Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#651) sbazsi válasza mumk (#649) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

hát azért az, hogy a kártya esetleg gyári hibás, és az hogy lassú, az igencsak nagy különbség :U
class2 5mb/sec. ha 16 gigásat veszek, az kb 1 óra, ha nem számoltam el semmit. :U

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#652) mumk válasza sbazsi (#651) üzenetére

mumk
(fanatikus tag)

Minden esetre sokat levon a használati értékéből ez is az is. :DDD

MIUI 0.12.24.

(#653) Drenadar válasza Sefter (#650) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

jaj... annyi az egész, hogy átmennek határon megveszik a telókat, kibontogatják > használtnak minősül, és így lehet áfa nélkül árulni. ugyanugy fóliás telefont kapsz amihez hozzásem nyúltak még dobozolás után.

szerintem hagyjuk a kérdést, egyetlenegy fontos szempont van a garancia, az meg mondjuk a HTCnél nem számla és garanciajegy alapján megy, hanem IMEI szám alapján. NEM de?

(#654) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

szlovák htc shop-nak írtam. bejönne az ürge akár vasárnap is... a kedvemért. :Y :R

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#655) Sefter válasza Drenadar (#653) üzenetére

Sefter
(őstag)

tudom, hogy működik a dolog....
engem nem is zavar, csak felmerült, hogy másnál miért nincs ilyen...

[ Szerkesztve ]

(#656) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most elnézve a Desire ára elég jól indult. Ha még lejjebb megy őszre akkor best buy (amugy így is):D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#657) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

Nekem meg egyre jobban tetszik a Nexus....ez a trackball dolog olyan mint a BlackBerry 9000-él pl ?

EVO & STi power

(#658) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

htcshop.sk
egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. nagyon zavar a CZ szöveg a termék nevében. Aggodjak, hogy van rajta valami lokalizáció, vagy ugyanezt adják itthon is, csak ők odaírták valamiért?

(#659) mumk válasza sbazsi (#658) üzenetére

mumk
(fanatikus tag)

Max a használati útmutató lehet szlovákul, nekem Franciaországból van és semmi "extra" nem volt benne. Azon meg lehet segíteni. :)

[ Szerkesztve ]

MIUI 0.12.24.

(#660) FRENK1988 válasza sbazsi (#658) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez így mennyi HUF-ban?

(#661) BEigner válasza FRENK1988 (#660) üzenetére

BEigner
(újonc)

Hát 439 EUR = 115 639 HUF. (google: 439 eur to huf :) )

Kütyücsinosítás, testreszabás ügyesen: http://bit.ly/c6InhZ

(#662) Mappa válasza BEigner (#661) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

az nem gyengén jó ár érte :Y

EVO & STi power

(#663) FRENK1988 válasza BEigner (#661) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtudtam hogy a google ezt is tudja :DDD

(#664) Oraculus

Oraculus
(tag)

Megérkezett a "drágaszág", este szépen kicsomagolom és...........
Már előre látom az asszony, hogy mennyire boldog lesz a következendő kb. 2 hétben :DD

This is usually the part when people start screaming.

(#665) sbazsi válasza Mappa (#662) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ettől vagyok nem gyengén kiakadva, hogy itthon mindhárom hivatalos forgalmazó 570 euroért vesztegeti. :Y :Y
és nem, ez nem a mi 25%-os áfánk, mert az netto 120eft. és a szlovákoknál is van áfa. ott netto 369 (Forintosítva 97ezer)

(#666) sbazsi válasza mumk (#659) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

közben rákérdeztem, van rajta cseh nyelv is. de ennyi. visszateszem angolra, és müxik.
apropó, van/várható magyar nyelv rá?

(#667) Mappa válasza sbazsi (#665) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Mondjuk az itteni árakon sem vagyok annyira kiakadva ha úgy vesszük...ahogy egyre jobban jött Desire annál biztosabb voltam,hogy piszok drága lesz 180-200k simán rátippeltem volna.jó lenne lenne feketében a desire ..azt akkor nem menne a filózás desire/nexus között :N

EVO & STi power

(#668) sbazsi válasza Mappa (#667) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

figyu, tudok neked szerezni 160-ba okosba, ha jó, dobj privit. még mindig jobb mint a 180-200 ;]

nem egy konkrét termék árán vagyok kiakadva, hanem azon, hogy nagyon sokszor látok olyan árakat, ami még az itthoni nettó árnál is kedvezőbb.

(#669) BEigner válasza Mappa (#667) üzenetére

BEigner
(újonc)

Vagy a szürke verzió, szvsz az is jól néz ki... :K

Kütyücsinosítás, testreszabás ügyesen: http://bit.ly/c6InhZ

(#670) Mappa válasza sbazsi (#666) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Ez engem is érdekelne...illetve ha lesz akkor azt simán egy update-el megoldható vagy hogy kerül a készülékre?...illetve már olvastam hogy egyenlőre nem várható magyarítás..meg sokan írták hogy minek rá?! hát 1. mert Magyarországon vagyunk 2. ha hozzá is szokom az angol felülethez azért ne keljen már folyton fordítgatnom már..én bizakodó vagyok,és remélem jön rá ...anno a HD2 is írták nem lesz azt még is lett ..bár az nem android :U

EVO & STi power

(#671) Integra válasza Mappa (#670) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

srácok, nem akarok kötekedni, de tanuljatok meg már angolul..
csak magatok alatt vágjátok hosszú távon a fát, ha nem teszitek.
tudom, egyszerű, kényelmes a magyar, de ellustít. aztán ha kéne az angol melóban, akkor meg gondban vagytok. magatokért teszitek. tovább, előrébb jutni pedig nyelv nélkül soha nem fogtok.

(#672) eos30d válasza Integra (#671) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

köszönjük tanbá... :R

Blackberry 9790 PIN: 28A70D4D,27A4735F ; iPhone 4 16GB

(#673) sheratan válasza Integra (#671) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egyetértek.
bár hozzáteszem, hogy amíg vannak olyanok, akik nem hajlandóak megtanulni más nyelveket, addig lesz mindig kenyere a tolmácsoknak. és ez többek közt nekem jó. :K

powered by Meizu MX

(#674) eos30d válasza sheratan (#673) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

akkor most tanuljunk vagy ne tanuljunk? :U

akkor el kellene küldenem ezt a hősszúcombú tolmácsom ki a desirém menüjét fordítja...:P

lehet mégse tanulok... :)

[ Szerkesztve ]

(#675) sheratan válasza eos30d (#674) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha tanultok, az nektek jó. ha nem, az meg a tolmácsoknak (pl. nekem is). de a szép az, hogy a döntés a ti kezetekben van. de ez már eléggé off. :)

powered by Meizu MX

(#676) Karma válasza eos30d (#674) üzenetére

LOGOUT blog

Tanuljatok, az angol az alapműveltség része(-nek kellene, hogy legyen.)

Break Driven Development

(#677) eos30d válasza Karma (#676) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

Értettem PH kedvencek... Tanulunk! :D De lehet a szőkét is megtartom... jó a kiejtése :K

(#678) Inarus válasza eos30d (#677) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Látom az iróniát már elsajátítottad. :D
A következő egy angol kifejezéssel kapcsolatos funkció legyen, nevezetesen az "off topic" gom az OK mellett! :DDD

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#679) sbazsi válasza sheratan (#673) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Erről egy vicc jut eszembe:
Bp-en két rendőrhöz odamegy két turista:
-Do You speak english?
-Hő
Sprechen Sie Deutsch?
-Hő
-Parle vu france?
-Hő?
-Parli italiano?
-Hő?
-Habla usted español?
-Hő
-Вы говорите русский?
-Hő??
Turisták látván, hogy nem boldogulnak, továbbállnak. Erre azt mondja az egyik rendőr a másiknak:
-Te, nem gondolod, hogy meg kéne tanulnunk valami külföldni nyelvet,
-Á, minek, nézd meg ezek is hány nyelvet beszéltek, azt' mire mentek vele...

(#680) asadasad22

asadasad22
(PH! addikt)

egy ilyen tudasu telefont nem is adnek olyan kezebe, aki nem tud angolul..

(#681) Napfénysüti válasza asadasad22 (#680) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ráadásul egy ilyen kezeléséhez nem is kell valami hatalmas angol tudás. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#682) Mappa válasza Integra (#671) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

a puding próbája az evés :C azért nem adnának el külföldön ha arról lenne szó,csak más sztem egy alapvető beszélgetést bonyolítani két ember között meg más hogy értsem meg mit akarhat vajon a telefon teszem azt egy adott beállításnál...és ha nem jutok dűlőre vele akkor jöhet a segítség.tiszteletben tartom amit mondasz és maximálisan egyet értek vele :K csupán bátorkodtam feltételezni illetve állítani azt hogy ha magyar nyelv is lenne benne az csak nem lenne rossz.

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#683) VipJoco

VipJoco
(lelkes újonc)

Megkérdem itt is hátha.

Srácok T-mobil-os kártyát használok, és nem kapom meg az mms-eket. Kaptam mailben 1 beállítást, hogy mit is kellene, de azzal nem ment. Mindenképp le akarja tölteni, de ugye az mms fogadáshoz nem kell internet, és nem letölteni kell hanem megkapni.

Name: T-mobile MMS
APN: mms
Proxy: nincs
Port: nincs
Username: mms
Password: mms
Server: nincs
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.051.126.010
MMS port: 8080
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 216
MNC: 30
Authentication type: nincs
APN type: mms

Ezek vannak beállítva ezeket küldte t-mobile mailben, hogy ezt állítsam be. De persze az alap beállításal se ment ahol a név volt más +az MMS proxy ip.

(#684) Mappa válasza sbazsi (#668) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

jöhet okosba de csak ha fekete :P

EVO & STi power

(#685) Pszihonaranc

Pszihonaranc
(fanatikus tag)

Megjött a Desire Sftware tourja is :D

A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud

(#686) EkSYS

EkSYS
(senior tag)

Sziasztok!

Azt tudja esetleg valaki hogy Desire-nel hogyan lehet az megcsinalni hogy a regiszterben illetve a hivaskezelesnel CSAK a telefonmemo-ban levoket mutassa, a SIM kartyasaokat ne! (a view-nal mar beallitottam amit ott tudtam) :F

http://picasaweb.google.com/ekieki77

(#687) Pszihonaranc

Pszihonaranc
(fanatikus tag)

hááát .. kedves iPhone-osok.. ezis csak a 100% igazságot mutatja ;] szóval miről beszélünk? én már jó előre megmondtam hogy az alma nem ellenfél :C

A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud

(#688) HardRic válasza Pszihonaranc (#687) üzenetére

HardRic
(őstag)

Olyan idegesítő vagy. Komolyan, aláírásokat fogok gyűjteni, hogy eltiltsanak innen.

[ Szerkesztve ]

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#689) Pszihonaranc válasza HardRic (#688) üzenetére

Pszihonaranc
(fanatikus tag)

imádlak HardRic

(#690) VipJoco

VipJoco
(lelkes újonc)

Nem lehet valahol letiltani úgy az mms-eket, hogy ne kapjam meg. Lehet alapból tiltva van nállam és az a probléma, csak semmi ilyesmit nem találok.

(#691) Drenadar válasza Mappa (#670) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

és ha átmész nyaralni Romániába akkor legyen román nyelvű merthát ottvagy? :W

kijelenthetjük hogy én síkhülye vagyok az angol nyelvhez is, mégse kellett még szótárt fognom azért hogy vajon mit akar egy telefon, vagy akár egy Desire...

VISZONT! (igen hatalmasat kiabáltam).

Sok helyen sokféle területen előforduló jelenség :
a magyarítás nem csak annyi hogy van egy nyelvfile (ehhez is sík hülye vagyok passz...)
tehát : sok esetben biztosabb az angol verzió, stabilabb, jobb, kevesebb buggal.
Ha rámhallgatsz élvezed a desiret angolul...

(#692) FRENK1988 válasza Pszihonaranc (#685) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyre jobban kerülget a birtoklási vágy :DDD
kib@szott nagy kijelzője vagy a HD2-nek :Y

(#693) eos30d válasza Inarus (#678) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

miért is off? :) Hisz a desirével kapcsolatos dologról "beszéltünk" mert ugye a használatához valamit kell sejteni az angol vagy a rajta lévő nyelvekből, mert ugye mint világnyelv a spanyol, francia, és olasz is benne van...én ph semleges vagyok amúgy is. :K

(#694) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

iphone tulajként mondom, hogy gáz, hogy nincs magyar nyelv. engem nem érdekel, ezért van iphoneom, és volt herom is. és a túlzott nyafit én sem támogatom. de csak Magyarországon vagyunk, legyen már magyar az a rohadt telefon... szóval nálam ez nem szempont, de fekete pont jár érte
ha nem most dobtam volna ki egy rakat pénzt, bepróbálnám szifon mellé 1-2 hétig, mint a herot, meg a dia2-t.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#695) eos30d válasza joey20 (#694) üzenetére

eos30d
(fanatikus tag)

hoppá egy PH kedvenc más véleménnyel :B valaki kiesik a kosárból.. :D

(#696) sheratan válasza eos30d (#695) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a ph! kedvence csak egy rang, ha elég sokat írsz ide, akkor te is az leszel...

egyébként nem csak a magyar lokalizáció hiányzik. ugyanúgy nincs ír, cseh, norvég, svéd, finn, észt, román, ukrán, maláj, thaiföldi, arab, stb... vagyis tudtommal nincs.