Az átlátszóság ötletét onnan vettem, mert úgy is bele kellett nyúlnom a framework-be, a power widget-tek miatt.
Az RCMixHD v3.4.1 frameworkje-ben amúgy is teljesen rossz az akku kijelzés, nem a jó értéket mutatja, legalább is ezt írják a fórumukon !!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
pzoley
(senior tag)

pzoley
(senior tag)
Azt írtam, hogy kiválassza a számára legjobban tetsző rom típust. De hogy lehet az, hogy valaki azt írja neki csak a sense, majd a MIUI a legjobb, azután pedig csak a GV 1.5 ?? Erre gondoltam konkrétan.
De volt olyan "ügyfelem" is, innen a fórumról, akinek napokon keresztül, éjszakába menően csináltam meg a rom-ot olyan kinézetre, és app-okkal amilyenre akarta, majd 1 az az 1 nap után azt írta : egy próbát megért !! 
[ Szerkesztve ]

redbiro
(fanatikus tag)
jó, hát azt hogy a háttérben, meg privikben mi megy, abból én sokat nem látok.
az szomorú, ha valaki visszaél a szívességgel amit teszel neki és maximálisan megértem, ha ez csalódottá tesz.
FREE YOUR ANDROID - MIUI-GERMANY 2.4.6

laszlo0314
(újonc)
Teljesen igazat adok,hiszen sokan felsem fogják mennyi energiát fektet bele az ember a szabad idejéből a rom készitésnél.Már én is az elmúlt 1.5 hónap alatt elég sok romot ki próbáltam,de végül a te 4.3-as romodnál maradtam.Stabil,bugmentes jól működik.És ez nekem tökéletesen megfelel.Nem szoktam hozzá szólni a dolgokhoz,de valóban vannak érdekes emberek.Mert ha már hozzá teszi a köszönömöt,másképp hangzik.
Srácok #23992-re valaki? Mielőtt még teljesen a moddolt romok homályába vész...
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

pzoley
(senior tag)
Az ilyen dolgok, nem szokták elvenni a kedvemet, mert azt vallom, hogy amit megtanulok, azt már nem veheti el tőlem senki. Így legalább "értelmes dolgokon" tanulom a romfőzés titkait. De 2 napig foglalkoztam a GV 1.5-et és nem sikerült olyan jó megoldást találni a memória növelésére, ami stabil lett volna. De aztán rá jöttem, hogy tulajdonképpen, az általam is használt MIUI alapból sokkal többet tud, beállítások és effektek szempontjából is mint a GV 1.5 vagy az Oxygen. Én láttam egy pár videót az új 2.3-as eredeti rom-ról, és a sense változatáról is, és nem dobtam hátast tőle !! Pedig sokan, sokat várnak az új sense-től, és szerintem csalódni fognak. Az a 2 "szamár" fül amivel több van 

pzoley
(senior tag)
Aksi ki helyett, inkább azt kellet volna megnézni, hogy nem-e a proc járt maximumon. Legközelebb ha ilyen lesz, nézd meg pl System Lite Panel, vagy valamelyik általad használt programmal, hogy mi lehet a gond.

Criton
(őstag)
foursquare programról tud valaki valamilyen információt?
iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

redbiro
(fanatikus tag)
én tudok.
Vélhetően ez volt a bibi, mármint a proc. Most nevetni fogsz, de én nem használok semmi ilyet. Azért leszedek egyet a biztonság kedvéért, hogy legközelebb ne szaladjak ilyenbe bele. Egyébként most, hogy így belegondolok volt valami. Annyi történt, hogy egy 10 megás videót csatoltam emailhez, és azt akartam elküldeni egy barátomnak, viszont nem sikerült a küldés, mint ma az kiderült, mikor gépen néztem a fiókomat. Azért is lepett meg, mert még nem próbáltam videót csatolni, de nem értem mi volt a baja. De alapvetően ez sem okozhatna ilyet...
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

janakbacsi
(kvázi-tag)
Végre sikerült működésre birnom a wifit az Oxygen rom alatt. Pzoley oldaláról tettem fel és utána a scriptet is. Köszönet érte. Viszont egy kisebb probléma azért mégiscsak akadt. Ha összekötöm a masinát a PC-vel és valamilyen állományt akarok rámásolni a kártyára, nagyon lassú az adatátvitel, úgyhogy ki vell vennem a Desire-ből a kártyát és kártyaolvasót használva kell megoldanom a dolgot. 190 db kontakt importálása a kártyáról majdnem 10 percet vett igénybe. Erre van esetleg valamilyen gyógyszer?

mailman
(kvázi-tag)
Cafolnam hogy rossz a kijelzese, egy ember van, akinek csak 10%-onkent mutat valtozast... Sajna azt kell mondjam van ilyen, en 1 ember voltam akinek nem ment fel a ROM-od 

james008bond
(őstag)
Én személy szerint csak azért cserélek már romot ( ha esetleg követed, bár szerintem sokkal fontosabb dolgokkal foglalod el magad, mostanában elég régóta a HD vonalat erősítem
, már az első RcMixHD-től kezdve a Te általad módosított HD romokon át most ismét RcMix ), mert valami nem működik jól.
Volt, hogy nagyon lelassult, volt, hogy a proci pörög akkor is amikor elvileg nem kellene ( mint most is és ráadásul, ha valamit elindítok, le is lassul ), vagy azért, mert nem tudtam a magam kedvére "átszabni" a megjelenést. Vagy azért, mert Te valami újat, jobbat, gyorsabbat hoztál ki ( emlékezzünk csak: kezdetben kamera nem ment, meg a 720p lejátszás, meg a video stream, meg a 3D játékok...stb.). Hidd el én már "kinőttem" abból a kb 1 hónapos időszakomból, amikor cserélgettem, próbálgattam a különféle típusú romokat, most már szeretném végletekig beállítani, paraméterezni, egyedileg módosítani a kinézetet és végre HASZNÁLNI a telefont, úgy ahogy kell és amire kitalálták. Meg jó lenne úgy, hogy csinálok mentést a full rendszerről, partíciókról, ha egyszer véletlenül valami rosszul sülne el ne kelljen újra előlről kezdeni a szenvedést.
Life's Good!/HTC One X Black/Xears TD III Blackwood/Sony LX900

james008bond
(őstag)
Szia!
RcMix 3.0.1 volt fent a 3.4 előtt? Ha igen, miben hoz változást? Én már 4. napja a 3.0.1-et nyúzom sok progival, elég tisztességesen megy, vsak a proci menne le alvóba, mikor nem használom és ne pörögne 100%-on mikor csak hozzáérek a telefonhoz 

Criton
(őstag)

redbiro
(fanatikus tag)
mit akarsz kérdezni?

Criton
(őstag)
pontosan mire jó? hasonló mint a sportypal pld?
Amikor raktam fel dropboxra a CyanogenModhoz a google apps add-ont (18 mega), akkor nekem is serpenyőként funkcionált a telefon, már csak tojás kellett volna. 3G-vel töltötted fel a videót? Ha igen, akkor amiatt forrósodott fel, ez teljesen normális, iszonyat forró tud lenni ilyenkor az antenna, és nem csak a Dezi esetében.
(#24002) pzoley: Azt hiszem ez én lettem volna, elnézést kérek 
[ Szerkesztve ]
Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

Drbonci
(fanatikus tag)
Fent van most már az 5.0 , olyan felszínnel ami nekem bejön . Nagyon jó ez az átlátszó stilus . 
2GB induló tárhely kezdésként Dropbox-tol INGYEN!! regisztrálj te is : http://db.tt/HtCNNuYH

redbiro
(fanatikus tag)

pzoley
(senior tag)
Elképzelhető, mert valamelyik nap, csak ránéztem az utolsó hozzászólásokra, és pont ezt kaptam el, amiben többek között ezt a hibát is említi. Régen kipróbáltam egy verziót, de nem nagyon szeretem azokat a rom-okat, amiben a system app-ok mind kint vannak az sd kártyán, pedig van egy jó pár. Gondolom ezen a nézeten nem változtattak.
És nem csak Te vagy az 1 ember akinek nem ment fel a rom, de a többieknél is meg lett az oka. 

Drbonci
(fanatikus tag)
Nekem csak a 3.4 volt fent igy nem tudok viszonyitani , de most már fent van zoli 5.0-ja és egyenlőre úgy néz ki hogy nagyon hasonlít a 3.4-re , szinte ikertesók 
Nálam pl nem volt rossz az akku kijelzés sem a 3.4-ben .
[ Szerkesztve ]
2GB induló tárhely kezdésként Dropbox-tol INGYEN!! regisztrálj te is : http://db.tt/HtCNNuYH

