tildy neked már megjött a teló? Én itthon telenornál rendeltem, de már egy hete csak rendelik a központból.
Integra te tettél rá screen protector fóliát is (ilyet)?
[ Szerkesztve ]
Genesis Montana - újra kétkeréken
tildy neked már megjött a teló? Én itthon telenornál rendeltem, de már egy hete csak rendelik a központból.
Integra te tettél rá screen protector fóliát is (ilyet)?
[ Szerkesztve ]
Genesis Montana - újra kétkeréken

Nekem is megérkezik 1-2 órán belül! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

"Military grade patented material engineered for your specific device "
húha.. 
nem. felesleges. és nem is szeretem a fóliákat a kijelzőn. 

Tetszik ez a tok. Jól sejtem, hogy Magyarországon nem lehet ilyet kapni? Amazonról mennyi idő mire ideér?
xbox 360 gamertag: DeathzOor

nem tudom megmondani, nekem 2 nap alatt megjött.
gondolom mo-ra egy hét. de le van írva a szállítási feltételekben.

Ezt sztem írták már itt korábban és akkor is az volt rá a megoldás, hogy a könytárába, jelen esetben a navis progiéba egy üres .nomedia kiterjesztésű fájlt teszel, akkor nem szemeteli össze a galériád, ill. nem fogja figyelni a médiafájlokat abban a könyvtárban.
[ Szerkesztve ]

Nem szabad Hard Case-t venni. Én már 3 db-ot elfogyasztottam.
Sajnos az összeillesztésnél a műanyag fülek lepattannak egy idő után és kuka az egész.
Amúgy ebay-en fele annyi mint Amazonon.
Inkább javaslom a hard rubber case-t.
Üdv

A Hard Case-t két darabból kell rárakni a telefonra. Van egy hátulja és egy eleje.
Amúgy elölről pont úgy néz ki mint amit te belinkeltél.
Amit te vettél az király én is azt használom, igaz én ebay-on vettem 1,89 USD-ért szállítással együtt. 

nálam a következők vannak az advanced task killer-ben ignore listen:
- clock
- calendar
- friend stream
- wavesecure
- facebook
- market
- data counter widget
- battery indicator
- sms backup
- music
- gmail
- advanced task killer
- bar control
- talk
- superuser permissions
- astrid
- voice search
- autokiller
- gigbox
- simple last fm scrobbler
korábban már egyszer valahol, talán ebbe a topicba írtam arról, hogy kellene egy task killert használni. a lényeg, hogy minden olyan alkalmazást, ami :
- a rendszer alapjainak része
- widgetje van kint a főképernyőn
- értesítést, figyelmeztetést stb. küld
ignore listre kell tenni, különben nem fog működni. ennyi a szabály.

Szia, Mo-ra sajnos nem szállítják ki 
http://www.digitalfm.hu Digitalfm Budapest legjobb house,trance és dance rádiója

és tegyük hozzá azt is, hogy tulképp felesleges a task killer, mert ami a háttérben van, az valami paused állapotban van, tehát nem fogyasztja feleslegesen az akksit. cserébe ha kell, gyorsabban elindul. mondhatni hátrány is a task killer, amiatt fogyaszt többet, mert amikor lelövi, az is fogyaszt, meg amikor picivel többet tölt, az is fogyaszt.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Csupán ramot lehet vele felszabadítani. Bár elég érdekes lenne, ha el tudna fogyni
! (Nem tud, az operációs rendszer nem engedi)
[ Szerkesztve ]
HTC ONE X , Audio-Technica ATH-ES7

na igen, de ha az oprendszer becsukogat dolgokat akkor, amikor elfogyna a ram, akkor vajon mi értelme van 
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Nézegetni azt a rengeteg ramot
, ami nálam éppen 270 MB
!
[ Szerkesztve ]

na igen. valamelyik windows topikban olvastam moonman hsz-ét, hogyha zavar valakit, hogy a win sok memóriát foglal le, az tegyen fel dos-t... kb hasonló itt is. 
nekem most 126mb...

Előre is elnézést az idióta kérdésért, de hol érem el a memóriakártyát, és ha már rá másoltam egy .apk-t, akkor azt hogy tudom telepíteni?
"....ha csak pusztán az android érdekel akkor pl. vegyél egy lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire, csak épp sokkal olcsóbban megúszod....." by eeaa

leszedsz a marketről egy app installer progit, és azzal telepíted.

Köszi. És ha én tettem fel egy videot a memkártyára, azt hol tudom megnézni? Tehát memória kártyán lehet "mászkálni"?
szerk: milyen app installer-t ajánlasz?
Sorry, az idióta kérdésért, kb 1 órája van nálam a telefon
[ Szerkesztve ]
"....ha csak pusztán az android érdekel akkor pl. vegyél egy lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire, csak épp sokkal olcsóbban megúszod....." by eeaa

ok, ezt megoldottam (mármint a telepítést. memkártya tallózását nem)
már csak a giroszkóp beállításai kellenének, mert szerintem nekem nem úgy működik, ahogy kéne. böngészőn kívül semmi nem fordul a telefon mozgásával együtt.

Nagyszerű! Köszönöm. Most kezdek rájönni, hogy van még mit tapasztalni. Nagyon béna vagyok ehhez a telefonhoz, de tetszik
.
Giroszkóp beállításra valaki?

Ha a böngésző fordul, akkor be van kapcsolva. A menük nem fordulnak. Egyébként minden beállítást a settings-ben találsz. Van egy nagyon jó magyar nyelvű kézikönyv. Kicsit tanulmányozd, mielőtt mindent megkérdezel. 

na ezt nem is tudtam. biztos nem vennék olyat.
ez a szilikon bigyó, ez frankó

én felhagytam ezzel a task killerezésse és inkább használom. a big killer-rel néha nyomok 3-4 naponta egy kill'em all-t, amolyan gyors reboot-ként, hogy ha már belassult, ez kb 5 sec, aztán megy tovább a teló mintha most kapcsoltam volna be.
amúgy sok értelmét én sem látom, meglepően ügyes ez ahogy van.
majd froyo-nál leszek kíváncsi, hogy mennyire lesz érezhető a változás.
a memória kártyára nézve a task killer meg egyértelmű hátrány, mert bezavar a mentési folyamatba és van, hogy egyszerűen nem tud menteni rá.

"na igen. valamelyik windows topikban olvastam moonman hsz-ét, hogyha zavar valakit, hogy a win sok memóriát foglal le, az tegyen fel dos-t... kb hasonló itt is.
"
Én is olvastam moonman hozzászólásait, esztelen hülyeségeket tud írni
. -El akarta magyarázni pl. hogy az amoled az egy, így írta: túlszaturált vacak képet ad, a TFT az igazi
. - Egyébként szerintem a winmo fényévekre van a linux alapú rendszerektől, az androidtól meg pláne, úgyhogy HD2 ide vagy oda, sehol sincs szvsz a Desiréhez éppen e miatt!!
[ Szerkesztve ]

Elkezdtem tanulmányozni, de rájöttem, hogy mire megtalálom a számomra releváns dolgokat, addig ti 5x válaszoltok.
De azért majd igyekszem.
Az is rendjén van, hogy a camera shot rész sem fordul? Vagy az, hogy a böngésző vízszintesre fordul, de vissza függőlegesbe már nem?

Az AMOLED-el kapcsolatban viszont igaza van.
Ha színekről van szó, mégpedig azokról amiket a valóságban is látsz, akkor ott szó nem lehet egyelőre AMLOED-ről. Egyrészt valóban túlszaturáltak a színek (brillant color ahogy a marketing mondja), másrészről az RGB színtér alig 65%-át tudja megjeleníteni, így egy finom színátmenetet képtelen megjeleníteni, sávosodni fog a kép.
A szabadtéri láthatóság meg szintén nem erőssége.
IPS panel és LED-es megvilágítás esetén minimális a különbség egy SuperAMOLED-hez képest (a betekintési szögek és a kontraszt közel azonos), a fogyasztás nagyobb egyedül.
Köszönöm a tanácsot akkor ha most csinálom meg a könyvtárat és ha ujra telepitem a sygic progit akkor nem szabad,hogy agalériát össze szemetlje.
Köszönöm ki fogom próbálni.
Na létre hoztam a mappát és tényleg ekkor nem szemeteli a galériát még egyszer köszönöm az ötletett.

Ismét a giroszkóppal kapcsolatban. Itt egy [link] , hogy hogyan kellene működni pl egy böngészőben (remélhetőleg másnál is így működik). Nos, mint ahogy azt már leírtam, nálam nem így működik. Jóesetben vízszintes állapotba lehet tenni, de újra függőlegesbe már nem. Az utóbbi pár percben meg már sehogy sem lehetett. Dolphin Browser-t használok.
Ha valakinek erre a problémára lenne javaslata, azt nagyon megköszönném!

