igen, itt szerintem azok kommentjei, akikkel azonos véleményen vagyok én is, kicsit túlmutatnak ezen a "milyen lokalizációt tegyünk a telefonra" kérdésen. nem is az egy ember kérdése a zavaró, hanem hogy sorozatban látni az összes telefon topikjában.
engem például elkeserített az is, hogy a Mobile Meeting-en, amikor a lengyelektől iderepült HTC-s vezető beszédére került volna sor, akkor a nézősereg kinyilvánította, hogy nem értené az angol nyelvű előadást. ez szerintem elég égő, mivel az ott jelen levők átlagos életkora talán ha 20 lehetett... én sem vagyok sokkal öregebb, de nekem is már kötelező volt általánosban elkezdeni egy külföldi nyelv tanulását, gimnáziumban pedig második külföldi nyelvét. tehát egy átlagos magyar serdülőtől elvárható lenne, hogy középfokú szinten tudjon egy külföldi nyelvet és alapszinten egy másikat. és ez még elég alacsony elvárás, tekintve a manapság érvényes nyelvvizsga követelményeket... és akkor most még olyan nyelvekről beszélünk, amik könnyen tanulhatóak.
ThorsHUN: külön van benne kanadai, amerikai és brit angol lokalizáció. szerintem megoldható az írrel is...
na mindegy, elnézést az offolásért, befejeztem a témát, csak ez még úgy kikívánkozott belőlem. szóljon továbbra a topik a Desire-ről. 
moonman: én úgy hallottam, hogy ez a betöltés azért lehet lassú időnként, mert a reklámszolgáltatóknál van egy ilyen késleltetés, hogy azonos IP-ről nem engedi meg bizonyosnál gyakrabban lekérni a reklámot, viszont addig meg nem tud betöltődni az oldal, mert a tartalomra vár.
a szifon kijelzője tényleg középkategóriás már, viszont a proci azért elég jól elvani manapság is. nyers erőben gyengébb a snapdragonnál, de a grafikus mag azért még midnig jobb nála. majd a tegra2, meg a samsung c110 fog kicsit lendíteni megint a teljesítményen.
[ Szerkesztve ]