Azt a szart olvastam amit linkeltem.
Nem beszélek összevissza,csak leolvastam az adatokat.
Nem fanyalgok,csak azért jobbat vártam.
És persze mindezt normálisabb hangnemben,mint a te hsz-ed.
1. Ott van a készülékek mellett a rom típus és az android verzió, nexusok esetében 2.1.; azt hogy milyen romot futtatnak próbáltam kibogozni,de nem sikerült. Feltehetőleg azért akad egy pár gyári rommal.
2. Ne mond nekem,hogy egy főzött rom és 171mhz-s húzás ekkora teljesítmény növekedést eredményezne ugyanazon (2.1) rendszeren..
Azért a "néhány jelentős ponton gyorsítanak" kicsit kicsinyítő az elért sebesség növekedéshez képest (ha ezek valós adatok), viszont a főzött romok és húzott procik eredménye majdnem eléri a 2.2 teljesítményét, és rég lehagyták a jelenlegi 7 körülinek.
3. A linkelt forrásban írnak 6.5öt herora,amit furcsáltam is látva a desire 7es eredményét (sajnos az általam linkelt listában nem volt hero,bár kerestem,ezért a cikkre hagyatkoztam,my bad),és ezen buktam ki. Utána keresve láttam,hogy hero 2öt hoz,tehát félreírás volt a cikkben. (mondjuk most megint átolvasva a cikket,szintén csak azt tudom mondani,hogy szarul van fogalmazva,mert lehet,hogy hoz 6,5öt a hero 2.2esen,de csak a nexus értékénél írták oda azt,hogy 2.2ön,heronál nem..)
A hero 1.6al való említése meg az én hibám,azt feltételeztem,hogy rég kijött rá a hivatalos frissítés,és már rég nem 1.5ön tengődik,mivel magicre is kijött a hivatalos 1.6.
De persze minderre lehetett volna nyugodtabban is reagálni..
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!