Sziasztok!
Tudom elvetemült kérdés, de tudtok róla,h esetleg androidon lehetne java fordítót futtatni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
darkpower
(kvázi-tag)

siofok
(senior tag)
nah erre nekem nelesz szükségem.én csak majd 1 épkézláb hd romot sztnék,és nekem semmi rendszerben turkálós dolog nemkell.félek az olyanoktól! 
de a hd rom az már nagyon kiváncsivá tett.biztos nagy meglepit fog nekem okozni,hamár 1x leszmajd jó belőle.már a magyar nyelv végett is

Brain75
(tag)
Köszi
ez bejött.

premete
(PH! addikt)
Ennél azért több: ha a recovery sem megy, goldcardról feltelepül a PB99IMG.zip és hboot_0.83.0001 lesz, 2.1-es gyári rendszerrel, eltünteti az s-offot is.
Azt gondolom, nem kell részleteznem, milyen érzés nézni a sötét képernyőt, és arra gondolni, hogy milyen jó lenne a goldcard.
Negyedóra alatt megvan, és ugyanúgy használható tovább minden más célra a cuccban a memóriakártya.
"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5
1 hete kaptam csak meg a a Froyot a telefonra - three a szolgáltató, emiatt- Tudja valaki hol tudom átállítani, hogy az apokat a kártyán tárolja alapból? Root nélkül, persze.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

LouiS22
(senior tag)
Nincs mit. Csak tudnám, hogy a TB-t miért felejtettem ki a leírásból 
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

LouiS22
(senior tag)
Valszeg ráncfelvarrás lesz, a meglepetéseket szerintem a 3.0 környékén kell várnunk.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Újonc hibába estem, ott van az első hsz.ben köszi.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

LouiS22
(senior tag)
Sehol. Ha az adott app fejlesztője engedélyezte, akkor a Menu/Application/ programra bökve találsz egy olyat, hogy move to SD. De ez is csak a program egy részét fogja átmozgatni (persze valamennyi helyet így is nyersz).

knorbi77
(fanatikus tag)
Ezt az Android 2.3-at biztos megkapja a Desire ugye?

Viper26
(őstag)
Ma kipróbálatm a telóban lévő "kék nyilas" navit, és egy 130km-es úton mindössze 600KB adatforgalmat csinált. 
Ezzel tapasztalat?
Sygic Mobile Maps 10 v.8.12 Android
Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

Viper26
(őstag)
Bízzunk benne, de szerintem 100%. 
Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

knorbi77
(fanatikus tag)
Najó így utólag belegondolva télleg 100%
Remélem megtartják a gyors ütemet is, és szokásosan mindenkinél előbb adják ki a frissítést
Meglepetésként belerakhatnák az új Sense-t is 
[ Szerkesztve ]

premete
(PH! addikt)
Ez a sygic a 2010.7 Navteq térképekkel jött be nálam.
"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5
Gondolom 3.0ra gondoltál.
Amúgy nagyon nem biztos, ha már azon is vonakodnak, hogy kiadják a desire-re az új sense-t.
De xda-s arcok mindenképpen összedobják, az biztos.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Sziasztok!
Megint hozzátok fordulok, a következő a problémám: nem tudok se frissíteni, se letölteni a marketből. Tudom, hogy nemrég le lett írva a megoldás, de megköszönném ha újra leírnátok/belinkelnétek. AuraxTSense 7.9 fut a Dezirén.
Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

premete
(PH! addikt)
Gond volt a szerverrel, de már megjavult, nálam legalábbis.
Hát nekem nem hajlandó semmire...
Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

knorbi77
(fanatikus tag)
2.3-ra gondoltam
Pár hsz-el ezelőtt linkelték be hogy az lesz most.
Érdekes, erről most hallok először 
De már wikin is át lett írva a verziószám.
Eddig úgy tudtam, hogy gingerbread lesz 3.0, ami felsőkategóriának lesz szánva, a 2.2 utáni közvetlen számozás meg megy tovább a gyengébb telóknak..
De látom minden folyamatosan változik 
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

LouiS22
(senior tag)
Az Applications alatt a Marketre kattintva ha találsz olyat, hogy rendszerfrissítés visszavonása, akkor ez a te barátod.
De egyébként nekem totál más ROM-mal döcögött ma a Market, szóval lehetséges, hogy csak szerverhiba.

knorbi77
(fanatikus tag)
Nekem gyári ROM van de én sem tudok letölteni most..szerverhiba tuti

koveradam
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó webradio programot amiben sok internet rádió van?
Köszi

CivicEsi
(tag)
Köszi a segítséget, amikor kiexportáltam, akkor a pontos vesszős windowsos verziót választottam, ahogy a google dashboard help, vagy mi elmagyarázta.
Utána gugliztam, és kipróbáltam, ugyanazt, csak nem windows, hanem a DOS-os verziót, és müxik. 
Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

i400
(fanatikus tag)
hát igaz nem program hanem csak egy szimpla oldal de www.di.fm 

racerx
(őstag)
Tegnap market hiba volt, nem kell aggódni. 

racerx
(őstag)
Nem rossz, sokat tud, de a térképei nem a legjobbak (ugye mo.-n a Topmap a favorit), szokni kell a használatát (legalábbis igo-zás után).

