Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Zoliwrc #4046 üzenetére

    Szia!

    Persze, hogy játszok is a PS3-mal, elsősorban azért vettem. :D

    Csak szuperlatívuszokban tudok írni a PX80+PS3 kombóról. Nagyon kellemeset csalódtam, mikor megvettem a PS3-at, nem számítottam ilyen gyönyörű képre. Azt mondjuk olvastam, hogy semmi foszfor-lag jelenséget nem tapsztaltak a teszterek, de nehezen hittem el. Aztán mikor saját magam is kipróbáltam, rögtön láttam, hogy nem hazudtak: tényleg semmi foszfor-lag nincs. Pedig zömmel FPS-sel játszok (Half-Life, F.E.A.R., COD4, Uncharted), de vannak autós játékaim is (például a Colin McRae Dirt az egyik kedvenc PS3-portom, de ott van a GT5 Prologue is), sőt az említett Assassin's Creed-et is nyomom, tehát elég hirtelen mozdulatok jellenzőek a játékokban.

    Semmilyen elmodódást nem tapasztaltam, tökéletes a képfrissítés, a válaszidő brilliáns, simán van olyan, mint a CRT-monitoromon (tényleg nem tudok különbséget tenni közte). Láttam foszforlagolni korábbi plazmákat és nagyon idegesítőnek találtam, ezért féltem én is, de hála istennek a Pana ezt a problémát teljesen megoldotta. Próbáltam fogást találni a látottakon, de nem tudtam. Talán inkább a PS3-nak rónám fel, hogy több játékban (pl. Assassin's Creed) nagyon nem tudták megoldani a V-Sync-et, de ezt írják több helyen is, hogy a PS3 ilyen téren nem minden játéknál brillírozik.

    A beégésre nem árt odafigyelni, HUD-okat lehetőség szerint célszerű kerülni, bár, több órai Colin után és több órai COD4 után is csak nagyon minimális ghost-ot tapasztaltam a bekapcsolva hagyott HUD-ok helyén, amik kb. 10 perc analóg TV-adás nézése után el is tűntek.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák