Hirdetés

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz GeneraL_XTX #42242 üzenetére

    "Tudom én is hogy a popi lenne az igazi, már többször is felmerült h veszek egyet,de sose vettem meg, mert nem kell semmi plusz sallang, csak a filmeket akarom lejátszani, arra meg a beépített is megfelelő volt."

    A beépített lejátszók a TV egy-két éves koráig kiválóan használhatók, később azonban egyre gyakrabban szembesül az ember azzal, amivel most Te is.

    Az asztali lejátszóknál jobb a helyzet a folyamatos firmware-támogatás miatt, de itt sem szabad figyelmen kívül hagyni a hardveres kötöttségeket.

    "Nekem nem kell semmiféle netes hülyeség, torrentkliens, vagy ki tudja még mi csak anyi hogy a rádugott mobil winyóról tudjak mkv és blu-ray filmeket nézni."

    Ha BD-ISO a jellemző forrásod, akkor nem annyira ajánlott a belépő-, vagy alsó középkategóriás lejátszók forszírozása. Az mkv-knál rendben van a dolog, de az ISO-k teljes értékű kezeléséhez már nem. Rá kell szánni azt a plusz 10-20 eFt-ot, később nagyon meghálálja magát a döntés! Tapasztalatból tudom, hogy míg ismerős állandóan szentségel az ASUS-szal, addig nekem eddig semmilyen problémám nem volt a Popcorn A-210-zel. Akcióban 50 eFt alatt jutottam hozzá 2 év garanciával, ismerős az ASUS-hoz 35 eFt fölött (akkor volt friss a modell).
    Nemcsak az extra hálózati funkciók miatt ajánlott elgondolkodni rajta, hanem a fejlett lejátszási funkciók és a BD-menük kezelése miatt is. Egy percig nem bántam a döntést, hogy végül ezt választottam az ASUS helyett, sőt.

    Get Moded!

Aktív témák