Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#31001) ShadowK

ShadowK
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Pár napja én is Desire tulajdonos vagyok :D

Végig olvastam az 1.hsz-t meg az utolsó oldalakból sokat és felmerült pár kérdésem:

Főzött rom után vissza lehet állítani teljesen a gyári állapotot? Bármelyik szolgáltatónál vettem ugyanúgy működnek a leírtak(Telenornál vettem)? Volt ez a link is, a shipped-roms.com-ról. Ez most milyen rom, melyik szolgáltatóé?

Ha kijön a hivatalos 2.3 a HTCtől, akkor miért kell várni a szolgáltatóra? Nem lehet csak simán, legálisan, szolgáltató kavarása nélkül feltenni a gyártó hivatalos cuccát?

(#31002) llaszlo válasza ShadowK (#31001) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van amelyik szolgáltató belenyúl és azért nem jó bármi hozzá. Ott goldcarddal kell visszaállítani. A T pl nem csinál vele semmit sem,

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#31003) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy újabb átverős oldal. NE DŐLJ BE!

[ Szerkesztve ]

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#31004) llaszlo válasza llaszlo (#31003) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt még mindenképp olvasd el hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#31005) CSiPet2

CSiPet2
(tag)

Erre valaki?

HTC Desire InsertCoin v1.1.3

(#31006) szecska24

szecska24
(tag)

Hogyan lehet megoldani, hogy a beépitett gmail kliens ne működjön? Jelenleg K-9 kliens-t használok és idegesitő, hogy minden mail 2* jelenik meg az értesitési területen. Gmailből próbáltam kitörölni az acc.-ot, de nem engedi arra hivatkozva, hogy más programok is használhatják...

Eladó FiiO E10: http://href.hu/x/hk9h

(#31007) batabe válasza szecska24 (#31006) üzenetére

batabe
(fanatikus tag)

és ha csak az adott gmail fiókra letiltod a mail szinkronizálását? így azt már nem a rendszer végzi, hanem csak a K-9

HTC Desire PVT4 rooted - 4ext recovery, ICS 0.4.2.1 / Huawei Ideos S7 Slim Rooted - CWM recovery

(#31008) szecska24 válasza batabe (#31007) üzenetére

szecska24
(tag)

Hell, yeah! :)

(#31009) sbazsi válasza szecska24 (#31006) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

vagy csinálsz egy kamu fiókot.

egyébként egy másik telon, másik rommal épp az a bajom, hogy nincs gmail... :)

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#31010) beni121

beni121
(tag)

Most mi van a hivatalos 2.3ma? Enyém telenoros, a függőkre mikor lesz?

Ha Fontos: 06205219172 (sms esetén visszahívlak)

(#31011) sssz válasza szecska24 (#31006) üzenetére

sssz
(őstag)

vagy tiltsd le a gmail értesítéseket. akkor hiába szinkronizálja, nem küld értesítést az új mail érkezéséről.

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#31012) szecska24 válasza sssz (#31011) üzenetére

szecska24
(tag)

Ez még jobb, köszi.

(#31013) i400

i400
(fanatikus tag)

Használja valaki a google+ appot? Nekem nem enged semmilyen másik gmail acc-ot hozzáadni csak azt ami a telefonhoz be van állítva :F vagy rakjam be a Mail-be azt amire kaptam a meghívót?

(#31014) Criton válasza beni121 (#31010) üzenetére

Criton
(őstag)

Jó kérdés, még a függetlenre sem jött semmilyen frissítés és nagyon nagy a csend.
Elvileg július végét mondták, hogy kijön.

Azok a készülékek amikre szintén július végére ígérték már megkapták.

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#31015) beni121

beni121
(tag)

hát igen, ezt én is sok helyen +találtam hogy "majd július végén".....

Egyáltalán lesz hivatalos???

(#31016) Skillet válasza beni121 (#31015) üzenetére

Skillet
(fanatikus tag)

amíg nem mondanak mást addig ahhoz kell tartanunk magunkat, hogy "július végén". a júliusnak pedig tudtommal még nincsen vége. a következő 10 napban még jöhet. ha mégse jönne, akkor majd jön később, ki kell várni. mást úgy se tudunk tenni.

[ Szerkesztve ]

Mess With The Best! Die Like The Rest!

(#31017) sssz válasza beni121 (#31015) üzenetére

sssz
(őstag)

lesz, az biztos, az időpontot meg majd meglátjuk.

de túl sok változást ne reméljél a 2.3-tól. lesz egy plusz ikonsorod a lehúzható sávban meg egy kicsit talán jobb lesz az akkuidő (persze ez erősen felhasználó függő)

arról szerintem nincsen egyértelmű infó, hogy az új sense-t teljes egészében megkapja-e vagy csak egy részét, de az biztos hogy bármelyik változat lesz mindenképp kikerül pár gyári app a telóból, amit majd a marketről le lehet tölteni állítólag. az appok listája még nem ismert.

más:

ha valakit érdekel, a gyorsboltban akciós a nexus s, 75ezer :)

simán megvenném, de egyszerűen borzasztóan ormótlan és ronda lett az a telefon. szerintem annyira látszik rajta, hogy a samsung gyártotta. a nexus one, na az egy elegáns teló...mint a Dézi :D

[ Szerkesztve ]

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#31018) beni121 válasza sssz (#31017) üzenetére

beni121
(tag)

Szerintem a nexus nem olyan nagy szám, nekem két bajom van vele: ronda és samsung ( mégha csak gyökereiben is, de az) :))

(#31019) beni121

beni121
(tag)

Samsungból egyedül a galaxy s amit telefonnak neveznék, de inkább Desire,

(#31020) bega82 válasza sssz (#31017) üzenetére

bega82
(kvázi-tag)

Milyen lehúzható sáv??? :F Milyen plusz ikonsor??? :F :DDD

(#31021) beni121

beni121
(tag)

szerintem a felső részre gondolt...

(#31022) dombila válasza bega82 (#31020) üzenetére

dombila
(senior tag)

Az értesítő sor Quick Settings része.

HTC Desire (Amoled)

(#31023) cenzi

cenzi
(újonc)

E-Care nélkül sikerült életet lehelnek a billentyűkbe - a hangerő gombok kivételével, amelyek még mindig erősebb nyomásra reagálnak).

Kicsit erősebben megnyomogattam őket, körkörös mozgatással - aminek az eredménye az lett, hogy egy gyenge érintésre is reagál, pont mint új korában.

(#31024) Viper26 válasza i400 (#31013) üzenetére

Viper26
(őstag)

Én sem arra a címre kaptam a meghívót anno, mégis működik rendesen, próbáld meg kicserélni, hátha. :K

Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

(#31025) sssz válasza bega82 (#31020) üzenetére

sssz
(őstag)

értesítési sávban a quick settings lesz..állítólag

(#31026) Viper26

Viper26
(őstag)

Egy kis teszt:

1
2

[ Szerkesztve ]

Optimus 2X | WIUI 2.5.25 | ETaNa OC OTF-3.0.y

(#31027) bega82 válasza sssz (#31025) üzenetére

bega82
(kvázi-tag)

OK. Háát... kiváncsi leszek, jöhetne már! :U

(#31028) zso79

zso79
(senior tag)

GO Contact-ban meg lehet valahogy oldani, hogy ha összelinkelek egy kontaktot facebook-kal, akkor ne a facebookos nevet lássam? Konkrétan ilyen esetekben megfordítja a nevet angol formátumra. Azoknál, akiknél nincs facebook link marad normális.

[ Szerkesztve ]

(#31029) i400 válasza Viper26 (#31024) üzenetére

i400
(fanatikus tag)

A telefonban beállítottat cseréljem ki? Azt nem értem hogy amikor elindítom a google+t akkor miért nem lehet hozzáadni vagy kérdezzen rá mint a facebook...

(#31030) batabe válasza zso79 (#31028) üzenetére

batabe
(fanatikus tag)

nem tudom, hogy GO contactban hgoy van, de a normál Sense-s névjegyzékben a névjegykártya szerkesztésében névre böksz, ott ki tudod választani a lenyílóból, hogy melyik profil (fb vagy gmail vagy exchange vagy ami van) alapján jelenítse meg a nevet...

HTC Desire PVT4 rooted - 4ext recovery, ICS 0.4.2.1 / Huawei Ideos S7 Slim Rooted - CWM recovery

(#31031) dombila

dombila
(senior tag)

Ha a Settings->Accounts and Synch->Google account-ban nincs meg a Calendar mint szinkronizálási lehetőség akkor mi van? Ott van a Contacts, a Gmail, A Picasa Web Album, de hiányzik a calendar.
És a calendar-ban sem tudom hozzáadni az add calendar opcióval.
Miért hiányzik a Calendar? Látott már ilyet valaki?

HTC Desire (Amoled)

(#31032) dombila válasza dombila (#31031) üzenetére

dombila
(senior tag)

Reset factory default megoldotta...

HTC Desire (Amoled)

(#31033) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szó volt arról a kategóriáról, akik "megváltóként várják a 2.3at"..

Le merem fogadni, hogy ezen emberek magy többsége, miután kijött a frissítés és telepítették, rá max1hétre komolyan el fognak gondolkodni a root és a főzött rom lehetőségén.

Se új sense vagy funkció, sőt, régiek elvétele, semmi újdonság, se magyar nyelv, stb..

Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy nem biztos, hogy lesz rögtön root lehetőség ofw 2.3 alá, illetve már az is előfordult htc-nél, hogy verzió frissítéskor teljesen lezárták a telefont (pl: wildfire 2.2es frissítése csak xclip vagy jtaggal rootolható, legend 2.2 pedig nagyon körülményesen), downgradelni se lehetett..

Szóval ne legyenek nagy elvárások.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#31034) sssz válasza Edenyke (#31033) üzenetére

sssz
(őstag)

nincsenek, nyugi :D

(#31035) musspici

musspici
(kvázi-tag)

Ajánlatokat szeretnék kérni, stabil rom ügyben. (MIUI és NoSense kizárva) Én eddig az aláírásomban szereplőt használtam, tulajdonképpen probléma mentesen, de mostanában a google alkalmazások FC-znek és nem jövök rá miért. Ha van valakinek valami "megváltó" ötlete, azt szívesen veszem. Valamint kíváncsian várom, hogy ki milyen romot ajánl?

SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++

(#31036) Skillet válasza musspici (#31035) üzenetére

Skillet
(fanatikus tag)

Dtp 2.10a és 2.10d
Insertcoin 1.0.8.
Leedroid 3.0.8.2.
Szerintem mindegyik jó rom. Biztos van még sok másik is, de csak azokról nyilatkozhatok, amiket ki is próbáltam.

(#31037) musspici

musspici
(kvázi-tag)

A sorrend számít? Tehát, első sorban PZoley romját ajánlod?

SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++

(#31038) dombila válasza musspici (#31037) üzenetére

dombila
(senior tag)

DTP 2.10a-t én is ajánlom.
A 2.9a-t használom megjelenése óta - egy hónapja - és a 2.10a ennek a javított (minden külön kiadott javítás beintegrálva + frissített alkalmazások) változata.
Teljesen stabil, nincs FC, teszi a dolgát. Két Desire-n is ez megy itthon :K

Ha nem vágysz a Sense 3.0 szép, de kicsit lassabb dolgaira, ez tökéletes. (2.3.3 + Sense 2.1)

HTC Desire (Amoled)

(#31039) Skillet válasza musspici (#31037) üzenetére

Skillet
(fanatikus tag)

Nem számít a sorrend. Annyi, hogy az utolsó 2 rom amit próbáltam, az az ő két romja volt. Az 'a' és 'd', jelenleg is a 'd' van fent. Szerintem nagyon kiforrott mindkettő. Legalábbis én így érzem. De a másik két rom is nagyon stabil, gyors. Nem állítanék fel sorrendet, csak azt tudom mondani, hogy ezek közül bármelyik jó választás. De várd meg a többieket is, hátha ők mást mondanak.

(#31040) petipetya válasza Viper26 (#31026) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vagyok a saját készülékem ellen, de akármelyik topicban, blogon, fórumban stb. láttam ilyen tesztet, a "your device" mindig toronymagasan a többi telefon márka előtt volt... Ezért nem hiszek ezekben. :D

[ Szerkesztve ]

(#31041) llaszlo válasza Skillet (#31036) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezekből van data2ext rom? Mert jó lenne. A mostani már megint összecsinálta magát. 2.9eo.

[ Szerkesztve ]

(#31042) petipetya válasza sssz (#31025) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A HTC Facebook oldalán olvastam egy Desire-Z frissítés bejegyzésnél ezt, így valószínű hogy a sima Desire is megkapja.

(#31043) Skillet válasza llaszlo (#31041) üzenetére

Skillet
(fanatikus tag)

Tudtommal PZoley nem csinál már data2ext romot. De kérdezz rá nála.
A többinek meg itt utána nézhetsz, de biztos tudod : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328

[ Szerkesztve ]

(#31044) llaszlo válasza Skillet (#31043) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért nem csinál már olyan romokat?
Akkor melyik az a rom típus ami átteszi a teljes data-t az extre, de egy partícióra és nem kettőre?

(#31045) musspici

musspici
(kvázi-tag)

Érvek Radio ROM cserére, pro és kontra? Ki milyen Radio-t használ? Nekem még az eredeti 5.11.05.27 van fenn, de PZoley oldalán olvastam, hogy ő már a 5.17.05.23-at használja. (amit jelenleg használok rom, gyakorlatilag azonos alapon van, azonos kernellel) Tapasztalat valakinél, hogy miben lett jobb, rosszabb? :F

(#31046) sbazsi válasza Edenyke (#31033) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Nem ugy volt, hogy nyitnak mindent a konnyu root erdekeben?

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#31047) dombila válasza llaszlo (#31044) üzenetére

dombila
(senior tag)

a2sd++, as2d-x.

Ezek a teljes Data-t teszik ki az Ext-re, és egy particióra kerül minden. (app, data)
Zoli az a2sd+ ROM-ok többségéhez kiegészítőként felteszi ezeket a scripteket is.
A két változat között csak linkelési technikában van különbség.

as2d-x symlink-eli az sd-re másolt data/data-t,
a2sd++ mountolja az sd-re másolt data/data-t.

Az app-okat mindkettő a sima a2sd+ módjára kezeli - symlink az sd data/app-ra.

Most néztem a 2.10-nél nincsenek ezek a scriptek még fenn, de a 2.9 scrip-jei kell, hogy menjenek a 2.10-el is, mert az alapjuk teljesen azonos. (Csak a "b" verzió különbözik a többitől, mert az odex-es.)

[ Szerkesztve ]

HTC Desire (Amoled)

(#31048) Skillet válasza llaszlo (#31044) üzenetére

Skillet
(fanatikus tag)

Dombila közben megelőzött és válaszolt a kérdésedre.

(#31049) dombila

dombila
(senior tag)

Mi lehet Razor-ral? Két hete járt itt utoljára. Remélem csak internet mentesen nyaral :N

[ Szerkesztve ]

HTC Desire (Amoled)

(#31050) llaszlo válasza dombila (#31047) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kösz. Azt hittem, hogy az is valami d2ext. Már régen tettem fel olyan romot. De arra emlékszem, hogy ezekkel volt valami gondom még anno.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.