bigangel
(újonc)
Sziasztok!
Sajnálom amiért ekkora láma vagyok,de nem sikerül kiolvasnom a desiréből a Erasesize adatot.cmd-ben eljutok odáig,hogy kilistázza a telefont,de ha beírom a adb shell cat /proc/mtd parancsot,azt a választ kapom :not found.Letöltöttem az android terminal nevü apk-t a telefonra.A telepítés útán a keresőbe beírom a adb shell cat /proc/mtd parancsot,akkor azt írja adb:premission denied.Most már nagyon szeretném megtudni,hogy 20000-es,vagy 40000-es a Dezirém.Bár ahogy olvasgattam és ha jól értelmezem a leírásokat,szinte mindegy.Kell egy Unrewoked3,és egy amonra 2.0.0,vagy2.0.1.,amível rotolhatom a PV4-es Desiremet.???
A válaszokat előre is köszönöm.

dombila
(senior tag)
Ha android terminal-ból adod ki a parancsot, akkor nem kell az "adb shell", csak a következő:
cat /proc/mtd
Az "adb shell" előtag csak a PC-ről adb kapcsolaton keresztül szükséges.
HTC Desire (Amoled)

pzoley
(senior tag)
Mivel ugyan az az RRU és a háttér átlátszóság hasonló, bár szerintem képek alapján minden hátterem sokkal átlátszóbb, más az akku kijelzés, más kernel. Kinézetre persze, hogy hasonló, de 10 perc alatt csinálok belőle Auraxt-t, ha gondolod 
És itt a system app-ok a Nand-ban vannak, bár lehet hogy már abban is!
Köszönöm holnap megpróbálom,ma sajna vendégség lesz.

james008bond
(őstag)
Tudsz felszínt választani vagy ami fent volt, tetszik neked? Gondolok itt az akkura, ikonokra, notif.barra?

bigangel
(újonc)
Köszönöm a választ!
Nem jól írtam be a keresőbe,nem vettem észre,hogy a cat /proc között van egy space.
Most már tudom,hogy erasesize 20000es a készülék.
Azt hiszem most már nekiállok a root-nak.
Igaza van zolynak mert szerintem az ő munkássága nélkül sokan nem tartanánk ott ahol,mert ugye ő hiába készít jobbnál jobb romokat mindig van valaki akinek ez nem megy vagy az nem megy.
Pedig sokszor kiderül,hogy nem a rom a hibás csak a delikvens részéről van a hiba vagy valami beállítás vagy egy program.
Sokszor magam is csodálkozom,hogy vannak olyanok akik jószerivel nem is használják a telefon az állandó rom telepítések miatt.
Mire használható állapotba kerülne a készülék addigra derül ki,hogy valami mégsem oké.
Szerintem legyünk hálásak zoleynak,hogy ennyi munkát és energiát áldoz ránk a szabadidejéből és ne csak kérjünk tőle hanem ha lehet akkor legalább a teszteléseknél illetve a visszajelzéseknél próbáljunk neki segíteni.

racerx
(őstag)
Másnál tökéletesen működik GV alatt a gps???

redbiro
(fanatikus tag)
nekem igen, de az xda-s topikban páran kínlódnak vele.

Drbonci
(fanatikus tag)
Amit fentebb már láthatsz is , nekem az volt a lényeg . Akkunál a %-os kijelzés és a tötés jelzés nálam No1 ami ezen az 5.0 van .
Thx Zolinak

Az átlátszóság mértéke megegyezik a RCMixHD v3.4.1- el .

racerx
(őstag)
És mi volt pontosan az XDA-n? Mert nálam (most egy hosszu hétvégi osztrák útnál) eléggé rapszodikusan szerepelt. Jó volt majd, egyáltalán nem talált műholdakat, majd ujraindítás, rádió csere után megint jó, aztán megint nem, de már a statusban meg se jelent a a gps ikon, aztán megint jó, majd nem...
hazajöttem , itthon jó, aztán a köv. percben megint nincs gps ikon a statusbarban, rádásul ujraindítás utánis detto....

racerx
(őstag)
Na olvasgatom...

delbarta
(senior tag)
Tud valaki segíteni? Szeretném visszarakni a gyári RUU-t, de nem megy, pedig egyszer már csináltam. Honnan és hogyan kell elindítani a RUU-t? Új gépem van, most pakolgatom vissza a cuccokat. HTC sync driverek fent vannak, android usb driver fent van. Rádugom htc sync módban, elindítom a ruu-t, elfogadom a figyelmeztetéseket, elkezdi keresni a telefont, majd ezt írja ki: Error 170 Usb connection error. Pedig ott van rajta, az eszközkezelőben My HTC-ként látja. Kösz.

dombila
(senior tag)
Ezen a linken hasonló hibáról írnak: RUU hiba - bár kicsit később lép fel a folyamatban - újraindításkor.
Itt az a megoldás, hogy a hiba megjelenésekor kábel ki a telefonból, kábel vissza - eközben az RUU fut - és újra megpróbálni.
Esetleg segíthet...
Ja, az RUU-t adminisztrátorként futtatod?
[ Szerkesztve ]
HTC Desire (Amoled)

delbarta
(senior tag)
Igen, rendszergazdaként. Htc sync módba teszem a készüléket, usb debugging is be van kapcsolva, de maga a htc sync program nincs fent. Kell az is? Mert úgy emlékszem legutóbb sem volt fent a gépemen, mégis ment.

siofok
(senior tag)
nekem is ez volt az 1.3-assal asszem,frissítettem a RIL-t és jólett!De az 1.5-el már semmi baj nálam

laszlo0314
(újonc)
Zoley oldalán megtalálod a driwerek telepités menetét.USB kapcsolatnál a (csak töltés) legyen kiválasztva.A sync nem kell.
[ Szerkesztve ]

siofok
(senior tag)
és nem csak simán töltés opciónál kell rádugni usbre?Nekem ugy rémlik. 

siofok
(senior tag)
nézu a 2 hozzászólásunk közti időkülönbséget! 

racerx
(őstag)
Találtam rá megoldást az xda-n (eddig ugy néz ki működik), de eléggé barkács megoldás. Mindenesetre jópáran szívnak vele, ugyhogy remálhetőleg előbb v utóbb lesz rá megoldás. Ha nem akkor vissza a jóöreg Leedroidhoz. 

delbarta
(senior tag)
Azokat már feltettem. De azután kaptam a 170-es hibát.
Ezen az oldalon azt írja htc sync módban kell lenni. Egyébként próbáltam csak töltés módban, ugyanezt a hibát kaptam.
Most feltettem a htc sync programot újra, elindítottam és a RUU-t is, most felismerte elindította a gyári RUU telepítését, majd elkezdte felrakni a window-os drivert, ami már előtte fent volt, és itt megállt a folyamat. Ja előtte eljutott odáig, hogy csak egy htc felirat van a fekete képernyőn.
Na most mi a rákot csináljak??? 
[ Szerkesztve ]

siofok
(senior tag)
mióta ráleltem erre a gv. romra,azóta ez van fent.Annyi hogy frissítem a legujabbra ha van.Nálam az igo olyan szinten jólett,hogy hihetetlen,Szinte teljesen elhagyta a mükben lépkedésnél jelentkező darabosságát.Ami eddig bármelyik romnál megvolt.Csak hát énmeg az usb részével szívok,eddig még egyik 2.3 romnál se lett jó nekem,kivéve a modacot,de az meg nem a2sd.
De másolok wifivel,szóval nemnagygond
[ Szerkesztve ]

delbarta
(senior tag)
Most "HTC Bootloader"-ként látszódik a Windows eszközkezelőben és egy fekete háttére htc feliratom van a képernyőn. Ha kihúzom az usb-ből, akkor a fehér képernyőn a szokásos 6 soros zöld szöveg, viszont utána semmi más csak egy narancssárga színnel kiemelt RUU szöveg. 

laszlo0314
(újonc)
Zoley leirasa szerint tetted fel a driwert?A RUU a legujabb? Vedd ki az akkumulátort,tedd vissza és próbáld újra.Ha nem megy akkor újra kell telepiteni mindent Zoley leirása szerint.A lényeget most láttam,kövesd Zoley leirását és jó lesz.
[ Szerkesztve ]

delbarta
(senior tag)
Minden a szerint lett csinálva. Az akku kivétel segített annyiban, hogy miután visszaraktam újra elindult a rom és felállt a rendszer. De a RUU-t továbbra sem tudom telepíteni, most már sync módban sem indul el, mint az előbb, se töltés módban, mindig azt írja, hogy nincs usb kapcsolat. 

mailman
(kvázi-tag)
Nalam egyelore sajna nincs meg az ok, pedig hidd el szivesebben hasznalnam a tiedet. Egy honapot ment a 3.1 data2 exteended es teljesen jo volt, csak gondoltam egy faszabb kartyahoz faszabb rom dukal...

pzoley
(senior tag)
Nézd meg van-e recovery-d ?? Volt-e S-OFF, és milyen verziójú volt a rom a mi fent volt utoljára ??