én meg nem killelek semmit. 
néha kikapcs-bekapcs. bár jó lenne egy restart progi... (ami nem fut a háttérben
)

Örülök, hogy egyet értünk. Csak egy dolgot magyarázz el. A szaturációt miért nem lehet szoftveresen állítani?
Dehogy jött
Three-től rendeltem...Persze, hogy az nincs.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Akkor másképp fogalmazok: soha nem vennék már TFT kijelzős telefont, az amoled számomra összehasonlíthatatlanul szebb. Akárkinek megmutattam, lehidalt tőle. Van pár kollégámnak a már említett HTC HD2, ők is elismerték, hogy kijelzőbe (is
) a Desire kenterbe vágja az övékét! Túlszaturált kép, RGB színtér meg sávosodás ide, vagy oda
.
A szabadtéri láthatóság nem volt szempont a mondandómban, de erős napfényben gyengén látható mindkettő
Egyébként bárkinek lehet más véleménye természetesen, köszönöm, hogy te is elmondtad a tiédet!
Valaki tudna segíteni abban,hogy a készülékhez kapott sygic szoftvert,hogy lehetne hangos navigációra bírni.
Elöre is köszönöm.

Szia! Sajnos azt sehogy nem lehet beszélősre bírni. Lite verzió, ezért a hangos navigáció kimaradt belőle!
Giroszkópos problémámra valaki? Fentebb olvasható

na, ez amolyan mini restart, semmi több

maradjunk annyiban, hogy ha az apple papírlapot kifestve szerelt volna a 4-be, arra is lenne magyarázat, hogy miért sokkal jobb mint az amoled meg samoled.. 
na de majd úgyis megmondom, ha megjött és kézben van.
[ Szerkesztve ]

Megoldódott. Nem tudom, hogy mitől, de azt hiszem legközelebb csak 5*-os appokat töltök marketről!

erről azelött kellett volna hallanom, h leejtettem volna, és a tel jobb felső sarkában megsérült volna a festék 
betonra esett :'(

egy másik kérdés,
tegnap én is beléptem a facebook user-ek közé... a telt össze is löttem, minden jó, minden szép, látom az ismerősöket, telkönyvben összekötve...
DE
egyik ismerősöm frissítette a profilképét, de a telefonon a régi van. sőt törölte is a régi képet, de az új nem jelenik meg. nem nagyon foglalkoztatna, de a kérésemre törölte a képet, és így jobban zavar.
Kösz az infót a gíroszkop nekem rendesen működik így abban nekem sincs ötletem.

Hát, ha színes e-ink panelt rakott volna bele ilyen felbontással és sebességgel, akkor a teljes ipar fejet hajtana előttük az már biztos

Sajnos egyébként színhűségben és szabadtéri láthatóságban a sima iPhone is megveri a Desire-t (az előbbi nem olyan lényeges, hisz a WinMo userek is jól elvannak a 16 bites megjelenítéssel, de az olvashatóság az egyik leglényegesebb paramétere egy érintőkijelzős készüléknek).

Most néztem meg a Nokia N8 videót. Most tényleg nem leszólni akarom, de mókás, ahogy elgondolkodik a Desire-hez képest. 
A menü meg még mindig olyan "szögletes". Azt hiszem azért váltottam nokiáról, mert olyan, mint ha 2 évvel ezelőttre fejlesztenének. Mint a régi opelok. Nem volt semmi, csak a szürke kárpit 'oszt jóvan.
Ebből lehetett válogatni. Persze az opel ezek mellett jó autó. A nokia sem rossz, de ennél én többet várnék.
Főleg, hogy ez lesz az egyik zászlóshajójuk. De javítsatok ki ha nem így van!

Osztom a véleményed! Az amoled király. Aki megnézte az mind hasonlóan fogadta. Én napfényben is simán elolvasom. Néha csak egy picit kell mozdítani rajta, máshogy esik rá a fény és máris sokkal jobb a helyzet.
Egyébként nem csak színekben, de fényerőben is elég meggyőző. A szaturáció meg csak tavasszal zavart. Olyan zöld volt minden a kijelzőn, hogy mást nem is láttam. 

Egyébként az bőven az N8 mellett szól, hogy telefonokhoz képest méretes érzékelőt kapott. Az eddig látott képek engem meggyőztek. Jó lenne a Desire-be is egy ilyen. 

A giroszkóp megoldódott. Egy hard reset megoldotta. Asszem egy utólag feltelepített böngésző keverhetett be. Vagy egy idétlen apk installer.
Arra mondjon valaki nekem okosat, hogy hogy fordulhat elő az a jelenség, hogy nincs mobilnet előfizetésem, de mégis tudok netezni hspa-n? Sima mezei céges T-s előfizum van.

Úgy, hogy Start csomagja mindenkinek van alapból, ha nem kapcsoltatja ki. Ha sokat használtad, akkor hó végén lesz meglepetés, mivel ez heroin áron működik.
[ Szerkesztve ]

Ez így van! Ha nem fizettél elő, akkor inkább APN off. Nagyon durván számolnak. A Desire meg nem fog takarékoskodni a bitekkel. Egyébként ha már mindenkép netezel, akkor használj Opera minit. Az kis forgalmat generál.