racerx
(őstag)
Nos mindenkinek ajánlom az XDA-n található uj rom patch-et, amivel kb 2x -ére gyorsult a sd káryta sebességem!!

delbarta
(senior tag)
Azért egy linket beszúrhattál volna, ha már ajánlgatsz.

r3v0Lut10n
(senior tag)
első hsz a topicban, setInstall location 
[MSI P67A-GD55 - i5 2500K @4.3g - CoolerMaster TX3][8Gb Kingston 1600][ASUS DCII 6950 @900/1300][Benq G2420HDBL][Thermaltake V9 Black Edition] - HTC Sensation - Acer A500 - etc. :D

HaZse
(fanatikus tag)
Lehet, hogy erre gondolt: [link]
Más: Feltettem a Sygic 8.14-est, de nem találom benne a magyar nyelvet. Ha valakinek esetleg meglenne a magyar nyelvi file (nem a hang), és belinkelné, azt nagyon meg tudnám köszönni.
Szerintem aki kapott a Desi-hez Sygic light-et, az abban lévő is jó lenne.
Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

LouiS22
(senior tag)
Miért nem reklamálsz a supportnál? Ha már fizettél érte? [link]
[ Szerkesztve ]

racerx
(őstag)
Ja bocs, lemaradt... Hiába no, korán volt még:-) .
Egyébként az amit a kolléga is linkelt.

HaZse
(fanatikus tag)
Mert még nem vettem meg. A Navigont megvettem, de befürödtem vele. A Navigon sajnos nem ír ki utcaneveket. 
És szeretném, hogy a következő navi programom jó legyen. (Térképfrissesség és használat miatt)
Azért is tettem fel a progit, de sajnos nincs benne magyar nyelv.
Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

LouiS22
(senior tag)
Szerintem hívd fel a magyar képviseletet, kérdezz rá ezekre a dolgokra, esetleg próbálj meg tőlük kérni egy demo változatot, vagy akár egy Sygic Lite-ot, amit aztán később teljesértékű appra tudsz upgradelni.

Mappa
(PH! addikt)
factory reset-tel a sms törlődnek ?
EVO & STi power

LouiS22
(senior tag)
Természetesen. A FR az első bekapcsolás utáni állapotra áll vissza.

Mappa
(PH! addikt)
ok rendben

EVO & STi power

LouiS22
(senior tag)
SMS Backup Restore nevű app menti az SMS-eidet, és vissza is tudod állítani.

Mappa
(PH! addikt)
csak eladásra kerül a Desire ... már össze van csomagolva, és nem akartam szétbontani megnézni, hogy a sms-ek megmaradtak-e. úgy hogy köszi 
EVO & STi power

mumk
(fanatikus tag)
Vagy használhatod a Call Log Calendart. Igaz hogy csak a fizetős változata menti az smseket is, így viszont mind a call logot mind az smseket folyamatosan menti a google naptáradba, ami ha szinkronizálva van a telefonnal akkor mindig meg lesz.
Szerk:
Eladáshoz már nem javaslom.
Ha csak nem veszel másik androidos telefont, habár ahogy néztem ebből iphone lesz. 
[ Szerkesztve ]
MIUI 0.12.24.

Jadro
(PH! addikt)
A Dézin azért gördülékenyebb a böngészés. Idegesítő tud lenni az akadás.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Ricardo
(PH! nagyúr)
A z N8 tesztben is szó volt róla hogy a gyári böngésző finoman szólva nem az igazi.

LouiS22
(senior tag)
Kicsit offtopic, de a Handcent legújabb változatában lesz egy -szerintem - hasznos újítás.
Aki OTP-s, és használja a webes bankolást, az tudja, hogy a bejelentkezésnél jön sms, amiben van egy jelszó. Namost: van egy Bankdroid nevű magyar fejlesztésű app, ami annyit csinál, hogy figyeli ezt az sms-t, és a kódsort kiolvasva nagy méretben megjeleníti a képernyőn (gyengénlátók előnyben
).
Az újítás lényege, hogy kulcsszavakat megadva rá lehet venni a Handcentet arra, hogy a feltételek teljesülése esetén ne jelenjen meg az smsről a popup, esetleg egyből törlődjön (aki kap reklám-sms-eket, az tudja, hogy milyen idegesítő).
Összefoglalva: kulcsszavas szűrés, ami tökéletesen működik a Bankdroiddal is 

r3v0Lut10n
(senior tag)
n8-nál nem csak a gyári böngésző lesz a gebasz, hardver is kiss elavult már ... legalábbis ha csúcs hardverhez mérik :\ mondjuk eddig se akartam nokLát venni. ez egész jópofa volt teszt alapján, de csalódás ha ilyen rajta böngészni
[MSI P67A-GD55 - i5 2500K @4.3g - CoolerMaster TX3][8Gb Kingston 1600][ASUS DCII 6950 @900/1300][Benq G2420HDBL][Thermaltake V9 Black Edition] - HTC Sensation - Acer A500 - etc. :D

Mappa
(PH! addikt)

EVO & STi power

Stunts666
(fanatikus tag)
Ez szemet gyönyörködtető 
HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..