Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz No.01 #20391 üzenetére

    Ha a 3D nem fogott meg nagyon, akkor miért vennél 3D plazmát? Én egyenesen le is beszélnélek a 3D TV-ről. Nagyon gyerekcipőben jár még, forrásanyag is elég kevés van, amit tudnál nézni, az is meglehetősen drága és ráadásul senki nem garantálja, hogy a mostani, aktív shutteres technológia fog meghonosodni a jövőben, mivel már most látni, hogy kezdenek begyűrűzni a szemüveg nélküli 3D-megoldások is. Véleményem szerint jelenleg aránytalanul drága, kiforratlan és nem kihasználható a dolog.

    Én sokkal inkább ajánlanám neked, hogy ennyi pénzből, amit rászánnál, végy egy minőségi, nem-3D plazmát, mint amilyen a Panasonic 50G20, vagy - ha az említett TV-k árát figyelembe veszem - akkor méginkább az 50V20-at javasolnám. Ez utóbbinál nemigen kapsz jobb képminőségű, nem-3D plazmát, egyik gyártótól sem, de szerintem a többi gyártó legjobb 3D plazmáinál is jobb képminőséget nyújt ez a modell.

    Ha mindenképpen a Samsung-nál maradnál, akkor az 50C7000 is szóba jöhet, bár már ez is 3D, szerintem már a C6500-nak is nagyon jó képe van.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák