Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#12001) darkpower

darkpower
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Tudom elvetemült kérdés, de tudtok róla,h esetleg androidon lehetne java fordítót futtatni?

(#12002) siofok válasza LouiS22 (#11999) üzenetére

siofok
(senior tag)

nah erre nekem nelesz szükségem.én csak majd 1 épkézláb hd romot sztnék,és nekem semmi rendszerben turkálós dolog nemkell.félek az olyanoktól! :B
de a hd rom az már nagyon kiváncsivá tett.biztos nagy meglepit fog nekem okozni,hamár 1x leszmajd jó belőle.már a magyar nyelv végett is

(#12003) Brain75 válasza LouiS22 (#11996) üzenetére

Brain75
(tag)

Köszi

ez bejött.

(#12004) premete válasza Edenyke (#11980) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Ennél azért több: ha a recovery sem megy, goldcardról feltelepül a PB99IMG.zip és hboot_0.83.0001 lesz, 2.1-es gyári rendszerrel, eltünteti az s-offot is.
Azt gondolom, nem kell részleteznem, milyen érzés nézni a sötét képernyőt, és arra gondolni, hogy milyen jó lenne a goldcard.
Negyedóra alatt megvan, és ugyanúgy használható tovább minden más célra a cuccban a memóriakártya.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

(#12005) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1 hete kaptam csak meg a a Froyot a telefonra - three a szolgáltató, emiatt- Tudja valaki hol tudom átállítani, hogy az apokat a kártyán tárolja alapból? Root nélkül, persze.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#12006) csacsi67

csacsi67
(tag)

Hir a 2.3-ról.[link]

(#12007) LouiS22 válasza Brain75 (#12003) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Nincs mit. Csak tudnám, hogy a TB-t miért felejtettem ki a leírásból :W

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#12008) LouiS22 válasza csacsi67 (#12006) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Valszeg ráncfelvarrás lesz, a meglepetéseket szerintem a 3.0 környékén kell várnunk.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#12009) tildy válasza tildy (#12005) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Újonc hibába estem, ott van az első hsz.ben köszi.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#12010) LouiS22 válasza tildy (#12005) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Sehol. Ha az adott app fejlesztője engedélyezte, akkor a Menu/Application/ programra bökve találsz egy olyat, hogy move to SD. De ez is csak a program egy részét fogja átmozgatni (persze valamennyi helyet így is nyersz).

(#12011) knorbi77

knorbi77
(fanatikus tag)

Ezt az Android 2.3-at biztos megkapja a Desire ugye?

(#12012) Viper26 válasza premete (#11958) üzenetére

Viper26
(őstag)

Ma kipróbálatm a telóban lévő "kék nyilas" navit, és egy 130km-es úton mindössze 600KB adatforgalmat csinált. :)
Ezzel tapasztalat?

Sygic Mobile Maps 10 v.8.12 Android

Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

(#12013) Viper26 válasza knorbi77 (#12011) üzenetére

Viper26
(őstag)

Bízzunk benne, de szerintem 100%. :)

Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

(#12014) knorbi77 válasza Viper26 (#12013) üzenetére

knorbi77
(fanatikus tag)

Najó így utólag belegondolva télleg 100% :D Remélem megtartják a gyors ütemet is, és szokásosan mindenkinél előbb adják ki a frissítést :) Meglepetésként belerakhatnák az új Sense-t is :B

[ Szerkesztve ]

(#12015) premete válasza Viper26 (#12012) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Ez a sygic a 2010.7 Navteq térképekkel jött be nálam.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

(#12016) Edenyke válasza knorbi77 (#12011) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom 3.0ra gondoltál.
Amúgy nagyon nem biztos, ha már azon is vonakodnak, hogy kiadják a desire-re az új sense-t.
De xda-s arcok mindenképpen összedobják, az biztos.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#12017) RazorGTR1

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Megint hozzátok fordulok, a következő a problémám: nem tudok se frissíteni, se letölteni a marketből. Tudom, hogy nemrég le lett írva a megoldás, de megköszönném ha újra leírnátok/belinkelnétek. AuraxTSense 7.9 fut a Dezirén.

Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

(#12018) premete válasza RazorGTR1 (#12017) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Gond volt a szerverrel, de már megjavult, nálam legalábbis.

(#12019) RazorGTR1 válasza premete (#12018) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nekem nem hajlandó semmire...

Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

(#12020) knorbi77 válasza Edenyke (#12016) üzenetére

knorbi77
(fanatikus tag)

2.3-ra gondoltam :) Pár hsz-el ezelőtt linkelték be hogy az lesz most.

(#12021) Edenyke válasza knorbi77 (#12020) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, erről most hallok először :)
De már wikin is át lett írva a verziószám.
Eddig úgy tudtam, hogy gingerbread lesz 3.0, ami felsőkategóriának lesz szánva, a 2.2 utáni közvetlen számozás meg megy tovább a gyengébb telóknak..
De látom minden folyamatosan változik :D

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#12022) LouiS22 válasza RazorGTR1 (#12017) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Az Applications alatt a Marketre kattintva ha találsz olyat, hogy rendszerfrissítés visszavonása, akkor ez a te barátod.

De egyébként nekem totál más ROM-mal döcögött ma a Market, szóval lehetséges, hogy csak szerverhiba.

(#12023) knorbi77 válasza RazorGTR1 (#12017) üzenetére

knorbi77
(fanatikus tag)

Nekem gyári ROM van de én sem tudok letölteni most..szerverhiba tuti

(#12024) koveradam

koveradam
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nem tudtok valami jó webradio programot amiben sok internet rádió van?

Köszi

(#12025) CivicEsi válasza kerlas (#11968) üzenetére

CivicEsi
(tag)

Köszi a segítséget, amikor kiexportáltam, akkor a pontos vesszős windowsos verziót választottam, ahogy a google dashboard help, vagy mi elmagyarázta.
Utána gugliztam, és kipróbáltam, ugyanazt, csak nem windows, hanem a DOS-os verziót, és müxik. :D

Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

(#12026) i400 válasza koveradam (#12024) üzenetére

i400
(fanatikus tag)

hát igaz nem program hanem csak egy szimpla oldal de www.di.fm :DDD

(#12027) racerx válasza i400 (#12026) üzenetére

racerx
(őstag)

Tegnap market hiba volt, nem kell aggódni. :)

(#12028) racerx válasza Viper26 (#12012) üzenetére

racerx
(őstag)

Nem rossz, sokat tud, de a térképei nem a legjobbak (ugye mo.-n a Topmap a favorit), szokni kell a használatát (legalábbis igo-zás után).

(#12029) racerx

racerx
(őstag)

Nos mindenkinek ajánlom az XDA-n található uj rom patch-et, amivel kb 2x -ére gyorsult a sd káryta sebességem!! :R :C

(#12030) delbarta válasza racerx (#12029) üzenetére

delbarta
(senior tag)

Azért egy linket beszúrhattál volna, ha már ajánlgatsz.

(#12031) r3v0Lut10n válasza tildy (#12005) üzenetére

r3v0Lut10n
(senior tag)

első hsz a topicban, setInstall location :)

[MSI P67A-GD55 - i5 2500K @4.3g - CoolerMaster TX3][8Gb Kingston 1600][ASUS DCII 6950 @900/1300][Benq G2420HDBL][Thermaltake V9 Black Edition] - HTC Sensation - Acer A500 - etc. :D

(#12032) HaZse válasza delbarta (#12030) üzenetére

HaZse
(fanatikus tag)

Lehet, hogy erre gondolt: [link]

Más: Feltettem a Sygic 8.14-est, de nem találom benne a magyar nyelvet. Ha valakinek esetleg meglenne a magyar nyelvi file (nem a hang), és belinkelné, azt nagyon meg tudnám köszönni.

Szerintem aki kapott a Desi-hez Sygic light-et, az abban lévő is jó lenne.

Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

(#12033) LouiS22 válasza HaZse (#12032) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Miért nem reklamálsz a supportnál? Ha már fizettél érte? [link]

[ Szerkesztve ]

(#12034) racerx válasza delbarta (#12030) üzenetére

racerx
(őstag)

Ja bocs, lemaradt... Hiába no, korán volt még:-) .
Egyébként az amit a kolléga is linkelt.

(#12035) HaZse válasza LouiS22 (#12033) üzenetére

HaZse
(fanatikus tag)

Mert még nem vettem meg. A Navigont megvettem, de befürödtem vele. A Navigon sajnos nem ír ki utcaneveket. :(

És szeretném, hogy a következő navi programom jó legyen. (Térképfrissesség és használat miatt)

Azért is tettem fel a progit, de sajnos nincs benne magyar nyelv.

Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

(#12036) LouiS22 válasza HaZse (#12035) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Szerintem hívd fel a magyar képviseletet, kérdezz rá ezekre a dolgokra, esetleg próbálj meg tőlük kérni egy demo változatot, vagy akár egy Sygic Lite-ot, amit aztán később teljesértékű appra tudsz upgradelni.

(#12037) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

factory reset-tel a sms törlődnek ?

EVO & STi power

(#12038) LouiS22 válasza Mappa (#12037) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Természetesen. A FR az első bekapcsolás utáni állapotra áll vissza.

(#12039) Mappa válasza LouiS22 (#12038) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

ok rendben ;) :K

EVO & STi power

(#12040) LouiS22 válasza Mappa (#12039) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

SMS Backup Restore nevű app menti az SMS-eidet, és vissza is tudod állítani.

(#12041) Mappa válasza LouiS22 (#12040) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

csak eladásra kerül a Desire ... már össze van csomagolva, és nem akartam szétbontani megnézni, hogy a sms-ek megmaradtak-e. úgy hogy köszi :K

EVO & STi power

(#12042) mumk válasza Mappa (#12039) üzenetére

mumk
(fanatikus tag)

Vagy használhatod a Call Log Calendart. Igaz hogy csak a fizetős változata menti az smseket is, így viszont mind a call logot mind az smseket folyamatosan menti a google naptáradba, ami ha szinkronizálva van a telefonnal akkor mindig meg lesz.

Szerk:
Eladáshoz már nem javaslom. :) Ha csak nem veszel másik androidos telefont, habár ahogy néztem ebből iphone lesz. :DDD

[ Szerkesztve ]

MIUI 0.12.24.

(#12043) csacsi67

csacsi67
(tag)

HTC Desire vs Nokia N8 [link]

(#12044) Jadro válasza csacsi67 (#12043) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

A Dézin azért gördülékenyebb a böngészés. Idegesítő tud lenni az akadás.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#12045) Ricardo válasza Jadro (#12044) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

A z N8 tesztben is szó volt róla hogy a gyári böngésző finoman szólva nem az igazi.

(#12046) LouiS22

LouiS22
(senior tag)

Kicsit offtopic, de a Handcent legújabb változatában lesz egy -szerintem - hasznos újítás.

Aki OTP-s, és használja a webes bankolást, az tudja, hogy a bejelentkezésnél jön sms, amiben van egy jelszó. Namost: van egy Bankdroid nevű magyar fejlesztésű app, ami annyit csinál, hogy figyeli ezt az sms-t, és a kódsort kiolvasva nagy méretben megjeleníti a képernyőn (gyengénlátók előnyben :) ).

Az újítás lényege, hogy kulcsszavakat megadva rá lehet venni a Handcentet arra, hogy a feltételek teljesülése esetén ne jelenjen meg az smsről a popup, esetleg egyből törlődjön (aki kap reklám-sms-eket, az tudja, hogy milyen idegesítő).

Összefoglalva: kulcsszavas szűrés, ami tökéletesen működik a Bankdroiddal is :)

(#12047) r3v0Lut10n

r3v0Lut10n
(senior tag)

n8-nál nem csak a gyári böngésző lesz a gebasz, hardver is kiss elavult már ... legalábbis ha csúcs hardverhez mérik :\ mondjuk eddig se akartam nokLát venni. ez egész jópofa volt teszt alapján, de csalódás ha ilyen rajta böngészni

[MSI P67A-GD55 - i5 2500K @4.3g - CoolerMaster TX3][8Gb Kingston 1600][ASUS DCII 6950 @900/1300][Benq G2420HDBL][Thermaltake V9 Black Edition] - HTC Sensation - Acer A500 - etc. :D

(#12048) Mappa válasza mumk (#12042) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

:K :B

EVO & STi power

(#12049) Stunts666 válasza csacsi67 (#12043) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Ez szemet gyönyörködtető :D

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#12050) siofok válasza racerx (#12034) üzenetére

siofok
(senior tag)

és ezt az sd fixet mindenkinek ajánlott telepíteni?vagy csak akinél nagyon lassú?és hogy kell feltenni?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.