vitt.
Hazafelè szerintem az ndrive-ot tesztelem v angolul a navigont.

(#1030) JarrekStar válasza Goert (#999) üzenetére

JarrekStar
(tag)

Igen, ezt én is megtaláltam, de hiába állítom be a 60/60-as számlázást(vagyis az első 60 másodperc után minden megkezdett percet számol), de nem akarja az igazságot.
Mindig perc:másodperc formátumban írja..Valakinek ez jól működik? Milyen beállításokkal, ha igen?

(#1031) Oraculus válasza kopasz79 (#1027) üzenetére

Oraculus
(tag)

kopasz79: Úgy sem megy, külföldi fórumon is írtak már erről.

Coyote01: Megírnád "privátban", hogy honnan van meg a motonav?

Üdv.
Ori

This is usually the part when people start screaming.

(#1032) kopasz79 válasza Oraculus (#1031) üzenetére

kopasz79
(tag)

a kis szemét....
;)

(#1033) koxminator válasza koxminator (#993) üzenetére

koxminator
(fanatikus tag)

urak, ezekre a kérdésekre valaki? akár pm-ben is várom, köszi

- levelezési fiók (legyen akár pop3, gmail, exchange) beállításakor a teló csak mint kliensként működik, tehát látom a szerver tartalmát, mint egy Outlook esetében, ahol nincs beállítva ost-pst, cached mode, vagy pedig az első szinkronizálás-beállítás alkalmával letölt minden levelet valahova a készülékre? ha igen, ez visszamenőleges, tehát a teljes mailbox tartalma letöltődik, vagy csak onnantól kezdve, hogy a készüléken belőttem az Exchange profilt? Ez a kérdés vonatkozik a pop3-as levelezésre is.

- kb. mekkora mobilnetet érdemes rá előfizetni? 3 Gigabyte-os elég?

- olvastam külföldi fórumokon bizonyos tűzfal program használatát javasolják, amely megakadályozza, hogy bizonyos komponensek és programok úton-útfélen frissítsenek vagy a nethez forduljanak és ezáltal hatalmas forgalmat generáljanak (kisebb mobilnetes csomag esetén sz-r dolog főleg). Használ valaki ilyet?

[ Szerkesztve ]

Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!

(#1034) Furkoo válasza koxminator (#1033) üzenetére

Furkoo
(őstag)

pop3 esetében ha úgy működik mint az outlook akkor leszed mindent és ha nem pipálod ki, hogy maradjon a kiszolgálón egy példány akkor törli onnan, ez a kiszolgálótól is függ mert nekem pl, az outlook a freemailről letörli a gmailről nem.
Exchange ofc. kliens.

De nem próbáltam még ezért csak elméleti dolgokat írtam.

[ Szerkesztve ]

(#1035) tybsen válasza Furkoo (#1034) üzenetére

tybsen
(fanatikus tag)

Nekem hotmail-nel csak azokat rakja be, amik a beallitast kovetoen erkeztek.

Ja es nekem is 3gb net van, boven eleg.

Galaxy Note

(#1036) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

na megvan a készülék szép meg jó ..de egy háttérkép változásnál azt vettem észre hogy egy pixel bizony ki van égve ..sárga háttér és kéken egy pixel virít ...most délután vettem át
xxlgsm-től ...ilyenkor mit lehet tenni ? visszavinni :F

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#1037) Pszihonaranc válasza Mappa (#1036) üzenetére

Pszihonaranc
(fanatikus tag)

háát bizony cseregarancia... :/

A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud

(#1038) Coyote01

Coyote01
(kvázi-tag)

Nahh az Ndrive is egész jól vizsgázott, azzal 96%ról, 59%re ment le az akksi, szintén másfél óra alatt. Jel az végig volt, nem volt vele baj, a térkép is ok volt, bár nem volt túl megterhelő út navigációs szempontjából, az biztos. De azért kíváncsi lennék, hogy egy pesti túrán, hogy viselkednének....
Végülis mind2 egész jó, bármelyik használható, igaz az ndrive nekem egy kicsit halkabb volt, de úgyis kell hozzá majd egy autós tartó, mert most csak az ülésen volt mellettem, így pedig egy kicsit takarva volt a hangszoró. Bár az igaz, hogy a motonavot így is jobban hallottam. Meg az ndrive-nak a hangja kicsit szaggat, szóval annál nagyon hallani, hogy úgy van összevágdosva darabokból. A motonav-nál nem érezhető annyira szerintem.

Oraculus - ment a pü.

(#1039) ManUnited válasza Coyote01 (#1038) üzenetére

ManUnited
(tag)

Hogy tudtál Ndriveot elindítani? Vagy megvetted?

(#1040) sz_gabor555

sz_gabor555
(tag)

A gmail-t használom. Szépen szinkronizálva jönnek is a levelek, ahogy kell...
Az volna csak a kérdésem, hogy lehet letölteni a csatolmányokat? Mert nekem csak a preview engedélyezett, sehogy sem tudom letölteni például az .xls és .doc fájlokat.

Erre valami ötlet?

(#1041) Coyote01 válasza ManUnited (#1039) üzenetére

Coyote01
(kvázi-tag)

Ràböktem a kèpernyön ès elindult:) De a viccet, fèlretève nem vettem... Itt legyen elèg ennyi, a többit esetleg pü-ben.

(#1042) sippet válasza sz_gabor555 (#1040) üzenetére

sippet
(senior tag)

marketban keress ra a blackmoon attachsave lite alkalmazasra.

marketban egyebkent is mindig erdemes korulnezni, ha ilyen kerdeseid merulnek fel.

(#1043) trblaise

trblaise
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Nem tapasztaltatok hibát indavideón videó lejátszásnál? (vimeo sem működik) Kettőt rákattintok a videóra, kirakja teljes képernyőre, majd visszaugrik az oldalra és a videó helyén egy sárga macisajt van, felkiáltójellel. Pár nappal ezelőtt még működött. :F Youtube videók mennek rendesen, wifin keresztül megy a netezés, sütiket és hasonlókat töröltem, Flash engedélyezve van.
Köszi a segítséget!

(#1044) YoungOld válasza trblaise (#1043) üzenetére

YoungOld
(kvázi-tag)

Most megnéztem én is az indavideot, nekem is macisajt. Rámentem az Adobe honlapjára, hogy flasht nézzek, és a get adobe flash-re bökve kiírta, hogy "Adobe Flash Player 10.1 is coming to Android 2.0 and the future releases in the first half of 2010." Megnéztem az index.hu-t is, némelyik reklám megjelenik, ami flash, de ott is volt egy macisajt, amire kiírta, hogy this type of Flash content is not supperted. Szóval szerintem flash frissítés kell majd neked is az indavideohoz, de a fentiek alapján még várni kell a megjelenésére. Remélem, jól logikáztam ki a dolgokat, de nem vagyok teljesen tuti benne.

(#1045) sz_gabor555 válasza sippet (#1042) üzenetére

sz_gabor555
(tag)

Szuper, koszi.

Ami miatt meg inkabb erdeklodok itt, mert itt rogton korrekt programot tudtok mondani, nem kell kiserletezgetni.

(#1046) sz_gabor555 válasza YoungOld (#1044) üzenetére

sz_gabor555
(tag)

Nalam is ugyan ez.

Es j logikaztal... :)

(#1047) trblaise válasza YoungOld (#1044) üzenetére

trblaise
(kvázi-tag)

Köszönöm, hogy megnézted. Azt hittem nálam van a hiba. :R

(#1048) delbarta

delbarta
(senior tag)

Sziasztok. Tudna valaki segíteni, hogyan működik a névjegyzék és naptár szinkronizáció a gmail-es fiókkal? Nekem sehogy sem akar működni. Minden be van állítva rendesen, a leveleket le is szedi szépen, de a többit nem szinkronizálja, legalábbis a netes fiókban nem látom őket. :W Kösz.

(#1049) Coyote01

Coyote01
(kvázi-tag)

Az illetékeseknek: most töltöm fel, kb. 40 perc és megy a mail.

(#1050) feketepeti

feketepeti
(fanatikus tag)

Szétb@sz az ideg...

Itt a vattaúj készülék és hidden ssid wifi hálóra nem akar csatlakozni. Ha nem rejtett, akkor minden ok.

Marketen találtam egy hidden ssid enablert, de az sem segít.

Valaki járt már így?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.