Mobilnet 
bluetooth-on szerintem felesleges ilyenekkel szórakozni, vegyél egy Wlan kártyát a gépedbe, és ha van otthon neted tudsz AP-t csinálni a gépedből és arra már rá tudsz csatlakozni.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

Mobilnet 
bluetooth-on szerintem felesleges ilyenekkel szórakozni, vegyél egy Wlan kártyát a gépedbe, és ha van otthon neted tudsz AP-t csinálni a gépedből és arra már rá tudsz csatlakozni.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
az, hogy jóval gyengébben látható az amoled napsütésben? Mert én csak ezt erőltetem, és ez nem szubjektív. azt elhiszem, hogy van olyan akinek elég, abban nincs vita
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Boccs, eladási számok mást mutatnak 

"Attól hogy ez barna, a szifon meg fekete, attól még egyáltalán nem idevaló a hasonlat"
Melyik hasonlat, és miért?

Így van, az amoled sötétben szebb, napfényben csúnyább. Ez van. Egyetértek. 
A szifon meg a feketeövesség...illetve a HTC barnaövesként...gondolom ez egy picit elfogult hasonlat volt 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Steve Jobs fél évig volt egyetemista (vagy egy, nem tudom), és ezalatt a fél év alatt volt egy olyan kiegésztő tárgya, amely a tipográfiával foglalkozott (és ugye az első beépített betűtípusokkal rendelkező gépet ők alkották meg blablabla)..
Én inkább a (számítástechnikai) designhoz (formákhoz, arányokhoz) való eszméletlen jó szaglását inkább a drogokhoz (kemény LSD-s volt
) kötném, csak persze a mai világban nem divat ezeknek a jó oldalát reklámozni (persze általában több a rossz, na de akkor is..). Az meg, hogy milyen átgondolt és kidolgozott egy-egy Apple termék csak egy teljesen más, maximalista és munkamániás hozzáállás eredménye, ennél a cégnél inkább a kevesebb, de jól kidolgozott és jól, élvezetesen használható funkció van előtérben, nem a tegyünk bele mindent, aztán majd utána kifoltozzuk hozzáállás.
pzstm: perszehogy elfogult, és én is elfogult vagyok de félig igazat adnék a kollégának, az Androidnál hiányzik az a bizonyos szalmaszál még, de az se sokáig, ebben biztos vagyok.
[ Szerkesztve ]
I am cancer in your bones
ez erős volt...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Az a baj, hogy nem vagy tisztában a két win-t futtató készülékkel.
Mindkettőnek van előnye és hátránya is.
HTC HD2: Több RAM, Gyors proci, ebből adódóan dinamikusabb Win használat.
Omnia 2: AMOLED, jobb üzemidő, jobb kamera, 720x480 videófelvétel.
Van egy elég jó objektív magyar teszt, ahol összehasonlítják őket. Kb. egál lett a végeredménye.
A HTC UI-tól nem estem hasra, bár a Samu-s gyári TouchWizz-nél fényévekkel jobb, de ugye ezt amúgy se használja senki.
1 szó mint 100...egyik ebben, másik abban jobb.
A haverodat meg sajnálhatod, hogy ennyire hülye. Adja el, és vegyen egy Szifont ha nem bír vele.
Vagy egy egyszerűbb Nokia-t. De lehet ezzel is szenvedne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"az Androidnál hiányzik az a bizonyos szalmaszál még, de az se sokáig"
Én inkább a Petronas tornyok összekötő "gerendájához" hasonlítanám, mint egy szalmaszálhoz.

[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Ezen még mindig röhögök.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
pzstm: perszehogy elfogult, és én is elfogult vagyok de félig igazat adnék a kollégának
Mondjuk ahogy nézem kérdéses, hogy tudás vagy eladási statisztika alapján osztotta ki a feketeövet
(csak mert egyes alsókategóriás nokiák mellett szerintem sem a HTC sem szifon nem rughat labdába...ha az eladási adat a lényeg
)
Androidnál hiányzik az a bizonyos szalmaszál még, de az se sokáig, ebben biztos vagyok.
Nyilván....de Android még "gyerek", hogy hasonlatokkal éljek
(bár HTC sense nagyon sokat dob rajta
)
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Van az a furcsa "szerkesztés" felirat. Időn belül lettél volna!
A készülék szerintem csodás. Az AMOLED meg olyan, amilyen. Nekem különösebb gondom nincs vele.
Valaki írta, hogy a K850i jobb képet csinál ennél. Erről az a véleményem, hogy volt már topic, amiben ez a dolog ki lett vesézve. Elképzelhetőnek tartom, hogy aki egy Desire-t vesz, nem azért teszi, mert egész nap fényképezni akar. Nem úgy, mint régebben: ha valaki telefont vett és fontos volt a kamera, SE-t vett. Ennyi volt az SE előnye. Ma már aki ilyen készüléket vesz, némiképp más funkciókat hoz előtérbe.
[ Szerkesztve ]
"....ha csak pusztán az android érdekel akkor pl. vegyél egy lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire, csak épp sokkal olcsóbban megúszod....." by eeaa
Neked meg azt a furcsa válasz gombot ajánlanám, mert így nem tudni kinek szántad a mondandódat
(persze sejteni lehet
)

Ettől féltem
Akkor nincs más hátra mint előre vennem kell egy wifi routert vagy wlan kártyát.
Straw: Nincs még mobilnetem ezért kérdeztem átmeneti megoldásnak. A wlan ötletet meg majd lehet megvalósítom.
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
"Elképzelhetőnek tartom, hogy aki egy Desire-t vesz, nem azért teszi, mert egész nap fényképezni akar. Ma már aki ilyen készüléket vesz, némiképp más funkciókat hoz előtérbe"
Szerintem aki Desire mellett dönt, igenis fontos a fényképező. Az persze szubjektív hogy milyen a minősége, bár szerintem se konkurenciája a jobb 5MP mezőnynek.
Az meg a másik, hogy egyre inkább az a tendencia, hogy olyan PDA/telefonra van nagyobb igény, ami több készüléket hordoz magában, mert ez a legkényelmesebb.
Ebbe pedig a jó minőségű kamera is beletartozik.
Sokan fognak kivárni a Galaxy S miatt. Nem jött jókor a Desire.
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Erre a nehezen látható képernyő kérdésre adjatok már nekem olyan választ, hogy navinak is akarnám használni telót és mondjuk olaszországban nyáron rohadtul süt a nap akkor mi lesz? Nem látom a képernyőt? vagy WTF?
én pl biztos hogy nem várnék egy jobb kamera miatt.
ha éppen nincs kéznél egy fényképezőgép ellehet ezzel is bohóckodni, de egyik mobil fényképezője sem veszi fel a harcot egy fényképezőgéppel. mind csak játékszer.
és persze ez egyéni véleményem.
Joeyéknak : nekem pl egy olyan telefonom nem volt sajna ami napsütésben is jól látszódott volna.

téged sokat ütöttek kis gyerekként?

"Nyilván....de Android még "gyerek", hogy hasonlatokkal éljek"
Az Android és az iPhoneOX között 1 év különbség van, ha a az első kiadott készülékek dátumát nézzük, ha meg azt, hogy mikor kezdték a rendszer fejlesztését, akkor az Android öregebb.
---
Az iPhone vs Desire vitába most még nem szállok be, a héten érkezik hozzám egy és lehet, hogy hosszabb időt fogunk együtt eltölteni. Készülni fog egy teljes értékű összehasonlító teszt fotókkal. No majd ezután lehet szájkaratézni, most én konkrétan egyiknél sem török pálcát.
Azért joey20 védelmében álljon itt egy fotó minden különösebb kommentár nélkül:
[ Szerkesztve ]
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

ugyanaz mint a tft-s navinál. motorozásnál is használok navit, ott ezerszer rosszabbul látni minden kijelzőt, mint autóban és mégis működik. hamarosan amoleddel is élesben motorozok, kíváncsi vagyok rá nagyon. rosszabb biztos nem lesz.
-Peak Brightness: (Very important for a mobile device)
n1 : 229 cd/m2 (Relatively Low)
3GS: 428 cd/m2 (Excellent)
-Screen Reflectance: (The most important spec for a mobile device)
n1 : 15.5 percent (Relatively High)
3GS: 9.2 percent (Very Good)
-Contrast Rating for High Ambient Light: (Very important for a mobile device )
n1 : 15 (Very Low)
3GS: 47 (Excellent)
Screen resolution: (Very important for a mobile device)
N1: wvga (Excellent)
3GS: hvga (Fairly Poor)

powered by Meizu MX
ez tökéletesen igaz, de remélem érzed, hogy itt most nem illik a sorba.

Nem, ő gyerek, szóval még mindig ütik 
Nem sértésnek szántam, hanem viccnek. Nem kell megsértődni.
[ Szerkesztve ]
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

"joey20, megmondom őszintén én nem értem miért folytatod ezt a keresztes hadjáratot, ugyanaz vagy mint Ulkesh, nem tudod beismerni ha tévedtél és a másiknak van igaza."
Teljesen egyet értek, annyi különbséggel, ha szerint már rég rosszabb mint Ulkesh, inkább evone-val van egy szinten. Ulkesh mintha javult volna, de lehet, hogy csak nekem tűnik úgy.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!

Egy mobil esetén a WVGA csak parasztvakítás.
Átlagosan 30-40 cm-ről nézed a készülék képernyőjét, ha ekkora távolságból megmondod, hogy melyiknek milyen felbontása van, úgy, hogy előtte erről nincs információd, akkor le a kalappal a látásod előtt.
--
Egyébként az iPhoneOS 4.0-tól a rendszer támogatni fogja az ICC profilokat, innentől akár teljesen szín hű megjelenítésre is bekalibrálható lesz a készülék, erre egyik konkurens sem alkalmas. Az AMOLED kijelzős készülékek beszűkült színtere miatt alapból alkalmatlanok erre, a Samsung ígéri, hogy a Super AMOLED-nél ez már korrigálva lett, de még nem láttam egyetlen kalibrációs ábrával készült tesztfotót sem.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
A wvga szerintem sem indokolt, de nagyon ráfér a szifonra a nagyobb felbontás, engem zavar.
de ahogy mondtam, ennek az amoled vitához nem sok köze van, így nem értem miért hozták fel. ha oalex integra vagy moonman teszi az megértem, tőlük nem vár mást az ember, de sheratan csak mostanában lett ilyen...
Emberek, ezt a vitát miért (csak úgy egyáltalán is) folytatjátok a Desire topicjában? 
Úgyse lesz győztes, mindenki azt gondol amit akar.
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
jogos 

Helló!!!
Istenem jól gondoltam.. a világ LEGJOBB telefonja!!!!
hát már szerintem mindent kitárgyaltam az előző topicban. SZUPER teszt köszi Gubro!!

Csak kár hogy ilyen későn jött 
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud
(#234) vehement69 válasza Pszihonaranc (#231) üzenetére

az igazán érdekes mezőny nyár vége-fele lesz evostul, G4 iPhoneostúl és WP7-estül 
de nem árulok el nagy titkot, ha elárulom, nem, nem gondoltad jól 
[ Módosította: bolondember ]
olyan jól elbeszélgettetek (bár sok hülyeséget is sikerült beírni) - ne kezdjétek a flémet.
takarítottam, maradjon is ez az irány!
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
yo kis cucc!
A virslis témán sz.rrá röhögtem magam a buszon.
Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

jóvan, látom hálistennek a vihar után érkeztem.
speedshopban jártam, dezirét simogattam. előre szeretném leszögezni, hogy nem fikázás és nem fanboykodás, amit írok, pusztán személyes tapasztalat és szubjektív vélemény.
fél-egyórát nyomogattam (nem figyeltem az időt), és azt kell mondjam, visszavonom első hozzászólásomat: ha nem lenne HD2-m, vennék... HD2-t. a Desire ugyanis élőben egyáltalán nem fogott meg.
az alakja kézreáll, kisebb, hosszúkásabb, sokkal inkább telefon érzést ad, mint a HD2. ezzel együtt nekem már túl kicsi is, főként a kijelzője, mert magasságban szinte megegyeznek. a burkolat a HD2-höz képest bizony gagyi hatást kelt, ez mondjuk inkább a hátlapra vonatkozik, de még a HD2-n körbefutó műanyag is minőségibbnek hat, mint a Desire borítása.
a kijelző szép és nagyon "reszponzív"
a színek élénkek, bár nekem a ledes kijelzők mindig is az energiafogyasztás miatt voltak érdekesek, eget rengető különbséget sosem láttam az LCD-khez képest. és itt jön a nagy de. nekem - kövezzetek meg - ez az Android még mindig fapados. igen, a Sense szépen siklik és a rendszer is gyors, de ezek megvannak nálam is. a menü görgetése az első, ami feltűnt, a kifejezésnél maradva - nem olyan gördülékeny, ráadásul nincs a végpontokon az a rugó effektus, amit az iPhone-nál láthattunk először és egy ideje a Windows-os TouchFlo-k/Sense-ek is tudják, sőt a 6.5-ös WM úgy magától is. mondhatnánk, hogy ez egy apró dolog, de nekem már sokat levont az "élményből".
a programok elég hamar indulnak (bár ahhoz képest, hogy az Android elméletileg kihasználja a hardver összes képességét, egyáltalán nem éreztem gyorsabbnak, mint a jóöreg Windows-t), és a felületük is okés, de - tényleg no offense - valahogy itt is érezni azt a Linuxos összevisszaságot, szedett-vedett feelinget. ezt tényleg nem bántásból mondom, de aki régóta Linuxozik, az pontosan érti, mire gondolok. ez főként a HTC által nem skinelt részeknél jön elő, tehát ezen a téren bizony nem csak a WM-nek vannak problémái, a csupasz Android appok sem nyernének (nálam) szépségversenyt.
egyszerűen nem ragadott magával, nem tört elő a ma oly divatos "instant get" feeling, ez van, sajnálom, én mindent megtettem.
amikor elővettem és mellé tettem a HD2-t, rögtön elmúlt minden kétségem, nekem ez visszalépés lenne, méghozzá nem is kicsi. és nem, nem csak a méret miatt. azt aláírom, hogy a saját gépemen a már berendezett, belakott, otthonos kis kuckóm várt, az összeválogatott, ismerős programjaimmal és az is igaz, hogy az Android nekem egyelőre eléggé idegen, a WM-et pedig ismerem mint a tenyerem. ettől függetlenül, hiába Windows, hiába az ismert bugok, én biztosan nem cserélném el és most már ha választanom kéne, sem hezitálnék egy pillanatig sem.
természetesen senkit nem akarok befolyásolni, aki most ismerkedik a smartphone-okkal vagy már elege van a Windowsból, annak kitűnő választás lehet, de azt mindenképpen javaslom, hogy egy személyes találkozót ejtsetek meg, a vakrandi ugyanis izgalmas, de tartogathat meglepetéseket.
Sent from my Windows Phone

érdekes amit írsz, de nem lehet hogy csak a szokásos ismerkedős-idegenkedés ez az egész? úgy értem, minden új készülékemnél elfogott az az érzés, hogy hűű ezdefura és szokatlan
[ Szerkesztve ]

nah ez megint parastzvakitás cucc.
Ki nem szarja le mennyire szinhű valami, ha az amoled általában sokkal szebb, teltebb színekkel bir? Egy fotós sem az iphone-on fogja kielemezni a művét, hanem otthon mondjuk.
Az apple-nél tipikus valami olyasmire verni, amit esetleg tudnak, de igazából annyira nem vészesen fontos, mig ha valami hiányosság van, az nem az ő hibájuk, sőt, direkt olyan amilyen, mert nekünk igy a jó. ők már csak tudják.
ez nem flame keltés, egyszerűen a kommentre ez kikivánkozott belőlem, mert így érzem.
az iphone egy úttörő készülék, de szerintem az "android" hamarosan megeszi reggelire....

Hát komolyan mondom.....Mire kell idejönni... 
Kijön egy összességében, mind hardveresen, mind szoftveresen, és árilag is jól eltalált készülék, erre mindenki jön ide fikázni? Csak azért, mert a tesztírónak tetszett (lehet kicsit szubjektív, dehát emberek vagyunk, és úgy gondolom, a szakmai rész ettől még nem szenvedett csorbát)?
Csak azért, mert most nem az ő telefonját/pdaját tartják a legszebbnek/legjobbnak/legmenőbbnek? Nagyon úgy tűnik, ilyenkor kicsit sokan irigyek lesznek, összeszorul a szívük, mert kedvencük (pl. az iPhone) kiesett a pixisből, mert jött valami újabb. Pedig nem így van! Attól még az iPhone is a helyén kezelendő, remek cucc, de ez is! Mit kell azon vitázni, hogy melyik a jobb? Mindenki igénye szerint válasszon. Persze az embernek veleszületett tulajdonsága a versengés, ez ellen sokat nem lehet tenni.
De nemhogy örülnétek, hogy még egy olyan telefon született ahhoz a kevéshez, ami minden téren nagyjából kompromisszummentesen és kényelmesen használható! Egy éve még nem nagyon beszélhettünk ilyenről az érintőképernyős telefonplatformon, mert vagy túl lassúak voltak, vagy szoftveresen kényelmetlenek, akkor még tényleg egyeduralkodó volt az iPhone. Most végre megjelentek más alternatívák is, van miből választani. Ebben maximum segítséget lehet nyújtani, nem egymás, és az új userek orra alá dörgölni a saját cuccunk királyságát.
Azt a szerencsétlen AMOLEDet is kritizáljátok. Oké, szarul olvasható a napon, de nekem az LG Arenám is, és az Acer S200-am is szarul olvasható (pedig ezek WVGA TFT-k). Nemigen fedeztem fel nagy különbséget. Viszont árnyékban és beltéren sokkal szebb, élénkebb a ledes megoldás. Valamit valamiért. De ezt mind tudjátok. A pentile dologtól is agymenést kaptam már. Ulkeshnek igaza van, nem nagyítóval nézzük azt a szerencsétlen telefont, és az általános használatban ez nem zavaró. Akit zavar, az meg majd vesz mást. Mellesleg a Samsung Omnia2-ben is megvannak a hátrányai, ezért nézett ki rajta borzasztóan a rá átportolt Leo Manila a sok szürkéjével (rózsaszín pacák tömkelege volt a gradientes háttér, és a tab ikonok is), most már tudom, mivel volt olyanom is, most Nexusom van, egykutyák.
Ezt már offba teszem, de: az I8000 hardverét, és sebességét, felhasználói élményét kár ezzel a készülékkel összehasonlítani. Lehet, hogy jobban szól a zene, tud divxet lejátszani, de ennyi... Amúgy meg...Lassú...
A Marketes parát nem is értem. Hogy jön ez ide egy Winmo felhasználótól? Még ha egy iPhone-os írta volna az AppStore-ral szemben... De így... Ott még normális alkalmazásbolt sincs, a legtöbb app az XDAdevelopersen lelhető fel.
Becsaptak a Divx-szel? De legalább azt mondják, lesz, nem azt hogy bocs mégse... Egyébként létezik lejátszó, ami viszi rajta.... Illetve a Nexuson.
Ezzel nem szeretnék újabb flame-et generálni, csak leírtam a véleményem.
Inkább örüljünk tényleg,hogy kiegészült a telefonpaletta egy ilyen klassz készülékkel, ami nem is drága, szerintem népszerű lesz a vélt, vagy valós (nem igazán súlyos, esetleges) hibáival együtt....
A Galaxy S meg a majd kiderül kategória jelen pillanatban, abban talán a jobb multimédiára vágyók (bár nekem megfelel a Nexus kamerája is, szívesen használom, és a zenelejátszó sem szól rosszul a Jabrával és a Sennheiser fülesemmel) is megtalálják a számításukat.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com
Egy mobil esetén a WVGA csak parasztvakítás.
Átlagosan 30-40 cm-ről nézed a készülék képernyőjét, ha ekkora távolságból megmondod, hogy melyiknek milyen felbontása van, úgy, hogy előtte erről nincs információd, akkor le a kalappal a látásod előtt.
ezt a baromsagot valahol olvastad, vagy magadtol voltal ra kepes?
kvazi mindenki siman meglatja kulonbseget a HVGA, es a WVGA kozott 3,5-3,7"-on 30 cm-rol imho.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

valamikor a múlt héten mondtam itt valahol (hogy pontos koordinátákat adjak
), de a lehető legérdekesebb időszak előtt állunk/időszakban vagyunk, mivel jó és jobb készülékekk vannak, és igazából ezért se nagyon tudja meggyőzni egyik tábor sem a másik a saját igazáról, mert nincs olyan, hogy rossz választás. és ami a legjobb az egészben, nem 2 választási lehetőség van, hanem mindjárt 3 (Android, WM/WP, iPhone), ami azért elég ritka
ráadásul ezeknek a szifon kivételével jó sok variációja van, így bárki megtalálhatja a kénye-kedve szerint neki tetszőt! jíhá!

istenem animoo!!! Imádlak!
végre egy ember aki azt gondolja mint én!
Köszönöm mindent elmondtál amit szerettem volna... dehát ha rivalizálni akarnak csak tessék
úgyistudjuk ki nyer ![;]](/dl/s/v1.gif)
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud
(#245) Napfénysüti válasza vehement69 (#197) üzenetére
Mondd neki hogy ne a gyári Samu Widgetes felületet használja mert az egy kalap szar hanem mondjuk SPB MS-t. Na meg egy normális ROm se árt rá. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Csekkoljad az Apple profitját. Lehet, hogy a Nokia sok alsó-közepest ad el, de a szifonon akkora a nyeresége az Apple-nek, hogy arányaiban lebünteti a Nokiát HTC-t, és mindenkit:
Nézd egy mm-nyi kék oszloppal állít ellő 20-szor akkora piros oszlopot:
http://www.tipb.com/2009/07/20/iphone-20-profit-share-mobile-industry/
Ráadásul a Nokiának "csak" 3× akkora a profitja, miközben 50× több modellje van.
Vagy nézzük a mobil internetezési adatokat, ahol eddig durván vezetett a szifon, most kezd el feljönni az Andró, de mivel eddig az apple vezetett, ezért nem túlzás fekete övesnek mondani:
http://www.zath.co.uk/android-mobile-web-browsing-traffic-share-rapidly-climbing/
De nem az alényeg, hogy itt flame-eljek, hanem, hogy kapja össze magát az Andór és a HTC is, hogy megfingassa végre valaki az apple-t, mert azért az is lehetne jobb. Tartom, hogy design-ban és élményben ez a Hero még csak barna öves. 
igaz, nem illik a sorba, csak azért írtam ide, mert olyan viccesek voltak ezek a gyerekesen szájbarágós "very important for mobile device" részek az idézetben. nem mellesleg engem sokkal jobban irritál a felbontás alacsonysága, mint az, hogy tűző napon valamivel kevesebbet látok. mondtam is már egyszer, hogy itthon konstans nulla százalékra van állítva a fényerő, sötétben még így is kisüti a szemem, és csak akkor kell kint is feljebb kapcsoljam, ha amúgy zavaróak a fényviszonyok (tűző napsütés vagy szórt fény). igen, tudom, hogy nem amoled kijelzős telefonom van, de ismétlem: nulla százalékos fényerő mellett.
Ulkesh: rendben, te nem látod a felbontásbeli különbséget, elhiszem. engem zavar. amióta használtam BB-t, azóta nem vennék olyan telefont, aminek nincs egy kicsit túlméretezve a felbontása a kijelző méretéhez képest. nekem kevés a hvga egy 3,5-4"-os kijelzőre. lehet, hogy konkrétan nem tudnám neked megmondani egy véletlenszerűen választott kijelzőről a pontos felbontását, de azt igen, hogy pixelesnek hat-e.
egyébként a színhűség szerintem nem olyan mérvadó egy telefonon. mondjuk egy kamera kijelzőjénél még megértem, vagy olyan eszköznél, amit fotófeldolgozásra használ az ember, de egy telefon ettől jellemzően nagyon messze van.
moonman: szerintem azt, hogy a jelenlegi wimo nem használja ki az újabb arm procik tudását nem arra kell érteni, hogy a nyers erejüket nem tudja használni. asztali rendszernél is van olyan, hogy a régebbi rendszer nem tudja kihasználni egy újabb chipset teljes utasításkészletét, én leglaábbis valahogy így képzelem.
[ Szerkesztve ]