Hirdetés

Aktív témák

  • kapasz

    tag

    válasz DM-Fan #9923 üzenetére

    DM-Fan, köszi a tanácsokat, mától egy p42x10y figyel a korábbi CRT-m társaságában. Egyelőre összehasonlítgatom a képeiket.

    A mozi/hideg beállítás hasonlít a legjobban a CRT-mhez és sötét árnyalatokból ez adja a legtöbbet. Érdekes, hogy a normál/mozi/dinamikus gyorsbeállítások között nincs átjárás a fényerő/kontraszt stb. állításával, tehát mozi üzemben hiába növelem a kontrasztot meg a fényerőt, így nem lesz belőle normál. Valami mást is átállít üzemmódváltáskor.

    Idáig meg vagyok elégedve, a jpg-ket is villámgyorsan pörgeti SD-ről. Van egy-két menüpont, amit nem találtam a tévén, csak a leírásban, pl. overscan.

    Az én panám nem zúg. Ha bebújok mögé, akkor egy minimális ciripelés hallható, mint a CRT-n is, de elölről abszolút semmi.

    Kicsit aggódtam, mikor láttam, hogy egyedül cipeli a szállítóember a hátán, de aztán csak nem vágta a földhöz. Szóval idáig nálam nincs jele, hogy kifutó széria visszavitt selejtes példányait sóznák a vevők nyakára.

    Egyébként mi van, ha nem szakszerűen járatom be? (Bejáratásról egy szó sem esik a kézikönyvében.) Mi lesz vele 1000 óra után, ha mondjuk addig is nagyobb fényerővel nézem?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák